تبلیغات
تبلیغات متنی
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852221304
دغدغه های رهبر انقلاب در حوزه فرهنگی متوجه کدام نهادها است؟
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
دغدغه های رهبر انقلاب در حوزه فرهنگی متوجه کدام نهادها است؟ تهران- ایرنا - «شبیخون فرهنگی»، «تهاجم فرهنگی»، «جهاد فرهنگی» و «تعامل فرهنگی» را می توان مهم ترین کلیدواژ ه های رهبر معظم انقلاب در سال های اخیر خواند... نکته کلیدی در این بازخوانی آنجاست که رهبری تنها بیانات شان متوجه یک نهاد نظیر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیست.
رهبر معظم انقلاب در بیانات اخیرشان، تاکید ویژه ای بر مسئله فرهنگی و شکل گیری یک «جناح مومن فرهنگی» داشته اند؛ امر مهمی که در این مقطع بار دیگر مورد توجه قرار گرفته اما در سال های اخیر همواره مورد تاکید ویژه بوده است اما ایشان در سال های اخیر به چه محورهایی در این حوزه تاکید کرده است؟
حضرت آیت الله خامنه ای در بیانات روزهای اخیرشان بر نگرانی هایشان نسبت به حوزه فرهنگ تاکید مجدد داشته اند؛ مسئله ای که منجر به نامه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت یازدهم در این باره و تاکید بر پیگیری دقیق منویات رهبری شد. این دغدغه ها اما همیشگی بوده و تاکید دوباره بر آنها را می توان در راستای تحکیم جبهه فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بمباران فرهنگی که با آن مواجه هستیم، ارزیابی کرد.
«شبیخون فرهنگی»، «تهاجم فرهنگی»، «جهاد فرهنگی» و «تعامل فرهنگی» را می توان مهم ترین کلیدواژ ه های رهبر معظم انقلاب در سال های اخیر خواند که ایشان در این محورها، سخنان مفصل و مبسوطی داشته اند.
«تابناک» برخی از محورهای سخنان ایشان در سال های اخیر را از میان سخنان وسیع ایشان در ارزیابی شرایط و ارائه طریق برای حوزه فرهنگ و اهمیت این پیگیری های یکپارچه مورد توجه قرار داده است.
نکته کلیدی در این بازخوانی آنجاست که رهبری تنها بیانات شان متوجه یک نهاد نظیر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نبوده و از فرهنگیان و معلمان تا بسیجیان و روحانیون مخاطب این سخنان بوده اند و همین امر نشان می دهد نمی توان تنها در این زمینه از یک دستگاه متوقع بود و باید تمامی نهادها سهم خود را در این زمینه ادا کنند. بخشی از مهم ترین فرازهای سخنان رهبری در سال های اخیر پیرامون دغدغه های فرهنگی ایشان، بدین شرح است:
• مبارزه برای استقلال فرهنگی، از همه ی انواع استقلال ها سخت تر است. من یک وقت گفتم دشمنان «شبیخون فرهنگی» می زنند. این ادّعا راست است و خدا می داند که راست است. بعضی نمی فهمند؛ یعنی صحنه را نمی بینند. کسی که صحنه را می بیند، ملتفت است که دشمن چه کار می کند و می فهمد که شبیخون است، و چه شبیخونی هم هست! (بیانات در دیدار جمعی از کارگران و معلمان)
• رسانه ها می توانند به صورت اخلاقی و استدلالی، مفاهیم ملتها را میان یکدیگر تبادل کنند و دادوستد معنوی و اخلاقی و فرهنگی کنند؛ این مسئله ی بسیار ارزشمندی است. می توانند سطح آگاهی و معرفت مردم را ارتقاء دهند. اگر رسانه ها در دنیا عادلانه اداره شوند، جاده ی رسانه ای، یک جاده ی یک طرفه نباشد، ملتها به معنای حقیقی کلمه، حرف یکدیگر را گوش کنند و مفاهیم محترم در نزد یکدیگر را بشناسند، این به نزدیکی ملت ها کمک خواهد کرد. (بیانات در دیدار مدیران و برنامه سازان رسانه ای کشورهای مختلف).
• یکی از معجزات انقلاب، پرورش هنرمندان و روایتگران تاریخ انقلاب است. بحمداللَّه تعدادی هم هستید، اما کسانی هم هستند که از لحاظ عِده و عُده بر شما ترجیح دارند، از شما جلویند و امکانات در اختیارشان است؛ بعضیشان از لحاظ هنری هم سرشارند، اما ثروتی در خدمت بیگانگان، و تیغی در دست دشمنانند. انسان معمولاً خودش را در مقابل هنرمند کوچک احساس می کند. من خودم وقتی هنرمندان را نگاه می کنم، می بینم که جایگاه رفیعی در مقابلم دارند؛ اما آن هنرمندانی که هنرشان در خدمت بیگانگان است، هرچند هنرشان هم بالاست و بعضیشان از لحاظ هنری بسیار برجسته اند، ولی من در هنری که آنها دارند، ارزشی حس نمی کنم. (بیانات در دیدار مسئولان دفتر هنر و ادبیات مقاومت)
• پول و ثروت و قوّت بازو و زبان گویا و بقیه ی ثروتهایی که در خدمت حق و انسان ها و راستی و درستی نباشد، چه ارزشی دارد؟ ارزشی ندارد. الان علم در خدمت سلاح های اتمی و در دست اسرائیل است. آیا این ارزشمند است؟ نخیر، هیچ ارزشی ندارد. ارزش این چیزها نسبی است. ارزش مطلق، متعلق به اینها نیست. البته چیزهای ارزشمند مطلق وجود دارد. اصلاً مبانی ادیان، مطلق کردن ارزشهای صحیح و راستین است؛ منتها علم و صنعت و تکنولوژی، از آن ارزشهای مطلق نیست؛ تا در کجا به کار برود، تا در دست چه کسی باشد، تا از آن چگونه استفاده بشود؛ هنر هم از این قبیل است. (بیانات در دیدار مسئولان دفتر هنر و ادبیات مقاومت)
• این تهاجم فرهنگی که بنده چند سال قبل گفتم، این شبیخون فرهنگی که انسان در بخش های مختلف علائم آن را مشاهده می کرد و امروز هم انسان آن را در بخش های مختلفی می بیند، به این نیت است؛ با این قصد است؛ انقلاب را از محتوای خود، از مضمون اسلامی و دینی خود، از روح انقلابی خود تهی کنند و جدا کنند. این، از همان نقاط حساسی است که هوشیاری مردم را میطلبد. این هم مثل همان قضیه ی بیست و نه بهمن است. خیلی ها اهمیت بیست و نه بهمن را نفهمیدند، شما تبریزی ها این را فهمیدید، در مرحله ی عمل هم، این فهم خودتان را به کار بستید؛ در همه ی مقاطع همین جور است. اهمیتِ حوادث را باید ملت ما درک کند؛ و خوشبختانه امروز درک میکنند؛ ملت کاملاً هوشیارند. خود این هم یکی از برکات انقلاب و نظام جمهوری اسلامی بوده است. مردم بیدار شده اند، قدرت تحلیل پیدا کردند. (بیانات در دیدار جمعی از مردم آذربایجان شرقی)
• تهاجم فرهنگی غیر از تبادل فرهنگی است؛ غیر از گرفتن برجستگیها و زبده گزینی از فرهنگهای دیگر است؛ این، چیزی است مباح، بلکه واجب. اسلام به ما دستور می دهد، عقل هم به طور مستقل از ما می خواهد که هر چیز خوب، زیبا و باارزشی را که در هر کجا می بینیم، آن را فرا بگیریم و از آن استفاده کنیم. این جملات معروف متداول در زبانهای مردم ما که «اطلبوا العلم ولو بالصین» یا «انظر الی ما قال و لا تنظر الی من قال»؛ نگاه نکن حرف خوب، سخن حکمت آمیز، دانش و معرفت را چه کسی دارد می گوید، اگر سخن خوب است، آن را فرابگیر، این گرفتن، گرفتن فرهنگی است و اخذ فرهنگی، تبادل فرهنگی و زبده گزینی فرهنگی، یک چیز لازم است و این، غیر از تهاجم فرهنگی است. من بارها گفته ام که یک وقت هست که یک انسان با میل خود و بر طبق نیاز و اشتها و ضرورت زندگی اش یک نوع غذا، یک نوع دارو یا ماده ی لازمی را انتخاب می کند و آن را داخل جسم خودش می کند؛ این، گزینش است، که چیز خیلی خوبی است؛ اما یک وقت هست که یک نفر را می خوابانند و ماده ای را که نه برای او لازم است و نه او به آن میل و اشتهایی دارد و نه برایش مفید است، به زور در حلقش می ریزند، یا به او تزریق می کنند؛ این، نامطمئن است؛ این، تهاجم فرهنگی است؛ همان کاری که با ملت ایران در طول سالهای متمادی کردند. (بیانات پس از بازدید از سازمان صدا و سیما)
• یک وقت من درباره ی «تعاطی فرهنگی» - نقطه ی مقابل «تهاجم فرهنگی» - بحث مفصلی کردم که از مصادیقش، یکی همین مطبوعات است. خوب؛ ما مطبوعات را از غرب گرفتیم. غربیها سابقه ی زیادی در حرفه ی روزنامه نگاری داشتند. از اواخر دوران ناصر الدین شاه هم مطبوعات وارد ایران شد و فعالیتش را آغاز کرد. اوج کار مطبوعات، در دوران مشروطه بود؛ یعنی از عهد مظفرالدین شاه بتدریج افزایش پیدا کرد. (بیانات در دیدار مدیران و مسئولان مطبوعات کشور)
• این، مهمترین تبادل های ملت ها با هم بوده است؛ حتی مهمتر از تبادل اقتصادی و کالا. بسیار اتفاق افتاده است که این تبادل فرهنگی، به تغییر مذهب یک کشور انجامیده است! مثلاً در شرق آسیا، بیشترین عاملی که اسلام را به این کشورها - از جمله به کشور اندونزی، به کشور مالزی و حتی به قسمت های مهمی از شبه قاره - برد، دعوت مبلغین نبود؛ بلکه رفت و آمد آحاد ملت ایران بود. تجار و سیاحان ایرانی راه افتادند، رفتند، آمدند و در سایه ی این رفت و آمدهاست که شما می بینید ملت بزرگی که امروز شاید بزرگترین ملت اسلامی در آسیاست - یعنی اندونزی - مسلمان شده است. این اسلام را اول بار، نه مبلغین دینی برای آنها بردند و نه شمشیر و جنگ! اسلام را همین رفت و آمدها برد. خود ملت ما هم، در طول زمان، خیلی چیزها از ملت های دیگر آموخته است، و این، یک روند ضروری برای تر و تازه ماندن معارف و حیات فرهنگی در سرتاسر عالم است. این، تبادل فرهنگی است و خوب است. (تبادل فرهنگی, ورود اسلام به شرق آسیا, تاریخ آسیا و آفریقا)
• البته دنیای غرب نگذاشت ما حس کنیم که دست و پایمان را گرفته اند و به ما تزریق می کنند؛ صورتِ قضیه را طوری قرار داد که ما خیال کردیم انتخاب می کنیم، در حالی که انتخاب نمی کردیم؛ بر ما تحمیل کردند. آن وقت اینها همان کسانی هستند که اگر اندک خدشه ای به فرهنگ رایج و مورد قبولشان وارد شود، جنجال راه می اندازند. شما ببینید در فرانسه که آن را مهد آزادی می دانند، برای سه چهار دختر روسری دارِ مسلمان چه سر و صدایی راه انداخته اند! این است که می گوییم باید فکر کنیم؛ باید تحلیل کنیم. اندیشه ی ترجمه ای برای یک ملت، سرنوشت بسیار سختی را به وجود می آورد. این توصیه ی همیشگیِ من به شما جوانان عزیز است. (بیانات در دیدار جمعی از دانشجویان قزوین)
• اگر می بینید که مسأله ی تهاجم فرهنگی یا شبیخون فرهنگی یا قتل عام فرهنگی در این کشور به شدّت از طرف دشمن دنبال می شود؛ اگر می بینید که تبلیغات دشمن در همه جای دنیا روی جمهوری اسلامی بیش از جاهای دیگر متمرکز است و اگر می بینید که دائم تلاش می کنند ذهن ملت - بخصوص جوانان و مؤمنین - را در داخل جمهوری اسلامی تصرّف کنند، به همین سبب است. دشمن و نهادهای دشمن، بر اثر تجربه فهمیده اند که انسان، آسیب پذیر است. (بیانات در دیدار جمعی از پاسداران)
• امروز هیچکس نمی تواند انکار کند که فوریترین هدف دشمنان جمهوری اسلامی، تسخیر پایگاه های فرهنگی در کشور است. آنان درصددند بدین وسیله، باورهای اسلامی و انقلابی را که اصلی ترین عامل ایستادگی ملت ایران در برابر نظام سلطه ی استکباری است، از ذهن ها و دل ها بزدایند و باورهای سلطه پذیری و فرو دستی در برابر غرب را به جای آن بنشانند. تلاش آشکار از سوی واسطه ها و دست نشاندگان امپراتوری های زر و زور، در بسیاری از عرصه های فرهنگی برای تردید افکنی در مبانی اسلام و انقلاب، امروز افراد دیر باور را نیز به دغدغه افکنده است، و کسانی که دیروز هشدار در برابر شبیخون فرهنگی را جدّی نمیگرفتند، امروز آن را به چشم خود می بینید. بیشک نخستین آماج این شبیخون، جوانان اند، بویژه آنانکه در جاده ی دانش و فرزانگی قدم برمی دارند و آینده ی فرهنگی و سیاسی کشور در دست آنها است. (پیام به کنگره جامعه اسلامی دانشجویان در مشهد)
• مردم را هدایت کنید؛ ذهن مردم را روشن کنید؛ مردم را به فرا گرفتن دین تشویق کنید؛ دین صحیح و پیراسته را به آنها تعلیم دهید؛ آنها را به فضیلت و اخلاق اسلامی آشنا کنید؛ با عمل و زبان، فضیلت اخلاقی را در آنها به وجود آورید؛ مردم را موعظه کنید؛ از عذاب خدا، از قهر خدا، از دوزخ الهی بترسانید؛ انذار کنید - انذار سهم مهمّی دارد؛ فراموش نشود - آنها را به رحمت الهی مژده دهید؛ مؤمنین و صالحین و مخلصین و عاملین را بشارت دهید؛ آنها را با مسائل اساسی جهان اسلام و با مسائل اساسی کشور آشنا کنید. این می شود آن مشعل فروزانی که هر یک از شما عزیزان این مشعل را در هرجا روشن کنید، دل ها روشن خواهد شد؛ آگاهی به وجود خواهد آمد؛ حرکت به وجود خواهد آمد؛ ایمان عمیق خواهد شد. مؤثّرترین حربه علیه این تهاجم فرهنگی و شبیخون نامردانه ی دشمن همین است؛ از این به شدّت نگرانم. می خواهند نگذارند که روحانیون جوان، مؤمن، شجاع، آگاه و خوشفکر، در محیط های مختلف - در محیط دانشگاه، در محیط بازار، در محیط روستا، در محیط شهر، در محیط کارگاه - کار خودشان را انجام دهند. درست نقطه ی مقابل کار آنها، همین کار و مجاهدت فی سبیل اللَّه شماست که با اتقان و با دقّت و بالاتر از همه با اخلاص انجام گیرد: «لم یکن منافسة فی سلطان و لا التماس شی ء من فضول الحطام». (بیانات در دیدار جمعی از روحانیون)
• باید خود اعضا و دستگاه های فرهنگی قبول کنند و باور داشته باشند که ما این جایگاه را به عنوان یک قرارگاه مرکزی [قرار دادیم ]. تعبیر ˈقرارگاهˈ ممکن است به بعضی گوشها سنگین بیاید - قرارگاه یک اصطلاح جنگی است، اصطلاح نظامی است - و بگویند آقا، قرارگاه مال مسائل نظامی است، شما در مسائل فرهنگی هم فکر نظامی را رها نمیکنید! واقع قضیّه این است که کارزار فرهنگی از کارزار نظامی اگر مهم تر نباشد و اگر خطرناک تر نباشد، کمتر نیست (بیانات در دیدار اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی)
منبع: تابناک
س.ن1744/
انتهای پیام /*
18/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 100]
صفحات پیشنهادی
اکرمی:مسئولان با مراقبتهای لازم به دغدغه فرهنگی رهبر انقلاب پاسخ مناسب دهند/ برنامههای خصمانه فرهنگی دشمنان
اکرمی مسئولان با مراقبتهای لازم به دغدغه فرهنگی رهبر انقلاب پاسخ مناسب دهند برنامههای خصمانه فرهنگی دشمنان باید افشا شود رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاستجمهوری با بیان اینکه مسئولین دستگاههای فرهنگی صدا و سیما ائمه جماعات و مطبوعات در زمینه فرهنگی باید دقت کنند گفت مسئولانابوترابی فرد: توجه به اخلاق در حوزه های علمیه از دغدغه های رهبر معظم انقلاب است
ابوترابی فرد توجه به اخلاق در حوزه های علمیه از دغدغه های رهبر معظم انقلاب است اصفهان - ایرنا - نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش اخلاق در حوزه های علمیه گفت توجه به اخلاق و سیر و سلوک معنوی یکی از دغدغه های رهبر معظم انقلاب است به گزارش ایرنا حجت الاسلام سید محدغدغه های رهبر معظم انقلاب در حوزه اقتصاد مقاومتی را عملیاتی می کنیم
استاندار کردستان دغدغه های رهبر معظم انقلاب در حوزه اقتصاد مقاومتی را عملیاتی می کنیم سنندج - ایرنا- استاندار کردستان با اشاره به ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر معظم انقلاب گفت دولت تدبیر و امید با جدیت این بحث را که دغدغه اصلی رهبر معظم انقلاب است عملیاتی می کند بمراسم پاسداشت از اکبر خلیلی در /۳ حجتالاسلام زائری: فقدان ارتباط خلاء اصلی در حوزه فرهنگی جبهه انقلاب است
مراسم پاسداشت از اکبر خلیلی در خبرگزاری فارس ۳حجتالاسلام زائری فقدان ارتباط خلاء اصلی در حوزه فرهنگی جبهه انقلاب استحجتالاسلام محمدرضا زائری با بیان اینکه خلاء اصلی در حوزه فرهنگی جبهه انقلاب عدم ارتباط است گفت امروز جهاد اکبر به معنی جنگ نرم تعبیر میشود به همین منظور دردر نشست حرکت مردمی گفتمانی و فرهنگی افزایش جمعیت مطرح شد تبیین و انتقال دغدغههای مقام معظم رهبری به مردم با ز
در نشست حرکت مردمی گفتمانی و فرهنگی افزایش جمعیت مطرح شدتبیین و انتقال دغدغههای مقام معظم رهبری به مردم با زبان گرافیکدبیر نهضت مردمی پوستر انقلاب اسلامی خراسان رضوی از رساندن و انتقال دغدغههای مقام معظم رهبری به مردم با زبان گرافیک خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد محمدحجتالاسلام پژمان فر در گفتوگو با فارس: دولت از اقدامات شعاری در حوزه فرهنگ فاصله بگیرد/ باید از کُدهایی که
حجتالاسلام پژمان فر در گفتوگو با فارس دولت از اقدامات شعاری در حوزه فرهنگ فاصله بگیرد باید از کُدهایی که رهبر انقلاب میدهند استفاده کنیمنماینده مردم مشهد در مجلس گفت دولت باید از اقدامات شعاری در حوزه فرهنگ فاصله بگیرد تا یک برنامه عملیاتی و جدی در جهت رفع نگرانیهای رهبریرهبرانقلاب: با مسائل فرهنگی نمیشود شوخی و بی ملاحظگی کرد/ مرزبندی به معنای قطع رابطه نیست
رهبرانقلاب با مسائل فرهنگی نمیشود شوخی و بی ملاحظگی کرد مرزبندی به معنای قطع رابطه نیست رئیس و اعضای مجلس خبرگان ساعتی پیش با رهبر انقلاب دیدار کردند به گزارش نامه نیوز به نقل از پایگاه اطلاعا رسانی دفتر مقام معظم رهبری حضرت آیتالله خامنهای در این دیدار فرمودند امروز وظیفطاهری در گفتوگو با فارس عنوان کرد جلسه مشترک کمیسیون فرهنگی و آمورش مجلس برای رفع نگرانی فرهنگی رهبر انقلاب
طاهری در گفتوگو با فارس عنوان کردجلسه مشترک کمیسیون فرهنگی و آمورش مجلس برای رفع نگرانی فرهنگی رهبر انقلابرییس کمیسیون فرهنگی مجلس از جلسه امروز کمیسیون فرهنگی و آموزش مجلس برای اجرایی کردن رهنمودهای رهبری خبر داد حجتالاسلام سید علی طاهری سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس در گفتوگوبیعت مجدد دستگاه های فرهنگی با رهبر انقلاب
بیعت مجدد دستگاه های فرهنگی با رهبر انقلاب کد خبر ۳۸۵۱۷۸ تاریخ انتشار ۱۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۲۳ ۰۵ - 08 March 2014 دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی در بیانیه ای با اعلام بیعت مجدد دستگاه های فرهنگی کشور با رهبر معظم انقلاب اسلامی آورده است اظهار نگرانی رهبر معظم انقلاب اسلامی از وضعیت فرهنرییس شورای شهر: معاونت فرهنگی شهرداری اصفهان برای کاهش دغدغه های رهبری برنامه ریزی کند
رییس شورای شهر معاونت فرهنگی شهرداری اصفهان برای کاهش دغدغه های رهبری برنامه ریزی کند اصفهان- ایرنا- رییس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به ابراز نگرانی رهبر معظم انقلاب در باره مقوله فرهنگ توجه معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری اصفهان به دغدغه های معظم له و برنامه ریزی برای رفعرهبر معظم انقلاب در دیدار با اعضای خبرگان: نگران مسئله فرهنگ هستم/ تقویت جناح فرهنگی مومن باید اساس باشد
رهبر معظم انقلاب در دیدار با اعضای خبرگان نگران مسئله فرهنگ هستم تقویت جناح فرهنگی مومن باید اساس باشدرهبر معظم انقلاب با تاکید بر اینکه بنده نگران مسئله فرهنگ هستم و اساس باید تقویت جناح فرهنگی مومن باشد گفت امیدوارم مسئولین فرهنگی توجه داشته باشند که چه میکنند چراکه با مسامهمترین و بهیادماندنیترین جمله رهبر انقلاب در سال ۹۲ کدام است؟
مهمترین و بهیادماندنیترین جمله رهبر انقلاب در سال ۹۲ کدام است خبرگزاری رسا پایگاه اطلاع رسانی khamenei ir از بازدیدکنندگان خود خواست تا مهمترین جمله رهبر معظم انقلاب در سال 92 را بیان کنند به گزارش خبرگزاری رسا در سالی که گذشت بیش از 80 صفحه از صفحات پایگاه اطلاعرسدولت تدبیرو امید دغدغه رهبری را درحوزه اقتصاد مقاومتی عملیاتی می کند
استاندار کردستان دولت تدبیرو امید دغدغه رهبری را درحوزه اقتصاد مقاومتی عملیاتی می کند سنندج - ایرنا- استاندار کردستان با اشاره به ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر معظم انقلاب گفت دولت تدبیر و امید با جدیت این بحث را که دغدغه اصلی رهبر معظم انقلاب است عملیاتی می کندتقدیر شورايعالي انقلاب فرهنگي از فرهاد رهبر/ تاييد انتصاب 2 رئیس دانشگاه
حوزه و دانشگاه تقدیر شورايعالي انقلاب فرهنگي از فرهاد رهبر تاييد انتصاب 2 رئیس دانشگاه دبير شوراي عالي انقلاب فرهنگي گفت شوراي عالي انقلاب فرهنگي از تلاشها و زحمات دكتر فرهاد رهبر در زمان رياست دانشگاه تهران تقدير و تشكر شد به گزارش خبرگزاری مهر دكتر محمدرضا مخبر دزفولي در تبیعت مجدد دستگاه های فرهنگی کشور با رهبر فرزانه انقلاب
بیعت مجدد دستگاه های فرهنگی کشور با رهبر فرزانه انقلاب تهران - ایرنا - دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی در بیانیه ای با اعلام بیعت مجدد دستگاه های فرهنگی کشور با رهبر معظم انقلاب اسلامی آورده است اظهار نگرانی رهبر معظم انقلاب اسلامی از وضعیت فرهنگی کشور مسئولیت سنگینی را بر دوش همه فعبیانیه شورای فرهنگ عمومی/ بیعت مجدد دستگاههای فرهنگی کشور با رهبر انقلاب/ نگرانی رهبری وظیفه دستگاههای فره
بیانیه شورای فرهنگ عمومی بیعت مجدد دستگاههای فرهنگی کشور با رهبر انقلاب نگرانی رهبری وظیفه دستگاههای فرهنگی را سنگین میکنددبیرخانه شورای فرهنگ عمومی کشور در بیعت مجدد دستگاههای فرهنگی کشور با رهبر فرزانه انقلاب بیانیهای صادر کرد به گزارش خبرگزاری فارس دبیرخانه شورای فرهمسؤولان برای رفع نگرانیهای فرهنگی رهبر انقلاب تلاش کنند
مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران مسؤولان برای رفع نگرانیهای فرهنگی رهبر انقلاب تلاش کنند خبرگزاری رسا ـ مدیر کل تبلیغات اسلامی مازندران با اشاره به نگرانی های اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی پیرامون مسائل فرهنگی کشور اشاره کرد و خواستار برنامه ریزی مسؤولان فرهنگی برای رفع این نگرانی-
گوناگون
پربازدیدترینها