واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
ابوترابی فرد: توجه به اخلاق در حوزه های علمیه از دغدغه های رهبر معظم انقلاب است اصفهان - ایرنا - نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش اخلاق در حوزه های علمیه گفت: توجه به اخلاق و سیر و سلوک معنوی یکی از دغدغه های رهبر معظم انقلاب است.
به گزارش ایرنا، حجت الاسلام سید محمد حسن ابوترابی فرد روز پنجشنبه در اختتامیه چهارمین جشنواره علامه حلی استان اصفهان گفت: اصفهان در نشر اندیشه ناب شیعی و پرورش فقها، عرفا حکما و شخصیت های تراز اول علمی دینی پیشتاز بوده است.
وی با اشاره به وضع جهان معاصر با اشاره به تفاوت دنیای امروز با گذشته افزود: رشد و تولید علم تصاعدی شده و علم و فناوری های جدید بر عرصه های مختلف زندگی بشر اعم از اجتماعی، رسانه ای، تبلیغاتی، سیاسی، فرهنگی و نظامی تاثیر گذار است.
نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی گفت: رشد فناوری و علم در گرو تحقیق و پژوهش های عمیق است و به طور قطع این رشد منجر به توسعه اقتصادی می شود.
وی با اشاره به نقش علم و فناوری در زمینه های نظامی اضافه کرد: نسبت به سالهای دفاع مقدس تفاوت عمیقی در عرصه نظامی صورت گرفته و برای تقویت بنیه دفاعی نیز باید به پژوهش و تولید علم در این زمینه اقدام کنیم.
حجت الاسلام ابوترابی با اشاره به تلاش صاحبان علم برای تأمین خواسته های نامشروع خود افزود: وظیفه علمای دین در مقابله با این مشکل ویژه جهانی رسالتی ویژه است.
وی با بیان اینکه تنها راه مقابله با این موضوع تولید علم است، تصریح کرد: دین منطبق با فطرت و مطابق با حیات سیاسی اجتماعی و اقتصادی بشر است لذا باید تلاش کنیم دین را آنگونه که هست از منابع استخراج و به بشر عرضه کنیم.
حجت الاسلام ابوترابی فرد گفت: روحانیت با بهره گیری از ابزار و روش های جدید باید معارف دین را در اختیار جامعه پیش رو قرار دهند.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: تشکیل حکومت زمینه بسط و گسترش فرهنگ اسلامی را فراهم می کند و باید منطبق بر این رسالت انقلاب اسلامی عمل کنیم.
رییس دانشکده معارف اسلامی و حدیث قم نیز در اختتامیه همایش علامه حلی در تالار اهل البیت (ع) اصفهان گفت: هویت صنفی روحانیت شیعه لباس آنها نیست بلکه آشنایی آنها با کتاب و سنت است.
حجت الاسلام والمسلمین سید محمد کاظم طباطبایی افزود: انتظار دیگران از حوزه های علمیه آن است که بیش از همه به کتاب و سنت آشنایی داشته باشند و پاسخ های نیازها را بر اساس دو منبع کتاب و سنت بدهند.
وی گفت: پژوهش ماندگار در گرو بهره گیری از داشته های ما متناسب با قرآن و سنت اهل بیت (ع) است.
حجت الاسلام طباطبایی افزود: حوزه های علمیه شیعه نیازمند آن هستند که داشته های حدیثی بالاتری از وضع کنونی داشته باشند و این نیاز به چاره اندیشی دارد.
/7134/پ/ 607
انتهای پیام /*
15/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 184]