واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
پذیره نویسی صندوق نیکوکاری دانشگاه تهران 14 اسفند آغاز می شود تهران- ایرنا- معاون مالی و اداری دانشگاه تهران گفت: پذیره نویسی از اولین صندوق نیکوکاری دانشگاه تهران در سازمان بورس و اوراق بهادار همزمان با برگزاری جشنواره بزرگداشت خیرین و واقفین این دانشگاه در روز 14 اسفند آغاز می شود.

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، سیدجواد ساداتی نژاد روز یکشنبه در نشستی خبری افزود: امیدوارم 14 اسفند بتوانیم از بین خیرین و دانش آموختگان دانشگاه تهران انباشته خوبی را برای این صندوق جمع آوری کنیم.
وی افزود: توانمندی بسیار خوبی در کشور برای وقف وجود دارد و اگر این حرکت شروع شود، دانشگاه تهران می تواند جزو دانشگاه های پیشرو از نظر مشارکت در جهان باشد.
معاون مالی و اداری دانشگاه تهران با بیان اینکه در روز 14 اسفندماه دفترچه نیازهای دانشگاه تهران نیز منتشر خواهد شد، گفت: هر فرد می تواند به ازای هر 100 هزار تومان و به هر تعداد که می خواهد، صندوق های نیکوکاری دانشگاه تهران را خریداری کند.
به گفته وی برای صندوق نیکوکاری دانشگاه تهران یک پایگاه اینترنتی نیز در نظر گرفته شده است که به زودی فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.
ساداتی نژاد همچنین خاطرنشان کرد که بنیاد خیرین و واقفین دانشگاه تهران نیز در آینده ای نزدیک راه اندازی خواهد شد.
** بازدهی حدود 147 درصدی صندوق نیکوکاری بهزیستی
در ادامه این نشست خبری ایوب باقرتبار مدیرکل نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس و اوراق بهادار ضمن ارائه گزارشی از فعالیت صندوق های سرمایه گذاری در دنیا گفت: در ایران از سال 1386 اولین صندوق سرمایه گذاری نیکوکاری برای سازمان بهزیستی افتتاح شد.
وی با بیان اینکه این صندوق ها دارای اساسنامه و مدیر اجرایی هستند، اظهار داشت: در طول 24 و 26 ماه گذشته شده از راه اندازی دو صندوق نیکوکاری صندوق بهزیستی، 147 و 137 درصد بوده است.
مدیرکل نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس و اوراق بهادار سه راه را برای سرمایه گذاری در صندوق نیکوکاری دانشگاه تهران معرفی کرد و افزود: راه اول این است که فردی اصل و سود سرمایه خود را به این صندوق اهدا می کند؛ راه دوم این است که فردی اصل سرمایه را برای خود حفظ کند و تنها سود آن را اهدا کند.
باقرتبار درباره راه سوم نیز گفت: براساس این راه فردی می تواند اصل سرمایه و بخشی از سود آن را برای خود حفظ و مابقی سود آن را به دانشگاه اهدا کند.
فراهنگ(3)**9129**1601**
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير

[email protected]
04/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]