واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: رخداد حوادث در مردان 2 برابر زنان
کد خبر: ۳۸۱۷۷۷
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۷ - 24 February 2014
مدیر روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کشور ضمن اشاره به آمار و ارقام حوادثهای ترافیکی و غیرترافیکی در جامعه مردان، از اقدامات انجام شده جهت تدوین سند پیشگیری از خشونت خانگی خبر داد.
به گزارش ایسنا، آرزو دهقان در نشست خبری هفته سلامت مردان که با شعار «سوانح و حوادث در کمین سلامت مردان» برگزار شد، گفت: مردان قشر آسیبپذیر جامعه در حوادث هستند. در نظام کشوری مراقبت حوادث حدود 70 درصد افرادی که به اورژانسهای بیمارستانی به دلیل حوادث و سوانح مراجعه میکنند، مردان هستند. در مجموع رخداد حوادث در مردان دو برابر زنان است.
وی حوادث ترافیکی در مردان را سه برابر زنان خواند و گفت: 65.57 درصد از مصدومین ناشی از حوادث مرتبط با عابران پیاده و 71.5 درصد از حوادث خودروسواران برای مردان اتفاق میافتد.
مدیر روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کشور در توضیح حوادث غیر ترافیکی نیز گفت: 84 درصد از حوادث غیر ترافیکی نیز مربوط به مردان است. در مجموع 82 درصد موارد برق گرفتگی، 76 درصد حوادث ترافیکی، 73 درصد غرقشدگیها، 66 درصد سقوط، 57 درصد سوختگیها، 53 درصد گزش جانوران زهری و 51 درصد مسمومیتها از کل حوادث سال 91، مربوط به مردان بوده است. در مجموع میتوان گفت که بیش از 71 درصد حوادث سال 91 به مردان مربوط بوده است.
دهقان همچنین گفت: 95 درصد حوادث اماکن شغلی، 78 درصد حوادث اماکن تفریحی، 77 درصد حوادث معابر ترافیکی، 70 درصد حوادث مدرسه و 54 درصد حوادث منزل در سال 91 مربوط به مردان بوده است. تمام این موارد حاکی از آن است که در بحث پیشگیری از حوادث ترافیکی و غیر ترافیکی باید برنامهریزیهای اساسی صورت گیرد؛ به ویژه آنکه بیشتر این حوادث در گروه سنی 34-20 سال یعنی مقطع سنی «مولد» و «نانآور» جامعه بوده است.
وی به اقدامات اورژانس کشور در حوزه پیش بیمارستانی و بیمارستانی اشاره کرد و گفت: به این منظور سعی کردهایم تحصیلات تکنیسینهای اورژانس پیش بیمارستانی را از نظر علمی، عملی و عملیاتی ارتقا دهیم تا به این ترتیب ارائه خدمت بهتری به مصدومان را شاهد باشیم.
مدیر روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کشورهمچنین از تدوین سند پیشگیری از خشونت خانگی خبر داد و گفت: تدوین اولیه این سند صورت گرفته است. مباحث روانی و مشاور خانواده نیز در این سند لحاظ شده است.
به گفته دهقان، در حال حاضر 3040 آمبولانس، 2084 پایگاه اورژانس، 50 اتوبوس آمبولانس، 52 موتورلانس و 18 هزار نیروی انسانی با احتساب اضافه کار در مراکز اورژانس 115 فعال هستند.
وی همچنین درباره متوسط رسیدن آمبولانس بر بالین بیمار، گفت: متوسط رسیدن آمبولانس در شهرهای کوچک زیر هشت دقیقه، در شهرهای بزرگ زیر 10 دقیقه و در تهران متوسط زمان رسیدن آمبولانس بر بالین بیمار 12.5 دقیقه است. همچنین متوسط رسیدن آمبولانس بر بالین بیمار در جادهها حدود 14 دقیقه است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 132]