واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
گزارش پیشرفت دو طرح کلان ملی در جلسه کمیسیون دائمی عتف تهران-ایرنا- معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: در یکصد و پانزدهمین جلسه کمیسیون دائمی شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) گزارش پیشرفت دو طرح کلان ملی دفاع سایبری و طرح بومی سازی توسعه فناوری های کلیدی سامانه های زیر سطحی ارائه شد.
دکتر وحید احمدی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا، هدف از اجرای طرح کلان طراحی و راه اندازی مرکز ملی دفاع سایبری و سامانه های فضای سایبری را طراحی مرکزی برای تولید نرم افزارهای مرتبط با دفاع سایبری و ارائه روش هایی برای مقابله با حملات سایبری از جمله حمله بر تاسیسات هسته ای و نفتی عنوان کرد.
احمدی افزود: در جهان فعلی یکی از روش های حمله بر کشورها حملات سایبری است و ما تحت هجوم حملات شدید سایبری بوده ایم و قرار داریم.
وی خاطرنشان کرد: این طرح برای طراحی مرکز دفاع فضای سایبری است و محوریت آن با دانشگاه صنعتی مالک اشتر و همکاری دانشگاه های شریف، تهران، علم و صنعت و امیرکبیر است.
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم افزود: دستگاه های متقاضی نیز شرکت ایز ایران و وزارت دفاع هستند.
احمدی در خصوص پیشرفت این طرح نیز گفت: طبق گزارشی که ناظر به ما داده است این طرح 3 درصد پیشرفت داشته است که نسبت به تخصیص اعتبارات پیشرفت خوبی است.
وی در مورد تخصیص اعتبار به این طرح کلان، گفت: 4.5 میلیارد تومان اعتبار دادند که این میزان از سوی عتف بود ولی معادل این میزان نیز از سوی دستگاه های سفارش دهنده ارائه شد.
احمدی گفت: کل اعتبارات این طرح حدود 240 میلیارد تومان است که تنها 4 درصد آن تخصیص داده شده است.
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم در مورد طرح کلان دوم که در این جلسه بررسی شد، به طرح کلان بومی سازی توسعه فناوری های کلیدی سامانه های زیر سطحی و فناوری های مرتبط با سامانه های زیر سطحی اشاره کرد و گفت: خروجی این طرح بیش از 550 فناوری پیشرفته مرتبط به زیر سطح ، تاسیس 30 ساختار پژوهشی و 8 سامانه دفاع زیر سطح است.
احمدی افزود: دانشگاه های محوری این طرح دانشگاه صنعتی اصفهان و دستگاه سفارش دهنده سازمان صنایع دریایی و دانشگاه های همکار دانشگاه های هرمزگان، بابل و صنعتی مالک اشتر است.
معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم گفت: این طرح 3.5 درصد پیشرفت داشته است که نسبت به درصد تخصیص داده شده پیشرفت خوبی است.
احمدی کل اعتبارات این طرح را 105 میلیارد تومان اعلام کرد.
معاون پژوهشی وزیر علوم همچنین خاطر نشان کرد که در یکصد و پانزدهمین جلسه کمیسیون دائمی شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) آیین نامه کمیسیون های عتف پیشنهادی دبیرخانه بررسی شد و به پیشنهاد تعدادی از دستگاه ها برای عضویت در کمیسیون های عتف رای داده شد.
احمدی خاطر نشان کرد: اسامی دستگاه هایی که به پیشنهاد عضویت آنها در این جلسه رای داده شد به شورای عالی عتف می رود و با تصویب این شورا عضویت آنها به رسمیت شناخته می شود.
وی افزود: شورای عالی عتف دارای یک کمیسیون دائمی، یک هماهنگ کننده و 10 کمیسیون تخصصی است.
علمی(4)**2038**1535
: ارتباط با سردبير
[email protected]
08/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]