واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
استاندار مرکزی: همبستگی دانشگاه و صنعت کلید پیشرفت استان است اراک - ایرنا - استاندار استان مرکزی گفت: همبستگی بیشتر دانشگاه و صنعت کلید پیشرفت و حل مشکلات استان است.
ˈمحمدحسین مقیمیˈ روز شنبه در نشست شورای توسعه و برنامه ریزی استان مرکزی افزود: این استان با دو هزار و 800 واحد تولیدی و صنعتی به عنوان دومین قطب صنایع مادر تخصصی و چهارمین قطب صنعت کشور باید گامهای علمی و نیازهای پایه خود را در سایه مطالعات دانشگاهی و با استفاده از ظرفیت علمی دانشگاههای درون استانی تامین کند.
وی توضیح داد: پژوهش، پایه کار مدیریت با تدبیر و عالمانه است و نتیجه اعتماد به اصول مطالعاتی، تربیت نسل کارامد تحصیل کرده و تسهیل و گره گشایی از مشکلات جامعه است.
استاندار مرکزی تاکیدکرد: یکی از مباحث مهم در شورای توسعه و برنامه ریزی استان، ارزیابی و پایش دقیقی از سطح ارتباط دانشگاه و صنعت است و مساله شناسی و تقویت ارتباطات و نیازهای فنی، اجتماعی، فرهنگی، بیماری های شغلی و طب صنعتی و حل معضلات زیست محیطی با همکاری دانشگاهها باید در اولویت باشد.
مقیمی خاطرنشان کرد: دانشگاهها کانون تولید دانایی و علم هستند و باید با کمک پارکهای علم و فناوری و مراکز کسب و کار بستر کاربردی شدن طرح ها و تبدیل تحقیقات به بستر تولید ثروت بیش از پیش محقق شود.
وی گفت: تحقیقات پایه مدیریت است و در هر بحث اجرایی و عمرانی مدیران باید مطالعات پایه را با محوریت دانشگاههای درون استان، اصل قرار دهند.
استاندار استان مرکزی خاطرنشان کرد: ارتباط دانشگاهها در مباحث تحقیقاتی در علوم پزشکی بسیار جلوتر از موضوعات اجتماعی و صنعت است و این درحالی است که جامعه به شدت در موضوع گره خوردگی و تنیدگی مباحث تئوری با عملی صنعت و امور اجتماعی و فرهنگی نیازمند تحقیقات است.
مقیمی گفت: ارتباط دانشگاه و صنعت باید از حیطه شعار زدگی خارج شود و دانشگاههای استان باید با تحقیقات قوی و زودبازده اعتماد تمامی بخشها را در تقویت سفارش مطالعاتی برانگیزند.
وی توضیح داد: استان مرکزی با وجود صنایع مادر تخصصی و تنوع تولیدات نباید با مشکلات زیست محیطی، کارگری، بیکاری و مشکلات اجتماعی دست به گریبان باشد و راه چاره برون رفت از مسایل و پایه گذاری اصولی مدیریت دراز مدت این حوزه تکیه بر مطالعات علمی با مدد دانشگاهها است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان مرکزی نیز گفت: این استان امسال در حوزه فن بازار در کشور رتبه اول را کسب کرده و با توجه به استقرار امکانات کلینیک صنعت، امکان برقراری موثر پژوهشی این بخشها مهیا است.
ˈحامد یحییˈ افزود: استقرار یک نمایشگاه دایمی از مطالعات پایه صنعت و دانشگاهها در کنار تاسیس فن بازار منطقه ای برای وارد کردن مطالعات پایه به مرحله تجاری شدن در مرکز خدمات کسب و کار استان در دست انجام است.
نماینده مردم تفرش و آشتیان در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: دانشگاه تفرش با بنیه قوی علمی و تحقیقاتی با رایزنی وزارت نفت قرار است به عنوان دانشگاه حوزه معالعات نفت و پتروشیمی عمل کند.
ˈعباس صلاحیˈ افزود: حساسیت ویژه بر طرحهای تحقیقاتی با محوریت دانشگاههای استان نیاز به همکاری بخشهای خصوصی و دولتی دارد.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی نیز گفت: 30 طرح پژوهشی صنعت برای دانشگاهها ارسال شده و در صورت همکاری این حوزه آمادگی کامل در تقویت چرخه همکاری صنعت و دانشگاه وجود دارد.
ˈعلیرضا زاوشیˈ بیان کرد: افزایش تقویت ارتباط دانشگاهها با مراکز تحقیق و توسعه مستقر در صنایع از مسایلی است که باید با قوت بیشتری برای آن سرمایه گذاری شود.
مدیرکل بودجه استانداری استان مرکزی نیز در این نشست گفت: بررسی مباحث بودجه امسال و تحقق ظرفیتهای قانونی استان مرکزی به عنوان محور برنامه های شورای توسعه و برنامه ریزی است و مدیران دستگاههای اجرایی باید با قوت مصوبات این نشستها را پیگیری و نتایج حاصله را اعلام کنند.
ˈرقیه یادگاریˈ افزود: با توجه به اینکه شورای توسعه و برنامه ریزی مهمترین کانون تصمیم سازیهای زیربنایی استان مرکزی است مدیران اجرایی باید خودشان در مباحث مشارکت داشته باشد و از اعزام نماینده برای این جلسه بپرهیزند.
بررسی تحقق سهم اعتبارات استان از منابع ملی در حوزه کشاورزی، برقدار شدن چاههای کشاورزی، تجهیز فرودگاه شهرهای کوچک، نوسازی ناوگان حمل نقل درون و برون شهری و گازرسانی به مناطق محروم و روستایی از موضوعات مطرح شده این نشست بود.ک/2
560/559
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
10/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]