تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 3 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سه چیز از نشانه های یقین هستند: کوتاهی آرزو، اخلاص در عمل، بی رغبتی به دنیا
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843516193




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سلطانی فر: حمل ونقل هوایی برای رشد گردشگری توسعه می یابد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

سلطانی فر: حمل ونقل هوایی برای رشد گردشگری توسعه می یابد تهران - ایرنا - معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در دیدار با نمایندگان موسسات جهانگردی ایتالیا گفت: امیدواریم بتوانیم تا 2025 به اهداف کمی و برنامه ریزی شده در صنعت گردشگری کشور مطابق با سند چشم انداز20ساله دست پیدا کنیم.


به گزارش روز دوشنبه مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مسعود سلطانی فر افزود: در فضای جدید سیاسی کشور و بنا بر تاکید رئیس جمهور محترم، گسترش روابط با کشورهای دنیا با حفظ اصول و منافع ملی در دستور کار است.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه دکتر روحانی بر فعال شدن جدی و گسترده صنعت گردشگری تاکید ویژه دارند، امیدواریم با توجه به جاذبه های متنوع و فراوان گردشگری کشورمان هم در حوزه اماکن فرهنگی تاریخی و هم جاذبه های طبیعی بتوانیم با فراهم کردن زیرساخت ها و تسهیلات، در رشد تعداد گردشگران نیز رتبه ای مشابه رتبه جاذبه های خود کسب کنیم.
سلطانی فر افزود: در فضای جدید کشور، از فعالان بخش خصوصی گردشگری خواسته ایم تا خیزش جدید و فعالیت جدی تری را در اولویت خود قرار دهند و امیدواریم در کشور ایتالیا هم شاهد فعال شدن بخش خصوصی و تعاملات بخش خصوصی ایران در زمینه گردشگری باشیم.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با یادآوری ارتباطات گسترده دو کشور ایران و ایتالیا افزود: با توجه به اینکه دو کشور از غنای فرهنگی و تمدنی گسترده ای برخوردارند همکاری ها و فعالیت ها در این بخش راحت تر انجام خواهد شد؛ چراکه مردم ایران و ایتالیا و دست اندر کاران امر از گذشته های دور شناخت خوبی نسبت به جاذبه های یکدیگر دارند.
سلطانی فر با بیان اینکه در فضای جدید فعالیت خود را با ایتالیا سریعتر از سایر کشورها گسترش خواهیم داد از تصمیم برای توسعه فعالیتها در زمینه صنعت حمل و نقل و ارتباطات هوایی با این کشور خبر داد و گفت: مصمم هستیم در این خصوص شرایط بهتری را نسبت به گذشته فراهم کرده و برای برقراری ارتباط مستقیم بین تهران و رم و سایر شهرهای تاریخی و مهم برنامه ریزی کنیم.
معاون رئیس جمهور در ادامه تاکید کرد: در بخش اقدامات آموزشی و پژوهشی در حوزه گردشگری نیز آماده هر نوع همکاری مشترک و برنامه ریزی برای آن هستیم تا با استفاده از توان بخش خصوصی مرتبط، این فعالیت ها را گسترش دهیم و از توان و تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.
سلطانی فر با یادآوری اینکه عوامل مختلفی در روابط بین دو کشور دخیل هستند افزود: فعالیت های فرهنگی و گردشگری می تواند تسهیل کننده روابط دو کشور در بخش اقتصادی و سیاسی باشد.
وی در پایان به هدفگذاری در بخش گردشگری برای سال 2025 (افق چشم انداز 1404) اشاره کرد و افزود: در هشت سال گذشته به دلیل چالشها و مشکلاتی که با سایر کشورها وجود داشت سرعت دسترسی به این هدف با مشکلاتی مواجه شد که امیدواریم بتوانیم در سالهای باقی مانده تا 2025 به اهداف کمی در صنعت گردشگری کشوردست پیدا کنیم؛ در این راستا کشورهای اروپایی بخصوص ایتالیا از جایگاه ویژه برخوردارند.
در ابتدای این دیدار سمیع بن عبدالعلی رئیس دفتر همکاریهای منطقه ای ایتالیا با کشورهای منطقه مدیترانه و خاورمیانه بر گسترش روابط دو کشور تاکید کرد و افزود: ایران و ایتالیا رابطه قدیمی و عمیق تاریخی و فرهنگی دارند و خواست و اراده دو کشور همواره به اشتراک گذاشتن فرهنگ و تاریخ دو کشور بخصوص در بخش گردشگری است.
وی با برشمردن ظرفیتها و جاذبه های بیشمار ایران در بخش آثار تاریخی، طبیعی و گردشگری گفت: این امتیاز شرایط را برای رقابت ایران با کشورهای خاورمیانه و کشورهایی که از نظر گردشگری توسعه یافته هستند فراهم می کند.
وی گفت: با توجه به منابع و استعدادهای متنوعی که برای همکاریهای گردشگری و تجاری وجود دارد وظیفه ماست که با توسعه همکاریهای مشترک شناخت صحیح و مثبت از ایران به جهان ارائه کنیم.
بر اساس این گزارش نماینده رسمی اتاق بازرگانی ایتالیا، مشاور عالی بازرگانی بین المللی ایتالیا، رئیس ارتباطات بین المللی گردشگری ایتالیا ویکی از اساتید دانشگاه این کشور در رشته هنرهای اسلامی و باستانشناسی از دیگران مهمانان این نشست بودندکه نقطه نظرات خود را برای توسعه همکاری های فرهنگی دو کشور اعلام کردند.
فراهنگ (1) ** 1569
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




28/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 84]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن