واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
ایران در درمان بیماری های قلبی درجهان شناخته شده است شیراز - ایرنا - رییس بخش قلب دانشگاه hacettepe آنکارا ترکیه ، با اشاره به همکاری های کشور ترکیه و ایران در زمینه درمان بیماری های قلبی، عروقی، اظهار کرد کرد: ایران در این زمینه نه تنها در خاورمیانه، بلکه در جهان شناخته شده است.
به گزارش ایرنا ˈپرفسور علی اوتو ˈ،پنجشنبه درنخستین سمیناربین المللی تازه های فیبریلاسیون دهلیزی در شیراز با ابراز امیدواری نسبت به افزایش تعامل دانشگاه های برجسته ایران با کشور ترکیه در زمینه درمان بیماری های قلبی عروقی،افزود: هم اینک مرکز کنترل بی نظمی های قلبی ترکیه با دانشگاه های شیراز، تهران و مشهد همکاری دارد.
وی بیان داشت:شیراز و دانشگاه علوم پزشکی این شهر، شهری شناخته شده در حوزه تولید علم است و با آنکارا و دانشگاه های کشور ترکیه ارتباط منطقی و علمی مناسبی دارد.
اوتو، همچنین به پیشرفت های کشور ترکیه در زمینه درمان بیماری بی نظمی های قلبی اشاره کرد و گفت:هم اکنون بزرگترین مرکز آریتمی فیبریلاسیون دهلیزی در ترکیه و دومین مرکز بزرگ آن در اروپا، در کشور ترکیه فعال است و در این مرکز تلاش می شود ضمن شناسایی راه های جدید تشخیص این بیماری، با استفاده از امواج رادیویی، کانون های بیماری از بین برده شود.
رییس بخش قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی شیراز هم در این سمینار با بیان این که ورزشکاران حرفه ای در معرض بی نظمی های قلبی باید با احتیاط بیشتر ورزش کنند ،گفت: در بسیاری موارد بی توجهی به بی نظمی های قلبی در این افراد منجر به مرگ شده است.
پرفسور محمد علی بابایی افزود:بدون تردید ورزشکاران حرفه ای که با عشق و علاقه ورزش می کنند و ورزش به ویژه ورزش استقامتی بخشی از زندگی آنان است ، نمی توان از ورزش بازداشت اما می توان آنها را به سمتی هدایت کرد که با احتیاط بیشتر و زیر نظر متخصص و با در نظر گرفتن خطرات بی نظمی قلبی ورزش کنند.
وی گفت:این حساسیت ها بر روی ورزشکاران حرفه ای بسیار بیشتر از افراد عادی است زیرا ما اگر یک ورزشکار حرفه ای را بر اثر بی توجهی به بی نظمی های قلبی از دست بدهیم ضمن آنکه پشتوانه ای قوی در بعد ورزش از دست می دهیم ،اذهان مردم هم نسبت به ورزش و کار حرفه ای گمراه و قضاوت آنان در باره ارتباط ورزش و سلامتی مخدوش می شود.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد:اضطراب و فشار بدنی به این گونه ورزشکاران بسیار خطر ساز است و می تواند سلامت و حتی زندگی آنان را تهدید کند از این رو حتما این افراد باید در زمینه کنترل بی نظمی های قلبی اقدام کنند.
رییس بخش قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی شیراز اضافه کرد : تمرین های طاقت فرسای ورزشی در ورزشکاران حرفه ای باید کنترل شده و زیر نظر متخصص انجام شود و به گونه ای تداوم یابد که به سلامت آنان صدمه نزند.
این فوق تخصص قلب و عروق گفت:در سال های اول جوانی قلب می تواند این نوع فشارها را تحمل کند اما با افزایش سن هر نوع اضطراب و فشار به قلب زیانبار است و می تواند افراد را با خطر سکته مواجه کند.
دبیر اجرایی نخستین سمینار تازه های فیبریلاسیون دهلیزی هم برگزاری این سمینار را تلاش برای دستیابی به راهکاری جدید برای درمان بیماری های قلبی عروقی در دنیا ارزیابی کرد و گفت: با برپایی این سمینار کوشش کردیم دانشگاه علوم پزشکی شیراز با مسیر این یافته های جدید همسو شود.
وحید جرئت اظهار کرد: برگزاری این سمینار بین المللی، سومین سمینار مرکز تحقیقات قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی شیراز در سال جاری است و با اجرای 20 سخنرانی به مدت دو روز در شیراز ادامه می یابد.
وی افزود: سه سخنران بین المللی نیز از کشورهای ترکیه، لبنان و ایتالیا در این سمینار حضور یافته اند و پزشکانی از حوزه قلب و عروق، داخلی، مغز و اعصاب و سایر تخصص های پزشکی مرتبط با این حوزه در آن شرکت دارند.
نخستین سمینار بین المللی تازه های فیبریلاسیون دهلیزی که با حضور بیش از 100 نفر از استادان و دست اندرکاران علوم پزشکی کشور برپا شده است تا فردا (جمعه) در شیراز ادامه دارد.ک/2
677 /679
انتهای پیام /*
15/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 122]