واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
معاون پژوهشی وزیرعلوم: وضعیت پیشرفت دو طرح کلان ملی در مورد خودرو و آبخیز داری کشورارزیابی شد تهران - ایرنا - معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت : گزارش پیشرفت و عملکرد دو طرح کلان ملی و تایید آیین نامه کمیسیون های عتف در در صد و چهارمین جلسه کمیسیون دائمی شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) صورت گرفت.
دکتر وحید احمدی بعد از ظهر چهارشنبه در حاشیه صد و چهارمین جلسه کمیسیون (عتف ) که در محل وزارت علوم علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد به خبرنگار علمی ایرنا گفت : شورای عالی عتف دارای یک کمیسیون دائمی، یک دبیرخانه و 12 کمیسیون زیرمجموعه است.
وی افزود : شورای عالی عتف با همکاری دبیرخانه، آیین نامه کمیسیون های عتف را تنظیم کرده بود اما به تصویب نرسیده بود که در جلسه امروز به تایید اعضای کمیسیون دائمی شورای عالی عتف رسید و قرار است در شورای عالی عتف به تصویب رسد.
احمدی افزود : طبق این آیین نامه وظایف کمیسیون ها، اسامی آن ها، نحوه تشکیل جلسات کمیسیون ها و اعضای آن ها تعیین می شود.
معاون پژوهشی وزیر علوم خاطرنشان کرد : همچنین در این جلسه گزارش پیشرفت و عملکرد دو طرح کلان ملی پلتفرم خودروی سواری کلاس بی و طراحی مدیریت آبخیزداری کشور مورد ارزیابی قرار گرفت.
احمدی با اشاره به اینکه خودرو جزو صنایع اصلی زندگی مردم است و طبق آمار، صنایع خودرو سازی حدود 5 درصد تولید ناخالص ملی را تعیین می کنند گفت : اجرای این طرح نقش مهمی را در صنایع خودرو سازی کشور ایفا می کند.
وی افزود : همچنین با توجه به اینکه جایگاه مناسبی در تولید خودرو نداریم، به یک حرکت ملی برای طراحی و ساخت خودروی کلاسیک نیاز داریم.
معاون پژوهشی وزیر علوم گفت : در جلسه امروز گزارش عملکرد و پیشرفت این طرح ارایه شد و شرکت سایپا به عنوان دستگاه متقاضی و بهره بردار اعلام آمادگی کامل کرد که در تامین اعتبارات و تجهیز امکانات این طرح سهیم است.
احمدی با اشاره به چهار دانشگاه مجری این طرح از جمله دانشگاه علم و صنعت، تهران و امیرکبیر گفت : این طرح حدود 8 الی 10 درصد پیشرفت داشته است و مهمترین چالشی که با آن مواجه است، کمبود اعتبارات است که امیدواریم با همکاری شرکت سایپا این مشکل برطرف شود.
معاون پژوهشی وزیر علوم در رابطه با طرح کلان ملی طراحی مدیریت آبخیزداری کشور نیز گفت : باتوجه به بحران آب، بحث طراحی مدیریت منابع آبخیزداری کشور از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
احمدی ادامه داد : مجری این طرح دانشگاه منابع طبیعی گرگان، گیلان، شیراز و ساری است و اجرای محوری آن بر عهده دانشگاه منابع طبیعی گرگان است.
وی ادامه داد همچنین دستگاه بهره بردار این طرح سازمان مراتع و جنگل های کشور است.
وی افزود : طبق گزارش ارزیابی پیشرفت این طرح حدود 4.5 درصد پیشرفت داشته که نسبت به زمانی که از اجرای این طرح می گذاد پیشرفت کمی است اما با توجه به اعتباری که دراختیار این طرح قرار گرفته پیشرفت خوبی است.
معاون پژوهشی وزیر علوم گفت : این طرح از 100 میلیارد تومان اعتباری که به آن تخصیص داده شده بود، تنها 1 میلیارد تومان دریافت کرده است که نسبت به این اعتبار باید 1 درصد پیشرفت داشته باشد اما ملاحظه می کنیم که نسبت به اعتباری که دریافت کرده 4.5 درصد پیشرفت داشته است که قابل توجه است.
احمدی افزود همچنین در این جلسه به دستگاه های متقاضی و بهره بردار تذکر داده شد که سهم قابل توجهی از اعتبارات را برعهده بگیرند.
علمی (4)** 2038**1599
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
23/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 204]