واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
جشنواره بزرگداشت خیرین و واقفین دانشگاه تهران برگزار می شود تهران- ایرنا- معاون مالی و اداری دانشگاه تهران از برگزاری جشنواره بزرگداشت خیرین و واقفین این دانشگاه در روز 14 اسفندماه و همزمان با روز احسان و نیکوکاری خبر داد.
به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، سیدجواد ساداتی نژاد در نشست خبری که امروز -یکشنبه0 در سازمان مرکزی این دانشگاه برگزار شد با اعلام این خبر اظهار داشت: همزمان با برگزاری جشنواره بزرگداشت خیرین و واقفین دانشگاه تهران، دبیرخانه دائمی این جشنواره نیز ایجاد خواهد شد تا هرساله شاهد برگزاری این جشنواره باشیم.
معاون مالی و اداری دانشگاه تهران افزود: خیرین در مدرسه سازی و بخش سلامت جایگاه ویژه ای دارند و از سال 1390 نیز حضور آنها در دانشگاه ها نظام مند شده است.
وی خیرین را حامیان اصلی جهاد علمی کشور توصیف کرد که تنها باید انگیزه لازم و نیاز دانشگاه ها به آنها اعلام شود.
معاون مالی و اداری دانشگاه تهران، دانشگاه ها را مانند شهرک هایی دانست که تمامی نیازهای یک شهر در آن وجود دارد و گفت: در دانشگاه ها ساحتمان، کتابخانه، مسجد، کمک به دانشجو و مسایل دیگر وجود دارد و ما از خیرین دعوت می کنیم تا در دانشگاه تهران به عنوان نماد دانشگاهی کشور حضور یابند.
*** آمار و اطلاعات وقف های صورت گرفته در دانشگاه تهران
معاون مالی و اداری دانشگاه تهران تعداد واقفین و خیرین فرهنگی این دانشگاه را نزدیک به 200 نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد 120 نفر اهداهای مالی یا ساخت و ساز انجام داده اند، 55 نفر خیرین فرهنگی هستند و 25 واقف دیگر نیز شناسایی شده اند.
ساداتی نژاد با بیان اینکه تا سال آینده بانک اطلاعاتی واقفین دانشگاه تهران کامل خواهد شد، اظهار داشت: جمع کل عرصه و اعیانی دانشگاه تهران در حدود 10 میلیون و 800 هزار متر مربع به غیر از عرصه های جنگلی تحقیقاتی است؛ از این میزان 800 هزار متر مربع اعیانی و بیش از 10 میلیون متر مربع اعیانی هستند و نزدیک به یک میلیون و 927 هزار و 600 متر مربع آن وقفی می باشند.
وی تعداد دانش آموختگان دانشگاه تهران را 250 هزار نفر تا به امروز عنوان کرد و افزود: مجموع خوابگاه ها و آزمایشگاه های احداث شده توسط خیرین در سال های گذشته بالغ بر 110 هزار متر مربع است.
معاون مالی و اداری دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: تاکنون بیش از 4 هزار نسخه خطی به کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران اهدا شده که برخی از آنها قابل قیمت گذاری نیست؛ همچنین بیش از 60 هزار جلد کتاب چاپی و کتابخانه ای توسط اشخاص به کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران اهدا شده است.
ساداتی نژاد اضافه کرد: خیرین بیش از 300 میلیون تومان به صندوق قرض الحسنه باقر العلوم (ع) برای پرداخت کمک بلاعوض به دانشجویان پرداخت کرده اند؛ همچنین تعدادی از اعضای هیات علمی دانشگاه تهران هم به این صندوق کمک می کنند.
به گفته وی اهدا آثار هنری، تابلوهای ارزشمند و موزه مقدم به دانشگاه تهران وقف یا اهدا شده است.
فراهنگ(3) **9129**1588
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
04/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]