تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):تلخى حق را تحمل كن، و مبادا كه فريب شيرينى باطل را بخورى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803727085




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بيش از 400 بيماري نادر در کشور شناسايي و قابل تشخيص‌ هستند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۷ اسفند ۱۳۹۲ (۱۲:۴۶ب.ظ)
سرپرست آزمايشگاه مرکز پزشکي خاص: بيش از 400 بيماري نادر در کشور شناسايي و قابل تشخيص‌ هستند سرپرست آزمايشگاه مرکز پزشکي خاص به شناسايي بيش از 400 بيماري نادر در کشور اشاره کرد و گفت: امروز اين بيماري‌هاي نادر قابل تشخيص هستند اما متاسفانه هزينه‌هاي تشخيص ژنتيکي در کشور بالاست و بيمه‌ها از پوشش آن سر باز مي‌زنند.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر مسعود هوشمند در حاشيه دوازدهمين سمينار و کارگاه پيشگيري، تشخيص و درمان بيماري‌هاي نادر که از صبح امروز در پژوهشکده غدد و متابوليسم دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي آغاز به کار کرد، ضمن تاکيد بر ضرورت پيشگيري از بروز بيماري‌هاي ژنتيکي نادر، اظهار کرد:اگر بيماري‌هاي ژنتيکي به سرعت تشخيص داده شوند، نقش مهمي در کاهش هزينه‌هاي درمان خواهند داشت.
وي ادامه داد: مهم‌ترين موضوعي که خانواده‌هاي با سابقه بيماري ژنتيکي قبل از فرزنددار شدن بايد انجام دهند، انجام مشاره ژنتيک است. همچنين لازم است تا افرادي که قصد ازدواج فاميلي دارند، پيش از ازدواج مشاوره ژنتيکي انجام دهند.
سرپرست آزمايشگاه مرکز پزشکي خاص با بيان اينکه برخي از دختران و پسران ما از اينکه نتوانند پس از مشاوره ژنتيک، با يکديگر ازدواج کنند، ممانعت به عمل مي‌آورند، گفت: اين درحالي است که مشاوران ما به اين افراد کمک مي‌کنند تا دريابند چگونه مي‌توانند از خطراتي که به دنبال ازدواج فاميلي و تولد فرزندان بيمار به وجود مي‌آيد، جلوگيري کنند. امروز بيماري‌هاي ژنتيکي طيف وسيعي را دارند و بسياري از آنها پيش از تولد قابل پيشگيري هستند و براي گروه ديگر پس از تولد نيز مي‌توان اقدامات درماني و کنترلي را انجام داد؛ به ويژه به مبتلايان به نقص ايمني، بيماري‌هاي متابوليک و بيماري‌هاي مولتي فکتوريال چون ديابت و ام اس مي‌توان کمک‌هاي شاياني کرد و خانواده‌هايي را که نگران بروز چنين بيماري‌هايي هستند را از نگراني خارج کرد.
عضو هيات علمي پژوهشگاه ملي مهندسي ژنتيک با بيان اينکه 10 تا 12 سال پيش تنها حدود 10 بيماري‌ ژنتيکي قابل تشخيص بود، اظهار کرد: امروز شمار بيماري‌هاي قابل تشخيص ژنتيکي بسيار افزايش يافته است؛ به گونه‌اي که مي‌توان بيش از 400 بيماري نادر را شناسايي و تشخيص داد.
هوشمند با بيان اينکه امروز آزمايشگاه‌هاي ژنتيکي خوبي در تهران و شهرستان‌ها مشغول فعاليت هستند، گفت: همه اين آزمايشگاه‌ها به شکل يک شبکه با هم در تعامل‌اند و اگر يک آزمايشگاه نتواند آزمايشي را براي بيمارش در يک شهرستان انجام دهد، آن را به آزمايشگاهي در شهرستان ديگر ارجاع مي‌دهد و در اين صورت نياز نيست همه ي بيماران براي تشخيص ژنتيک به تهران مراجعه کنند.
رئيس دوازدهمين سمينار و کارگاه پيشگيري، تشخيص و درمان بيماري‌هاي نادر به ضرورت پوشش بيمه‌اي آزمايش‌هاي ژنتيک، تاکيد کرد و گفت: هزينه انجام آزمايش‌هاي ژنتيک گران است و لازم است بيمه‌ها در خصوص گسترش پوشش بيمه‌اي اين آزمايش‌ها اقدام کنند. وقتي مي‌توانيم با تشخيص قبل از تولد، از ورود يک بيماري جلوگيري کنيم چرا بايد ماهانه صدها و ميليون‌ها تومان براي خريد دارو و درمان هزينه کنيم.
وي ضمن اعلام آمادگي براي همکاري با بيمه‌ها و وزارت بهداشت به منظور بررسي ضرورت پوشش آزمايش‌هاي ژنتيکي، اظهار کرد: امروز بيشتر بيماري‌هايي چون تالاسمي تحت پوشش قرار گرفته‌اند در صورتي که لازم است براي برخي بيماري‌هاي ناتوان‌کننده ديگر نيز اقداماتي را لحاظ و آنها را تحت پوشش بيمه‌اي قرار داد.
هوشمند در پاسخ به پرسشي مبني بر اينکه آيا بيماري‌هاي ژنتيکي در کشور بومي هستند، اظهار کرد: بيماري‌هاي ژنتيکي معمولا بومي نيستند و علت مشاهده بيشتر يک بيماري در يک منطقه، ازدواج‌هاي فاميلي گسترده و جهش ژنتيکي است. بومي شدن يک بيماري بيشتر مختص به بيماري‌هاي ويروسي است؛ نه بيماري‌هاي ژنتيکي.
سرپرست آزمايشگاه مرکز پزشکي خاص با بيان اينکه کشنده‌ترين بيماري‌هاي نادر، بيماري‌هاي متابوليک هستند که ممکن است يک نوزاد ظرف يک ساعت تا سه روز پس از تولد جان خود را از دست بدهد، اظهار کرد: علي‌رغم اينکه گفته مي‌شود تالاسمي شايع‌ترين بيماري ژنتيکي است، اما شيوع يک در 6000 نفر دارد؛ درحالي که بيماري نظير «شارکوت ماري توث» شيوع يک در هر 2500 نفر دارد و در ميان بيماري‌هاي نادر شايع‌تر است.
دوازدهمين سمينار و کارگاه پيشگيري، تشخيص و درمان بيماري‌هاي نادر تا 11 اسفند در پژوهشکده غدد درون ريز و متابوليسم با موضوعات اعصاب بزرگسالان، اعصاب کودکان، متابوليک، ديابت و نقص ايمني در حال برگزاري است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن