محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827386228
اقتصاد مقاومتی در مسیر اقتصاد پایدار
واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: "اقتصاد مقاومتی در مسیر اقتصاد پایدار"
معاون اول رئیس جمهور اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی را موجب گذر از مشکلات مقطعی اقتصادی و همچنین رسیدن به اقتصاد پایدار دانست و گفت: درون زا بودن آن به معنی نگاه ما برای توسعه کشور به ظرفیت ها و توانمندیهای داخل کشور باشد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، در برنامه گفتگوی ویژه خبری یکشنبه شب شبکه دو سیما، اسحاق جهانگیری با اشاره به فرصت های فراوان توسعه در کشورمان که از شرایط طبیعی، تمدن، سابقه تاریخی و مردم سختکوش به دست آمده است گفت: ما از نظر منابع نفتی دومین کشور و از نظر منابع گازی، نخستین کشور هستیم و علاوه بر آن 64 ماده معدنی در کشور شناخته شده است.
وی افزود: زیرساخت های گسترده ای ایجاد شده و نیروی انسانی متعهد و کارآموخته ای هم به ویژه از جوانان شکل گرفته که سرمایه بسیار مناسبی را در خدمت توسعه کشور قرار می دهد، البته از همه مهمتر عزم راسخی است که در کشور برای پیشرفت شکل گرفته است.
جهانگیری تصریح کرد: یکی از مسائل مهم پیشرفت، الگوی آن است، در حالی که کشورهای مختلف سیاست های دقیق علمی تدوین کرده و حتی با تغییر حکومت ها آن را پی گیری می کنند، متاسفانه درایران سیاست ها بعضا شتاب زده و غیرعلمی انتخاب می شد و پی در پی تغییر می کرد.
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به وجود دو نکته مهم در سیاست های ابلاغی توسط مقام معظم رهبری افزود: در مقطع کنونی جنگ تمام عیاری علیه اقتصاد کشور شکل گرفته به گونه ای که این تحریمها و جنگ کانونها و مراکزی همانند نفت، بیمه و بانکداری را نشانه رفته است که بیشترین نقش را در توسعه کشور دارند.
وی با توجه به بروز بحران در اقتصادهای جهانی تصریح کرد: از طرف دیگر سیاستهای اقتصاد مقاومتی فقط مختص شرایط کنونی کشور نیست چرا که این دوره ،یک دوره گذار است، سیاستهای کلان اقتصاد مقاومتی هم به فشارهای مقطعی علیه اقتصاد ایران توجه دارد و در نگاه بلند مدت ، اقتصاد به گونهای مقاوم می شود که در برابر بحرانهایی که در اقتصاد بینالملل ایجاد میشود آسیب نبیند و از طرفی ،اقتصاد کشور اقتصادی باشد که مسیر توسعه و پیشرفت خود را طی کند.
معاون اول رئیس جمهور اظهار داشت: ما در سال 91 با رکود تورمی ، تورم 40 درصدی و رشد اقتصادی منفی 5 و 8 دهم درصد روبرو بودیم و در کنار این موضوع ها ، با بیکاری به ویژه در قشرهای جوان تحصیلکرده روبرو هستیم و بهره وری بسیار پایین است.
وی افزود: بحران هایی هم در بخش های مختلف وجود دارد از جمله مشکلات زیست محیطی مثل گرد و غبار، آلایندگی کلان شهرها و نیز موضوع آب که امروز برای ایران مسئله ای اساسی شده است و مشکل دریاچه ارومیه ، برخی تالاب ها و مسئله آب در برخی استانهای مرکزی کشور از جمله آن هستند.
معاون اول رئیس جمهور افزود: یک پیام مهم و خوبی که باید حتما برای کشورهای اسلامی داده شود کارآیی نظام جمهوری اسلامی و توانایی آن در عبور از چالش ها و طی مسیر توسعه است. وی با اشاره به شکل گیری دولت در زمان بحث سیاست ها در مجمع تشخیص مصلحت و مشارکت فعال دولت در کمک به تدوین سیاست های اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: با نهایی شدن سیاست ها در مجمع و اعلام آن از سوی مقام معظم رهبری، دولت برای اجرایی کردن آن به صورت جدی آمادگی داشته و همچنان آماده هستیم.
معاون اول رئیس جمهور گفت: خوشبختانه بخش های زیادی از محورهای سیاست های کلی در اقتصاد کشور مورد توجه قرار دارد که فقط برای زمان بندی شدن آنها باید برنامه ریزی شود. وی افزود: ستاد اقتصادی که از ابتدای دولت یازدهم به دستور رئیس جمهور شکل گرفت هفته ای دو جلسه با حضور وزیر اقتصاد، معاونت راهبردی رئیس جمهور، رئیس کل بانک مرکزی، بنده و برخی از مشاوران و کارشناسان رئیس جمهور شکل گرفته و تا کنون تصمیم های مختلفی در اقتصاد کلان گرفته و در دولت مطرح شده است که قرار شد این ستاد به عنوان ستاد اصلی اقتصاد مقاومتی ، مسائل مربوط به این حوزه را پیگیری کند.
جهانگیری تصریح کرد: براساس ابلاغ رئیس جمهور، برای همه دستگاه ها این 24 بند بین دستگاه ها بر اساس وظایف آنها تقسیم شده است و از دستگاه ها خواسته ایم در یک زمان مشخصی برنامه اجرایی خود را به همراه برنامه زمان بندی اعلام کنند. وی افزود: معاونت راهبردی تا آخر امسال نقشه راه اجرایی شدن سیاست ها را نهایی خواهد کرد و به بنده برای طرح در ستادهای مختلف ارائه خواهد داد.
معاون اول رئیس جمهور گفت : این سیاست ها کمک بسیار زیادی به این دولت کرده تا به توسط آنها اهداف بلندی را که پیش بینی کرده است به پیش ببرد ، از هم اکنون هم ما وارد مراحل برنامه ریزی و زمانبندی شده ایم.
معاون اول رئیس جمهور هماهنگی بین قوای سه گانه را از جمله دستاوردهای حماسه 24 خرداد برشمرد و گفت: همه قوا باید کمک کنند و دولت به ویژه با کمک مجلس می تواند این مسیر را طی کند.
جهانگیری ، اقتصاد مقاومتی را متفاوت با اقتصاد ریاضتی اعلام کرد و در ادامه گفت: اقتصاد مقاومتی منجر به اقتصاد پایدار خواهد شد و درون زا بودن آن به معنی نگاه ما برای توسعه کشور به ظرفیت ها و توانمندیهای داخل کشور باشد.
وی نیروی انسانی را ظرفیت بسیار بزرگی برای توسعه کشور ذکر و تصریح کرد: ما با تکیه بر ظرفیت های درون و در عین حال با تعاملی آگاهانه و مفید با اقتصاد جهانی ، قادر خواهیم بود تا این سیاست ها را پیش ببریم و اقتصاد مقاومتی هم به دو موضوع درون زا بودن و برون نگری پرداخته است.
جهانگیری گفت: تامین نهاده ها و کالاهای اساسی در درون کشور و متنوع ساختن مبادی در بخش وارداتی آن از سیاست های مهم است و ما نباید در کالاهای راهبردی به صورت کامل به خارج وابسته باشیم.
معاون اول رئیس جمهور درباره اقتصاد دانش بنیان گفت: اگر بتوانیم این اقتصاد را به خوبی عملیاتی کنیم می تواند حتما جایگزین نفت باشد و استعداد ایران در این زمینه بسیار زیاد است. وی افزود: یکی از مهمترین مسائلی که وجود دارد این است که اگر از چرخه تولید علم و فناوری عقب افتادیم دستکم آن را جبران کنیم ، این مهمترین سیاستی است که در سالهای اخیر به آن پرداخته شده است.
جهانگیری تصریح کرد: نباید به تولید علم و فناوری به تنهایی اکتفا کرد، بلکه باید زنجیره علم تا ثروت را به صورت کامل تکمیل کنیم. وی گفت: شرکت های دانش بنیان باید جایگزین شرکت هایی شوند که سرمایه اصلی در آنها سرمایه مادی است ،که خوشبختانه در سال های اخیر حرکت به سمت شرکت های دانش بنیان، حرکت جدی بوده است و ما در بودجه سال 93 به آن توجه جدی کردیم به گونه ای که در سال 92 کل منابع اختصاص داده شده به این بخش کمتر از 100 میلیارد تومان بود ولی در بودجه 93 این میزان حدود 700 میلیارد تومان است.
وی با تاکید بر حمایت از شرکت های دانش بینان افزود: اگر این حرکت به صورت جدی صورت بگیرد، من فکر می کنم ما در بخش فناوری های جدید که امروزه در دنیا در انحصار کشورهای محدودی قرار دارد، اگر با سرعت عمل کنیم می توانیم خودمان را همگام با دنیا پیش ببریم و در برخی جاها حتی صاحب نظریات جدیدی باشیم.
معاون اول رئیس جمهور افزود: این شرکت ها می توانند در بخش های فعلی و سنتی ما هم تحول جدی ایجاد کند و باعث شود تولیدات ما با کیفیت بهتر و قیمت پایین تر و قابل رقابت در عرصه بین المللی تولید شود. وی با اشاره به اینکه اصلی ترین رویه درتوسعه یک کشور، تولید کالای با کیفیت و قابل رقابت در عرصه بین المللی است گفت: به همین دلیل در بسیاری از بندهای سیاست های کلی ، موضوع تولید داخلی جز اصلی ترین مسایل است.
جهانگیری گفت: متاسفانه اقتصاد ایران در طی 35 سال گذشته رشد پایداری نداشته به گونه ای که گاهی بالا و گاهی پایین بوده است، در وضعیت کنونی هم ما با رکود در تولید کشور مواجه هستیم به گونه ای که بسیاری از بنگاههای صنعتی مشکل دارند و برخی از آنها با ظرفیت های بسیار پایین کار می کنند، تولید بخش کشاورزی هم نیاز به توجه جدی دارد.
وی افزود: یک بخش به تولید کنندگان برمی گردد که باید فضای رقابتی برای آنها ایجاد شود هم در داخل و هم در عرصه بین المللی ، از اینرو باید تلاش کنیم قیمت تمام شده کالاهای ایرانی پایین باشد لذا باید از بسیاری از هزینه هایی که بر تولید تحمیل می شود جلوگیری کنیم. از این رو در کنار تلاش های دولت و تاثیر آن در کاهش تورم ، درحال حاضر مهمترین حرکتی که دولت باید دنبال کند خروج از رکود است،به شکلی که تولید نشاط پیدا کند و برای تولید بازار درست شود.
وی گفت: هیچ کشوری بازار خود را به راحتی در اختیار محصولات خارجی قرار نخواهد داد، متاسفانه ممکن است در بین بخشی از مردم این تفکر رواج داشته باشد که کالاهای خارجی بهتر است اما اقدامی که باید در این زمینه صورت بگیرد لزوم توجه به مسئله فرهنگ سازی است.
جهانگیری تصریح کرد: در برخی از رشته های تولیدی ، تولیدکننده مجبور است اعلام کند کالای من خارجی است ، دلیلی ندارد کشوری با 77 میلیون جمعیت بازار خود را براحتی در اختیار تولیدات خارجی قرار دهد.
معاون اول رئیس جمهور، بخش دیگر در حمایت از تولیدات داخلی را صادرات ذکر کرد و گفت: یکی از مهمترین سیاست هایی که در این دولت باید به صورت جدی دنبال شود و در سیاست های کلی گفته شده، حمایت از صادرات غیرنفتی است البته کالاهای ما به بسیاری از کشورها صادر می شود و ما با برخی از کشورها موازنه مثبت داریم در برخی هم موازنه منفی داریم، از این رو باید برنامه هایی تدوین کنیم که مشوق صادرات کالاهای غیرنفتی باشد.
وی افزود: یکی از برنامه های خوبی که در وزات نفت تهیه شده، توسعه تولید فرآورده های نفتی است، بر مبنای آن ایران در سال های آینده به یکی از صادرکنندگان فرآورده های نفتی و صادر کننده عمده میعانات گازی تبدیل خواهد شد. وی افزود: با اتکا به سیاست های اعلام شده و اصل 44 که قبلا اعلام شده بود و با شرایطی که دولت فراهم می کند ، فرصت مناسبی برای بخش خصوصی ایران به منظور سرمایه گذاری و تولید داخل است.
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اجرای فاز دوم هدفمندی و این که این ظرفیت چگونه می تواند به دولت کمک کند، گفت: هدفمندی، کار مهمی بود و تقریبا تمام صاحبنظران در کشور در این مورد هم نظر بودند که سیستم مصرف انرژی کشور پاسخگو نیست و نمی توانیم تولید کرده و هدر بدهیم ،از طرف دیگر حجم وسیعی قاچاق حامل های انرژی نیز صورت می گرفت. وی افزود: دولت در مقطعی تصمیم گرفت که در زمینه انرژی اصلاحی صورت گیرد و در آن مقطع ،عزم عمومی شکل گرفت و همه حمایت کردند.
جهانگیری افزود: مهمترین اقدام ما آسیب شناسی کامل از مرحله اول هدفمندی تا به این جا بود و اولین آسیب جدی در این زمینه بی توجهی به قانون هدفمندی بود چرا که در قانون ذکر شده بود که مبلغ افزایش قیمت و حاصل از اجرای طرح هدفمندی باید چگونه مصرف شود که بر طبق قانون قرار بود 50 درصد ازمبلغ حاصله بین خانوارها تقسیم شود.
جهانگیری گفت: از دی 89 که هدفمندی شروع شد، کل درآمد افزایش حامل های انرژی 96 هزار میلیارد تومان بود که برحسب قانون باید مبلغ 48 هزار میلیارد تومان بین خانوارها تقسیم می شد ولی رقمی که تا به حال تقسیم شده 137 هزار میلیارد تومان بوده و مابه التفاوت این مبلغ از محل بودجه کل کشور پرداخت شده است. وی افزود:در سال 92 بیش از 12 هزار میلیارد تومان داریم از محل بودجه عمومی کشور بین خانوارها توزیع می کنیم در حالی که کل بودجه عمرانی کشور حدود 10 هزار میلیارد تومان است.
جهانگیری تصریح کرد: اگر بودجه عمرانی کشور زیاد شود 3 میلیون شغل و نشاط و کار در مناطق ایجاد می کند.
معاون اول رئیس جمهور گفت: برای مرحله دوم هدفمندی برنامه ها را به صورت کامل تهیه کردیم و با مجلس تعامل داشتیم، مجلس هم خوشبختانه تبصره 21 در قانون بودجه سال 93 را که دولت ارائه داد تصویب کرد که براساس آن ما چند برنامه جدی داریم ، از جمله دیگر حرکت های شوک وار به قیمت های حامل های انرژی نخواهیم داشت.
وی افزود: مسئله بعدی موضوع خانوار است که طبق تبصره 21 یارانه باید به متقاضی نیازمند داده شود و دولت باید در مورد حقوق افراد ، مبلغی را مشخص کند که بر طبق آن مشمولان یارانه شناسایی شوند.
جهانگیری گفت: در بهمن امسال ما به 77 میلیون و 374 هزار نفر یارانه پرداخت کرده ایم که این مقدار از جمعیت کل کشور که برمبنای آمار حدود 77 میلیون و 200 هزار نفر می شود، بیشتر است ، از این رو باید ثبت نام جدیدی انجام شود و دولت عددی را مشخص کند که اگر درآمد از آن کمتر بود ، فرد نیازمند شناخته شود.
وی افزود: رقم های متفاوتی در زمینه تعیین سطح حقوق ارائه شده اما این مسئله همچنان در حال بررسی است، البته ما فکر می کنیم ممکن است مردم عزیز در طیفی قرار بگیرند که از نظر دولت نیازمند هستند ولی مردم می بینند که دولت با چه چالش هایی از جمله در وضعیت درمان روبروست ، از اینرو بخش وسیعی از مردم خواهند گفت که دولت این منابع را در جاهای مورد نیاز مصرف کند.
معاون اول رئیس جمهور درباره برنامه های دولت برای مردمی کردن اقتصاد گفت: یکی از سیاستهای کلی مهمی که در راستای مردمی کردن اقتصاد ابلاغ شد که شاید مسئولان اجرایی با بد اجرا کردن آن شاید قدرناشناسی کردند.
وی افزود: مقام معظم رهبری وقتی سیاست های اصل 44 را ابلاغ کردند، فرمودند که از این سیاست ها انتظار یک انقلاب در اقتصاد را داریم، ولی با وجود حجم وسیعی از واگذاریهایی که در دولت گذشته شکل گرفت ، آن قسمتی که سهم بخش خصوصی است کمتر از 12 درصد است بلکه عمدتا در اختیار نهادهای عمومی و نهادهای غیردولتی قرار گرفت، یعنی از دولت به تامین اجتماعی، سازمان بازنشستگی و یا برخی نهادهای عمومی دیگر رفت و فقط کنترل دولت از روی بنگاه ها برداشته شد و در اختیار نهادهای عمومی قرار گرفت.
جهانگیری گفت: با سیاست های اقتصاد مقاومتی و هم سیاست های اصل 44 بخش خصوصی می تواند، مدار و محور توسعه اقتصادی آینده ایران باشد، دولت هم با تمام توان از بخش خصوصی سالم و واقعی حمایت می کند و همزمان باید با رانت و فساد مالی مبارزه کرد. وی افزود: بخش تعاونی هم در این دولت به صورت جدی مورد حمایت قرار خواهد گرفت.
معاون اول رئیس جمهور درباره اشتغال گفت: یکی از دغدغه های جدی که در حال حاضر در کشور وجود دارد نرخ بیکاری دورقمی و از آن بدتر نرخ بالاتر بیکاری در قشرهای تحصیلکرده است.
وی بیکاری را دارای ده ها عامل پشت صحنه دانست و افزود: برای حل این مشکل باید فضای سرمایه گذاری در کشور فعال شود ، فضای کسب و کار را بهبود بخشیم، باید از بخش خصوصی واقعی که می تواند سرمایه گذاری و کار ایجاد کند حمایت کنیم، باید صنایعی مانند شرکت های دانش بنیان که می تواند قشر جوان و تحصیل کرده را در خود جای دهد، در اولویت قرار دهیم.
جهانگیری با اشاره به فعالیت ها و نشست های مختلف و تکیه بر خرد جمعی برای سامان دهی به اشتغال گفت: یکی از سیاست هایی که دنبال می کنیم، تبدیل فناوری اطلاعات به زمینه ای برای توسعه کشور و هم ایجاد شغل برای نیروی جوانان است.
وی تصریح کرد: دولت هوشمند و دولت چابک، جزو سیاست هایی است که در این دوره می خواهیم ایجاد کنیم و دهها شغل در زمینه فناوری اطلاعات به وجود بیاید ، بخش گردشگری هم با سیاست های ابلاغی رئیس جمهور از زمینه هایی است که می توانیم مشاغل زیادی ایجاد کنیم.
معاون اول رئیس جمهور اظهار داشت: دولت درصدد است با توجه به اجازه ای که از مجلس شورای اسلامی گرفته است، بخشی از منابع صندوق توسعه ملی را برای صنعت و کشاورزی به ریال تبدیل کند و نظام بانکی هم خود را آماده کرده است تا در سال آینده حمایت جدی تری از سرمایه گذاری و تولید انجام دهد از این رو امیدارم در سال آینده گامهای بهتری در زمینه اشتغال برداریم.
جهانگیری در پاسخ به سوالی درباره طرح های دولت برای مقابله با تحریم ها گفت: از چند سال پیش ستاد تدابیر ویژه اقتصادی با مصوبه شورای عالی امنیت ملی تاسیس شد که کار آن رصد و اتخاذ تدبیر برای مقابله با تحریم بود که متاسفانه در دولت گذشته در مقاطعی به علت اختلافاتی که بین دولت و دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی پیش آمده بود، مقداری کار ستاد دارای مشکل شد، بلافاصله با تشکیل دولت جدید ما هر هفته ستاد تدابیر را تشکیل می دهیم.
وی افزود:ما دو کار را انجام می دهیم ، یکی این که دستگاه هایی را که دارند کار انجام می دهند و علیه آنها تحریم اعمال می شود، چگونه بتوانیم بخش های مختلف کشور را از آن عبور بدهیم و مسئله دوم این که اگر وضع را طرف مقابل از این بدتر کرد چه باید کنیم و من با اطمینان به مردم عرض می کنم که ما برای شرایط تحریم بدتر از وضعیت کنونی هم برنامه ریزی کرده ایم و توانمندی مردم این است که اقتصاد خود را از این مرحله عبور دهد.
جهانگیری تصریح کرد: البته با تدبیری که در دولت در چارچوب تدوین شده توسط مقام معظم رهبری اتخاد شد، ما امروز در تعامل با دنیا فضای مثبتی را با کشورهای جهان از جمله گروه 1+5 ایجاد کرده ایم و با اطمینان و اعتماد از این مرحله عبور خواهیم کرد.
وی در پایان تصریح کرد: من خدمت مردم عرض می کنم که علاوه بر سیاست های اقتصاد مقاومتی ، دولت خود را به اجرای کامل آن مکلف می داند ، هدفمندی یارانه ها را هم با تدابیری که اندیشیده شده است به خوبی دنبال خواهد کرد.
جهانگیری تاکید کرد: پرچم مبارزه با فساد را به عنوان سالم سازی حرکت فعالان اقتصادی را این دولت برداشته و برافراشته است و ما درصدد هستیم با مفاسد به صورت جدی برخورد کنیم.
معاون اول رئیس جمهور گفت:با همکاری قوه قضائیه تلاش خواهیم کرد تا منابعی را که گاهی به علت ندانم کاری ها و سوءمدیریت ها به غارت برده شده، حتما برگردانیم و تلاش کنیم چنین اتفاقاتی دیگر رخ ندهد.
دوشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۸:۱۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]
صفحات پیشنهادی
اقتصاد مقاومتی رمز استقلال اقتصادی و پایداری کشور است
اقتصاد مقاومتی رمز استقلال اقتصادی و پایداری کشور است مراغه - ایرنا - عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت اقتصاد مقاومتی رمز استقلال اقتصادی و پایداری کشور است مهدی دواتگری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به سیاست های ابلاغی رهبر معظم انقتاملی در سیاستهای ابلاغی اقتصاد مقاومتی ساماندهینظامملینوآوریمسیرشکوفاییاقتصاددانشبنیان
تاملی در سیاستهای ابلاغی اقتصاد مقاومتیساماندهینظامملینوآوریمسیرشکوفاییاقتصاددانشبنیاندر رویکرد دانشبنیان به اقتصاد با حداکثرسازی بهرهوری از طریق رسوخ دانش و فناوری در فرآیند تولید کالا و خدمات زمینه برای بالا بردن ارزشافزوده از مسیر نوآوری فراهم می شود رهبری در تعریفسیاست های اقتصاد مقاومتی باید به گام های عملی تبدیل شود
سیاست های اقتصاد مقاومتی باید به گام های عملی تبدیل شود تبریز - ایرنا - عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت سیاست های اقتصاد مقاومتی باید به گام های عملی تبدیل شود محمد اسماعیل سعیدی روز چهارشنبه در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا با اشاره به تاکید رهبری بر تقویت اقتصاد داخی واجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی باعث حذف وابستگی به درآمدهای نفتی میشود
رییس سابق دانشکده اقتصاد دانشگاه شهید بهشتی اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی باعث حذف وابستگی به درآمدهای نفتی میشود بیانات مقام معظم رهبری در رابطه با اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی راهکاری مناسب و متناسب با شرایط فعلی کشور است عباس عربمازار رییس سابق دانشکده اقتصاد دانشگاه شمروری بر ادبیات اقتصاد مقاومتی/۸ جایگاه مردم در عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی
مروری بر ادبیات اقتصاد مقاومتی ۸جایگاه مردم در عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتیمسلمانان دو وظیفه خود در خصوص تقدیر معیشت مقاومتی در کنار صبر در تحریم به معنای مصیبت اقتصادی را به درستی انجام دهند این حرکت انقلابی فهمی عظیم و کمالی صحیح در میان مردم ایجاد خواهد کرد و موجب رشد و کماقتصاد مقاومتی با کار و تلاش و مشارکت بیش از پیش مردم محقق می شود
اقتصاد مقاومتی با کار و تلاش و مشارکت بیش از پیش مردم محقق می شود صحنه - کرمانشاه - ایرنا - فرماندار صحنه گفت اقتصاد مقاومتی با کار و تلاش و مشارکت همه مردم و سرمایه گذاری در بنگاه های تولیدی محقق می شود رسول مجد روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود تنها راه برون رفتمروری بر ادبیات اقتصاد مقاومتی/۹ چرایی تدوین و ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی
مروری بر ادبیات اقتصاد مقاومتی ۹چرایی تدوین و ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتیلطف الله فروزنده با اشاره به ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی توسط مقام معظم رهبری گفت این سیاستها باید جایگاه خود را در نظام بودجهی کشور مشخص کند و در واقع باید روح این سیاستها در قوانین سالاابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی/ نجات کشور از اقتصاد تک محصولی
ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی نجات کشور از اقتصاد تک محصولی محلات خمین - ایرنا - نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی گفت ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر فرزانه انقلاب اسلامی کشور را از وابستگی تک محصولی نجات می دهد حجت الاسلام علیرضا سلیمی روز چهارنگاه کارشناسان به ضرورت اقتصاد مقاومتی
نگاه کارشناسان به ضرورت اقتصاد مقاومتی در حالی که هفته گذشته سیاستهای کلی اقتصادمقاومتی از سوی رهبر معظم انقلاب ابلاغ شد کارشناسان اقتصادی نگاه و روح این سیاستها را احیاکننده نگاه ایرانی به اقتصاد و استفاده از ظرفیتهای مغفول مانده داخلی برای تحقق رشد و رونق اقتصادی ارزیابی کخودکفایی در تولیدات داخلی گام اساسی در اجرای اقتصاد مقاومتی است
خودکفایی در تولیدات داخلی گام اساسی در اجرای اقتصاد مقاومتی است کرمانشاه - ایرنا - مشاور استاندار کرمانشاه تلاش برای استقلال اقتصادی و خودکفایی در تولیدات داخلی را گام اساسی در اجرای اقتصاد مقاومتی دانست جلال منکرسی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود رهبر معظم انقاقتصاد ایران با اقتصادمقاومتی بسته نمیشود/ زندگی مردم با ثباتتر خواهد شد
اقتصادی اقتصاد کلان دانش جعفری مطرح کرد اقتصاد ایران با اقتصادمقاومتی بسته نمیشود زندگی مردم با ثباتتر خواهد شد عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه اقتصاد مقاومتی اقتصاد ریاضتی نیست بلکه درصدد کاهش آسیبپذیریهای اقتصاد ایران است گفت اقتصاد مقاومتی یک مدل بومی و عشکلگیری صندوق توسعه ملی، در راستای اصول اقتصاد مقاومتی بوده است
شکلگیری صندوق توسعه ملی در راستای اصول اقتصاد مقاومتی بوده است اقتصاد > اقتصاد کلان - مهر نوشت نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی با اشاره به عزم و اراده مجلس برای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی گفت سیاستهای اقتصاد مقاومتی در طرح ها و لوایح لحاظ میشود محمدحسرشد همراه با عدالت با اقتصادمقاومتی محقق میشود
اقتصادی اقتصاد کلان رشد همراه با عدالت با اقتصادمقاومتی محقق میشود عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت اقتصاد مقاومتی اقتصاد ریاضتی نیست بلکه حرکتی به سوی اتکا به تولید و نیروهای متخصص داخلی است به گزارش خبرنگار مهر محمدجواد ایروانی پنج شنبه شب در گفت و گوی ویژه خبری شبکه دوم سیامام جمعه صحنه:اجرای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی راه عبور کشور از تحریم دشمنان است
امام جمعه صحنه اجرای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی راه عبور کشور از تحریم دشمنان است صحنه - کرمانشاه - ایرنا - امام جمعه صحنه گفت اجرای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی ابلاغ شده از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی راه عبور کشور از تحریم دشمنان است به گزارش خبرنگار ایرنا حجت الاسلام ااقتصاد مقاومتی مختص دانشگاه و حوزه نیست
باشگاه خبرنگاران گزارش می دهد اقتصاد مقاومتی مختص دانشگاه و حوزه نیست اقتصاد مقاومتی چشمانداز وسعي را بلندمدت پیش روی اقتصاد ایران ترسيم مي كند كه به معناي ریاضت اقتصادی نيست بلکه مفهومي به معناي استفاده حداكثري از حداقل ها فراهم مي آورد به گزارش خبرنگار اقتصادي باشگاه خبراقتصاد مقاومتی و لزوم ارزیابی عملکرد دستگاهها
اقتصاد مقاومتی و لزوم ارزیابی عملکرد دستگاهها ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر معظم انقلاب نشان داد برخلاف تصور برخی همزمان با گشایش بیشتر در روابط خارجی جمهوری اسلامی ایران و افزایش تمایل کشورهای مختلف بویژه جهان صنعتی و نیز شرکتهای بزرگ چندملیتی برای تعامل بیشتابلاغ سیاستهای اقتصاد مقاومتی ازسوی رهبرکشوررا ازوابستگی نجات می دهد
نماینده مجلس ابلاغ سیاستهای اقتصاد مقاومتی ازسوی رهبرکشوررا ازوابستگی نجات می دهد محلات خمین - ایرنا - نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی گفت ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی ازسوی رهبرفرزانه انقلاب اسلامی کشوررا ازوابستگی تک محصولی نجات می دهد حجت الاسلام علیرض-
اقتصادی
پربازدیدترینها