واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
رییس سازمان مدیریت بحران: اجرای طرح جامع خطر پذیری کشور نیازمند دریافت بودجه است تهران - ایرنا - رییس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: طرح جامع خطر پذیری کشور با اولویت زلزله، سیل و خشکسالی آماده اجرا است، اما نبود بودجه کافی، اجرای آن را در استان های سراسر کشور با مشکلاتی مواجه کرده است.
«حسن قدمی» روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: در این طرح جامع، نیازسنجی های اطلاعاتی، تهیه نقشه خطرپذیری استان ها با مقیاس های مناسب و همچنین تحلیل از آسیب پذیری بخشی از شهرهای بزرگ کشور همچون تهران، تبریز، مشهد، همدان، کرمان، کرمانشاه و زنجان از وقوع زلزله های احتمالی انجام شده است.
وی با بیان اینکه نیازسنجی های اطلاعاتی طرح جامع خطرپذیری سیل و خشکسالی نیز صورت گرفته است، گفت: اجرای طرح جامع خطرپذیری به ما اطمینان می دهد که در نقاط مختلف کشور چه حادثه ای رخ می دهد و مسوولان، متناسب با نوع حادثه آمادگی های لازم را بویژه در امر امدادرسانی به حادثه دیدگان احتمالی کسب خواهند کرد.
معاون وزیر کشور ادامه داد: با برنامه ریزی کارشناسان خبره این سازمان، اکنون کشور را به لحاظ حادثه خیزی به 9 منطقه تقسیم کرده ایم که استان های خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، اصفهان، فارس و کرمان از جمله این استان ها هستند.
وی افزود: 460 شهر کشور در مسیر رودخانه ها و مسیل ها قرار دارند و سیل آنها را تهدید می کند؛ کار ما مقابله و برخورد با حوادث است و در این 30 سال پس از انقلاب اقدامات خوبی انجام شده و معتقدیم راه اصلی پیشگیری است و بویژه در رابطه با زلزله مقاوم سازی حرف اول را می زند.
قدمی، وجود بافت های فرسوده شهری به خصوص در کلانشهرها را یکی از معضلات اصلی مدیریت بحران حوادث و سوانح احتمالی در کشور عنوان کرد و گفت: دولت برنامه هایی را برای بافت های فرسوده شهری و روستایی مصوب کرده که متاسفانه با توجه به نبود بودجه کافی از برنامه عقب هستیم و 10 درصد پیشرفت مورد نظر همچنان تحقق نیافته است، اما در مورد بافت های فرسوده روستایی پیشرفت خوبی داشتیم.
وی افزود: قرار بود سالانه 200 هزار بافت فرسوده روستایی بازسازی شود که اکنون حدود میلیون و 500 هزار بافت فرسوده روستایی اصلاح شده است.
قدمی تصریح کرد، مشکلات شهری ما متعدد و بیشتر از روستاهاست و ساکنان مناطق روستایی متاسفانه آنطور که باید از نوسازی بافت های فرسوده روستایی استقبال نکرده و بافت های فرسوده خود را نوسازی نمی کنند.
وی گفت: علاوه بر تهران اکثر نقاط کشور در معرض زلزله قرار دارد و حدود 90 تا 95 درصد کشور لرزه خیز است و زلزله نیز قابل پیش بینی نیست، اما باید با رعایت اصول فنی در ساخت و سازها در درازمدت شاهد کاهش خسارت باشیم.
اجتمام(4) ** 7029 ** 1071
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
11/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 158]