محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1853293404
آمریكا دیگر سرزمین رویاها و فرصتها نیست!
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: گزارش ویژه؛
آمریكا دیگر "سرزمین رویاها و فرصتها نیست"!
آمریکا سخت در تلاش است، رویای آمریکایی خود را ایجاد كند. اما امروز، آن رویا، دیگر افسانهای بیش نیست".
در حال حاضر و براساس شواهد موجود، شرایط بد اقتصادی آمریكا و تاثیر منفی آن بر اقتصاد خانوادههای آمریكایی كاملا مشهود است. براساس آمارهای موجود، آمریکاییها در مورد آینده خود بسیار بدبین میباشند. در این گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران، میخوانیم که چرا آمريكا ديگر سرزمين روياها و فرصتها نيست؟
"جوزف استیگلیتز"، اقتصاددان روزنامه فاینشال تایمز میگوید: "ایالات متحده سخت در تلاش است، رویای آمریکایی خود را ایجاد كند. اما امروز، آن رویا دیگر افسانهای بیش نیست".
براساس نظرسنجی موسسه گالوپ شاخص استاندارد زندگی در ایالات متحده در ماههای اخیر روند نزولی داشته است.
آمریکاییها هنوز هم در مورد اقتصاد باورهای بدبینانهای دارند، به عبارتی تقریبا 70 درصد مردم آمریكا فکر میکنند که اقتصاد فعلی كشورشان در شرایط بدی قرار دارد.
در نظرسنجی اخیر CNN ، تقریبا 70 درصد از پاسخ دهندگان شرایط فعلی اقتصاد را در بدترین شكل ممكن میدانند. براین اساس، بیش از نیمی از آمریکاییها فکر نمیکنند كه شرایط اقتصاد كشورشان در سال آینده بهبود یابد.
کسانی که اقتصاد فعلی آمریكا را منفی میدانند، با توجه به نظرسنجی، عمدتا ساکنان روستایی میباشند یعنی قلب تپنده تولیدات اولیه!
مرکز پیشرفت آمریکایی در گزارشی میآورد ، "افزایش نابرابری طی دهههای گذشته باعث شده است تا آمریکایها در برخی از جنبههای کلیدی "رویای آمریکایی" دلسرد و ناامید گردند.
براساس داده های نظرسنجی "مطالعات ملی آمریکا" بین سال های 1966 و 2008، و موسسه "بررسی عمومی اجتماعی" (1972-2010)، و تحقیقات موسسه "پیو" (1987-2009) در بررسی اثرات افزایش نابرابری در شاخصهای خوشبینی و بدبینی ، انسجام اجتماعی، اعتماد به نفس در نهادها، و انتظارات شخصی برای آینده، آمده است:
• آمریکایی ها با افزایش نابرابریهای اجتماعی در دهههای اخیر بدبین تر و اعتماد آنها نیز كمرنگ تر شده است، به خصوص زمانیكه سهم درآمدی 20 درصد بالای جامعه افزایش و سهم 80 درصد پایین جامعه كاهش پیدا كرده است.
• بین سالهای 1968 و 2006 دیدگاه آمریکاییهایی که معتقد بودند "به بسیاری از افراد می توان اعتماد داشت"، از 56 درصد به 34 درصد کاهش یافته است. تقریبا این تغییر دیگاه مربوط به افزایش نابرابریهای اجتماعی بوده است.
• در سال 1968، 63 درصد از آمریکاییها بر این باور بودند که دولت واشنگتن در مسیر درست رفاه عمومی قدم برمیدارد، اما تنها 14 درصد در نظرسنجیهای سال 2008 چنین باوری دارند.
• بین سالهای 1975 و 2010، در مورد این موضوع كه "مقامات چه میزان به باورها و طرز فكر مردم " اهمیت میدهند از 71 درصد به 56 درصد كاهش داشته است.
• افزایش نابرابریهای اجتماعی به كاهش خوش بینی مردم آمریكا به آینده اقتصاد و شهروندان منجر شده است.
افزایش نابرابریها و نهایتا میل به حفظ منافع شخصی، باعث شده است تا انسجام اجتماعی و اعتماد بین مردم كاهش یابد. بنابراین، اثرات نابرابری در انسجام اجتماعی و سیاسی به نتایج منفی اقتصادی منجر شده است.
در نظرسنجی "والاستریتژورنال" و "انبیسی"، 60 درصد شركت كنندگان خواهان اخراج اعضای كنگره بودند. بر این اساس اگر آنها شانس رای دادن به عزل و یا جابجایی هر عضوی از کنگره را داشتند، از جمله نمایندههای خود، چنین كاری را حتما میكردند. در این نظرسنجی فقط 35 درصد مخالف این كار بودند.
در اکتبر 2010، اکثریت آمریکایی - 50 درصد تا 47 درصد - میلی به عزل اعضای کنگره نداشتند. در اوت 2011، 54 درصد موافق انجام چنین كاری بودند این در حالیست كه در ژانویه 2012، 56 درصد چنین دیدگاهی را داشتند! و تنها سه ماه پیش، در ماه جولای 57 درصد به این اقدام رای مثبت دادند.
سرخوردگی در میان پاسخ دهندگان در نظرسنجیهای اخیر كاملا مشهود است. تنها 14 درصد فکر میکنند كه این کشور در مسیر درست رهبری میشود، این درحالیست كه در ماه گذشته 30 درصد چنین فكری میكردند.! 78 درصد بر این باورند كه آمریكا در مسیر بدی هدایت میشود. 17 درصد فکر میكنند كه اقتصاد در سال آینده بهبود خواهد یافت، در حالی که 42 درصد بدتر شدن این اوضاع را پیش بینی كردهاند.
بدبینی، بدبینی... تنها دیدگاه مردم آمریكا به شرایط اقتصادی موجود فقط "بدبینی" است.
مردم از دولت و سیاستهای اوباما ، از شغل خود ، دستمزدهای پایین، درآمدهای پایین و مخارج بالا، وضعیت نامناسب بهداشت، بدهیها، برنامههای بازنشستگی، بحران كار و آینده كودكان، و تعامل رسانهها با این موضوعات و مانور بر سناریوی "رویای آمریكایی" خسته و ناامید شدهاند.
كدام رویا؟ رویایی که امریکا را "سرزمین فرصتها" مینامد؟
در حال حاضر و پس از آغاز بحران مسكن در آمریكا، حدود 6 میلیون نفر از خانههای خود بیرون رانده شدهاند! اكنون هیچ کس معتقد نیست که سیستم اقتصادی آمریكا "در مسیر مناسب" قرار دارد و شرایط به نحوی است كه والدین به آینده كودكان خود بدبین هستند. مردم آمریکا انسانهای بهانهجو نیستند، آنها فقط از دروغهای سیاستمداران خود به ستوه آمدهاند!
آمریكا پس از بزرگترین رکود اقتصادی، اكنون نیز به سختی در حوزه اقتصاد نفس میكشد. در واقع، سیستم اقتصادی آمریكا بنا بر سیاستهای سردمدارانش در مسیر اضمحلال پیش میرود.
افسردگی اقتصادی مردم آمریكا بیشتر به خاطر احساس ناتوانی آنها در تغییر شرایط موجود میباشد چرا كه سیاستمداران و تصمیمات كلان كشوری تحت تاثیر مستقیم شركتهای بزرگ و لابیهای فعال در راس حكومت میباشند. بدبینی، ناامیدی و ناتوانی شاخصه امروز مردم آمریكا نسبت به شرایط كنونی است.
به گزارشی از هافینگتون پست كه در این حصوص آمده است، توجه كنید:
"با توجه به گزارش مرکز تحقیقات پیو، در دو سال پس از رکود بزرگ، 93 درصد از آمریکاییها ثروت خود را از دست دادند. به عبارتی دیگر تنها 7 درصد ثروتمندتر شدهاند!. نزدیک به 35 درصد از پاسخ دهندگان گفتهاند که آنها بازنشستگی و یا پس انداز شخصی خود را برای زندگی خود هزینه كردهاند. 20 درصد بر پس انداز شخصی خود متکی بودهاند. چهار درصد نیز بر پس انداز بازنشستگی و یازده درصد هم هر دو را هزینه كردهاند......
21 درصد نیز در سال 2013، پول از دوستان و یا خانواده به منظور پرداخت صورتحسابهای پزشکی و غیره....قرض گرفتهاند." اكنون مردم آمریكا به خرج كردن "پس اندازهای" خود روی آوردهاند. آنها گزینه دیگری ندارند، چون شغل مناسبی (طبقه متوسط و كارگری) وجود ندارد! و مشاغلی هم که در دسترس هستند، هزینه زندگی متوسط را تامین نمیكنند! واقعیت این است كه بر خلاف ادعای اوباما آمریكا در مسیر "بدتر شدن" تغییر كرده است و به همین جهت بدبینی به آینده در بین مردم آمریكا بسیار شده است.
آیا میدانستید که نزدیک به 80 درصد از افرادی که در نظرسنجی اخیر "لرن وست" و "چیس بلوو پرینت" شركت داشتهاند، رویای آمریکایی را تنها به داشتن یك خانه و سر پناه، میدانند! تنها 43 درصد از پاسخ دهندگان "دستیابی به رویای آمریکایی را با این اقتصاد امکان پذیر میدانند." 43 درصد! یعنی بیش از نیمی از مردم آمریكا قید تحقق رویای آمریكایی را زدهاند! بنا به گزارش گالوپ "67٪ از مردم از میزان درآمد، توزیع ثروت و فاصله طبقاتی ناراضی هستند".
"یك سوم آمریکاییها از میزان درآمد و توزیع ثروت در ایالات متحده ناراضی میباشند. این درحالیست كه در سال 2002 ،77٪ از مردم از شرایط موجود آنزمان راضی بودهاند! رضایت آمریکاییها از اقتصاد، از سال 2001 به بعد روند كاهشی داشته است. (گالوپ)
اكنون بسیاری از مردم تابعیت آمریکایی خود را انكار میكنند. 221 درصد افزایش انكار تابعیت آمریكایی در یك سال آمار خیرهكنندهای میباشد!!!! تعداد آمریکاییهایی که تابعیت خود را در سال 2013 كنار گذاشتند در مقایسه با آمارهای سال 2012 ، 221 درصد افزایش داشته است. در سالهای اخیر، بسیاری از مردم با ریشههای بسیار عمیق تصمیم دشوار برای خداحافظی از ایالات متحده آمریکا (به طور دائم) گرفتهاند.
زمانی ، ایالات متحده به عنوان "سرزمین فرصتها" در جهان شناخته میشد و هر كسی آرزو داشت به این كشور بیاید. اما اكنون همه چیز در حال تغییر است. همانطور که میدانید میلیونها شغل پردرآمد به خارج از کشور منتقل شدهاند، و رقابت برای شغلهای باقی مانده بسیار سخت شده است.
اكنون مشاغل كافی برای نیروی كار آمریكا در پایینترین حد خود قرار دارد. در ماه ژانویه، اقتصاد آمریكا تنها 113،000 شغل و در ماه دسامبر تنها 75،000 شغل ایجاد كرده است. هر دو این ارقام کمتر از رشد جمعیت میباشند.
لازم به ذكر است كه متوسط درآمد خانوارها در ایالات متحده به مدت پنج سال متوالی كاهش و میزان مالکیت خانه در ایالات متحده نیز به مدت هشت سال متوالی کاهش داشته است. علاوه بر این، تعداد"نان آوران کم درآمد" در ایالات متحده در بالاترین حد خود قرار دارد. آمریکایی ها ... به میزان قابل توجهی از اقتصاد و نقش ایالات متحده در امور جهانی ناراضی هستند.
به رغم كاهش بودجه در بخشهای اجتماعی و افزایش هزینههای نظامی كه به كاهش فرصتها منجر شده است، دیگر آمریكا سرزمین فرصت ها تلقی نمیگردد.!
تعداد بیشماری از مردم، رویای آمریکایی را یك رویای مرده میدانند. پیشتر اثر آنرا در مصرف شخصی، هزینههای خانوار و رشد اقتصادی شاهد بودهایم. بدبینی مردم آمریكا بیشتر به سیاستهای دولتها بر میگردد.
گزارش از سید مجید حسینی
منابع:
http://www.4thmedia.org/2014/02/08/the-american-dream-is-dead
http://business.time.com/2013/12/27/americans-still-pessimistic-about-economy/
http://www.americanprogress.org/issues/economy/report/2012/12/05/46871/income-inequality-in-the-united-states-fuels-pessimism-and-threatens-social-cohesion/
www.nbcnews.com/politics/first-read/nbc-wsj-poll-60-percent-say-fire-every-member-congress-v20903531
http://theeconomiccollapseblog.com/archives/221-percent-increase-in-one-year-why-are-so-many-people-renouncing-american-citizenship
انتهای پیام/
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۱:۴۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]
صفحات پیشنهادی
خشونت پلیس آمریکا بار دیگر تراژدی آفرید/ کتک پلیس یک نفر را کشت
خشونت پلیس آمریکا بار دیگر تراژدی آفرید کتک پلیس یک نفر را کشت نیروهای پلیس ایالت اوکلاهاما پس از مداخله در یک درگیری خانوادگی و اعمال خشونت پدر خانواده را آنقدر کتک زدند تا جان باخت به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران راشاتودی نوشت روز جمعه برای یک خانواده آمریکایی که برانظرسنجیها: آمریکایی ها دیگر ایران را بزرگترین دشمن خود نمیدانند
نظرسنجیها آمریکایی ها دیگر ایران را بزرگترین دشمن خود نمیدانند نیمی از آمریکایی هایی که همین دو سال قبل ایران را بزرگترین دشمن کشورشان می دانستند اکنون دیگر چنین نظری ندارند و به جای آن کره شمالی و سپس چین را به عنوان بزرگترین دشمنان خود به حساب می آورند آفتاب به گزارش پایگوزیر دفاع سابق آمریکا: از مذاکره با ایرانیها دفاع می کنم، گزینه دیگری نداریم/ایرانیها استاد جهانی کند کردن م
وزیر دفاع سابق آمریکا از مذاکره با ایرانیها دفاع می کنم گزینه دیگری نداریم ایرانیها استاد جهانی کند کردن مذاکرات هستند رابرت گیتس وزیر دفاع سابق آمریکا در دولت جورج بوش و دولت باراک اوباما درباره کتاب خاطرات خود با شبکه پی بی اس آمریکا مصاحبه کرد به گزارش نامه نیوز گآیا امریکا توطئه راهاندازی کودتای رنگی دیگری در اوکراین را درسر میپروراند؟/ چگونه جنگ نیابتی روسیه و آمریکا
گزارش ویژه آیا امریکا توطئه راهاندازی کودتای رنگی دیگری در اوکراین را درسر میپروراند چگونه جنگ نیابتی روسیه و آمریکا از سوریه و ایران به این کشور رسید دولت امپریالیستی آمریکا از زمان فروپاشی شوروی سابق بیش از دو دهه است که راهبرد تضعیف و انزوای روسیه را در پیش گرفته و به حبیانیه جامعه اسلامی مهندسین به مناسبت یومالله 22 بهمن ملت ایران بار دیگر پاسخ اظهارات گستاخانه مقامات آمریکای
بیانیه جامعه اسلامی مهندسین به مناسبت یومالله 22 بهمنملت ایران بار دیگر پاسخ اظهارات گستاخانه مقامات آمریکایی را خواهند دادجامعه اسلامی مهندسین به مناسبت یومالله 22 بهمنماه ضمن دعوت از آحاد ملت ایران برای حضور باشکوه در این راهپیمایی بیانیهای را صادر کرد به گزارش حوزه احزاببرگشت آمریکا به سرزمین ایران اسلامی یک امید واهی است
استانها شمال گیلان محمدی گلپایگانی برگشت آمریکا به سرزمین ایران اسلامی یک امید واهی است رئیس دفتر مقام معظم رهبری گفت برگشت آمریکا به سرزمین ایران اسلامی و حکومت بر مقدرات این ملت یک امید واهی است به گزارش خبرنگار مهر از رشت حجت الاسلام محمد محمدی گلپایگانی ظهر سه شصحرای مولوی؛ جایی که ایران و آمریکا سریکدیگر فریاد نمی زنند، بلکه گفتگو می کنند/ اینجا، خبری از تحریم و بازرس
صحرای مولوی جایی که ایران و آمریکا سریکدیگر فریاد نمی زنند بلکه گفتگو می کنند اینجا خبری از تحریم و بازرسی نیست ایا "ما" می توانیم به "آنها"اعتماد کنیم آیا آنها همچنان با قدرت به چانه زنی می پردازند آیا تاریخ ثابت نکرده است که طرف دیگر تنها علاقمند بهدریابار در گفتوگو با فارس: موضوع هستهای ایران مسئلهای رو بنای است/ آمریکاییها در پس آن مقاصد دیگری را دنب
دریابار در گفتوگو با فارس موضوع هستهای ایران مسئلهای رو بنای است آمریکاییها در پس آن مقاصد دیگری را دنبال میکنندیک کارشناس مسائل سیاسی گفت موضوع هستهای ایران مسئلهای رو بنای است و در پس آن دولتمردان آمریکایی اهداف و مقاصد دیگری را دنبال میکنند سیاوش دریابار کارشناس مسامام جمعه اشنویه: آمریکا جز اعتراف به قدرت ملت ما گزینه دیگری ندارد
امام جمعه اشنویه آمریکا جز اعتراف به قدرت ملت ما گزینه دیگری نداردامام جمعه اشنویه گفت ایادی استکبار جهانی و در راس آن آمریکا جز اعتراف به اقتدار و عظمت ملت بزرگ ایران اسلامی هیچ گزینه دیگری پیش رو ندارد ماموستا محمد خاتمی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در ارومیه با اشاره بنمایندگان ایران و آمریکا با یکدیگر مذاکره کردند
نمایندگان ایران و آمریکا با یکدیگر مذاکره کردند سید عباس عراقچی و وندی شرمن نمایندگان جمهوری اسلامی ایران و گروه 1 5 بصورت دو جانبه با یکدیگر دیدار و مذاکره کردند به گزارش نامه نیوز عراقچی و شرمن در این دیدار نقطه نظراتشان را درباره دستور کار مذاکرات برای گام نهایی مطرح کردند بدرگذشت رابرت دال، رییس پیشین انجمن علوم سیاسی آمریکا/ کسی که مخالف صدور الگوی دموکراسی از یک کشور به دیگر کشور
دین و اندیشه درگذشت رابرت دال رییس پیشین انجمن علوم سیاسی آمریکا کسی که مخالف صدور الگوی دموکراسی از یک کشور به دیگر کشورها بود رابرت دال صاحب نظر برجسته علوم سیاسی و پشتیبان سرسخت نظریه دموکراسی که 5 فوریه 2014 در 98 سالگی درگذشت 21 کتاب پیرامون فرضیهها و اصول دموکراسی مسسردار نقدی: دشمن نسبت به مداحان حساسیت دارد/ آمریکا مغزها را از کشورهای دیگر فراری میدهد
سردار نقدی دشمن نسبت به مداحان حساسیت دارد آمریکا مغزها را از کشورهای دیگر فراری میدهد رییس سازمان بسیج مستضعفین گفت حساسیتهای شدیدی که دشمن روی مداحان و هیأتهای مذهبی دارد و این روزها نیز برخی از نمونههای آن را دیدیم و شنیدیم نشاندهنده اهمیت این جمعیت است به گزارش نامهطلا:پیشنهاد اعزام نمایندگان مجلس به سنای آمریکا/ راه دیگری برای اطلاع از مفاد توافقنامه ژنو نداریم
طلا پیشنهاد اعزام نمایندگان مجلس به سنای آمریکا راه دیگری برای اطلاع از مفاد توافقنامه ژنو نداریم یک نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به برخی پنهانکاریها در خصوص مذاکرات ژنو گفت پیشنهاد من این است که تعدادی از نمایندگان مجلس را به سنای آمریکا اعزام کنیم تا شاید از مفاد اینموسسه گالوپ، آمریکایی ها دیگر ایران را بزرگترین دشمن خود نمی دانند
موسسه گالوپ آمریکایی ها دیگر ایران را بزرگترین دشمن خود نمی دانند تهران - ایرنا - نیمی از آمریکایی هایی که همین دو سال قبل ایران را بزرگترین دشمن کشورشان می دانستند اکنون دیگر چنین نظری ندارند و به جای آن کره شمالی و سپس چین را به عنوان بزرگترین دشمنان خود به حساب می آورند بهرئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس: یاوهگویی جزئی از شخصیت آمریکاییهاست / این حرفها دیگر مصرف داخلی هم ندارد
رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس یاوهگویی جزئی از شخصیت آمریکاییهاست این حرفها دیگر مصرف داخلی هم نداردرئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به یاوهگویی برخی مقامات آمریکایی گفت این درشتگویی در طول تاریخ به جزئی از رفتار شخصیتی مقامات آمریکایی شده ولی باید بدانند کهچند هزار سند دیگر درمورد سوء استفاده جنسی و تجاوز نظامیان آمریکایی را باید دید و دم برنیاورد!
یادداشت چند هزار سند دیگر درمورد سوء استفاده جنسی و تجاوز نظامیان آمریکایی را باید دید و دم برنیاورد دو سوم از نظاميان آمريكايى متهم به سوء استفاده جنسی نظامی در ژاپن زندانی نمیشوند این تیتر خبر در هفته گذشته در رسانهها بازتاب داشته و انتقادات فراوانی را بدنبال داشت دو سوسردبیر روزنامه رسالت: دیپلماتهای ایرانی دیگر خوشبین نیستند/جمهوری اسلامی گزینههای دیگری در مقابل آمریکاییه
سردبیر روزنامه رسالت دیپلماتهای ایرانی دیگر خوشبین نیستند جمهوری اسلامی گزینههای دیگری در مقابل آمریکاییها دارد عضو شورای مرکزی حزب موتلفه گفت ایران میتواند با گسترش و ارتقای فناوری هستهای و همچنین در نظر داشتن اقدامات پیشدستانه سطح خشونت آمریکاییها را شناسایی کرده و ب-
گوناگون
پربازدیدترینها