تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 24 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):منافق، نيرنگباز، زيانبار و شكّاك است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852970883




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اظهارات جدید آقای وزیر درباره فیس بوک


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
اظهارات جدید آقای وزیر درباره فیس بوک




وزیر ارتباطات گفت: در ایران افراد بسیاری هستند که به فیس بوک و توئیتر دسترسی دارند. معاون اول رئیس جمهوری، وزیر امور خارجه، وزیر فرهنگ، وزیر نفت و ...همه در فیس بوک حساب کاربری دارند. این که مردم در کشور ما بتوانند از فیس بوک استفاده کنند کار چندان سختی نیست





خبرگزاری ایسنا: وزیر ارتباطات ایران از کنگره جهانی موبایل دیدار و خاطرنشان کرد که دولت روحانی می خواهد دسترسی به اینترنت را گسترش دهد.

سایت خبری تیک به نقل از نشریه اسپانیایی لا وانگواردیا نوشت: پیش بینی ها وزیر ارتباطات ایران را به عنوان یکی از نامزدهای هدایت وزارت خانه راهبردی امور خارجه در دولت اصلاح طلب حسن روحانی نشان می داد، اما در نهایت، محمود واعظی به عنوان وزیر ارتباطات و فناوری ایران معرفی شد.

او مردی است که به آرامی و بسیار متفکرانه صحبت می گوید و به همین دلیل بسیار زمان می برد تا درباره برخی موضوعات به ویژه در ارتباط با آینده آزادی های اینترنت در ایران کلمات روشنی بیان کند.

او توصیه می کند: "می بایستی به ایران بازگردید، اوضاع تفاوت بسیاری کرده است".

وزیر به مناست برگزاری کنگره جهانی موبایل به بارسلونا سفر می کند تا در پی ایده ها و تماس هایی برای بهبود نظام "غیر رضایت بخش" ارتباطات کشورش باشد. برای چند روز شهر بارسلونا به پایتخت جهان شبیه شده است.

متن گفتگوی نشریه اسپانیایی لا وانگواردیا با واعظی وزیر ارتباطات در زیر می آید:

ایران در کنگره جهانی موبایل به دنبال چیست؟

دولت توجه بسیاری به توسعه فناوری های اطلاعات و ارتباطات نموده است. پروژه های بزرگی در این حوزه تعریف کرده ایم و این دیدار به من کمک زیادی می کند تا تصمیم های خوبی بگیریم. رئیس جمهور روحانی و خود من از سیستم ارتباطاتی خود راضی نیستیم.

چرا؟

دولت قبلی در توسعه اینترنت آن گونه که مردم می خواستند سرمایه گذاری نکرد. اینک یکی از اولویت های ما پاسخ دادن به این تقاضا در سریع ترین زمان ممکن است.

در خصوص اینترنت، سیاست کشور شما با انتقادات بسیاری روبرو شده است، آیا دولت روحانی قصد گسترش دسترسی به این شبکه را دارد؟

با سیاست های دولت جدید، مردم دسترسی بیشتری به اینترنت خواهند داشت و با سرعت بیشتر. اعتقاد داریم که مردم حق دارند از امکانات آن بهره مند شوند.

و با دسترسی بیشتر و سرعت بیشتر می توان به محتویات بیشتری هم دسترسی داشت؟

وقتی برای شما از دسترسی بیشتر با سرعت بیشتر صحبت می کنم ،به طور حتم به معنی دسترسی بیشتر به محتواست. اگر نه، بی معنا خواهد بود.

آیا زمان بندی خاصی وجود دارد؟

بله. برنامه این است که بتوانیم پهنای باند را تا حد مقیاس های بین المللی افزایش دهیم. شش ماه قبل، پهنای باند کشور ما 72 گیگابایت بر ثانیه بود. در مدتی که من مسئولیت داشته ام هر ماه 10 گیگابایت بر ثانیه آن را افزایش داده ایم و به این ترتیب ،پهنای باند دو برابر شده است. هدف ما این است که از هم اینک تا یک سال دیگر ده برابر شود.

و در خصوص شبکه های اجتماعی، اجازه دسترسی بیشتر خواهید داد؟

در دولت قبلی و پس از چند اتفاق در فیس بوک، کمیسیونی از قوه قضائیه محدودیت هایی را بر دسترسی به آن اعمال کرد. خواستار این شده ایم که در این تصمیم تجدید نظر شود.

دولت جدید چه موضعی نسبت به فیلترینگ محتوا دارد که از سوی شورای عالی فضای سایبری صورت می گیرد؟

ایران کشوری مذهبی است. درخواست های بسیار زیادی از سوی مردم برای سخت گیری در دسترسی به صفحات اینترنتی که عقاید مغایر با ارزش های اجتماعی و دینی ما را اشاعه می دهند و یا برای کودکان و نوجوانان مناسب نیستند وجود داشته است. امیدواری زیادی داریم که با سرمایه گذاری های در حال اجرا مردم در آینده دسترسی بیشتری به محتوای اینترنت که به افزایش شناخت آن ها کمک کند داشته باشند.

چنین متوجه می شوم که دولت روحانی به ایجاد تغییرات زیاد در سیاست دولت قبلی فکر نمی کند.

این موضوع را دولت بر عهده ندارد. قوه فضائیه مسئول است، هر چند که می توانیم نظر خود را بیان کنیم.

و نظر دولت چیست؟

دولت می خواهد که مردم بتوانند به آسانی از محتوای خوب و شبکه های اجتماعی استفاده کنند.

پروژه اینترنت داخلی و بستن اینترنت خارجی در چه مرحله ای قرار دارد؟

هم اینک طراحی به پایان رسیده و برای توسعه زیرساخت آن مزایده گذاشته ایم.

داخل و خارج از ایران نگرانی خاصی در خصوص این که چنین اینترنتی چه معنایی خواهد داشت وجود دارد. برخی فکر می کنند که تلاشی برای دشوار ساختن دسترسی به شبکه بین المللی است.

به هیچ وجه. هیچ وقت چنین چیزی هدف نبوده است. دیگر این که در جهان کنونی این امکان پذیر نیست. هدف از این اینترنت، داشتن دسترسی بسیار آسان تر به تمام محتوایی است که در داخل کشور ما تولید می شود، اما فقط یک اینترنت وجود خواهد داشت. لیکن اگر محتوایی که از خارج می آید نیز جستجو شود دسترسی به آن میسر خواهد بود. در هر صورت از چیز جدیدی صحبت نمی کنیم. در اتحادیه اروپا هم بحث هایی درباره لزوم داشتن اینترنت خاص آن ها وجود داشته است.

در سپتامبر و فقط در مدت یک روز ایرانی ها توانستند بدون وی پی ان به فیس بوک و توئیتر دسترسی داشته باشند. چه اتفاقی افتاد؟ آیا یک اشتباه انفورماتیکی مطرح بود؟

چنین اطلاعی ندارم. اما در ایران افراد بسیاری هستند که به فیس بوک و توئیتر دسترسی دارند. معاون اول رئیس جمهوری، وزیر امور خارجه، وزیر فرهنگ، وزیر نفت و ...همه در فیس بوک حساب کاربری دارند. این که مردم در کشور ما بتوانند از فیس بوک استفاده کنند کار چندان سختی نیست. کافیست برای درک موضع ما درباره این موضوع شما نگاهی به تعداد اعضای دولت که در شبکه اجتماعی هستند بیاندازید.

ببخشید که اصرار می کنم: آیا به این معناست که هر بار دسترسی بیشتر خواهد شد؟

علاقه مند هستیم که دسترسی آسانی به شبکه های اجتماعی وجود داشته باشد. اما در ایران، قوه مجریه نمی تواند به قوه قضائیه دستور دهد، تفکیک قوا وجود دارد. امید بسیاری داریم که کمیسیون مربوطه به این نتیجه برسد که باید دسترسی بیشتری را امکان پذیر ساخت.

انجمن های بین المللی مانند گزارشگران بدون مرز، جمهوری اسلامی را به "دشمن اینترنت" بودن متهم می سازند. چه نظری درباره این ادعاها دارید؟

ایران دومین کشور دارای بیشترین ارتباط به اینترنت در خاورمیانه است. اگر دشمن اینترنت هستیم ،این چه معنایی دارد؟ طرحی که من در حال اجرای آن هستم بردن اینترنت در مدت دو ماه به چهار هزار روستا را امکان پذیر می کند. پوشش اینترنت تقریبا کامل است. در حال افزایش سرعت هستیم. اگر دشمن اینترنت بودیم چنین کاری می کردیم؟ اگر دشمن اینترنت هستیم در کنگره جهانی موبایل چه کار می کنیم؟ به نظر من چنین ادعاهایی تبلیغات هستند.

اما اینترنت تنها فناوری نیست، بلکه محتوا نیز هست. شاید این سازمان ها به بستن رسانه های گروهی به خصوص در داخل کشور اشاره دارند...

پیشتر درباره سیاست دولت جدید در خصوص این موضوع صحبت کردم. در گذشته در کشور ما اتفاقاتی به وقوع پیوستند که قابل دفاع نیستند، به همین خاطر مردم به روحانی رای دادند. شما طی شش ماه اخیر حوادثی را که در داخل و خارج کشور ما روی داده پیگیری کرده اید. در مدت کوتاهی که در دولت حضور داریم روابط ما تقریبا با همه کشورهای جهان تغییر کرده است. آیا شما تصور می کردید که فقط در مدت سه ماه مناسبات بین ایران و کشورهای 1+5 منجر به نتایجی تا این حد مهم شود؟ چنین تغییراتی در سیاست داخلی نیز وجود داشته است.

در حال حاضر، بین بخش های مختلف جامعه وحدت وجود دارد. دیگر تصور گذشته که بر اساس آن دولت برخی را نزدیک تر و برخی را دورتر می پنداشت وجود ندارد. همه بخش های جامعه از شرایط جدید خوشحال هستند، فضا بسیار بیشتر باز است. محدودیت های گذشته وجود نخواهند داشت.






تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 128]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن