واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
مدیر کل متوسطه نظری: مدارس برتر عادی دولتی شناسایی می شوند تهران - ایرنا - مدیر کل دفتر آموزش متوسطه نظری گفت: مدارس عادی دولتی به منظور کیفیت بخشی نظام آموزشی در قالب طرح مدارس سرآمد و برتر شناسایی می شوند.
قربانعلی افشانی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار حوزه آموزش ایرنا اظهار داشت: در این رابطه 130 شاخص آموزشی، اداری، مالی، پرورشی، تربیتی، سنجش و آزمون پیشرفت تحصیلی برنامه ریزی و به استان ها ابلاغ شده است.
وی با بیان اینکه نتایج تمامی ارزیابی ها تا پایان سال تحصیلی جمع بندی شده و در اختیار وزارتخانه قرار می گیرد، ادامه داد: پیش از این مدارس خاص همچون هیات امنایی، شاهد، سمپاد، نمونه دولتی و یا مدارس غیر انتفاعی و غیر دولتی، در کنار مدارس عادی دولتی در رابطه با نتایج امتحانات و درصد قبولی دانش آموزان مورد سنجش قرار می گرفتند که این مساله نارضایتی مدیران مدارس عادی دولتی را به همراه داشت.
مدیر کل دفتر آموزش متوسطه نظری بیان داشت: این مدیران معتقدند که نباید مدارس عادی دولتی را با مدارسی که از بهترین امکانات و معلمان برخوردار هستند و دانش آموزان پس از گذراندن آزمون وارد اینگونه مدارس می شوند، مقایسه کرد.
افشانی توضیح داد: طرح سرآمد برتر صرفا در راستای سنجش و ارزیابی مدارس عادی دولتی در حال انجام است تا استان ها در شاخص های تعیین شده اعم از ثبت نام به موقع، فعالیت شورای دانش آموزی، میزان همفکری دانش آموزان، درصد قبولی و ... اینگونه مدارس را مورد ارزیابی قرار دهند و مدارسی که بالاترین امتیاز را کسب کنند مدارس عادی دولتی سرآمد آن منطقه خواهند شد.
وی یادآورشد: با بالارفتن شاخص ها در مدارس، سطح تحصیلی دانش آموزان نیز به لحاظ درصد قبولی، تربیت، مذهبی و قبولی در دانشگاه از کیفیت بالایی برخوردار خواهد شد.
* متوسطه نظری برنامه ای تحت عنوان پیک نوروزی ندارد
مدیر کل دفتر آموزش متوسطه نظری اظهار داشت: متوسطه نظری برنامه ای تحت عنوان پیک برای ایام نوروز ندارد اما تکالیفی که معلمان برای دانش آموزان در نظر می گیرند، رصد خواهد شد.
* استفاده از منابع انسانی اولویت دولت یازدهم
افشانی به دیگر فعالیت های متوسطه نظری در دولت تدبیر و امید اشاره کرد و بیان داشت: متوسطه نظری همگام با سیاست های دولت یازدهم ساماندهی نیروی انسانی و استفاده بهینه از منابع را در اولویت برنامه های خود قرار داده است.
وی افزود: بر اساس دستور العمل ابلاغی، استان ها موظف هستند نیروهای خود را در جاهایی که دارای کسر ساعت موظف یا مازاد هستند، شناسایی کنند تا در سال تحصیلی 94-93 نیروی انسانی فعال در آموزش و پرورش ساماندهی شود.
مدیر کل دفتر متوسطه نظری بیان داشت: کیفیت بخشی مدارس شبانه روزی و رشته علوم انسانی و مهارت آموزی از دیگر مواردی است که به استان ها ابلاغ شده و ما پی گیری نحوه اجرای آنها هستیم.
* افزایش پژوهش سراها از 300 به 360 پژوهش سرا
مدیر کل دفتر متوسطه نظری اظهار داشت: طرح دیگر در دولت تدبیر و امید افزایش کمی و کیفی پژوهش سرا است به این معنا که از لحاظ توسعه کمی تعداد پژوهش سراهای دانش آموزی که 300 پژوهش سرا است برای سال تحصیلی آینده بین 60 تا 70 پژوهش سرا افزایش یابد.
افشانی تصریح کرد: تاکنون 120 تقاضا برای تاسیس پژوهش سرا از استان های مختلف دریافت کرده ایم که بنا داریم با بازدید از استان ها، نقاطی که شرایط لازم به لحاظ تجهیزات، نیروی انسانی و فضا را دارند شناسایی کرده و در راستای تاسیس پژوهش سرا در مکان های مورد نظر اقدام کنیم.
وی با بیان اینکه اکنون طرح اساسنامه جدید پژوهش سراها در دست بررسی است، یادآورشد: در زمان حاضر 300 پژوهش سرای دانش آموزی در کشور فعال هستند که با برنامه ریزی های انجام شده در سال تحصیلی 94-93 این تعداد به 360 تا 370 پژوهش سرا افزایش خواهد یافت.
فراهنگ (4)**1883**1588
انتهای پیام /*
18/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]