واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۴ اسفند ۱۳۹۲ (۱۵:۲۷ب.ظ)
بازديد وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي از مرکز توسعه فناوري اطلاعات و رسانه هاي ديجيتال وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي صبح امروز در محل مرکز توسعه فناوري اطلاعات و رسانه هاي ديجيتال وزارت ارشاد حضور يافت و از بخش هاي مختلف مرکز بازديد کرد.
به گزارش خبرگزاري موج، علي جنتي وزير ارشاد صبح امروز با حضور در مرکز توسعه فناوري اطلاعات و رسانههاي ديجيتال از بخشهاي نشر ديجيتال، رسانههاي برخط، روابط عمومي و امور بين الملل ، شبکه ملي فرهنگ و امور رسانههاي همراه و هوشمند ديدن کرد و به گفتوگو با مسئولان اين بخشها پرداخت.
در ابتداي ورود علي جنتي به بخش شبکه ملي فرهنگ رفت و افراسيابي مدير بخش شبکه ملي فرهنگ درباره جزئيات اين برنامه توضيح داد: قرار بود در دولت گذشته ما 500 خانه فرهنگ داشته باشيم اما 300 تاي آنها راه اندازي شدند و به علت کمبود بودجه بقيه واحدها مسکوت ماندند. با توجه به اينکه اين 300 مرکز فاز آزمايشي خود را گذراندهاند و نتايج بسيار موفقي داشتند ما طرح توسعه آنها را طراحي کردهايم. در حوزه خانه فرهنگ سعي ما بر اين است که در کار کسي دخالت نکنيم و از تکرار هزينهها جلوگيري کنيم.
وي ادامه داد: براي توسعه اين طرح اگر بتوانيم همکاري همه دستگاهها را بگيريم آينده خوبي در انتظار خانههاي فرهنگ و پايگاههاي ديجيتال خواهد بود.
افراسيابي همچنين با اشاره به اينکه صدا و سيما حاضر است براي آموزش و پرورش سه شبکه و يک شبکه براي آموزش عالي راه اندازي کند، تصريح کرد: با همکاري صدا و سيما و با استفاده از پايگاههاي ديجيتال که امکانات بسيار خوبي دارند، ميتوانيم آموزش را تا دوردست ترين روستاها ببريم. توريسم محلي، تور مجازي، کتابخانههاي بدون قفسه و رسانه محلي از جمله طرحهاي شبکه ملي فرهنگ مي باشد.
وي ادامه داد: بحث مهم ديگري که ما ميخواهيم در پايگاههاي ديجيتال راه اندازي کنيم موضوع سلامت الکترونيک است که از طريق آن بيماران ميتوانند به صورت مجازي با دکتر ملاقات کنند. همچنين ديدارهاي مقامات رسمي با مردم نيز ميتواند در اين پايگاهها به صورت ويدئو کنفرانس برگزار شود. در حقيقت ما به طور خزنده با توسعه اين طرح شبکه ملي اطلاعات را راه اندازي ميکنيم .
سياح مدير بخش امور رسانههاي همراه و هوشمند مرکز رسانههاي ديجيتال نيز در حضور وزر فرهنگ و ارشاد اسلامي به توضيح وظايف اين بخش پرداخت و گفت: يکي از ماموريتهاي مهم مرکز بحث رگولاتوري محتوا است. ما ميتوانيم براي بخشهاي مختلف وزارتخانههاي مختلف از جمله وزارت ارشاد توليد محتوا کنيم. مثلا سامانهاي را براي دفتر شعر و موسيقي وزارت ارشاد طراحي کردهايم که در آن اين دفتر ميتواند بر روي محتواي آهنگهاي پيشواز نظارت داشته باشد.
وي با اشاره به موضوع توقيف روزنامهها بيان کرد: ما ميتوانيم سامانهاي را براي مطبوعات و معاونت مطبوعاتي راه اندازي کنيم که قبل از انتشار بتوانند محتوا را چک کنند تا شاهد توقيف روزنامهها نباشيم. همچنين موضوع نظارت بر تبليغات تلويزيونهاي هوشمند نيز ميتوانند از طريق معاونت مطبوعاتي صورت بگيرد.
علي جنتي نيز در واکنش به توضيحات سياح اظهار کرد: در حال حاضر ما قانون تبليغات را به صورت يک لايحه به دولت دادهايم تا بتوانيم از طريق آن ساماندهي تبليغات را داشته باشيم.
مسوول واحد رسانههاي برخط اين مرکز نيز در حضور وزير ارشاد، با اشاره به اينکه کميته فيلترينک ديگر در رسانههاي ديجيتال وجود ندارد، بيان کرد: با اينکه کميته فيلترينگ در اين مرکز نيست اما گويا روابط عمومي فيلترينگ اينجا قرار دارد چرا که به دليل پاسخگو نبودن مسئولان کميته تعيين مصاديق مجرمانه رايانهاي مردم همچنان با ما تماس ميگيرند و از ما راهنمايي ميخواهند.
وي اضافه کرد: ما در بحث توليد محتواي فضاي مجازي به خصوص در شبکههاي اجتماعي بسيار عقب هستيم. وزارت ارشاد هزاران کار در حوزه کتاب انجام ميدهد اما در اين حوزه فعاليت چشمگيري انجام نداده است.
جاوداني مدير بخش نشر ديجيتال نيز در بازديد وزير ارشاد از اين بخش به رسميت شناخته نشدن ناشران ديجيتال اشاره و تصريح کرد: ما ناشران ديجيتال را به عنوان ناشر ميشناسيم اما قانون، ماليات و بيمه آنها را به عنوان ناشر نميشناسد.
وزير ارشاد نيز گفت: بايد سعي کنيم اين موضوع را قانونمند کنيم با توجه به اينکه يک قانوني در اين زمينه وجود دارد ميتوان از مجلس براي ناشران ديجيتال نيز استفساريه گرفت و يا با مسئولان اداره مالياتي و سازمان تامين اجتماعي طي جلساتي اين موضوع را حل کرد.
جاوداني نيز در ادامه توضيح داد: ما قبلا با مسئولان مالياتي صحبت کردهايم و آنها به اين شرط که مرکز رسانههاي ديجيتال تنها مرجعي باشد که مجوز براي ناشران ديجيتال صادر کند، اين موضوع را پذيرفتند.
در بخش آخر بازديد علي جنتي به روابط عمومي رفت که در آنجا محمدرضا طلايي- رئيس هيات مديره مجمع تشکل هاي فناوري اطلاعات و مجري برگزاري نمايشگاه فناوري اطلاعات و رسانههاي ديجيتال گفت: بابت اعتمادي که به بخش خصوصي براي برگزاري نمايشگاه شده است، تشکر ميکنيم. در اين 20 روز بيش از 150 شرکت براي حضور در نمايشگاه ثبت نام کرده اند.
واعظيان مدير روابط عمومي مرکز رسانههاي ديجيتال نيز با اشاره به جشنوارههاي برگزار شده، تاکيد کرد: با اينکه امسال ما نمايشگاه رسانههاي ديجيتال را ديرتر برگزار مي کنيم اما جشنواره رسانههاي ديجيتال برگزار و آثار زيادي دريافت شد. اين آثار اکنون در روند داوري قرار دارند و اميدواريم تا دو ماه آينده شاهد برگزاري اختتاميه اين مراسم باشيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 161]