واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
500 طلبه درحوزه های علمیه استان بوشهر تحصیل می کنند بوشهر- ایرنا - مدیرحوزه های علمیه استان بوشهرگفت: 500 طلبه در هفت مدرسه علمیه این استان مشغول تحصیل هستند.
به گزارش ایرنا، حجت الاسلام رضا خدری روز یکشنبه درگفت و گو با خبرنگاران افزود: هفت مدرسه علمیه در سراسر استان وجود دارد که شامل پنج مدرسه بلند مدت و دو مدرسه کوتاه مدت سفیران هدایت است.
وی اضافه کرد: مدارس علمیه امام خمینی (ره) بوشهر، 14 معصوم(ع) برازجان، علی ابن ابی طالب (ع) کنگان، مهدی موعود(عج) دیر و پیامبراعظم(ص) خورموج مدارس بلند مدت استان به شمار می روند که همه مقاطع حوزوی را دربرمی گیرد.
خدری یادآورشد: مدرسه علمیه المهدی(عج) خورموج و مدرسه علمیه امام حسن مجتبی(ع) برازجان هم مدارس کوتاه مدت استان بوشهر هستند.
وی بیان کرد: مدارس کوتاه مدت مبلغان را در طول پنج سال برای محل هایی که کار می کنند و تعهد خدمت دارند، تربیت می کنند.
خدری گفت: مدرسه علمیه امام صادق (ع) شهر گناوه نیز بزودی راه اندازی می شود و امیدواریم از مهرسال اینده اقدام به پذیرش طلاب کند.
وی افزود: ساختمان جدید مدرسه علمیه امام علی ابن ابی طالب (ع) کنگان با استفاده از اعتبارات سفر مقام معظم رهبری به عسلویه ساخته شده است و بزودی با حضور هیاتی از دفتر رهبرمعظم انقلاب افتتاح می شود.
مدیرحوزه های علمیه استان بوشهراظهارکرد: در استان بوشهر11 مدرسه امین نیز وجود دارد که روحانیون در آن ها فعالیت دینی و تربیتی دارند.
خدری اضافه کرد: مدارس امین به مدارسی گفته می شود که از طرف حوزه های علمیه یک روحانی درآن ها در کنارمدیر مدرسه به فعالیت فرهنگی، تبلیغی و تربیتی می پردازد.
وی تصریح کرد: حدود 100 استاد در مدارس علمیه بلند و کوتاه مدت استان مشغول تدریس هستند که 35 تا40 نفر از این استادان به صورت تمام وقت و باقی به صورت پاره وقت تدریس می کنند.
خدری افزود: 60مبلغ طرح هجرت در شهرهای کوچک و روستاهای استان مشغول فعالیت هستند.
وی گفت: دراستان بوشهر به برکت وجود علمای پیشین و علمایی که درچند سال اخیر از قم آمده اند وضعیت فرهنگ دینی و آموزش های دینی بسیارمطلوب است.
مدیرحوزه های علمیه استان بوشهرتصریح کرد: تا پیش از راه اندازی مرکز مدیریت حوزه های علمیه استان بوشهر، مدرسه های علمیه استان بوشهر با امکانات و ظرفیت محدود فعالیت می کردند.
وی افزود: تنها مدرسه علمیه فعال استان مدرسه امام خمینی (ع) بود که آن هم با ظرفیت بسیار محدود از نظر سخت افزاری و پذیرش طلاب فعالیت می کرد.
خدری اضافه کرد: پس از راه اندازی مرکز مدیریت حوزه های علمیه استان، کارهای خوبی از نظر سخت و نرم افزاری انجام شده است.
وی یادآورشد: با توجه به این که در سال های گذشته در مدارس علمیه استان کارهای سخت افزاری صورت نگرفته بود و از نظر زیربنایی دچار محدودیت بودیم بیشترین تلاش خود را صرف افزایش زیربناها و امور سخت افزاری کردیم و در این رابطه هرجا نیاز به تملک زمین یا ساختمانی بود اقدام شد.
خدری گفت: مهمترین مشکل حوزه های علمیه استان در بعد سخت افزاری کمبود فضاهای آموزشی، زیربنایی و اسکانی است.
وی اضافه کرد: در 30 سال اخیردر این امر غفلت شده است که باید جبران شود.
مدیرحوزه های علمیه استان بوشهر اظهارکرد: درصورت تقویت بعد سخت افزاری و زیربنایی حوزه های علمیه می توان استادان بهتری را به همکاری دعوت واز هجرت طلبه ها به دیگر حوزه ها جلوگیری کرد.
خدری تصریح کرد: در استان بوشهر با وجود تربیت خیل عظیم روحانیان ولی هم اکنون با کمبود روحانی و مبلغ روبه رو هستیم.
وی افزود: فقط در مرکز استان نزدیک به 50 مسجد فاقد امام جماعت روحانی است و افراد غیر روحانی امامت جماعت این مساجد را برعهده دارند.
خدری گفت: پذیرش حوزه های علمیه آغاز شده است و متقاضیان می توانند تا 25 اسفندماه برای ثبت نام به مدارس علمیه و پایگاه اطلاع رسانی حوزه های علمیه مراجعه کنند.ک/2
632
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
11/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]