واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
رییس سازمان مدیریت بحران کشور: دولت بودجه مصوب 8 هزار و700 میلیاردی سازمان مدیریت بحران بپردازد تهران-ایرنا-رییس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به کمبود بودجه واعتبارات این سازمان برای انجام اقدامات پیش آگاهی ،پیشگیری، امدادرسانی،بازسازی و نوسازی مناطق آسیب دیده از حوادث غیرمترقبه ، خواستار پرداخت بودجه مصوب 8 هزار و 700 میلیاردی مصوب قانون پنجساله پنجم توسعه به این سازمان شد.
ˈحسن قدمیˈ روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا، این بودجه مصوب در قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران را خارج از بودجه جاری این سازمان عنوان کرد و گفت: این بودجه مصوب تنخواهی است که حداکثر تا پایان هر سال مالی از محل صرفه جویی در اعتبارات عمومی و یا اصلاح بودجه سالانه دولت تسویه می شود.
وی افزود:این بودجه و اعتبار در اختیار معاونت راهبردی نهاد ریاست جمهوری قرار دارد تا هنگام وقوع حوادث غیر مترقبه هزینه شود.
رییس سازمان مدیریت بحران کشور با ابراز نگرانی از کمبود بودجه و امکانات کافی برای خدمات رسانی بیشتر به آسیب دیدگان و متاثرین از حوادث غیرمترقبه در کشورافزود: تمامی مردم و مسوولان از سازمان مدیریت بحران کشور انتظار دارند تا در اسرع وقت و به صورت فوری به مشکلات آنان هنگام وقوع انواع حوادث رسیدگی کند.
قدمی ادامه داد: عمده مشکل این سازمان نداشتن اعتبارات لازم برای پاسخگویی فوری به حوادث یادشده است.
وی توضیح داد: طبق بند (ش) ماده 224 قانون برنامه پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران به دولت اجازه داده شده است به منظور پیشگیری، مقابله و جبران خسارات ناشی از حوادث غیر مترقبه و مدیریت خشکسالی، تنخواه گردان موضوع ماده (10) قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت مصوب 1380 را به سه درصد و اعتبارات موضوع ماده(12) قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور را به دو درصد افزایش دهد.
رییس سازمان مدیریت بحران کشور اضافه کرد: همچنین طبق بند (ج) ماده 216 قانون برنامه پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران به دولت اجازه داده شده است که به منظور پیش آگاهی، پیشگیری،امدادرسانی، بازسازی و نوسازی مناطق آسیب دیده از حوادث غیرمترقبه به ویژه حوادث ناشی از سیل، زلزله، سرمازدگی، تگرک، طوفان، پیشروی آب دریا و آفت های فراگیر محصولات کشاورزی و بیماریهای همه گیر انسانی و دامی، تا معادل دو درصد از بودجه عمومی هر سال را از محل افزایش تنخواه گردان خزانه تامین هزینه کند.
وی افزود: با توجه به موارد یادشده این سازمان که به منظور ایجاد مدیریت یکپارچه در امر سیاستگذاری، برنامه ریزی، ایجاد هماهنگی و انسجام در زمینه های اجرائی و پژوهشی، اطلاع رسانی متمرکز و نظارت بر مراحل مختلف مدیریت بحران و ساماندهی و بازسازی مناطق آسیب دیده تاسیس شده است با کمبود بودجه و اعتبارات کافی برای انجام وظایف خود روبرو است.
قدمی از دولت تدبیر و امید خواست که بودجه این سازمان را برای خدمات رسانی بیشتر به آسیب دیدگان از انواع حوادث و سوانح در اختیار این سازمان قرار دهند.
وی خطاب به مسئولان گفت: بدون ابزار، بودجه و تجهیزات مناسب و راهبردی رویارویی و مقابله با بحران نمی توان عملکرد سازمان مدیریت بحران را به عنوان دستگاه مسوول و متولی مدیریت بحران ارزیابی کرد.
قدمی خاطرنشان کرد: طی سال های 89 و 90 بودجه سازمان مدیریت بحران از وزارت کشور گرفته شد و به معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری داده شد که این انتقال بودجه مشکلات بسیاری را در زمینه مدیریت بحران در کشور به وجود آورده است.
اجتمام(4)**7029
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
04/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]