تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 13 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن غبطه مى خورد و حسد نمى ورزد، و منافق حسد مى ورزد و غبطه نمى خورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837179475




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مناظره « فیس بوک بله یا خیر » در دانشگاه هنر اصفهان


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

مناظره « فیس بوک بله یا خیر » در دانشگاه هنر اصفهان اصفهان –ایرنا - مناظره ˈفیس بوک؛ بله یا خیرˈ با حضور ˈجواد افتادهˈ و ˈفرشاد مهدی پورˈ به عنوان مخالف و موافق فیلترینگ فیس بوک، عصر چهارشنبه در دانشگاه هنر اصفهان برگزار شد.


به گزارش ایرنا، افتاده در این مناظره با بیان اینکه هیچ موتور جستجویی در اینترنت نمی تواند محتوای مخفی یک نفر را پیدا کند، گفت: نمایان شدن محتویات یک کاربر در صورتی است که خود فرد این تمایل را داشته باشد.
وی ادامه داد: البته فیس بوک به دلیل بهره مالی از اطلاعات کاربران خود تلاش می کند کاربران این اطلاعات را عمومی کند زیرا بر اساس قواعد این شبکه، از محتویات تجاری آن استفاده می شود.
این مخالف فیلترینگ فیس بوک با بیان اینکه ورود به فیس بوک از طریق فیلترشکن امکان پذیر است، افزود: کسی که فیلتر شکن در اختیار دارد از فضای های نامناسب دیگر اینترنت نیز می تواند استفاده کند.
وی گفت: بنابر این فیلتر کردن فیس بوک به قصد جلوگیری از ورود افراد به بخشهای نامناسب فیس بوک کاری بیهوده است.
افتاده تصریح کرد: متاسفانه به دلیل اینکه امکان فیلتر برخی از صفحات مجرمانه در فیس بوک وجود ندارد کل آن فیلتر می شود.
وی با اشاره به قوانین فیس بوک افزود: این شبکه موظف است در مواردی که مساله امنیت ملی مطرح باشد اطلاعات را در اختیار دولت ها قرار دهد.
این کارشناس رسانه افزود: البته قرار دادن این اطلاعات در صورتی است که فیس بوک در آن کشور اجازه فعالیت داشته باشد.
وی با اشاره به قابلیت های چت کردن در اینترنت افزود: هر ابزاری که این قابلیت را داشته باشد می تواند کاربردهای منفی یا مثبت داشته باشد.
وی با اشاره به فرصت تبلیغات دینی در فضای مجازی گفت: امروز برای یک روستای دارای چهار خانوار روحانی اعزام می شود ولی از ظرفیت فیس بوک با یک میلیارد و 200 میلیون کاربر بهره مناسب در این زمینه گرفته نمی شود.
افتاده به اعتراضات مردمی در مسائلی همچون خلیج فارس، آزادی سربازان ایرانی اشاره کرد و افزود: فیس بوک می تواند زمینه فعالیت های مثبت را نیز رقم بزند و نباید به چشم منفی به آن نگریست.
وی با بیان اینکه فیس بوک فضایی است که هر نوع تفکری در آن وجود دارد، افزود: گردانندگان فیس بوک نیز با گروههای تروریستی و خشن و همچنین بی بند باری مخالف هستند ولی تعاریف ما و آنها از این مسائل متفاوت است.
وی با اشاره به حضور پنج میلیون ایرانی در خارج از مرزهای ایران، گفت: فیس بوک راهی برای ارتباط ارزان بستگان این افراد با آنها است و دولت باید در این زمینه چاره اندیشی کند.
افتاده اظهار کرد: به جای فیلتر باید به پالایش توجه داشت و بر اساس نیازهای مردم به دنبال راه چاره بود نه پاک کردن صورت مساله و از همین رو شورای عالی فضای مجازی در این زمینه باید با سیاستگذاری تکلیف را برای همه مشخص کند.
وی خاطر نشان کرد: امروز به قوانین کشور نیز بی احترامی می شود زیرا از یک سو ورود به این شبکه ها مخالف قوانین است و از سوی دیگر افراد این کار را انجام می دهند.
وی با بیان اینکه با گسترش فناوری، کنترل ها نیز افزایش می یابد، ادامه داد: مشکل دیگر آن است که کاربران به سایت های داخلی بی اعتماد ولی به سایت های خارجی اعتماد می کنند.
همچنین در این مناظره فرشاد مهدی پور به عنوان موافق فیلترینگ فیس بوک گفت: ابزارها اقتضائاتی را برای ما ایجاد می کند و فناوریها خود را به ما تحمیل می کنند.
وی ادامه داد: خصوصی کردن اطلاعات در فیس بوک به این معناست که دیگران نمی بینند ولی این اطلاعات در اختیار شرکت فیس بوک قرار می گیرد و از سوی آنها قابل مشاهده است.
این کارشناس رسانه افزود: امروز امکان جدا سازی صفحات خوب و بد فیس بوک وجود ندارد؛ زیرا فضای فیس بوک بسیار پیچیده و تو در تو است.
وی تصریح کرد: باید اثرات منفی و مثبت فیس بوک را سنجید و دید که کدامیک بیشتر است و اگر پذیرفتیم که اثرات مخرب آن بیشتر است قطعا نمی توان اجازه فعالیت آن را داد.
مهدی پور با بیان اینکه فیس بوک از قوانین ما تبعیت نمی کند، افزود: فیس بوک در سال 92 اجازه انتشار فیلم های خشن را داد و این فیلم ها برای جامعه زیان آور است.
وی به ضررهای فیس بوک اشاره کرد و افزود: این ضررها مانند بیماری های واگیر دار در جامعه منتشر می شود و باید راه حل های مقابله با آن را در دستور کار قرار داد که فیلترینگ یکی از آنهاست.
این کارشناس رسانه تصریح کرد: هر چند شبکه های اجتماعی در حال رشد و گسترش است، ولی فیلترینگ می تواند گامی برای به تاخیر انداختن اثرات منفی در جامعه باشد.
وی اظهار کرد: صفحات بالای 50 هزار لایک در فیس بوک مطلوب نیست و این نشان می دهد اگر چه این شبکه در زمینه های فرهنگی و سیاسی همچون خلیج فارس، شلوار جین و آزادی سربازان ایرانی نقش خوبی ایفا کرده است ولی در مجموع زمینه های منفی بسیاری دارد.
وی گفت: در این فضا کمپین علیه برخی مقدسات تشکیل می شود ولی با وجود اعلام مخالفت از ایران و دیگر کشورهای اسلامی گردانندگان فیس بوک حاضر به بستن آن نمی شوند.
مهدی پور گفت: هر چند تعاریف ما از بی بندو باری با گردانندگان این شبکه ها متفاوت است ولی هیچگاه حاضر نمی شوند قوانین ما را رعایت کنند.
وی با بیان اینکه 3-4 میلیون ایرانی در حال حاضر کاربر فیس بوک هستند، افزود: بر اساس برخی تحقیقات 21درصد کاربران ایرانی برای لایک زدن، 12 درصد برای انتشار عکس، 6درصد برای یاداشت برداری، 15درصد برای اظهار نظر و 23درصد برای مشاهده مطالب دیگران از این شبکه استفاده می کنند.
وی با بیان اینکه بالاترین صفحات مورد بازدید در فیس بوک توسط ایرانی ها صفحات عکس است، تصریح کرد: قطعا استفاده برای مطالب علمی و پژوهشی وکاربردهای مفید از این رسانه بسیار پایین است.
این کارشناس رسانه خاطر نشان کرد: البته این نتایج قابل تعمیم به کل جامعه ایرانی نیست زیرا فقط 4-5درصد ایرانی ها به اینترنت پرسرعت دسترسی دارند.
وی با اشاره به گسترش فناوری ها، گفت: رایانه های شخصی جای خود را به لپ تاپ، لپ تاپ به تبلت داده و امروز گوشی های تلفن همراه جای تمام این ابزار ها را گرفته است.
مهدی پور تصریح کرد: قطعا نظارت خانواده ها بر این ابزارها بسیار مشکل تر شده است و از سوی دیگر به واسطه فروریختن دیوارها حریم شخصی نیز وجود ندارد.
وی گفت: در گذشته رسانه ها تزریق می کردند که چگونه رفتار کن ولی امروز دستور کار تعیین می کنند و به ما می گویند چگونه در خصوص چیزی فکر کن.
/7134/گ/ 607
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




08/12/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن