محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1853527430
قانون جدید نحوه محکومیتهای مالی
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: قانون جدید نحوه محکومیتهای مالی
رئیس محترم قوه قضاییه، بخشنامهای صادر کرد که بر اساس آن بخشنامه سازوکار قانونی تا حدی تغییر کرد. مدلول بخشنامه مذکور این بود که محکومان مالی محبوس نمیشدند مگرآنکه محکومٌله میتوانست اثبات کند که مدیون توانایی پرداخت دین خود را دارد.
کد خبر: ۳۸۰۹۱۹
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۶:۰۱ - 22 February 2014
اصلاح قانون نحوه محکومیتهای مالی اخیرا در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید و برای اظهار نظر به شورای نگهبان فرستاده شده است، لايحه اي كه سالها ست بسياري از زندانيان جرائم مالي چشم انتظار قانون شدن آن بودند.
قانون در گفتوگو با دکتر کامران آقایی، عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی و وکیل دادگستری به بررسي اين لايحه پرداخته است.
در ابتدا تاریخچهای از چگونگی پیدایش این قانون و مسیری که برای رسیدن به وضعیت امروزی طی کرد، تشریح ميكنيد؟
از جهت تاریخی قانون نحوه اجرای محکومیّتهای مالی گذشتهای طولانی دارد. پیش از انقلاب، آخرین قانونی که در این زمینه تصویب شد به سال 1352بر میگردد که براساس آن کسانی که به پرداخت مالی محکومیّت پیدا میکردند در صورتی که توان پرداخت دیون خود را نداشتند محبوس نمیشدند. در واقع این قانون حبس را در قبال تخلفات مالی منع میکرد. این وضعیت تا سال 1377 ادامه داشت تا آنکه در این سال قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی در این زمینه به تصویب رسید وهنوز هم در حال اجراست. عمده آنچه در این قانون ملحوظ نظر مقنن قرار گرفته آن است که بدهکاران یا محکومان مالی باید حبس بشوند تا یا اعسار خود را اثبات کنند یا اینکه دین را بپردازند. متاسفانه بعد از تصمیم این قانون مشکلات عدیدهای پدید آمد و از جمله موارد بسیار آزاردهنده کسانی بودند که از باب مهریه درحبس میماندند. این وضعیت ادامه داشت تا اینکه در سالهای اخیر، رئیس محترم قوه قضاییه، بخشنامهای صادر کرد که بر اساس آن بخشنامه سازوکار قانونی تا حدی تغییر کرد. مدلول بخشنامه مذکور این بود که محکومان مالی محبوس نمیشدند مگرآنکه محکومٌله میتوانست اثبات کند که مدیون توانایی پرداخت دین خود را دارد. البته تفسیرهای متعددی از جانب قوه قضاییه مطرح شد اما در نهایت رویه قضایی همچنان روی اجرای قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی تاکید میکرد چراکه بسیاری از قضات معتقد بودند بخشنامه توان ایستایی در مقابل قانونِ مصوب مجلس را ندارد. ظاهرا رئیس محترم فعلی قوه قضاییه روی اصلاح قانون مصوب سال 1377 اصرار زیادی داشتند تا اینکه لایحه اصلاحیه این قانون که عمدتا محوریت آن حبسزدایی است وارد مجلس شد و پس از تصویب مجلس در حال طی مراحل نهایی برای رسمیت یافتن است.
به این ترتیب قانون مصوب سال 1377 فلسفه وجودی قانون محکومیت های مالی را تغییر داد. سوالی که مطرح میشود این است که چه لزومی برای این تغییرات وجود داشت؟
آن طور که به نظر میآید پیروی از یک نظر فقهی باعث تغییر قانون شد که البته نباید فراموش کرد که نظریات فقهی دیگری نیز در این زمینه وجود دارد. آن نظریه عبارت است از اینکه اگر کسی از پرداخت دین خود سرباز بزند باید بازداشت شود تا یا دین را بپردازد یا اعسار خود را به اثبات برساند. این نظر که در واقع نظر رئیس اسبق قوهقصاییه نیز بود به عنوان یک لایحه در مجلس مطرح شد و مبنای تصویب قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی قرار گرفت. لازم به ذکر است که فارغ از اختلاف نظرهای فقهی و همینطور لزوم کاهش تعداد زندانیان به دلیل منافع اجتماعی به هر صورت حبس کردن محکومان مالی بر خلاف اصول حقوق شهروندی و کنوانسیونهایی است که ما به آنها پیوستهایم. به هر روی، این قانون به تصویب در آمد و در حال حاضر نیز در حال اجراست.
با این حساب آیا دلیل طرح لایحه جدید برای اصلاح قانون نحوه اجرای محکومیّتهای مالی هم تفاوت در نگرش فقهی به این مسئله است؟
بله، به نظر میرسد برخی مسئولان از لحاظ فقهی نظر پیشگفته را قبول ندارند و این تفاوت در نتیجهگیری فقهی یکی از عوامل طرح لایحه اصلاحی است. با این همه نباید از تبعات منفی و بسیار سنگین اتخاذ راهکار سابق برای جامعه غافل شد. باید توجّه داشت که در حال حاضر هیچ یک از نظامهای حقوقی مطرح و پیشرفته جهان کسی را برای محکومیت مالی محبوس نمیکنند بلکه باید ترتیبی اتخاذ بشود که مدیون بتواند دین خود را ادا کند.
اگر این مصوبه اخیر مجلس مراحل نهایی را طی کند و به تایید شورای نگهبان برسد چه تفاوتهای کلی و بنیادینی در نحوه اجرای محکومیتهای مالی ایجاد میشود؟
پیش از ورود به بحث لازم به ذکر است متنی که در اختیار ماست همان است که از جانب دولت به مجلس تقدیم شد و هنوز متن نهایی به صورت رسمی از مجلس خارج نشده است.از این لحاظ با توجّه به اینکه استخوان بندی قانون بر اساس لایحه مذکور است و آنطور که از شواهد و قرائن نیز برمیآید تغییر بنیادینی در مقررات پیشنهادی لایحه از جانب مجلس اعمال نشده است مناط بحث خود را بر مبنای لایحه دولت میگذاریم.
در ابتدا اگر بخواهیم تفاوتهای قانون سال 1377 را با مصوبه جدید تشخیص دهیم لازم است چکیدهای از قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی در سال 1377 را عرض کنیم. در آن قانون یک طبقهبندی صورت گرفته است و احکام قانونی نیز بر مبنای این طبقهبندی صادر میشود. گروه اول افرادی هستند که به جزای نقدی محکوم میشوند برای مثال فردی بر اساس حکم دادگاه به پرداخت مبلغی محکوم میشود. در کنار این قسم باید از مرتکبان جرائمی گفت که بر اساس آن مالی از افراد اخذ میشود همانند جرم کلاهبرداری یا سرقت که وقتی جرم محقق میشود سبب میشود مالی از دیگری به دست مجرم برسد و طبیعتا دادگاه نیز بر این مبنا حکم به محکومیت مالی نیز صادر میکند. سومین دسته از محکومیتها جرائمی است که همراه با ضرر و زیان به اشخاص ثالث است برای مثال صدور چک بلامحل که علاوه بر اتهام چک بلامحل ضرری نیز به دارنده سند وارد شده است که ما آن را تحت عنوان دعاوی ضرر و زیان میشناسیم. آخرین گروه نیز در مورد اشخاصی است که بدهکار مالی هستند. برای مثال فردی تعهدات مالی داشته است و به تعهدات خود عمل نکرده است یا اینکه معاملهای را انجام داده است که بر اساس آن مکلف به تسلیم مالی بوده اما از تسلیم آن سر باز زده است. البته دیه نیز در کنار این چهار طبقه مطرح میشود چراکه دیه ماهیّت دوگانهای دارد .به این معنا که هم جنبه مجازاتی دارد و هم دارای جنبه مالی است. در قانون سال 1377 نکتهای نیز پیشبینی شده است که براساس آن کسانی که به قصد فرار از دین معاملهای انجام میدهند مشمول مجازات بین 6 ماه تا 2 سال حبس شوند. این در واقع چکیدهای از قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی مصوب سال 1377 بود. در مصوبه جدید با توجه به 9 مادهای آن ترتیبی اتخاذ شده است که از تمامی این موارد حبسزدایی صورت بگیرد. به عبارت دیگر کوشش قانونگذار بر این است که هیچ یک از مجازاتهای مالی مشمول مجازات حبس نشود. به خصوص در مورد محکومیتهای مالی قانونگذار به سمتی پیش میرود که افراد در این زمینه به هیچ عنوان مشمول حبس و بازداشت نشوند و فقط در یک مورد استثنا قائل شده است و آن هم در جایی است که از ارتکاب جرم اموالی تحصیل شود همانند جرم سرقت یا کلاهبرداری که بر اساس آن فرد را میتوان بازداشت کرد.البته در مورد آن نیز به ازای هر روز 15 هزار تومان از مجازات مالی محکوم علیه کسر میشود. حتی در مورد معاملات به قصد فرار از دین نیز تا حد زیادی حبسزدایی صورت گرفته است و نهایتا شخص را به پرداخت نصف مبلغ دین به عنوان جریمه محکوم میکنند. از این نظر دو قانون مورد بحث معارض یکدیگر هستند و همانطور که خود قانون هم پیشبینی کرده است، اگر این لایحه به تصویب نهایی برسد قانون نحوه محکومیتهای مالی مصوب سال 1377 نسخ خواهد شد.
به لزوم رعایت اصول حقوق شهروندی و کنوانسیونهایی که به آنها ملحق شدهایم اشاره شد با این حساب،آیا قانون جدید در صورت تصویب نهایی، این اصول و کنوانسیونها را رعایت کرده است؟
به نظر من قانون جدید از این نظر که برای محکومیتهای مالی حبسزدایی کرده است تطبیق زیادی با اصول حقوق شهروندی و کنوانسیونها پیدا کرده است. اما باید گفت این قانون گامی را نیز فراتر گذاشته است و استانداردها را افزایش داده است. حتی در مورد جرائم نقدی که قطعا جایگزین حبس بود و در قانونگذاریهای متعدد هم معادل یابی حبس به ریال صورت میگرفت حکم تغییر کرد.
سوالی که پیش میآید آن است که اخذ آن میزان از مالی که محکوم مالی مکلف به پرداخت آن است به چه ترتیبی صورت خواهد گرفت؟ (این نکته به خصوص زمانی اهمیت مییابد که پای اشخاص خصوصی دیگر و دریافت مطالبات مطرح میشود).
اتفاقا نکته قابل توجه و سوال بسیار پر اهمیت همین سوال است. ما میتوانیم از مقنن برای انتخاب راه حل متمدانه تمجید کنیم اما نقطه مقابل این فرض طلبکاری است که دست به قراردادهای حقوقی میزند تا وضعیت اقتصادی خود را ارتقا بدهد و رفاه اقتصادی خود را افزایش دهد یا آنکه فردی مالی را به دیگری منتقل میکند تا مشکلی از مشکلات خود راحل کند. ما در مسائل عملی نیز بارها با این اتفاقات مواجه شده ایم، مثالهای مختلف و پروندههای حقوقی مختلفی وجود دارد که حتی با وجود سختگیریهای قانون سال 1377 افراد به سوءاستفاده از شرایط خاص حاکم بر قواعد اعسار میپرداختند و بدون هیچ دغدغهای از اجرای تکالیف و پرداخت دیون خود سرباز میزدند. این واهمه وجود دارد که با وضع قانون جدید احقاق حقوق ذی حقان با اشکالات بیشتری نیز مواجه شود.
با این حساب اگر استنباط بنده صحیح باشد، به نظر شما اقدام قانونگذار در حبسزدایی عملی مثبت تلقی میشود اما باید حقوق «محکومٌله» نیز در نظر گرفته میشد و بهتر است قانونگذار سازوکارهایی پیشبینی کند که «محکومٌله» بتواند «محکومٌبه» را از «محکومٌعلیه» اخذ کند. اگر صحیح است شما چه سازوکارهایی را برای این هدف پیشنهاد میکنید؟
کاملا درست است، در پیش گرفتن سازوکارهایی برای احقاق حقوق محکومٌله بسیار ضروری است. یکی از نکات بسیار مهم این است که در کشور ما، متاسفانه سند هویت مالی وجود ندارد و به عبارت دیگر شناسنامه مالی افراد در اختیار ما نیست. به این ترتیب طرفین معامله نمیدانند که طرف مقابل آنها در گذشته چه وضعیت اقتصادی داشته است. آیا در گذشته سابقه متعدد در عدم اجرای عهد داشته است یا خیر؟ آیا در دادگستری پروندههای فراوان داشته است؟ آیا تا به حال دادخواست اعسار داده است و درخواست او پذیرفته شده است یا خیر؟ بنابراین یکی از نکات پر اهمیّت این است که بتوانیم اعتبار مالی طرف مقابل را به هنگام معامله بشناسیم و با شناخت کامل نسبت به سوابق اشخاص وارد مذاکره بشویم. نکته دیگر آنکه گرچه محکوم مالی نباید حبس بشود اما قانونگذار باید طوری قوانین را تنظیم کند که اعسار برای فرد تقاضاکننده هزینه داشته باشد و افراد تنها زمانی که واقعا معسر باشند دادخواست اعسار بدهند. برای مثال در قانون تجارت ما، برای تاجر حکم ورشکستگی صادر میشود. این حکم ورشکستگی تجار را در یک وضعیت خاص حقوقی قرار میدهد و از این رو تجار تلاش میکنند در آن وضعیت قرار نگیرند و به همین دلیل از حیث مالی چه در روابط خود با دستگاه دادگستری و چه در روابط تجاری خود با دیگران از نوعی سلامت کار بهرهمند میشوند. اما بر خلاف این مثال، دادخواست اعسار برای اشخاص هیچ تبعاتی به همراه نمیآورد و به همین دلیل یک شخص میتواند در یک دادگاه دادخواست اعسار بدهد و از پرداخت تعهدات خود سرباززند اما با وجود همان حکم اعسار در دفترخانهای که در همسایگی همان مجتمع قضایی است یک معامله دو میلیاردی منعقد کند. واضح است در چنین وضعیتی فرد هیچ تلاشی نمیکند تا از اعسار خود جلوگیری کند بلکه افراد سودجو به تلاش برای دریافت حکم اعسار ادامه خواهند داد. از لحاظ حقوقی قانونگذار میتواند سازوکارهایی را پیشبینی کند تا افرادی که مطالبات مردم را پرداخت نمیکنند و دادخواست اعسار میدهند تبعات این عدم پرداخت را به جان بخرند. برای مثال برای معاملات آنها سقف تعیین کنند یا اسناد تجاری محدودی را در اختیار آنها قرار دهند یا اجازه صدور چک را از آنها بگیرند. با توجه به این نکات قانونگذار باید برای فرد معسر احکامی خاص و بدیع مثل حکم شبه ورشکستگی یا نیمه توقف را در نظر بگیرد تا متوجه باشیم که افراد در جامعه ما چه عملکردی دارند. نکته شایان ذکر این است که در دادگستری حمایت قضایی از محکوم له تا زمان صدور رای قطعی است اما پس از صدور حکم نیز محکومٌله باید برای اجرای حکم مورد حمایت قرار بگیرد. با این حال در رویه اجرای احکام مالی میبینیم که پس از صدور حکم قطعی دادگاه به محکومٌله اعلام میکند مالی را از مدیون معرفی کند تا دادگاه حکم را به اجرا بگذارد و این درحالی است که در بسیاری از موارد با وجود اینکه مدیون اموال فراوانی دارد محکومٌله اطلاعی از اموال او ندارد و همین باعث اجرا نشدن حکم میشود. به نظر بنده مقنن باید سازوکاری را پیشبینی کند که اجرای احکام ما به طرزی بسیار قدرتمند و ویژهای از فردی که به موجب قانون حکم دادگاه به نفع او صادر شده است حمایت کند تا بتواند حق خود را از محکومٌعلیه بستاند. در برای نمونه باید مقرراتی تدوین شود که با حکم مقام قضایی تمام اموال محکومٌعلیه شناسایی شود و حکم اجرا بشود. دادگستری باید اجرای احکام را فرض و وظیفه خود بداند و قوانین باید طوری تدوین بشود که سازمانها و نهادهای دیگر نیز به کمک دستگاه دادگستری بیایند. در حال حاضر متاسفانه نه تنها نهادها و ارگانهای دیگر کمکی به محکومٌله نمیکنند، در عمل دادگاهها نیز در اجرای احکام کمک شایان توجهی به اجرای حکم نمیکنند.
به عنوان حسن ختام، نظر شما از مجموع بحث برای ارائه یک قانون مناسب در زمینه محکومیتهای مالی چیست؟
در مجموع به لزوم رعایت دو عنوان اشاره کردیم که این دو راهکار عبارتند از اینکه محکومٌعلیه به خاطر محکومیت مالی خود به زندان نیفتد و از سوی دیگر راهکارها و سازوکارهایی برای احقاق حقوق محکومٌله پیشبینی بشود. اگر این دو راهکار با یکدیگر جمع و در کنار هم اجرا شوند مجموعاً به قانون مناسبی برای منافع افراد و جامعه میرسیم. باید بگویم که از اینکه روند حبسزدایی در جامعه ما پیگیری میشود، بسیار خوشحالم اما باید توجه کنیم که در این زمینه افراط نیز صورت نپذیرد. شکی نیست که لازم است بر اساس تجربیات جهانی تا جایی که ممکن است مجازات زندان را حذف کنیم و از مجازاتهای جایگزین استفاده کنیم ولی در برخی موارد که ضرورتهایی وجود دارد قطعا نیاز است از مجازات حبس هم استفاده کرد. برای مثال به نظر من ماده 4 قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی مصوب در سال 1377 که برای افرادی که به قصد فرار از دین، دست به معاملات میزنند مجازات حبس در نظر گرفته بود به واقع ماده مناسبی است و دلیلی هم وجود ندارد که قانونگذار از این مورد نیز حبسزدایی کند و از کسانی حمایت کند که اموال مردم را از طریق مجرمانه حیف و میل میکنند و زندگی خود را به این ترتیب میگذرانند. در این نکته هم تردیدی نیست که افرادی که حق آنها ضایع شده است باید مورد حمایت قرار بگیرند. به علاوه تمام موارد محکومیتهای مالی تحت شرایط واحدی نیست و قانونگذار نباید دچار افراط بشود و برای مثال تحصیل مجرمانه مال را با یک محکومیّت مالی ساده که بر اساس معضلات اقتصادی پدید میآید با یک دید و از یک نگاه مورد بررسی قرار دهد و بر هر دو یک نظام حقوقی واحد را حاکم کند. قطعا باید کسانی را که حسن نیّت دارند از کسانی که سوءنیّت دارند تفکیک کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]
صفحات پیشنهادی
۱۷ ایراد شورای نگهبان به لایحه نحوه اجرای محکومیتهای مالی
۱۷ ایراد شورای نگهبان به لایحه نحوه اجرای محکومیتهای مالی شورای نگهبان نظر خود را در مورد لایحه نحوه اجرای محکومیتهای مالی اعلام کرد به گزارش نامه نیوز به نقل از روابط عمومی شورای نگهبان لایحه نحوه اجرای محکومیتهای مالی مصوب جلسه مورخ سیام دی ماه یکهزار و سیصد و نود ونظر شورای نگهبان درباره لایحه نحوه اجرای محکومیتهای مالی
یکشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱ ۵۰ شورای نگهبان نظر خود را در مورد لایحه نحوه اجرای محکومیتهای مالی اعلام کرد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا لایحه نحوه اجرای محکومیتهای مالی مصوب جلسه مورخ سیام دی ماه یکهزار و سیصد و نود و دو مجلس شورای اسلامی در جلسات شورای نگهبان مورددر گفتوگو با فارس مطرح شد فرهادی:اعتراض دنیامالی به عدم حضور بنده در شورای شهر نه قانونی و نه عرفی است
در گفتوگو با فارس مطرح شدفرهادی اعتراض دنیامالی به عدم حضور بنده در شورای شهر نه قانونی و نه عرفی استفرماندار تهران گفت اعتراض عضو شورای شهر به عدم حضور بنده نه قانونی و نه عرفی است در ضمن به احترام شورای شهر نماینده تامالاختیار بنده به همراه معاون عمرانی فرمانداری تهران در مرپرونده تخلفات مالی دختر رییس جمهوری ازبکستان ابعاد جدیدی گرفت
پرونده تخلفات مالی دختر رییس جمهوری ازبکستان ابعاد جدیدی گرفت دوشنبه ـ دادستانی کل ازبکستان روز سه شنبه در اطلاعیه ای اعلام کرد دادستانی شهر تاشکند پایتخت ازبکستان در رسیدگی به پرونده تخلفات مالی شرکت های وابسته به دختر رییس جمهوری ازبکستان سه نفر از نزدیکان گلناره کریم آوا راافشاگری جدید اسنودن/ سازمان های اطلاعاتی انگلیس از شیوه های غیرقانونی استفاده می کنند
افشاگری جدید اسنودن سازمان های اطلاعاتی انگلیس از شیوه های غیرقانونی استفاده می کنند مسکو-ایرنا- ادوارد اسنودن کارمند سابق آژانس امنیت ملی آمریکا در آخرین افشاگری خود اعلام کرد سازمان های اطلاعاتی انگلیس از شیوه های غیرقانونی و غیراخلاقی برای رسیدن به اهداف خود استفاده می کنندکناره گیری دنیامالی و امید جامعه ورزش بر استمرار قانونگرایی
کناره گیری دنیامالی و امید جامعه ورزش بر استمرار قانونگرایی تهران - ایرنا - وزارت ورزش امروز چهارشنبه کناره گیری رسمی احمد دنیا مالی رااز ریاست فدراسیون قایقرانی اعلام کرد تا نشان دهد که گام مهمی در جهت گسترش قانونمداری در ورزش کشور برداشته است به گزارش ایرنا دنیا مالی که رمجلس تونس قانون اساسی جدید را تصویب کرد
مجلس تونس قانون اساسی جدید را تصویب کرد مجلس ملی تونس روز گذشته آخرین اصول قانون اساسی جدید این کشور را تصویب کرد تا این کشور پس از گذشت ۳ سال از سرنگونی رژیم زین العابدین بن علی گام بزرگ دیگری را به سوی دموکراسی بردارد به گزارش نامه نیوز به نقل از رویترز مجلس ملی تونس قصد داردقرارداد فدراسیون فوتبال با حامی مالی جدید شنبه امضا میشود
ورزشی فوتبال - فوتسال در همایش همبستگی ملی قرارداد فدراسیون فوتبال با حامی مالی جدید شنبه امضا میشود همایش همبستگی ملی در حمایت از تیم ملی فوتبال در مسابقات جام جهانی 2014 برزیل شنبه هفته آینده برگزار میشود به گزارش خبرنگار مهر همایش ملی همبستگی در حمایت از تیم ملی فوتبالنحوه واگذاری سبد کالا به مشمولان جدید
نحوه واگذاری سبد کالا به مشمولان جدید طبق اعلام جدید وزارت تعاون کار و رفاه قرار است از روزهای آینده واگذاری سبدهای کالایی فازدوم برای 10 میلیون مشمول قانون کار و بازنشسته تامین اجتماعی در کشور آغاز شود خبرگزاری مهر طبق اعلام جدید وزارت تعاون کار و رفاه قرار است از روزهاتصمیمات جدید دولت درباره فاز دوم قانون هدفمندی یارانهها
تصمیمات جدید دولت درباره فاز دوم قانون هدفمندی یارانهها معاون اقتصادی وزیر اقتصاد با اعلام این خبر که اقدامات کارشناسی روی فاز دوم هدفمندسازی یارانهها تا پایان سال به اتمام میرسد گفت اختصاص منابع به طور بهینه توجه به تأمین اجتماعی رفاه و تولید از مهمترین موارد در فاز دوم هد17 ایراد و 8 تذکر شورای نگهبان درباره لایحه نحوه اجرای محکومیت های مالی
17 ایراد و 8 تذکر شورای نگهبان درباره لایحه نحوه اجرای محکومیت های مالی تهران - ایرنا - شورای نگهبان با بررسی لایحه نحوه اجرای محکومیت مالی خواستار اصلاح 17 ایراد و 8 مورد نگارشی شد به گزارش ایرنا از اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان لایحه نحوه اجرای محکومیت های مالی مصوب جلسهرئیس دیوان محاسبات کشور: نحوه بودجهبندی در کشور باید تغییر کند/ بسیاری از مدیران قوانین مالی را نمیدانند
رئیس دیوان محاسبات کشور نحوه بودجهبندی در کشور باید تغییر کند بسیاری از مدیران قوانین مالی را نمیدانندرئیس دیوان محاسبات کشور با بیان اینکه نظام بودجهریزی ما باید از حالت چانهزنی به عملیاتی تغییر کند گفت با اجرای بودجهبندی عملیاتی میتوان با دو سوم بودجه کشور همین خدمات کرئیس اداره قضایی و اجرای احکام زندانهای قزوین خبر داد آموزش تأسیسات جدید حقوقی قانون مجازات اسلامی در زندانه
رئیس اداره قضایی و اجرای احکام زندانهای قزوین خبر دادآموزش تأسیسات جدید حقوقی قانون مجازات اسلامی در زندانهای قزوینرئیس اداره قضایی و اجرای احکام زندانهای قزوین از آموزش تأسیسات جدید حقوقی قانون مجازات اسلامی در زندانهای این استان خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین به نارائه پیشنهاد تشکیل کارگروه شفافسازی نحوه اجرای قانون انتزاع
چهارشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲ ۱۸ دبیرکل کانون انجمنهای صنفی صنایع غذایی از ارائه پیشنهاد تشکیل یک کارگروه در این کانون با حضور نماینده تامالاختیار وزیر جهاد کشاورزی به منظور شفافسازی درباره نحوه اجرای قانون انتزاع خبر داد کاوه زرگران در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایرادنیامالی: حضورم در انتخابات فدراسیون قایقرانی منع قانونی ندارد
سهشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲ ۵۸ رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای شهر تهران با اشاره به انتشار خبری مبنی بر اینکه حضورش در جلسه انتخابات فدراسیون قایقرانی منع قانونی دارد و نمیتواند در این جلسه شرکت کند گفت سازمان بازرسی مرجع قضایی نیست و حضورم در جلسه انتخابات فدراسیون هیچ منعتذکر حکیمیپور نسبت به نقض قانون در شورا استعفای دنیامالی در جلسه رسمی شورا رایگیری میشد
تذکر حکیمیپور نسبت به نقض قانون در شورااستعفای دنیامالی در جلسه رسمی شورا رایگیری میشداحمد حکیمیپور باطرح تذکری نسبت به عملکرد هیأت رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت استعفای احمد دنیامالی از عضویت در شورا باید در اولین جلسه رسمی شورا رایگیری میشد به گزارش خبرنگار اجتماعی فاآیت الله نجفی قانون جدید پارلمان عراق را فاجعه توصیف کرد
آیت الله نجفی قانون جدید پارلمان عراق را فاجعه توصیف کرد خبرگزاری رسا ـ یکی ازمراجع تقلید نجف اشرف تصویب قانون حقوق بازنشستگی نمایندگان و مسؤولان سه قوه از سوی پارلمان عراق را فاجعه خواند به گزارش خبرگزاری رسا حضرت آیت الله شیخ بشیر نجفی از مراجع تقلید نجف اشرف تصویب قان-
گوناگون
پربازدیدترینها