تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه كسى مستحق دوستى خداوند و خوشبختى باشد، مرگ در برابر چشمان او مى‏آيد و آرز...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870114439




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بزرگداشت طلبه شهید سید مصطفی محمودی در ورامین برگزار شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

بزرگداشت طلبه شهید سید مصطفی محمودی در ورامین برگزار شد ورامین- ایرنا – در آستانه 19 اسفند، سالروز شهادت طلبه شهید سید مصطفی محمودی ، فرزند امام جمعه شهرستان ورامین شب گذشته مراسم بزرگداشتی در منزل این شهید برگزار شد.


امام جمعه شهرستان ورامین در این مراسم گفت: شهادت موهبتی الهی به مسلمان است و به واسطه این ایثار، اسلام زنده نگاه داشته شده است.
آیت الله سید مرتضی محمودی گفت: شهیدان انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس با گام برداشتن در مسیر امام حسین(ع) و یاران با وفای ایشان جان خود را جهت اعتلای اسلام تقدیم کرده و ارزش های اسلامی را زنده نگاه داشتند.
وی با گرامیداشت ایام ولادت حضرت زینب(س) اظهار داشت: مقام و عظمت زینب کبری(س) فوق تصور ما و آن چیزی است که بتوانیم آن را بیان کنیم و حقش را ادا نمایی،اگر حضرت زینب(س) نبود حادثه کربلا در همان کربلا می ماند ولی روشنگری ایشان در مجلس یزید تبلیغات سوء بنی امیه را بی نتیجه گذاشت و عمق فاجعه کربلا مشهود گشت.
وی خاطر نشان کرد: این که امروز امام حسین(ع) بر قلوب تمام آزادگان عالم حکومت می کند نتیجه روشنگری های حضرت زینب(س) است.
نماینده ولی فقیه در شهرستان ورامین و پدر شهید سید مصطفی محمودی سپس با بیان خاطراتی از این طلبه شهید گفت: سید مصطفی از سنین طفولیت علاقه خاصی به اهل بیت عصمت و طهارت داشت، در مجالس عزاداری شرکت می کرد و با صوت خوبی که خداوند به او داده بود به مداحی اهل بیت می پرداخت.
طلبه شهید سید مصطفی محمودی در سال 1336 در یک خانواده روحانی چشم به جهان گشود.
او پس از پایان تحصیلات دبیرستان و اخذ دیپلم ریاضی به خدمت سربازی رفت و به پیروی از فرمان امام(ره) امت مبنی برفرار از خدمت سربازی، جزو اولین گروه هایی بود که از سربازخانه ها فرار کردند.
قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، شهید محمودی در فعالیت های گوناگون مانند پخش اعلامیه ها و نوارهای امام خمینی (ره) و شرکت فعالانه در دایرکردن نمایشگاه کتاب و تهیه مواد منفجره مشارکت داشت.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی، شهید محمودی بیش از یک سال در نهادهای انتظامی بطور داوطلب و تمام وقت کار می کرد و همزمان به فعالیتهای فرهنگی مانند پخش کتاب در روستاها و همچنین آموزش نظامی می پرداخت.
او سپس عازم حوزه علمیه قم شد و با شور و عشق خاصی به فراگیری علوم دینی پرداخت و تحصیل خود را تا قبل از اعزام به جبهه جنگ تحمیلی بعث عراق علیه ایران ادامه داد.
با شروع جنگ تحمیلی، شهید محمودی با کوشش و تلاش بسیار، موفق به اعزام به جبهه شد و حدود 3ماه در جبهه سوسنگرد مبارزه کرد و درتاریخ 19 اسفند سال 59 با برخورد گلوله توپ به محل استقرارشان به همراه چند تن دیگر از همرزمانش به درجه رفیع شهادت نائل گردید.
تهرام/7254/ 699
انتهای پیام /*




17/12/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 111]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن