واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
دانشگاه علوم پزشکی شیراز خدمات سلامت را در شرق و جنوب شهر توسعه می دهد شیراز- ایرنا ، رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به این که دانشگاه در تلاش است که خدمات سلامت را در شرق و جنوب شیراز توسعه دهد ، گفت : خیرینی از جنوب فارس موافقت کرده اند که در جنوبی ترین نقطه شیراز بیمارستانی را احداث کنند که کمک قابل توجهی به مردم این منطقه خواهد بود.
به گزارش خبرنگار ایرنا ، محمد هادی ایمانیه در مراسم گرامیداشت روز مهندس در این دانشگاه با اشاره به اینکه همکاری های فرا سازمانی می تواند موجب ارایه خدمات بهتر به مردم شود ، اظهار داشت : دانشگاه علوم پزشکی شیراز با یک هزار و 200 خانه بهداشت که در روستاهای استان متمرکز شده ، 51 بیمارستان ، 17 دانشکده ، حدود 30 هزار کارمند ، 10 هزار دانشجو و حدود 800 عضو هیات علمی ، از گسترده ترین دانشگاه های علوم پزشکی کشور است .
رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز همکاری های فرا سازمانی را در ارایه خدمات بهتر به مردم موثر دانست و گفت : در اجلاس روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور که در سوم و چهارم ماه جاری برگزار شد ، رییس جمهور در بین شهرهای کشور به توریسم درمانی در شیراز اشاره کرد که این نکته قابل توجه است .
ایمانیه ادامه داد : در حال حاضر بویژه در فصل تابستان بیماران زیادی از کشورهای حوزه خلیج فارس و حتی کشورهای غربی برای دریافت خدمات درمانی به شیراز مراجعه می کنند.
وی گفت: دانشگاه در انجام فعالیت های خود همکاران فرا دانشگاهی دارد و از جمله این همکاری ها می توان به احداث بیمارستان حضرت احمد ابن موسی (ع ) در شرق شیراز اشاره کرد که همکاری مناسبی در این زمینه وجود دارد.
دکتر ایمانیه اظهار داشت : بر اساس نظر سنجی که از شهروندان شیرازی انجام داده اند ، این شهروندان بحث سلامت را مهم ترین مسئله ذکر کرده اند ، بنابراین کمک سایر نهادها از جمله شهرداری در حوزه سلامت ، رضایت مندی شهروندان را به دنبال خواهد داشت .
رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین اعلام کرد : دانشگاه نیز با فضاهای سبزی که در بیمارستان های مختلف از جمله بیمارستان نمازی و شهید رجایی دارد ، می تواند به فضای سبز شهر و شهرداری کمک نماید.
وی با بیان اینکه تعامل بین طب و مهندسی، ریشه ی تاریخی دارد و همواره این دو رشته تکمیل کننده خدمات یکدیگر بوده اند گفت: مهندسی ژنتیک و مهندسی پزشکی از جمله نزدیک ترین رشته ها به علم پزشکی است.
وی با بیان اینکه تاثیر رشته های مهندسی، در توسعه پزشکی بسیار عمیق و گسترده بوده و هست، گفت: از ایجاد ساختمان ها و تاسیسات پزشکی تا تولید و نصب و نگهداری این تجهیزات، بعدی مهندسی است که توسط متخصصان رشته های مختلف مهندسی، اجرا می شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین یکی از راه های تحقق اقتصاد مقاومتی را توجه بیشتر و برنامه ریزی شده در زمینه توریسم درمانی دانست و با اشاره به جلساتی که با مسئولان عالی رتبه کشور و استان فارس در خصوص محقق شدن شهر سلامت داشته، اضافه کرد: شیراز قطب پزشکی کشور محسوب می شود و به لحاظ توانمندی های عرصه گردشگری، از مدت ها قبل به عنوان کانونی برای جذب نیازمندان به خدمات درمانی تخصصی و فوق تخصصی از سراسر جهان، مد نظر بوده است.
وی با اشاره به مصوبه ایجاد شهر سلامت در شیراز، گفت: امیدوار هستیم که با همکاری استانداری فارس، تحقق این مصوبه را سرعت بخشیم.
ایمانیه با اشاره به توزیع اوراق مشارکت وقفی توسط اداره کل اوقاف، گفت: این اقدام در راستای توسعه فضاهای درمانی و تلاش برای جذب مشارکت مردم در تامین هزینه های درمان بیماری های صعب العلاج، برنامه ریزی شده و به زودی اجرایی خواهد شد.ک/2
677
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
06/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 186]