واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
دنیای اقتصاد در یک نگاه تهران- ایرنا- روزنامه دنیای اقتصاد روز سه شنبه در صفحه ی نخست مهم ترین عنوان هایش را «تصویر پایتخت؛ پنج سال بعد»، «مسیر قیمت و یارانه در فاز دوم هدفمندی» و «صعود همزمان طلا و دلار» انتخاب کرد.
این روزنامه در تیتر یک به خبر تصویر پایتخت؛ پنج سال بعد پرداخت و نوشت: برنامه پنج ساله شهرداری تهران، منضم به 102 نوع سیاست لازم الاجرا برای سال های 93 تا 97، به تصویب شورای شهر رسید.
این برنامه، حریم هر نوع فعالیت مالی، شهری و عمرانی شهرداری تهران در پنج سال آینده را مشخص کرده و نه تنها سقف مجاز برای اقدامات مدیریت شهری را در تمام حوزه های کاری در نظر گرفته است، که یکسری شاخص کمی برای پاسخگو کردن مدیران بابت عدم تحقق حداقل ماموریت های اولویت دار را نیز تعریف کرده است.
2 سال پیش، شهرداری تهران برای ترسیم نقشه راه انواع ساخت وسازها -که از یک سو بخش اعظم درآمد شهرداری از این راه تامین می شود و از سوی دیگر پرسودترین فعالیت اقتصادی بخش خصوصی ساکن در پایتخت نیز از همین مسیر عبور می کند- اقدام به تصویب و اجرای طرح تفصیلی جدید تهران کرد.
مشاور اقتصادی رییس جمهور تشریح کرد، مسیر قیمت و یارانه در فاز دوم هدفمندی، تیتر دیگر این روزنامه است، مشاور اقتصادی رییس جمهوری ابعاد اجرای فاز دوم هدفمندی در سال آینده را تشریح کرد.
مسعود نیلی یکشنبه شب با حضور در برنامه تلویزیونی پایش با بیان اینکه شیب افزایش قیمت حامل های انرژی (بنزین، برق، گازوئیل و...) ملایم خواهد بود، افزود: بنا نیست قیمت همه حامل های انرژی به یکباره گران شود.
برخی افراد گمان می کنند به مانند سال 89 بین 500 تا 600 درصد افزایش قیمت انرژی داشته باشیم که این موضوع درست به نظر نمی رسد.
روزنامه دنیای اقتصاد عنوان صعود همزمان طلا و دلار را بازتاب داد و نوشت: قیمت هر اونس طلا در بازارهای جهانی، تحت تاثیر نگرانی نسبت به دخالت نظامی روسیه در اوکراین افزایش یافت. برخی از کارشناسان نگرانی نسبت به وضعیت کسری بودجه دولت آمریکا را نیز در تقویت طلا موثر می دانند.
تقویت اونس با روند صعودی نرخ ارز در بازار داخل همراه و افزایش قیمت سکه را موجب شده است.
تشدید ریزش بورس تهران موضوع دیگری که در این روزنامه بررسی شد، بازگشایی برخی نمادهای پتروشیمی که انتظار می رفت بورس را با یک تحرک نسبی مواجه سازد، نتوانست معجزه کند و دیروز به رغم بازگشایی دو نماد پتروشیمی در بازار؛ شاخص با ریزشی سنگین مواجه شد و به کانال 78 هزار واحد بازگشت. به این ترتیب در 2 ماه گذشته بورس تهران 13 درصد کاهش یافته است.
این در شرایطی است که بودجه های اعلامی شرکت های پتروشیمی نیز اکثرا حکایت از کاهش پیش بینی سود این شرکت ها برای سال جدید دارند که این موضوع احتمالا بازار را با کاهش بیشتری مواجه می سازد.
**7304**9131
13/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]