واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۱ اسفند ۱۳۹۲ (۱۶:۴۶ب.ظ)
رئيس هيات عامل صندوق توسعه ملي مطرح کرد: اقتصاد مقاومتي؛ سياستي درونزا ولي بروننگر رئيس هيات عامل صندوق توسعه ملي، سياستهاي کلي اقتصادي را که در پي ابلاغ سياستهاي اقتصاد مقاومتي دنبال خواهد شد با عنوان «تقويت اقتصاد داخلي با نگاه به بازارهاي بيرون» قلمداد کرد.
به گزارش خبرگزاري موج، سيد صفدر حسيني، با بيان اين مطلب گفت: با نگاه فوق، فعاليتهاي اقتصادي ايران بايد با نگاه به درون(درونزا) اما بروننگر باشد؛ يعني هم جذب سرمايهگذاري خارجي کنيم و هم اينکه کالاهايمان در بازارهاي بينالمللي حضور داشته باشند.
وي که در ديدار با يو هانگ يانگ سفير چين در ايران سخن مي گفت، با اشاره به سابقه سه ساله صندوق توسعه ملي در کشورمان، از سرمايهگذاري داخلي و خارجي با هدف تبديل درآمدهاي نفتي به سرمايههاي مولد و زاينده براي نسل حاضر و حفظ آن براي نسلهاي آينده به عنوان مأموريتهاي صندوق توسعه ملي نام برد.
رئيس هيات عامل صندوق توسعه ملي اظهار داشت: صندوق توسعه ملي يک صندوق بيننسلي است و داراي سه رکن هيئت امنا، هيئت عامل و هيئت نظارت است؛ به عبارتي ساختاري سه قوهاي دارد که اين براي استحکام بيشتر است تا از انحراف منابع صندوق توسعه ملي جلوگيري شود.
صفدر حسيني، با بيان اينکه دولت يازدهم با انسجام بيشتر و با نگاه هدفمندتري به صندوق توسعه ملي نگاه ميکند، گفت: سهم صندوق توسعه ملي در سال 93 به 31 درصد از منابع نفت و گاز افزايش پيدا کرده و در سياستهاي کلي اقتصاد مقاومتي که اخيراً از سوي مقام معظم رهبري ابلاغ شده، يک حکم به عنوان سياستي کلي مورد اشاره قرار گرفته است مبني بر اينکه «سهم صندوق توسعه ملي تا قطع وابستگي درآمدهاي دولت به نفت بايد افزايش پيدا کند»؛ بنابراين با اين سياست، شاهد افزايش بيشتري در منابع صندوق توسعه ملي طي سالهاي آتي خواهيم داشت.
وي، سياستهاي کلي اقتصادي را که در پي ابلاغ سياستهاي اقتصاد مقاومتي دنبال خواهد شد تحت عنوان «تقويت اقتصاد داخلي با نگاه به بازارهاي بيرون» قلمداد کرد و در پاسخ به پرسش سفير چين درباره "اقتصاد مقاومتي" توضيح داد: يعني از يک سو هم سياستي درونزا براي استحکام بيشتر است؛ چراکه تجربه ما در دوران تحريم اين است که نقاط قوت اقتصادمان بايد شناسايي و بيشتر تقويت شود و نقاط ضعفمان تبديل به فرصت و قوت شود و از يک سو هم بايد در حوزه اقتصادي در تعامل سازنده با دنيا باشيم و بتوانيم سهم خود را در هر جا که امکان کسب منافع مشترک با ديگران وجود دارد، ايفا کنيم.
صفدرحسيني حضور صندوق توسعه ملي در بازارهاي پول و سرمايه در سطح بينالملل را از برنامههاي اين صندوق در آينده نام برد و از خريداري سهام بنگاههاي کمريسک و خريداري اوراق قرضه دولتها به عنوان شکلهايي از اجرايي شدن اين برنامه ياد کرد.
رئيس هيئت عامل صندوق توسعه ملي خاطرنشان کرد: صندوق توسعه ملي در نظر دارد پروژههايي را که سرمايهگذاران خارجي همراه با سرمايهگذاران ايراني در ايران دارند تامين مالي کند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]