تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 8 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نادان كسى است كه نافرمانى خدا كند، اگر چه زيبا چهره و داراى موقعيتى بزرگ باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1818896911




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اقامتگاه های بوم گردی در کشور توسعه می یابد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

اقامتگاه های بوم گردی در کشور توسعه می یابد تهران - ایرنا - معاون گردشگری کشور توسعه اقامتگاه های بوم گردی در سراسر کشور را الگویی مناسب در راستای توسعه پایدار و حفاظت از ظرفیت های طبیعت گردی دانست.


به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی معاونت گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، مرتضی رحمانی موحد در نشستی با مالکان اقامتگاه های بوم گردی گفت: هم افزایی امکانات و ظرفیت های بومی مالکان اقامتگاه های بوم گردی در کشور می تواند سبب تشکیل اجتماع یا تشکلی مردمی شود و با جذب سرمایه گذاران، این نوع از مراکز اقامتی را به عنوان الگویی پذیرفته شده در سراسر کشور بسط و گسترش دهد.
وی با بیان اینکه شکل گیری اجتماع واحد اقامتگاه های بوم گردی جامعه میزبان را شریک خواهد کرد؛ افزود: جلوگیری از پراکندگی ظرفیت های بومی، برطرف شدن معارضات و نیز هرچه توانمند ساختن جوامع محلی از اصلی ترین دستاوردهای این اقدام به شمار می آید.
رحمانی موحد با اشاره به فعالیت قابل توجه مالکان اقامتگاه های بوم گردی در روستاهای شهرستان خور و بیابانک یادآور شد: مراکز موجود قابلیت تبدیل شدن به پایلوت را دارا هستند و سایر مالکان بومی در مناطق دیگر کشور می توانند از این امکان به عنوان کارگاه آموزشی استفاده کنند.
معاون گردشگری کشور در مواجهه با موج راه اندازی اقامتگاه های بوم گردی در مناطق دارای ظرفیت؛ گفت: رویکرد حداکثری در انعطاف مسئولانه، اعمال ضوابط، شکل گیری اجتماع مرتبط و نیز تمرکز بر آموزش از سرفصل های سیاست توسعه و هدایت این نوع مراکز به شمار می آیند.
این مقام مسئول در ادامه بیش از 50 ارگان فرابخشی را در توسعه ظرفیت های گردشگری کشور دخیل دانست و اظهار کرد: به منظور تبدیل ظرفیت های فرهنگی به محصول قابل بهره برداری، زنجیره ای از توانمندی های فرابخشی به کار گرفته خواهد شد که این امر در توسعه و پیشبرد راه اندازی اقامتگاه های بوم گردی نقشی اساسی ایفا خواهد کرد.
اقامتگاه های بوم گردی مراکزی هستند که در محیط های طبیعی با رعایت بالاترین سطح ممکن ضوابط زیست محیطی و به شکلی سازگار با معماری بومی و سیمای طبیعی منطقه ساخته شده و ضمن حداکثر تعامل با جامعه محلی، زمینه حضور و اقامت طبیعت گردان را با کیفیتی قابل قبول و تعریف شده در محیط های طبیعی فراهم می کنند.
هم اکنون بیشترین اقامتگاه های بوم گردی در استان اصفهان فعال هستند.
فراهنگ (1) ** 1569
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




11/12/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن