تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 2 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):پروردگارم هفت چيز را به من سفارش فرمود: اخلاص در نهان و آشكار، گذشت از كسى كه ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832303397




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دانشگاهیان این کشور خواهان آموزش و تحقیق علم کشاورزی ایران هستند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

سفیر ترکمنستان: دانشگاهیان این کشور خواهان آموزش و تحقیق علم کشاورزی ایران هستند گرگان - ایرنا - سفیر ترکمنستان در ایران، در دیدار با رییس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان گفت: دانشگاهیان این کشور خواهان آموزش و تحقیق در جنبه های علمی کشاورزی ایران هستند.


بر اساس اعلام روز سه شنبه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، ˈاحمد قربان افˈ روز دوشنبه در این دیدار اظهار کرد: کشور ترکمنستان پس از استقلال از شوروی سابق، به مدت بیست و دو سال است که روابط دیپلماتیک با ایران برقرار کرده است.
وی افزود: در زمان شوروی سابق، کشاورزی بیش ترین بخش اقتصادی کشور ما را تشکیل می داد به طوری که تولید پنبه در ترکمنستان بعد از ازبکستان، در رده دوم کشورهای استقلال یافته شوروی سابق انجام می شود.
وی اضافه کرد: اکنون جمهوری ترکمنستان با تولید سالانه بیش از یک میلیون تن، جزء 10 کشور برتر جهان در تولید پنبه شناخته می شود.
وی تصریح کرد: تا سال گذشته همه استان های این کشور به تولید پنبه می پرداختند اما اکنون تولید پنبه در استان والکان (استان همجوار با گلستان) به دلیل کیفیت پایین و خشک بودن زمین های منطقه متوقف شده و کشاورزان به تولید گندم، جو و دیگر محصولات کشاورزی پرداخته اند.
وی با اعلام این که کشور ترکمنستان مانند استان گلستان دارای آب و هوای خوب و جنگل سبز نیست، اضافه کرد: سیاست جنگل کاری مصنوعی را مد نظر قرار داده ایم و تاکنون بیش از 60 میلیون نهال در اطراف شهرها و مناطق مسکونی کاشته ایم.
قربان اف گفت: طبق سیاست دولت ترکمنستان در سال جدید باید حدود سه میلیون نهال دیگر کاشته شود که البته این نهال ها به دلیل کم آبی به صورت قطره ای آبیاری می شوند.
وی با اشاره به این که خودکفایی در تولید میوه در دستور کار قرار گرفته است، عنوان کرد: اخیرا با تشویق مردم و کشاورزان به تولیدات گلخانه ای توجه ویژه شده است و صادرات گل و گیاه و نهال در حد تجارت و بازرگانی در کشور انجام می شود.
رییس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان نیز گفت: این دانشگاه به عنوان قدیمی ترین دانشگاه علوم کشاورزی در ایران که از سال 1336 تأسیس شد آمادگی خود را برای تبادلات علمی و فرهنگی با دانشگاه های کشور ترکمنستان اعلام می کند.
دکتر ˈعلی نجفی نژادˈ افزود: همکاری در زمینه تربیت نیروی انسانی متخصص، آموزش دانشجویان تحصیلات تکمیلی، فعالیت های مشترک تحقیقاتی مورد نیاز طرفین از جمله مواردی است که دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی می تواند در آن اقدامات مفیدی را انجام دهد.
وی خاطرنشان کرد: اگر مصادیق و جزئیات نیازهای دانشگاه های جمهوری ترکمنستان را بشناسیم قطعا برنامه ریزی ها و فعالیت ها به صورت بهتر انجام می شود تا آن نیازها برطرف شود.
رییس دانشگاه در این دیدار، برای حضور رییس دانشگاه دولتی و مسئولان سایر دانشگاه های جمهوری ترکمنستان در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان دعوت به عمل آورد و گفت: ترکمنستان می تواند به اتحادیه دانشگاه های حاشیه دریای خزر بپیوند و در نشست های سالانه این اتحادیه شرکت نماید.
مدیر روابط بین الملل دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان نیز در این دیدار گفت: این دانشگاه 160 عضو هیات علمی دارد که 88 درصد آنان دارای رتبه علمی استادیاری هستند.
دکتر ˈمهدی کاشانی نژادˈ افزود: این دانشگاه دارای سه هزار دانشجوست که 36 درصد آنان را دانشجویان تحصیلات تکمیلی تشکیل می دهند.
وی اضافه کرد: دانشگاه با 9 دانشکده و 23 گروه آموزشی و 13 مجله ملی و چهار مجله بین المللی در دو پردیس دانشگاهی فعالیت دارد.
وی یادآور شد: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان تاکنون تفاهم نامه هایی را با دانشگاه دولتی سنت پترزبورگ، موزه ملی ولز، دانشگاه های بن و کلن آلمان، دانشگاه پل ساباتیه تولموز، انستیتو تحقیقاتی لیبینزهانوور آلمان و ... انعقاد کرده است.
وی تأکید کرد: کشور جمهوری اسلامی ایران با شش دانشگاه که یکی از آن ها دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان است عضو اتحادیه دانشگاه ها و مؤسسات پژوهش دولتی کشورهای حاشیه دریای خزر بوده و کشورهای روسیه با 9 دانشگاه، قزاقستان با سه دانشگاه و آذربایجان با شش دانشگاه از دیگر کشورهای عضو این اتحادیه هستند.
سفیر ترکمنستان در ایران برای شرکت در همایش یک روزه بررسی راهکارهای توسعه روابط تجاری ایران با ترکمنستان به گرگان سفر کرده بود.
602
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




06/12/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن