تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 24 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):كسى كه كارهاى خود را به خدا بسپارد همواره از آسايش و خير و بركت در زندگى برخوردار اس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829366797




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

استاندار کرمانشاه گزارش سه ماه فعالیت خود را منتشر کرد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

استاندار کرمانشاه گزارش سه ماه فعالیت خود را منتشر کرد کرمانشاه - استاندار کرمانشاه در وب سایت شخصی خود روز یکشنبه اقدام به انتشار گزارش عملکرد خود در سه ماه تصدی استانداری کرمانشاه کرد.


به گزارش ایرنا،ˈابراهیم رضایی بابادیˈ در این یادداشت پس از ذکر خاطراتی از مراسم معارفه خود در نهم آذر سال جاری، عنوان کرده است از این به بعد چند بار در هفته به مردم گزارش خواهم داد.
وی مطالب خود را در این یاداشت به بخش های اقتصادی، گردشگری و صنایع دستی، فرهنگی و اجتماعی، توسعه شهری، سرمایه گذاری، سیاسی و بازرگانی تقسیم کرده و در هر بخش به تفصیل عملکرد خود را شرح داده است.
بخش های مهم گزارش استاندار کرمانشاه به شرح ذیل می باشد:

اقتصادی:
ˈهیچ دستگاهی در استان حق ندارد که بنا به سلیقه خودش اعمال محدودیت کند و مسیر ایجاد سرمایه گذاری را با مشکل و موانع رو به رو سازد.
نگاهم به توسعه تک بعدی نیست، توسعه در همه جنبه ها مهم است. بخوبی آگاهم که بدون توسعه سیاسی، اجتماعی و فرهنگی، توسعه اقتصادی امکان پذیر نیست، اما در شرایط امروز مطالبه اصلی مردم از دولت، بهبود اوضاع اقتصادی است.
وضعیت اقتصادی ما اورژانسی است به همین خاطر در 90 روز گذشته با اینکه به طور کلی از وضعیت بحرانی اقتصاد استان آگاه بودم اما در پی درکی از ریزِ مسائل و مشکلات بودم و تصمیم های اولیه را نیز در این زمینه گرفتم و اجرای آنها آغاز شد.
در همان روز اول، اولین جلسه را با فرمانداران گذاشتم و از آنان خواستم تا آنچه از استعداد و امکان در شهرستان های تحت مسئولیت شان است در قالب طرح تهیه کنند و مستند ظرف 10روز ارائه بدهند.
همین موضوع را بلافاصله بعد از فرمانداران از معاونین و مدیران خواستم که تجربیات و پیشنهادات را برای بهبود وضع و توسعه بیشتر و سریع تر به من بدهند. همان روز جلسه ای با اتاق بازرگانی داشتم، جلسه با اتاق بازرگانی اولین جلسه اقتصادی من بود، اتاق بازرگانی نماینده بخش خصوصی است و برای برون رفت از وضعیت اقتصادیِ امروز بهترین کار تقویت بخش خصوصی است و بعد از آن جلسه تا پایان 90 روز حدود صد جلسه و دیدارِ مفید، در باره وضعیت اقتصادی استان داشته ام.
کنار نهادن نگاه غیرکارشناسی: محال است که بتوانم با استبداد رأی توسعه اقتصادی را در استان محقق کنم، توسعه اقتصادی با استفاده از خرد جمعی محقق می شود و من بدون نظر کارشناسان هیچ کاری نخواهم کرد.
من عقل کل نیستم و تمام مشکلات اقتصادی که مردم با آن مواجه اند نتیجه عملکرد کسانی است که خود را عقل کل می دانستند، تصمیمات اقتصادی باید متکی به علم باشند، 11 روز از مسئولیتم در کرمانشاه نگذشته بود که از مرکز هم اندیشی با محوریت دکتر ˈمحسن رنانیˈ خواستم که به عنوان بازوی مشورتی استانداری در برنامه ریزی های اقتصادی فعال باشند.
نه فقط از اقتصاددان بزرگی چون دکتر رنانی که از همه صاحب نظران اقتصادی مشورت خواهم گرفت، ترجیح می دهم گام های اقتصادی در کرمانشاه کُند اما محکم و حساب شده باشند تا اینکه سریع و پر هیاهو اما شتابزده و زیان بار.
مهم ترین نکته ای که رنانی بر آن تاکید داشت و از اولویت های من نیز هست اینکه به توسعه نگاه پروژه ای نداشته باشیم، این پروژه ها نیستند که توسعه اقتصادی را محقق می کنند، باید به توسعه نگاه پروسه ای داشته باشیم، توسعه یک پروسه (فرآیند) است.
در این نود روز سعی کردم کسانی را به کار بگیرم که نگاه پروژه ای از اقتصاد را کنار نهاده باشند، در آینده نیز همین مشی را با جدیت ادامه خواهم داد.
بانک ها: بخشی از اصلی ترین مشکلات اقتصادی مردم کرمانشاه مربوط به کاستی های نظام بانکی است، مردم طی سال های گذشته از بی عدالتی ها در تخصیص وام های بانکی بسیار آسیب دیده و رنجیده خاطر شده اند.
طرح های اقتصادی ارائه شده به بانک های عامل بایستی توجیه اقتصادی داشته باشند، در چهارمین روز، در جلسه ای، از مدیران عامل بانک های دولتی خواستم که از این به بعد باید با استراتژی های مدرن بانکی فضای رقابتی سالمی ایجاد کنند چرا که تنها در چنین فضایی امکان اشتغال زایی و پویایی جامعه امکان پذیر است.
گزارش هایی مستدل از بانک ها خواستم و این گزارش ها را پیگیری کرده و در آینده نیز پیگیری خواهم کرد اگر در یک مملکت سیستم بانکی درست کار نکند، تلاش و فعالیت همه ی بخش های دیگر بیهوده است، در هشتمین روز به فعالین بخش خصوصی اعلام کردم که هدف ما بزرگ کردن بخش دولتی و شبه دولتی نیست، بخش خصوصی باید قوی شود و هر سرمایه گذاری که به استان بیاید همه کاری برای سهولت و آرامش سرمایه گذاری او خواهم کرد.
کشاورزی: 9 روز بعد از حضور در کرمانشاه، اعضای کارگروه تخصصی امور اقتصادی را ملاقات کردم، گزارش های آنها نشان می داد اوضاع کشاورزی در کرمانشاه وخیم است و این وخامت نتیجه عدم استفاده صحیح و بهینه از منابع آبی استان است، غیرعلمی برخورد کردن با منابع آبی باعث عدم مکانیزه شدن کشاورزی شده است.
گفت و گوهایی با قائم مقام وزیر نیرو در خصوص رفع مشکلات مربوط به پروژه های آبی استان داشتم و در پی آن مذاکرات، وزیر نیرو برای همین مساله به کرمانشاه آمدند تا با هم اندیشی ها و اتخاذ تصمیم گیری های لازم، گام های ضروری در جهت توسعه کشاورزی را برداریم.
مباحث توسعه کشاورزی را به طور جدی در جلسه ای چهار ساعته با فرمانداران، درست 10 روز بعد از معارفه مطرح کردم.
دکتر نوبخت نیز در سفری که 26 آذرماه به استان داشت، خبرهای خوبی درباره اختصاص منابع مالی به بخش های کشاورزی در بودجه سال آینده داد و گفت که با توجه به ظرفیت های بالقوه تان می توانیم از این صندوق استفاده کنیم.
استان کرمانشاه حدود یک میلیون هکتار اراضی قابل کشت دارد که قریب 300 هزار هکتار آن آبی است، استان، با میانگین بارش سالانه بیش از 400 میلی متر از وضعیت بارشی مناسبی برخوردار است و با توجه به این منابع آبی قادریم سطح اراضی آبی استان را تا 500 هزار هکتار افزایش دهیم.
مجموع تولیدات بخش کشاورزی استان بیش از چهار میلیون تن است و با بر نامه ریزی هایی که صورت گرفته است، در آینده قادر خواهیم بود که 10 درصد غذای کشور را در استان تامین کنیم، این اعداد و ارقام نشان دهنده ظرفیت های خوب استان در بخش کشاورزی است و از طرف دیگر وجود دانشگاه رازی و پردیس کشاورزی آن شرایط علمی خاصی رابرای توسعه بخش کشاورزی استان به وجود آورده است، تربیت نیروهای متخصص کشاورزی برای حرکت به سمت کشاورزی صنعتی مهم ترین کاری است که باید انجام دهیم.
چهاردهم بهمن و همزمان با دهه فجر از چندین طرح کشاورزی همچون طرح های احداث گلخانه هیدروپونیک تولیدکننده گل شاخه در محل روستای سالارآباد میاندربند، پرورش قارچ خوراکی در محل روستای قمشه ماهیدشت و احداث ایستگاه پمپاژ در محل درود فرامان از جمله طرح هایی بودند که از آنها بازدید کردم. با بهره برداری از این طرح ها زمینه اشتغال بیش از 260 نفر فراهم می شود، همچنین در همین روز طرح تولید بذر هیبرید تولیدکننده دانه های بذر با اعتباری بالغ بر 60 میلیارد ریال در منطقه ماهیدشت را افتتاح کردم.
اشتغال: مهم ترین دغدغه استان بحث ایجاد اشتغال است، سعی کردم و این سعی ادامه خواهد داشت که ساختار اجرایی استان همراه و همگام با کارآفرینان و صنعت گران اصلاح شود تا امکان اشتغال زایی جوانان فراهم شود و به تمامی دستگاه های اجرایی نیز اعلام کرده ام که مهمترین کار در استان تلاش برای ایجاد اشتغال جوانان است.
در بحث اشتغال دریافتم که بخش زیادی از مشکلات از اینجا ناشی می شود که بسیاری از جوانان آموزش لازم برای کار را ندیده اند و این بی شک از عدم استفاده از ظرفیت های فنی و حرفه ای در سال های گذشته بوده است، ما برای تربیت نیروی کارآزموده باید فنی حرفه ای را تقویت کنیم، در سفری که معاون وزیر کار و رییس سازمان فنی و حرفه ای به استان داشتند این مهم را به ایشان تاکید کردم که اولویت اول در این زمینه باید گسترش فنی و حرفه ای ها باشد، در همین سفر که در سوم اسفند برگزار شد مرکز آموزش فنی و حرفه ای مهارت های تخصصی و مرکز تربیت مربی فناوری برتر (هایتک)در کرمانشاه افتتاح شد.
کارگران و کارفرمایان نقطه مقابل هم نیستند، هر دوی آنها دشمن رکود و از هم پاشیدگی اقتصادی هستند، پانزدهم بهمن ماه دیداری با نمایندگان تشکل های کارگری و کارفرمایی استان داشتم به آنها گفتم که کارگران و کارفرمایان اگر با هم وحدت داشته باشند و تشکل های خود را گسترش بدهند، می تواند نقش مهمی در گسترش توسعه اقتصادی و تولید مشاغل جدید داشته باشند.
گردشگری و صنایع دستی: در بحث توسعه اشتغال، استان کرمانشاه به دلیل ظرفیت های طبیعی، فرهنگی و تاریخی خود می تواند به گردشگری و صنایع دستی تکیه کند و این تکیه گاه می تواند منبع درآمدی مطمئن برای استان ایجاد نماید.
در جلساتی که با ستاد گردشگری، شورای اشتغال و سرمایه گذاری و ... داشته ام به بحث گردشگری به طور جدی پرداخته شده است، در خصوص گردشگری صحبت کردن از پتانسیل ها و ظرفیت های خاص بیهوده است، نیاز به یک تفکر جهشی در این زمینه و کار و تلاش گسترده و برنامه ریزی شده است تا در بدو امر چندین طرح بسیار مهم و کلان اجرایی شود.
اجرای طرح های ساماندهی بیستون و طاق بستان را که جزء طرح های ملی و بین المللی است با کمک و همکاری سرمایه گذاران دنبال و پیگیری می نمایم و آگاهم که تنها با واگذاری اجرای طرح های گردشگری به بخش خصوصی و افراد سرمایه گذار است که می توان تحول و شکوفایی در این بخش را میسر ساخت، ایجاد مکان های زیبا و مفرح از جمله در جنوب شهر کرمانشاه به عنوان برنامه های توسعه گردشگری نیز مدنظر قرار گرفته شده است.
استان کرمانشاه دارای 48 منطقه گردشگری است که باید برای هر کدام از این فرصت ها برنامه ریزی دقیق و کاملی داشته باشیم و شتابزده این سرمایه ها را بر باد ندهیم، در 90 روز گذشته تلاش کردم جلوی طرح های شتابزده را بگیرم.
با اجرای یک طرح جامع می توان، قره سو را به یک منطقه زیبا و مفرح هم برای شهروندان کرمانشاهی و هم مردم منطقه غرب تبدیل کرد، لذا از اجرای طرح و واگذاری اجرای آن به بخش خصوصی با جدیت حمایت و پشتیبانی خواهم کرد.
در جلسه پانزدهم دی ماه با اعضای سازمان نظام پزشکی با اعتقاد به لزوم همفکری با اعضای این سازمان بحث آمادگی کمک در خصوص اجرای طرح توریسم درمانی پرداخته شد و کارها در این زمینه به جریان افتاده است، استانداری با تمام توان از طرح هایی که در جهت رشد گردشگری و صنایع دستی باشد حمایت می کند.
سرمایه گذاری: برای توسعه در زمینه کشاورزی، صنعتی، گردشگری و ... نیاز به جذب سرمایه گذاری داریم، ما فرصتی برای تلف کردن نداریم و به طور رسمی اعلام کرده ام که هیچ دستگاهی در استان حق ندارد که بنا به سلیقه خودش اعمال محدودیت کند و مسیر ایجاد سرمایه گذاری را با مشکل و موانع رو به رو سازد.
هدف ما، هم جذب سرمایه های داخل و هم جذب سرمایه های خارج از کشور است برهمین اساس برنامه ریزی ها صورت گرفته تا همایش بین المللی سرمایه گذاری در نیمه اول سال آینده در کرمانشاه برگزار شود، برگزاری این همایش قطعا گام مهمی در جهت معرفی و شناساندن دستاوردهای اقتصادی و صنعتی استان است.
در ابتدای بهمن ماه با معاون وزیر و رییس سازمان سرمایه گذاری خارجی وزارت امور اقتصادی و دارایی جلسه ای داشتم ایشان گفتند که استان کرمانشاه طی چند سال گذشته در جهت جذب سرمایه گذاری خارجی موفق عمل نکرده است، اما باید این شرایط تغییر کند. لذا بر همین اساس توافق کردیم که به منظور ایجاد بسترهای لازم و تسریع در این امور مرکز جذب سرمایه گذاری خارجی در استان راه اندازی شود.
بدون تردید معرفی و شناساندن صحیح ظرفیت های اقتصادی استان، بستر بسیار مناسبی برای جذب سرمایه گذاری های خارجی را فراهم خواهد ساخت.
از مسولین دستگاه های اجرایی ذیربط خواسته ام تا پروژه هایی که قابلیت اجرا توسط سرمایه گذاری های خارجی را دارند شناسایی و معرفی کنند.
در بیست و سوم آذر ماه دو هفته بعد از حضورم در کرمانشاه هیاتی متشکل از سرمایه گذاران سوئدی و ایتالیایی به استانداری آمدند.
به آن هیات گفتم که جمهوری اسلامی همواره از تعامل و روابط دو جانبه با کشورهای دوست منطقه و جهان استقبال می کند، خوشبختانه بعد از توافق ژنو و شرایط مناسبی که برای سرمایه گذاری در کشور ایجاد شده و در این راستا استان کرمانشاه هم با دارا بودن ظرفیت ها و پتانسیل های سرمایه گذاری خاص خود آماده همکاری با سرمایه گذاران کشورهای خارجی است.
راه اندازی بیمارستان فوق تخصصی روانسر، توریسم درمانی، احداث کارخانه های سیمان و آسفالت و کارخانه پیش ساخته قطعات ساختمانی از اهم پیشنهادات این هیات سرمایه گذاری در استان برای منطقه پاوه و اورامانات بود.
برای سرمایه گذاری باید از پتانسیل ایرانیان خارج از کشور هم استفاده کنیم، در ششم بهمن ماه با مسوولین شورای امور ایرانیان خارج از کشور، در تهران دیدار کردم، همچنین از دستگاه های اجرایی ذیربط خواسته ام که در راستای ایجاد و تشکیل بانک اطلاعاتی کرمانشاهیان خارج از کشور اقدام نمایند تا بتوانیم از نظرات و توان علمی، فکری و سرمایه ای این افراد استفاده نمائیم.
مرزها: سرمایه گذاری در استان مرزی کرمانشاه بدون ایجاد زیر ساخت های مورد نیاز در مرزها و گمرک های بین المللی بی معنی است، در اولین سفر کاری به قصرشیرین رفتم و از مرز رسمی پرویزخان و گمرک بین المللی خسروی بازدید کردم، برخلاف آنچه انتظار می رود شرایط آنجا مساعد نبود، بشدت پیگیر شده ام که حرکت گسترده ای برای توسعه این مرز انجام شود تا ظاهر آبرومندانه ای متناسب با جایگاهش کسب کند.
ما باید بتوانیم مرزها را وارد چرخه سود اقتصادی کنیم، در صورتی که مرزنشینان کشور از وضعیت معیشت خوب و بدون دغدغه ای برخوردار باشند، امنیت در مرزهای کشور برقرار خواهد شد، از بانک ها خواسته ام هماهنگی لازم برای حل مشکل گشایش LC را انجام دهند، اگرچه شرایط بانک ها سخت است و ما در تحریم به سر می بریم؛ اما هنر آن است که بتوانیم در این شرایط سخت مشکلات را حل کنیم.
برنامه هایی داریم تا برای تسهیل کار بازرگانان و تجار استان بتوانیم یک صرافی که زیرمجموعه بانک توسعه صادرات باشد در استان کرمانشاه و بخصوص شهرستان قصرشیرین ایجاد کنیم؛ پیگیر ایجاد این صرافی هستیم.
هدفگذاری ما برای سال آینده صادرات 10 میلیارد دلاری به کشور عراق است و شبانه روز پیگیر تحقق این هدف هستیم.
بودجه عمرانی سال جاری کشور عراق حدود 140 میلیارد دلار است و سهم ما از این بودجه باید بسیار بیشتر از شش و نیم میلیارد دلار صادرات کنونی باشد. باید حرکتی قابل توجه برای به دست آوردن سهم بیشتری از بازار عراق انجام دهیم، عراق معبر اصلی صادرات کشور است و باید با دید دیگری به بازار این کشور نگاه کنیم، تا بتوانیم سهم کشور از بازار عراق را افزایش بدهیم.
18 روز بعد از حضور در کرمانشاه در سفر به شهرستان پاوه از بازارچه مرزی شوشمی بازدید کردم، با توجه به اینکه بازارچه شوشمی در کنار بازارچه شیخ صله و مرز رسمی پرویزخان یکی از سه بازارچه مرزی استان محسوب می شود، لذا تلاش ما مسئولین به سمتی حرکت کرده است که در جهت عمران و توسعه بیش از پیش این بازارچه موثر واقع شود.
در باره مرز پرویزخان، بازارچه مرزی شوشمی، بازارچه های تیله کوه، سومار، پروژه پالایشگاه آناهیتا، پروژه دشت های گرمسیری و پروژه ذوب آهن بیستون، با معاون اول رییس جمهوری صحبت کردم و مهندس جهانگیری نیز تاکید بر پیگیری مشکلات پروژه های ذکر شده داشتند.
حمایت از کارآفرینان تنها راه رسیدن به توسعه اقتصادی است، در این مدت بازدید یا جلسه های ممتدی در این حیطه داشته ام و بخوبی با مشکلاتشان آشنا شده ام، مانیزان، شرکت سیمان غرب، فناوران صنعت غرب، به ستون، الیا ذرت سبز، الا چرم، تایر کرد، کاشی بیستون، روژین تاک، شرکت پتروشیمی و پلیمر کرمانشاه، جهان فولاد غرب، نان صنعتی کرمانشاه، نان زاگرس، تیم شیرین فراز، کارخانه پمپاژ، پاک مایه، قند بیستون، کارخانه ورق بومان و فومان، مجمع انبوه سازان و ... از این دست شرکت ها و واحدهای کارآفرین بوده اند، اطمینان می دهم که دیدارها و پیگیری هایم از مشکلات کارآفرینان هیچ گاه متوقف نخواهد شد.
توسعه شهری: از آنجا که 70 درصد از جمعیت کرمانشاه را شهرنشینان تشکیل می دهند، سیمای شهر های استان، نقش بالایی در توسعه اقتصادی دارد. تاکنون آن اندازه که لازم بوده برای تعامل با شهرداران، وقت گذاشته ام و در آینده نیز وقت کافی خواهم گذاشت، اما باید شهرداری ها هم برنامه محور باشند و طرح هایی ارائه دهند که دارای قابلیت اجرایی باشند.
کرمانشاه باید به شهری زیبا و مدرن تبدیل شود، در این زمینه نوسازی بافت های فرسوده از اولویت هایم بوده است، در ضمن به بحث ساخت و سازها هم توجه ویژه داشته ام، یکی از اولویت های کاری ما در استان، توجه به ساخت و سازها خواهد بود، در جلسات مختلف با اساتید و افراد مجرب در مهندسی شهری، از آنان خواسته ام که پیشنهادات و نظرات خود را در باره عمران شهری کرمانشاه ارائه کنند بنابراین برای ساماندهی و تبدیلِ کرمانشاه به شهری مدرن و زیبا از همه می خواهم که دارای طرح و برنامه باشند.
در زمینه ترافیک شهری و پروژه مونوریل هم سخنان موافقان و مخالفان این طرح را با دقت و حساسیت شنیده ام، درباره مونوریل، متاسفانه در بدو امر تمام جوانب سنجیده و مطالعاتی نشده است و حالا هم هرچند علاقه دارم که تکلیف این پروژه هر چه زودتر مشخص شود، اما قصد انجام هیچ عمل شتابزده ای را ندارم، تصمیم گیری در مورد این طرح را به کارشناسان خبره سپرده ام و تصمیم آنها هر چه باشد با جدیت پیگیری می کنم.
فرهنگی و اجتماعی:
زمینه برای فعالیت سازمان های غیردولتی فراهم شده است، تا زمانیکه نتوانیم استان را به توسعه فرهنگی و اجتماعی برسانیم توسعه در هیچ حیطه ای امکان پذیر نیست.
کتابخوانی: دو روز بعد از ورود به کرمانشاه بخت یارم بود که توانستم از نمایشگاه کتاب دیدن کنم، همان جا گفتم که تلاش خود را برای تبدیل استان کرمانشاه به قطب فرهنگی غرب کشور به کار خواهیم گرفت و به همین لحاظ باید اهتمام بیشتری صورت گیرد که سال آینده نمایشگاه بزرگ کتاب در کرمانشاه باشکوه هر چه بیشتری برگزار شود، فرصت مناسبی را برای انجام کارهای فرهنگی اختصاص خواهیم داد؛ زیرا بدون فرهنگ سازی تمامی کارها بی نتیجه خواهد بود و ثمری در پی ندارد.
اگر آمار دقیقی در باره تاثیر مطالعه بر کم شدن جرم و جنایت به دست می آمد، می فهمیدیم که از کنار چه موضوع مهمی به سادگی گذشته ایم، تمام تلاش خود را به کار خواهم بست که تعداد افرادی که به کتابخانه ها و کتابفروشی ها مراجعه می کنند را بیشتر کنم؛ چرا که می دانم هر تعداد که به مراجعه کنندگان به مراکز فرهنگی اضافه شود از تعداد مراجع کنندگان به کلانتری ها و محاکم قضایی کاسته می شود و استان زودتر در مسیر توسعه قرار می گیرد.
براساس همین باور در سیزدهم آذر در جلسه با رییس کل دادگستری استان گفتم که توجه به برنامه های فرهنگی خیلی موثر است و این مهم از یکسو منجر به کاهش جرائم و از سوی دیگر منجر به کاهش مراجعه کنندگان به مراجع قضایی خواهد شد که در این صورت دادگستری قادر خواهد بود به کارهای مهم تر خود بیشتر رسیدگی کند.
از گروه های مطالعاتی خواسته ام و می خواهم که راه های بالا بردن سرانه مطالعه مردم استان را بیان کنند، در اولین گام در جلسه شانزدهم دی ماه از شهرداری های استان خواستم که در زمینه سهم پنج درصدی انجمن کتابخانه های عمومی استان که در پرداخت آن از سوی شهرداری ها تاخیر صورت گرفته است، نهایت مساعدت و همکاری لازم را انجام دهند.
نخبگان فرهنگی: کرمانشاه؛ نخبگان، نویسندگان و هنرمندان بسیاری در سطح کشور دارد که می توان از پتانسیل و محبوبیت آنها در ترغیب مردم به امور فرهنگی استفاده کرد. نمونه این استقبال را در شور و شعف مردم برای حضور شهرام ناظری در کرمانشاه به عینه دیدم، من در آن جلسه به احترام هنرمند محبوب مردم حضور پیدا کردم و از این به بعد نیز تمام تلاش خود و مجموعه دولت در استان را برای حضور و به کارگیری همه فرهیختگان کرمانشاهی به کار خواهیم گرفت.
موسیقی و سینما: در 90 روز گذشته تلاش کرده ایم که موج امیدی که بعد از انتخابات از تغییر وضعیت فرهنگی ایجاد شده است را حفظ کنیم، از سال های دور می دانستم که کرمانشاه یکی از پایه های سترگ موسیقی کشور است و خرسندم که در این دوره بیش از هر دوره ای کنسرت موسیقی در استان برگزار شده است، از طرف دیگر، هیچ سالی به این اندازه از جشنواره فیلم فجر در استان استقبال نشده است و خبر های جشنواره مورد پیگیری مردم نبوده است. در همین جشنواره بود که دو فیلم از فیلم سازان جوان کرمانشاهی ( آقای خالدی و مکری ) حضور داشت و همین مساله نشان از پتانسیل بالای استان در زمینه هنر و بالاخص هنر سینما است.
دانشکده فرهنگ و هنر: از روزی که به کرمانشاه پا گذاشتم در دیدارها و جلسات مختلف بارها می شنیدم که کرمانشاه به دانشکده فرهنگ و هنر نیاز دارد، این همه علاقه و تاکید بر مساله فرهنگ از طرف کرمانشاهیان باعث مباهات من بود و بشدت پیگیر این مساله شدم، پیگری ها نتیجه داد و از مرکز با این طرح موافقت شد و در 14 بهمن ماه توانستم این خبر را به هنردوستان و فرهنگ دوستان کرمانشاه بدهم که بزودی دانشکده فرهنگ و هنر در دانشگاه رازی کرمانشاه تأسیس خواهد شد.
مطبوعات: از اهمیت مطبوعات غافل نیستم، نسبت به مطالبی که در سه ماه گذشته در مطبوعات استان منتشر شده بشدت حساس بوده ام، چرا که اعتقاد دارم بدون حضور مطبوعاتِ پویا، سخن گفتن از مردم سالاری بی معناست، در نشستی که بیستم آذر ماه با اعضای خانه مطبوعات داشتم، با دقت مشکلات و دغدغه های آنها را شنیدم و همان جا گفتم که رسانه ها و مطبوعات با توجه به ایفای نقش خود قادر به تاثیرگذاری در توسعه و بالندگی استان می باشند، من عملکرد و تاثیرگذاری مطبوعات را باور دارم، لذا تدابیری اندیشیده ام که شرایطی ایجاد شود که همه مدیران نسبت به رسانه ها پاسخگو باشند، هیچ کس نباید نگران انتقاد و نقد سازنده از سوی مطبوعات باشد.
مشکلات اجتماعی و سازمان های غیر دولتی: مشکلات اجتماعی در جامعه ما جدی است؛ اما با اتکا به خداوند، امید، جدیت و هم اندیشی باید این مشکلات را حل کنیم، بخش اعظمی از این مشکلات تنها بدست خود مردم قابل حل است، به همین دلیل در 90 روز گذشته همه تکیه خود را بر برنامه ریزی برای ایجاد و تقویت NGO ها (سازمان مردم نهاد) به کار برده ام.
در دیداری که چهاردهم بهمن ماه با نمایندگان سازمان های غیردولتی داشتم، آنها به بیان مشکلات و موانع پیش روی NGO ها پرداختند، موانع پیش روی آنها کم نبوده است؛ اما با تدبیر و امید می توان بر آن مشکلات چیره شد، در همان دیدار گفتم که با تلاش و پیگیری های مستمر قطعا تلاش خواهیم کرد که در جهت ارتقاء این سازمان ها اقدامات موثر و قابل توجهی از سوی مدیریت ارشد استان صورت گیرد.
از طرف دیگر نباید به تاثیر NGO ها در ریشه کن کردن بزرگترین معضل اجتماعی یعنی اعتیاد بی توجه بود، وجود خیرین و سازمان های غیردولتی استان گامی مثبت در جهت ریشه کنی این آسیب اجتماعی است و بدون تردید اشاعه و گسترش این گونه نهادهای حمایتی می تواند بخش عمده ای از مشکلات و مسائل مربوط به افراد معتاد درون جامعه استان را مرتفع و حل نماید.
چه در زمینه مقابله با اعتیاد، چه در زمینه رفع مشکلات زیست محیطی و حراست از محیط زیست و... اعتقاد دارم با تقویت NGOها می توان رشد کرد، در 90 روز گذشته تمام توان خود را بر بسترسازی برای رشد این گونه سازمان های غیر دولتی صرف کردم. دولت با حمایت مادی و غیرمادی تنها باید به رشد این گونه سازمان ها کمک کند.
با رشد اینگونه سازمان هاست که خود مردم می توانند بخوبی معضلات فرهنگی و اجتماعی را با کمترین هزینه و بالاترین بهره وری رفع کنند.
فرهنگ و اجتماع رودهایی هستند که تنها از دل مردم سرچشمه می گیرند، دولت تدبیر و امید تاکید ویژه دارد که این امور را به خود مردم واگذار کند، به غیر از وظیفه حمایتی و نظارتی دولت باقی دخالت های ما مسئولین، در این امور تنها می تواند کلاف های سر در گم را سر درگم تر کند.
سیاسی:
پایبند به شعار ها و برنامه های دولت یازدهم بوده و هستم.
هچنانکه در زمینه اقتصادی، دولت باید زمینه را برای فعالیت بخش خصوصی فراهم کند و همچنانکه در زمینه فرهنگی و اجتماعی دولت باید زمینه را برای فعالیت نخبگان و NGOها فراهم کند، در زمینه سیاسی نیز دولت باید زمینه را برای فعالیت و تقویت احزاب فراهم کند، در زمینه سیاسی، دولت بیش از همه زمینه ها باید سعی در کناره گیری داشته باشد.
بر همین اساس در 90 روز گذشته اولین هدفم بر دوری از سیاسی کاری بوده است، فعالیت سیاسی حق احزاب است و نه دولت، من به عنوان یک شهروند حق دارم که ذائقه و گرایش های سیاسی داشته باشم (چنان که ذائقه و گرایش های خودم را دارم) اما در جایگاه استاندار از روزی که به این سمت منصوب شده ام، فارغ از هرگونه گرایش سیاسی، دست یاری به سوی همه کرمانشاهیان دراز کرده و می کنم.
در 90 روز گذشته اجازه نداده ام که هیچ طیف سیاسی احساس شکست کند، بازیِ برد- برد نه شعارِ این دولت، که استراتژی و سرلوحه همه امور این دولت در همه سطوح است، مقام اجرایی تنها باید پایبند به دین و اخلاق، قانون، کارِ کارشناسی و نگاه توسعه محور باشد؛ طی نود روز گذشته تلاش کرده ام که تنها پایبند به این امور باشم و مدیران خود را نیز بر این اساس انتخاب کنم.
طی سه ماه گذشته با همه طیف های سیاسی ملاقات داشته ام و سخنان آنها را شنیده ام، بیش از 60 دیدار با شخصیت ها و گروه های سیاسی از طیف های مختلف داشته ام و باز هم از چنین دیدار هایی استقبال می کنم، چرا که تاکنون از هیچ کدام از این گفتگوها زیان نکرده ام و از تمام آنها چیزهایی آموخته ام. گفت و گوی احزاب و دولت سرمایه بزرگی است که سود آن، توسعه در همه زمینه هاست.
طی نود روز گذشته وظیفه داشته ام که بستر های لازم در زمینه توسعه ی سیاسی را فراهم کنم، بر همین اساس به حرفها و دیدگاه های صاحبان سلایق مختلف گوش داده ام، تا روزی که استاندار باشم این وظیفه ام ادامه دارد، اما فراموش نکرده و نمی کنم که دولتمردی می تواند در مسیر توسعه سیاسی گام بردارد که در مقام اجرا خالی از هرگونه سوگیری سیاسی باشد.
در گفتگو با همه گروه های سیاسی این اصل را یادآوری کرده ام که من نماینده دولت تدبیر و امید در استان هستم و ملزم به اجرای برنامه های این دولت می باشم، رییس جمهورِ این دولت به وضوح در تبلیغات انتخاباتی خود برنامه هایش را اعلام کرده است، مردم به آن برنامه ها رای داده اند و آن انتخاب مورد تنفیذ مقام معظم رهبری قرار گرفته است.
از طرفی این دولت با دولت قبل متفاوت است و کسانی نباید انتظار داشته باشند که رفتارهای دولت قبل را ادامه بدهند و از طرف دیگر نمایندگان این دولت حق دارند با آزادی به انتخاب نیرو های خود بپردازند، بعد از انتخابات، رییس جمهور حق داشت هر کسی را به عنوان وزیر به مجلس معرفی کند و هیات دولت می توانست هر کسی را به عنوان استاندار انتخاب کند و استاندار حق دارد هر کسی را به عنوان مدیر خود انتخاب کند، اما از رییس جمهور تا جزء ترین مدیر دولتی حق ندارند که بر خلاف برنامه هایی که به مردم وعده داده شده است عمل کنند.
گوش های من آمادگی نقد و نظر همه کسانی را دارد که حرکت در مسیر وعده ها و برنامه های دولت را به من یادآوری کنند؛ اما گوش هایم هیچ جایی برای سخنان کسانی که به جای تاکید بر برنامه ها، اصرار در به کارگیری فردی خاص را دارند، ندارد (البته این به معنی مشورت ندادن به دولت در انتصاب ها نیست. چنانکه طی سه ماه گذشته از مشورت همگان در انتصاب ها استفاده کرده ام، مشورت دادن حق همگان است، چنانکه انتخاب نهایی هم حق نمایندگان دولت منتخب است).
مردم تنها اجرای برنامه ها و وعده ها را می خواهند و تا آنجا که دیده ام به جز افرادی بسیار بسیار معدود، نیروهای سیاسی هم چیزی جز خواست مردم را نمی خواهند.
خوشبختانه نشاط سیاسی مردم و فعالیت گروه های سیاسی در استان کرمانشاه طی ماه های گذشته روز به روز بیشتر شده است و در آینده نیز امیدواریم با برنامه هایی که اجرایی خواهیم کرد، این نشاط و فعالیت را پررنگ تر کنیم و البته همه اینها در کنار حفظ آرامش و امنیت استان باشد.
567
انتهای پیام /*




11/12/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن