تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكاتِ رفاه، نيكى با همسايگان و صله رحم است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830267663




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انتقاد از شیوه خرید کتاب نهادها در جایزه غنی‌پور


واضح آرشیو وب فارسی:ایسنا: سه‌شنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۳




nadimi (12 of 12)-6.jpg

در مراسم پایانی جایزه شهید غنی‌پور از شیوه خرید کتاب نهادهای مختلف انتقاد و گفته شد: به نظر می‌رسد نهادهای مختلف که مسؤول خرید کتاب هستند نسبت به جریان‌های فرهنگی دقت لازم را ندارند و این یک نقص است. به گزارش خبرنگار ادبیات و نشر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مراسم پایانی سیزدهمین دوره جایزه کتاب سال شهید حبیب غنی‌پور با گرامی‌داشت یاد امیرحسین فردی شامگاه 12 اسفندماه در مسجد جواد الائمه (ع) برگزار شد و این جایزه برگزیدگان و شایستگان تقدیر این دوره را معرفی کرد. در ابتدای مراسم فیلم مستندی درباره فعالیت‌های مسجد جوادالائمه و شهید حبیب غنی‌پور و همچنین آخرین سخنرانی امیرحسین فردی در مراسم اختتامیه دوازدهمین دوره این جایزه به عنوان خیرمقدم پخش شد. سپس محمد ناصری، دبیر این دوره از جایزه، از مادر شهید حبیب غنی‌پور که تصمیمش باعث شده جایزه دوباره در مسجد جوادالائمه برگزار شود تشکر کرد.

جشنواره شهید حبیب غنی‌پور

ناصری در ادامه سخنانش به برخی از فعالیت‌های مسجد جواد الائمه و امیرحسین فردی و نوع نگاه او به برنامه‌های فرهنگی در مسجد اشاره کرد و گفت: نوع نگاهی که امیرحسین فردی به ادبیات و امور فرهنگی در مسجد جوادالائمه داشت برای دیگر مساجد الگو بود. عشق امیرحسین فردی به قصه و داستان بود و بچه‌های مسجد او را با قصه‌خوانی می‌شناختند. آقای فردی پس از پیروزی انقلاب جلسات قصه‌نویسی را در این مسجد راه انداخت که خیلی‌ها به این جلسات آمدند و رفتند. او بعد از انقلاب رسالت خود را تربیت نویسندگان می‌دانست و هیچ‌گاه از این انگیزه دست نکشید. دبیر سیزدهمین دوره جایزه شهید غنی‌پور به برخی دیگر از ویژگی‌های امیرحسین فردی و نقش او در تربیت نویسندگان مسجد جواد الائمه اشاره کرد و گفت: زمانی که فردی شرایط قصه‌نویسی را در مسجد فراهم کرد مثل امروز همه شرایط برای نوشتن فراهم نبود. او نوجوانان را دست کم نگرفت، که متأسفانه امروز دست کم گرفته می‌شوند. امروز حتا جوانان را هم در عرصه ادبیات قبول نداریم. به همین جهت آقای فردی با نوع فعالیتی که داشت باعث شد داستان‌نویسانی تربیت شوند که تا کنون توفیقات زیادی به دست آورده‌اند. ناصری در ادامه درباره جایزه‌ شهید حبیب غنی‌پور نیز گفت: در جشنواره سیزدهم تصمیم گرفتیم همه داوران از محور جلسات قصه‌نویسی مسجد جواد الائمه انتخاب شوند. این گروه از سال 1359 وارد عرصه داستان‌نویسی شده‌اند و تا به حال حدود 500 کتاب منتشر کرده‌اند. دبیر سیزدهمین دوره جایزه شهید غنی‌پور همچنین درباره برگزیدگان این جایزه گفت: انتخاب‌ها‌، انتخاب‌های مسجد است و کتاب‌هایی که معرفی می‌شوند کتاب‌هایی هستند که جایزه شهید غنی‌پور پشت آن‌ها ایستاده است، اما نهادهای دیگر مثل ارشاد،‌ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان‌، شهرداری‌، امور مساجد‌ و کتابخانه‌ها می‌توانند با خرید یکی دو چاپ از آن‌ها از نویسندگان‌شان حمایت کنند. با این وجود به نظر می‌رسد نهادهای مختلف که مسؤول خرید کتاب هستند نسبت به جریان‌های فرهنگی دقت لازم را ندارند که خود در فرهنگ مملکت یک نقص است، زیرا به نظر می‌رسد مسؤولان خرید کتاب‌ها برای نهادهای مختلف طوری عمل می‌کنند که برخی از کتاب‌ها خریده نشوند. او همچنین گفت: در یکی از دوره‌ها معاون فرهنگی وزارت ارشاد قول داد که یکی دو چاپ از برگزیده‌های این جایزه بخرد، اما این اتفاق نیفتاد.

جشنواره شهید حبیب غنی‌پور

ناصری درباره جوایز برگزیدگان این دوره نیز گفت: خود جایزه غنی‌پور جایزه نقدی ندارد، اما از سوی سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران به برگزیدگان هر بخش 10 میلیون ریال و تقدیری‌ها پنج میلیون ریال اهدا می‌شود.همچنین هدیه‌ای از سوی بنیاد ادبیات داستانی به آن‌ها تعلق می‌گیرد. به گزارش ایسنا،‌ در ادامه با حضور پدران شهیدان مسجد جواد الائمه، مراسم معرفی برگزیده‌ها و اهدای جوایز برگزار شد که برخی از نویسندگان برگزیده و تفقدیرشده پس از دریافت جوایز خود سخنانی بیان کردند. فرهاد حسن‌زاده، نویسنده کتاب تقدیرشده‌ «پی تی کو پی تی کو» در بخش ادبیات کودک، با ابراز خوشحالی از گرفتن این جایزه و تشکر از مسؤولان برگزاری آن در سخنانی گفت: این جایزه‌، جایزه‌ بسیار ارزشمندی است، چون از نهاد مسجد بلند شده است‌ و برای نویسنده چه افتخاری بالاتر از این‌که او از یک نهاد مردمی مثل مسجد جایزه خود را بگیرد؟ مرجان کشاورز، نویسنده برگزیده با کتاب «قصه‌های غار» در بخش ادبیات کودک، در مراسم حضور نداشت و جایزه‌اش را دخترش دریافت کرد. ابراهیم حسن‌بیگی، نویسنده کتاب «امیرحسین و چراغ جادو» که اثرش در بخش نوجوان تقدیر شد،‌ نیز از مسؤولان این جایزه تشکر کرد و گفت: امیدوارم این جایزه در سایر کارهایی که پس از این می‌نویسم تأثیر بگذارد. او همچنین به ذکر خاطره‌ خود از اولین حضورش در مسجد جواد الائمه و دیدارش با امیرحسین فردی پرداخت و در ادامه گفت: سال 61 من در سوره بچه‌های مسجد یکی دو داستان منتشر کردم. پس از جنگ نیز از شماره هشت تا 29 سوره را در حوزه هنری منتشر کردیم. چیزی که می‌خواهم بگویم این است که عنوان سوره اولین‌بار از مسجد جواد الائمه بلند شد و بعدها حوزه هنری از این واژه استفاده‌های زیادی کرد و حتا بعدها دانشگاهی به نام دانشگاه سوره تأسیس شد. چرا عنوان سوره فراموش شده است؟ این کاش بچه‌های این مسجد از این عنوان برای فعالیت‌های فرهنگی‌شان استفاده کنند.

جشنواره شهید حبیب غنی‌پور

همچنین عبدالصالح پاک، نویسنده کتاب «آن سوی پرچین خیال» و برگزیده بخش نوجوان، از برگزیده شدن کتابش در جایزه غنی‌پور ابراز خوشحالی کرد و گفت: از این که داستان می‌نویسم خوشحال نیستم بلکه دردها و رنج‌های شما مردم در سینه‌های ما جا دارد. رضا امیرخانی، نویسنده رمان «قیدار» و برگزیده بخش رمان انقلاب و دفاع مقدس این جایزه، نیز پس از دریافت هدیه‌اش در سخنانی گفت: بسیار خشنودم از این‌که تنها جایزه‌ ادبی جهان را می‌گیرم که برای گرفتنش مجبور هستیم کفش‌های‌مان را دربیاوریم. امیرخانی همچنین گفت: یک ساختمان هشت‌طبقه را در نظر بگیرید، در آن پر از کارمند است که همه در آن‌جا زحمت می‌کشند. آدم‌ها‌، فعالیت‌ها،‌ جشنواره‌ها‌، جایزه‌ها هیچ چیز عوض نمی‌شود، اما وقتی روی یک کاغذ یک اسم عوض می‌شود، یک امضا همه چیز را تغییر می‌دهد و آدم‌ها را عوض می‌کند. اما در این مسجد کوهی مثل امیرحسین فردی می‌رود، ولی هیچ چیز تغییر نمی‌کند، برای این‌که پسرهای خوبش هستند. همچنین شهریار عباسی، نویسنده کتاب «سایه‌های بلند» که اثرش در این جایزه در بخش رمان آزاد تقدیر شد، گفت: امیدوارم این جایزه سال‌های سال برقرار باشد و برای ادبیات یک چراغ راهنما. بهنام ناصح، برگزیده بخش رمان آزاد برای کتاب «پروانه‌ای روی شانه»، نیز در سخنانی گفت: تا به حال چندین جایزه گرفته‌ام، اما این اولین جایزه مردمی است که می‌گیرم و از این بابت بسیار خوشحالم. در ادامه این مراسم از دو فرزند امیرحسین فردی تقدیر شد. به گزارش ایسنا،‌ در مراسم پایانی سیزدهمین دوره جایزه غنی‌پور نویسندگانی همچون احمد دهقان،‌ محمدرضا کاتب‌، احمد غلامی‌، مصطفی رحماندوست، گلعلی بابایی‌ و... حضور داشتند. برگزیدگان سیزدهمین دوره جایزه شهید غنی‌پور به شرح زیر معرفی شدند: «قیدار» اثر رضا امیرخانی؛ برگزیده‌ی بخش رمان بزرگسال با موضوع انقلاب و دفاع مقدس. «پروانه‌ای روی شانه» اثر بهنام ناصح؛ برگزیده‌ی بخش رمان بزرگسال با موضوع آزاد. «سایه‌های بلند» اثر شهریار عباسی؛ اثر تقدیری در بخش رمان بزرگسال با موضوع آزاد. «قصه‌های غار» اثر مرجان کشاورزی آزاد؛ برگزیده‌ی بخش کودک. «پی تی کو پی تی کو» اثر فرهاد حسن‌زاده؛ اثر تقدیری در بخش کودک. «آن سوی پرچین خیال» اثر عبدالصالح پاک؛ برگزیده‌ی بخش نوجوان. «امیرحسین و چراغ جادو» اثر ابراهیم حسن‌بیگی؛ اثر تقدیری در بخش نوجوان.

جشنواره شهید حبیب غنی‌پور



جشنواره شهید حبیب غنی‌پور



جشنواره شهید حبیب غنی‌پور

انتهای پیام
کد خبرنگار:







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن