واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
یک فعال اقتصادی: تعامل منطقی بین فعالان اقتصادی و مدیران دولتی در راستای اقتصاد مقاومتی است تهران - ایرنا - رییس کمیسیون فرآورده های آرایشی و بهداشتی مجمع واردات از تعامل منطقی و گفت و گوی مشترک میان فعالان اقتصادی و مدیران دولتی برای شناسایی گلوگاه های تولید و تجارت استقبال کرد و آن را در راستای اجرایی شدن هر چه بهتر سیاست های اقتصاد مقاومتی دانست.
به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا از مجمع واردات کشور، محمد پورخسروانی در نشست کمیسیون واردکنندگان فرآورده های آرایشی و بهداشتی مجمع واردات که با حضور مدیران ارشد و کارشناسان اداره نظارت و ارزیابی فراورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو و جمع کثیری از واردکنندگان برگزار شد، تصریح کرد: فعالان بخش خصوصی و کارآفرنیان حوزه تجارت خارجی به عنوان بازوی مشورتی سیاستگزاران و دولتمردان می توانند نقش کلیدی در اجرایی شدن واقعی و بدور از شعار اقتصاد مقاومتی داشته باشند.
وی ادامه داد: تجربه جهانی بیانگر آن است که بهترین رویکرد برای افزایش ضریب اثرگذاری سیاست های کلان دولت ها در حوزه مدیریت بهینه واردات در کنار حمایت از حقوق مصرف کنندگان و مقابله با پدیده شوم قاچاق، همکاری متقابل دولت ها و انجمن های تخصصی و صنفی است.
پور خسروانی با اشاره به اشتغالزایی این صنعت گفت: در این صنعت حدود 50 هزار نفر صورت مستقیم و 250 هزار نفر صورت غیر مستقیم شاغل هستند و ظرفیت کمیسیون فرآورده های آرایشی و بهداشتی مجمع واردات تامین حدود 90 درصد از اقلامی است که به صورت قانونی و شناسنامه دار وارد کشور می شوند.
در این نشست شرکت کنندگان، مدیریت بهینه واردات را بهترین شیوه برای مقابله با کالاهای قاچاق و تقلبی دانستند و بر تشکیل کیمسیون واردات مجمع واردات تاکید کردند.
در ادامه این نشست همچنین مدیر کل اداره نظارت و ارزیابی فراورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو ضمن تشریح سیاست های سازمان غذا و دارو با حضور نماینده مجمع واردات در جلسات کمیته فنی این سازمان موافقت کرد.
هدایت حسینی ضمن استقبال از تعامل منطقی و گفتگوی مشترک با مجمع واردات، تبادل نظر با فعالان بخش خصوصی و کارآفرنیان حوزه تجارت خارجی را از رویکردهای اساسی اداره کل نظارت بر مواد غذایی سازمان غذا و دارو برشمرد.
وی سپس در خصوص آزمایش کالا در مبدا و راهکارهای سازمان غذا و دارو برای تسهیل تامین کالا اظهار داشت: آزمایش کالا در مبدا می تواند دست اندازهای موجود در مسیر واردات قانونی فراورده های آرایشی و بهداشتی را کاهش دهدT بطوری که فرایند ثبت در اداره کل به یک ماه تقلیل پیدا کند.
حسینی در خصوص شیوع پدیده شوم قاچاق و کالاهای تقلبی اظهار داشت: رویکرد اصلی در این زمینه حمایت از واردات قانونی است، البته ابعاد قاچاق بسیار گسترده است و متاسفانه کشورهای همسایه نیز هچون پل مستقیمی برای ورود کالای قاچاق شده اند.
وی اضافه کرد: اگر کشورهای همسایه حائز رتبه بالایی در استاندارهای بهداشتی و سلامت بودند، مسلما وضعیت قاچاق قابل کنترل تر بود.
وی در پاسخ به پرسش واردکنندگان دررابطه با تعرفه واردات فراوردهای آرایشی و بهداشتی ادامه داد: تشکیل جلسه مشترک میان مجمع واردات، سازمان غذا و دارو و گمرک به جهت کاهش تعرفه ها وبه منظور کاهش انگیزه قاچاق و تقلب در دستور کار سازمان قرار دارد.
حسینی همچنین در خصوص طرح برچسب اصالت اظهار داشت: اداره نظارت بر مواد غذایی، بهداشتی و آرایشی تابع سیاست سازمان غذا و دارو است و در حال حاضر سیاست کلی سازمان ادامه برنامه نصب برچسب اصالت است، ضمن آن که در برنامه پنجم توسعه، مجلس ما را موظف به کدگذاری و رهگیری کالاهای سلامت محور دانسته است.
اقتصام(3)**1574**1594
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
06/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]