تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):در حقيقت خداوند جهاد را واجب گردانيد و آن را بزرگداشت و مايه پيروزى و ياور خود قرارش ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815277962




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

5/6 درصد علوفه کشور در کردستان تولید می شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

5/6 درصد علوفه کشور در کردستان تولید می شود قروه-ایرنا- مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان گفت: سالانه 633 هزار تن علوفه از مراتع استان برداشت می شود که این میزان 6.5 درصد علوفه تولیدی کشور را شامل می شود.


به گزارش خبرنگار ایرنا، پیمان باباپیری شامگاه دوشنبه در نشست بررسی و رفع معضل عملیات حفاری غیرمجاز در محدوده های اکشتاف معادن در قروه افزود: این استان 1.7 مراتع کشور را در اختیار دارد.
وی افزود: ارزش ریالی این علوفه بیش از 253 میلیارد تومان است اما از نظر ارزش زیست محیطی و اکوتوریسم، نمی توان ارزش ریالی برای مراتع و منابع طبیعی استان متصور شد.
باباپیری گفت: 67 هزار خانوار کردستانی در قالب صدور پروانه بهره برداری از مراتع این منابع طبیعی ارتزاق می کنند .
وی با اشاره به خلع ید متخلفین از 980 هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی استان در سال جاری گفت: در همین راستا دو هزار و 500 لایحه و دادخواست در خصوص پیگیری مطالبات قضایی و احقاق حقوق دولت، تسلیم مراجع قضایی استان شده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان افزود: ظرفیت مجاز چرای دام در مراتع استان دو میلیون و 100 هزار واحد دامی است که هم اکنون سه میلیون واحد دامی در مراتع شهرستان تعلیف می کنند که 900 هزار واحد آن مازاد بر ظرفیت است.
به گفته وی کردستان با بیش از 373 هزار هکتار پوشش جنگلی، رتبه 18 کشور را داراست.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان در ادامه مهم ترین تهدیدات متوجه منابع طبیعی در کردستان را بهره برداری و تصرف غیرمجاز، تخریب مراتع، تغییر کاربری اراضی ملی به معادن و پروژه های عمرانی، ساخت و سازهای غیرمجاز، چرای مازاد بر ظرفیت مراتع و خارج از فصل چرا برشمرد.
وی افزود: برخی عوامل طبیعی نظیر خشکسالی، افت آب های زیرزمینی، گرد و غبار و ریزگردها و آتش سوزی های عمدی نیز بلای جان منابع طبیعی استان شده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان از ممنوعیت استحصال کتیرا در این استان در سه سال گذشته به دلیل وقوع خشکسالی خبر داد و گفت: در استان کردستان سالانه حدود چهار تن کتیرای سفید مفتولی برداشت می شد که به دلیل احتمال آسیب به بوته های گون، در حال حاضر برداشت این محصول ممنوع است.
وی افزود: 4 نوع کتیرا در این استان قابل برداشت است که عمده آن در شهرستان های دهگلان، قروه، کامیاران و بیجار و سنندج برداشت می شود.
باباپیری به برنامه های هفته منابع طبیعی در استان اشاره کرد و گفت: در این هفته بیش از 600 هزار اصله نهال غیرمثمر به صورت رایگان اعم از پهن برگ و سوزنی، در بین اقشار مردم، سازمان های مردم نهاد، ادارات، شرکت ها، نهادهای انتظامی و نظامی و شهرداری ها قرار خواهد گرفت.
وی در پایان گفت: تمامی برنامه های این هفته با توجه به شعار «منابع طبیعی، با مردم، برای مردم» به صورت مشارکتی و با محوریت مردمی اجرا خواهد شد تا فرهنگ سازی در زمینه درختکاری و نیز اهمیت سنت حسنه درختکاری در عمل اجرایی شود.ک/2
7345/533
انتهای پیام /*




13/12/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن