واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فرماندار خمین:اقتصاد مقاومتی با مشارکت مردم و بخش خصوصی محقق می شود خمین – ایرنا – فرماندار خمین گفت: یکی از راه های موثر تحقق اقتصاد مقاومتی، مشارکت مردم و بخش خصوصی با مسوولان و دولتمردان است.

ˈعلیرضا کریمی ˈدوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مردم نقش مهمی در اجرای اقتصاد مقاومتی دارند به طوری که مردم در کارهای تولیدی مشارکت گسترده دارند و می توانند تولید خود را دربخش صنعت و کشاورزی بیشتر و با کیفیت بهتر ارائه کنند.
وی اظهارکرد: ایجاد محورهای اقتصادی مناسب براساس اجرای اصل 44 قانون اساسی و توجه به پیشرفت براساس اهداف سند چشم انداز، یکی از مهم ترین ابزارهای اقتصاد مقاومتی برای ترویج فرهنگ صحیح مصرف به ویژه مصرف کالاهای ایرانی و کاهش خرید کالاهای غیر ایرانی است.
کریمی بیان کرد: اقتصادهایی توانمند هستند که نقش مردم در آنها پررنگ تر و قابلیت استفاده از استعدادهای مردمی در آن بیشتر است.
وی افزود: اصل 44 قانون اساسی، نقشه راه دولت برای ورود به اقتصاد مردمی و پررنگ تر کردن حضور بخش خصوصی در اقتصاد کشور است و در کشورهایی مانند کشور ما، نقش دولت برای مردمی کردن اقتصاد با رعایت حفظ حقوق مردم بسیار مهم است.
فرماندار خمین بیان کرد: اقتصاد مقاومتی که مبنای آن اسلام و احکام دینی است می تواند کشور ما را از گردنه ها و تنگه های مختلف عبور دهد و زمینه ای را فراهم آورد تا بتوان بیش از هر زمان دیگر به توانمندی های واقعی در بخش کشاورزی دست پیدا کنیم و کشورمان را از آسیب پذیری در حوزه اقتصاد نجات داد.
کریمی گفت: کشاورزی که با وجود کمبود منابع آبی در روستا با استفاده از آبیاری تحت فشار از زمین و آب موجود محصول بیشتر و بهتری تولید کند.
فرماندار خمین با بیان اینکه افرادی که در فعالیتهای تولیدی مشغول هستند نیز می توانند در این راستا تولیدات خود را ارتقا ببخشند، افزود: با مشارکت گسترده در فعالیهای تولیدی تهدیدات تبدیل به فرصت خواهد شد.
کریمی گفت:در 35 سال از عمر انقلاب اسلامی امت اسلامی و مردم همه تهدیدات دشمن را تجربه کردند.
وی افزود: ملت ایران با بهره گیری از رهنمودهای امام راحل، بدون هپچ گونه وابستگی و نگاهی به شرق و غرب در دفاع مقدس حماسه آفریدند و امروز نیز در اجرای منویات رهبری در اجرای اقتصاد مقاومتی گامهای بلندی برخواهند داشت.ک/3
7276/555
انتهای پیام /*
12/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 146]