تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند از نادانان پيمان نگرفته كه دانش بياموزند، تا آنكه از عالمان پيمان گرفته كه به...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870870336




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کارمندان شهرداری بروجرد نسبت به تاخیر چندماهه حقوق خود معترضند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

کارمندان شهرداری بروجرد نسبت به تاخیر چندماهه حقوق خود معترضند بروجرد - ایرنا - جمعی از کارمندان و کارگران شهرداری بروجرد نسبت آنچه که تاخیر در پرداخت حقوق چندین ماهه خود عنوان کردند معترض هستند.


به گزارش ایرنا، این افراد که به نمایندگی از یک هزار و 700 نیروی شهرداری به بیان مشکلات پرداخته و مایل به ذکر نام خود نیستند سه الی چهار ماه است که حقوق و مزایای خود را از شهرداری دریافت نکرده و هم اکنون با مشکلات معیشتی زیادی مواجه شده اند.
یکی از این کارکنان گفت: در آستانه عید نوروز که همه خانواده ها در تدارک خرید برای خانواده و فرزندان خود هستند،کارکنان شهرداری حتی توانایی پرداخت کرایه خانه یا سرویس مدرسه فرزندان خود را ندارند.
ˈم. گودرزیˈ افزود: متاسفانه تعدادی از کارکنان شهرداری در کنار خیابان دستفروشی می کنند تا بتوانند در آستانه سال نو شرمنده اعضای خانواده شان نباشند.
یکی دیگر از کارکنان شهرداری بروجرد می گوید: به علت عدم دریافت حقوق ، به اغلب کسبه محل زندگی خود بدهکار هستم و کالاهای ضروری خانه را به طور اقساطی خریداری می کنم.
وی اضافه کرد: عدم پرداخت حقوق توسط شهرداری علاوه بر مشکلات مالی، فشارهای دیگری را به خانواده کارکنان وارد کرده و اختلافاتی را در خانواده ها ایجاد کرده است.
وی افزود: شهردار و مسوولان واحدهای مختلف شهرداری به فکر کارکنان در آستانه نوروز نیستند و با تهدیداتی که گاها از سوی آنها بیان می شود، کارکنان جرات تعطیل کردن کار را ندارند.
یکی دیگر از کارکنان ستادی شهرداری بروجرد گفت: ما در بطن کار قرار داریم و شاهدیم که اگر چه شهرداری بروجرد درآمد پایدار ندارد، ولی از محلهای مختلف ماهانه صدها میلیون تومان به حساب شهرداری واریز می شود.
وی اضافه کرد: با جلوگیری از اسرافها و هزینه های بی جا می توان پرداخت حقوق کارکنان شهرداری را به روز کرد.
شهردار بروجرد در این خصوص می گوید: در صورت همکاری مردم با شهرداری در خصوص پرداخت عوارض ساخت و ساز امیدواریم به مراتب فاصله زمانی پرداخت حقوق کمتر و در نهایت به روز شود.
ˈ منوچهر یوسفیˈ افزود: مشکلات مالی درشهرداری بروجرد مربوط به چند ماه اخیر نیست بلکه از گذشته روی دست ما مانده است.
وی اضافه کرد: عیدی کارکنان شهرداری شب گذشته به حساب انها واریز شده تا بخشی از مشکلات مالی آنها در آستانه عید نوروز حل شود.
وی اظهار داشت: عمده درآمد شهرداری بروجرد از صدور پروانه ها و کسب عوارض است که امسال به دلیل برودت هوا ساخت و سازهای چندانی صورت نگرفته ولی شهرداری با اجرای طرحهایی مانند تخفیف در پرداخت عوارض، سعی در جلب مشارکت شهروندان و کسب درآمد دارد.
معاون استاندار لرستان و فرماندار ویژه بروجرد نیز در این باره گفت: ما به مدیریت محلی اعتقاد داریم و مشکلات شهرداری باید توسط خودشان مرتفع شود.
ˈ منوچهر فراقیˈ افزود: سیستم مدیریت شهری نشات گرفته از رفتار شهروندی است و مردم اعضای شورای شهر را انتخاب کرده و حق انتخاب شهردار را به اعضای شورا داده اند و خود مردم باید آن را حل کنند و شورای شهر نیز باید پاسخگوی مشکلات پیش آمده باشد.
گفتنی است تلاش خبرنگار ایرنا برای گفتگو با ریاست شورای اسلامی شهر بروجرد بی نتیجه ماند.
634/542
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




04/12/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 125]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن