محبوبترینها
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1854237949
چه کسانی کالاهای ممنوع را وارد کردند ؟
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
چه کسانی کالاهای ممنوع را وارد کردند ؟
اکنون در شرایط اضطرار کمبود منابع ارزی قرار داریم و باید بازار را به صورت بسته تر مدیریت کنیم و این کار تنها با ابزار تعرفه امکان پذیر است.برخی سیاستهای دولت دهم در زمینه تامین کالاهای اساسی در کوتاه مدت نیازمند تبیین برای عموم مردم است
به گزارش نامه نیوز به نقل از خبرپو، چندی پیش با تصویب هیات دولت و ابلاغ معاون اول رئیس جمهور، واردات ۴۰ قلم کالای اولویت ۱۰ که بیشتر کالای مصرفی است، آزاد شد.
به گزارش اقتصادپرس، دولت یازدهم در نخستین روزهای آغاز به کار خود یکی از مهمترین برنامههایش را رونق مجدد اقتصاد اعلام کرد و طرح رونق اقتصادی دولت یازدهم درکوتاه مدت برای اجرا به وزارت امور اقتصادی و دارایی، وزارت صنعت، معدن وتجارت، وزارت نفت، وزارت نیرو، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، گمرک جمهوری اسلامی ایران، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، صندوق توسعه ملی ابلاغ شد.
بر اساس این طرح، هیات دولت با صدور مجوز ترخیص کالاهای اولویت ۱۰ ( لوکس و غیرضرور) با شرایط جدید موافقت کرد.
در طرح رونق اقتصادی دولت مواردی مانند کاهش ضمانتنامه بانکی فعالان اقتصادی از ۱۳۰ به ۳۰ درصد ارزش کالای وارداتی، صدور مجوز ترخیص کالاهای اولویت ۱۰ ( لوکس و غیرضرور) با شرایط جدید، دو برابر شدن مدت بازپرداخت تسهیلات دریافتی از حساب ذخیره ارزی و مشارکت حداکثر ۴۰ درصدی شرکت ملی نفت در صندوق حمایت از سازندگان و پیمانکاران پیش بینی شده است.
دولت برای رونق اقتصادی در کوتاه مدت در زمینه ترخیص کالاهای اولویت دهم که قبض انبار آن صادر شده، آمده است: به منظور تأمین منابع طرحهای زیربنایی و یارانه بخشهای تولیدی و حمایت از تولید ملی، ترخیص کالاهای مشمول اولویت دهم که تا زمان ابلاغ این مصوبه به اماکن گمرکی و مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی وارد و برای آنها قبض انبار صادر شده باشد، پس از اخذ مجوز ثبت سفارش از وزارت صنعت، معدن و تجارت (با ارز متقاضی و بدون تخصیص مجدد ارز) و اخذ حقوق گمرکی و دو برابر سود بازرگانی و رعایت سایر قوانین و مقررات بلامانع است.
حدود ۲ سال است که ثبت سفارش کالاهای اولویت ۱۰ متوقف شده و پس از اظهار نظرهای فراوان در نهایت تعداد زیادی از کالاها که مسئولان وقت آنها را «کالاهای لوکس» مینامیدند در اولویت ۱۰ قرار گرفته و ثبت سفارش آنها متوقف شد.
در همان زمان اعتراضاتی نسبت به توقف ثبت سفارش واردات کالاهای اولویت ۱۰ مطرح شد و از جمله دلایل اخذ این تصمیم میتوان به مواردی نظیر اینکه تعداد زیادی از کالاهای این اولویت فاقد مشابه تولید داخلی هستند و توقف ثبت سفارش باعث تشدید قاچاق این محصولات به کشور میشود، اشاره کرد.
در دولت دهم تصمیم گرفته شد با هدف مدیریت مصرف ارز کشور قرار شد تنها به دو اولویت اول و دوم شامل کالاهای اساسی و دارو برای واردات، ارز مرجع اختصاص یابد و اولویتهای سوم تا نهم نیز ارز مبادله ای بگیرند. ضمن اینکه ثبت سفارش واردات کالاهای اولویت ۱۰ نیز متوقف شد.
رییس کمیسیون واردات اتاق بازرگانی ایران اظهار داشت: واردات کالاهای اولویت ۱۰ از ۱۴ ماه گذشته ممنوع شده و ثبت سفارشی صورت نگرفته است این در حالی است که در دولت دهم با وجود این ممنوعیت در دو مقطع آذر ۹۱ و اسفند ۹۱ اعلام شد اگر کسی کالایی را که جزو اولویت ۱۰ بوده و واردات آن ممنوع است را قبل از اعلام ممنوعیتها سفارش داده، خریداری کرده و در حال حمل به ایران است و یا در انبار گمرک وجود دارد، میتواند نسبت به ترخیص آنها اقدام کند.
مجیدرضا حریری به اقتصادپرس افزود: اجازه ترخیص کالاهای موجود درانبارها در آذرماه منطقی بود اما به اعتقاد بنده اجازه واردات کالاهای اولویت ۱۰ دراسفند ماه اصلا منطقی نبود و در اصل موجب تشویق کسانی شد که تن به قانون ممنوعیت واردات نداده بودند و با این مجوز به راحتی اقدام به واردات کردند.
وی تاکید کرد: باید ممنوعیتها برداشته شود زیرا بنده هیچ ممنوعیتی را برای مدیریت واردات نمی توانم متصور شوم و باید با ابزار تعرفه واردات را کنترل کرد زیرا بر این باورم اگر کالای لوکسی وارد میشود، مصرف کننده باید مالیات بیشتری برای آن پرداخت کند و با این شیوه میتوان از واردات کالا از کانالهای غیر قانونی و غیر رسمی جلوگیری کرد.
وی تصریح کرد: در یکسال گذشته شاهد عرضه کالاهایی در بازار بوده ایم که واردات آنها ممنوع بوده است.
حریری ادامه داد: برای ممانعت از هر گونه سوء استفاده باید همه ممنوعیتهای وارداتی برداشته شود و با ابزار تعرفه موضوع واردات را مدیریت کرد به این ترتیب کالاها از مبادی رسمی وارد میشود و هم دولت حق و حقوق خود را وصول میکند و هم مصرف کنندگان مالیات خرید کالاهای لوکس را میپردازند و دولت میتواند این درآمد را صرف اقشار ضعیف جامعه کند.
رییس کمیسیون واردات اتاق بازرگانی ایران خاطر نشان کرد: اینکه واردات کالایی را ممنوع اعلام کنند و در بازه ۵-۶ ماهه با یک تبصره واردات را مجوز اعلام کنند، صحیح نیست و در اصل موجب تشویق کسانی میشود که به ممانعتهای قانونی اهمین نمی دهند و کار غیر قانونی خود را انجام میدهند با توجه به این مسائل به نظرم بهتر است یک بار برای همیشه واردات کالاهای اولویت ۱۰ را آزاد اعلام کنند.
وی خاطر نشان کرد: ابزار مدیریتی برای مدیریت واردات باید فقط تعرفه باشد و از سوی دیگر این نکته را نیز باید مدنظر قرار داد که تعرفه باید کاملا کارشناسانه باشد در غیر این صورت بازار به سمت قاچاق هدایت میشود.
حریری در ادامه گفتگوی خود با خبرنگار اقتصادپرس با بیان اینکه علیرغم ممنوعیت واردات کالاهای اولویت ۱۰ ما شاهد حضور کالاهای ممنوع در بازار بودیم، گفت: این موضوع بیانگر این است که متقاضی این کالاها در کشور وجود دارد و اگر به تقاضاها به طور منطقی و قانونی جواب داده نشود فرصت برای ایجاد بازارهای غیر قانونی را فراهم کردهایم.
وی در پاسخ به این سووال که اگر بر اساس کتاب تعرفه واردات برخی کالاها نظیر میوه و سبزیجات که در ایران تولید میشوند نیز آزاد اعلام شود، آیا به ضرر تولید کننده داخلی نخواهد بود، توضیح داد: برای واردات میوه غیر از ممنوعیتهایی که سازمان توسعه تجارت قائل شده، تجار باید مجوزهایی از وزارت جهادکشاورزی اخذ کنند و بر اساس ممنوعیتهای فعلی هیچ میوه ای جز موز اجازه واردات ندارد هر چند میوههایی مانند انبه نیز در بازار وجود دارد که مجوز واردات آن برای مرزنشینان صادر شده است.
وی ادامه داد: در عالم تئوری معتقد به ممانعت واردات نیستم اگر اجازه واردات بدهند اما تعرفه را بالا ببریم میتوانیم از این رهگذر از تولید داخل نیز حمایت کنیم . یکی دیگر از راهکارهای این است که برای مثال اگر اکنون که در فصل برداشت سیب قرار داریم و میزان تولید مازاد بر نیاز داخلی است اجازه صادرات دهیم و به صادر کننده نیز اجازه دهیم تا در ازای آن بتواند نسبت به واردات میوه دیگری اقدام کند.
وی تاکید کرد: دولت باید با تببین سیاستهای مناسب هم از تولید کننده حمایت کند و هم منافع مصرف کننده را در نظر گیرند و هم مصالح کشور را تامین کنند.
به گفته وی، مشتری میتواند انتخاب کند و برای خرید کالاهای لوکس باید تعرفه و مالیات مناسب بپردازد در این صورت میتوان نسبت به رونق اقتصادی امیدوار بود.
حریری خاطر نشان کرد: اکنون در شرایط اضطرار کمبود منابع ارزی قرار داریم و باید بازار را به صورت بسته تر مدیریت کنیم و این کار تنها با ابزار تعرفه امکان پذیر است.
وی در پاسخ به این سووال که در چند ماه گذشته شاهد وجود مشکلاتی در واردات و توزیع برخی کالاهایی اساسی بوده ایم، این مساله را چگونه ارزیابی میکنید، گفت: موضوع کالاهای اساسی یک میراث است که از دولت دهم به ویژه در سه سال اخیر به جای مانده و به دولت یازدهم به ارث رسیده است و این موضوع دارای خط سیری بوده که برای قطع این خط و هدایت آن به مسیر جدید و منطقی نیازمند صرف زمان هستیم و به حتم این زمان سبب بروز تبعات اجتماعی و... میشود، برخی سیاستهای دولت دهم در زمینه تامین کالاهای اساسی در کوتاه مدت نیازمند تبیین برای عموم مردم است و باید ابعاد آن روشن شود.
حریری در ادامه گفتگوی خود با خبرنگاراقتصادپرس عنوان کرد: اگر قرار است از مردم و یا کالای خاصی حمایت شود این کار باید در بازار داخل و از مصرف کننده صورت گیرد و حمایت از واردات با اختصاص ارز با نرخهای متفاوت با هدف نهایی که همان حمایت از اقشار آسیب پذیر است توجیه ندارد و متاسفانه سبب میشود سود حاصل از ما به التفاوت نرخ ارز به جیب عده خاصی برود.
وی گفت: در ۲۸ تیر سال ۹۱ ارز سه نرخی شد و به بسیاری از کالاها مانند دارو و مواد ارز ۱۲۲۶ تعلق گرفت و بعضی کالاها با ارز حدود ۲۵۰۰ تومان وارد شد در حالی که هیچ کدام از کالاها با قیمت واقعی به دست مردم نرسید و متاسفانه قیمتها در بازار بر اساس ارز آزاد که بیش از ۳۰۰۰ تومان بود تعیین و کالاها با همین قیمت مبادله شد.
حریری اظهار داشت: مصرف کنندگان هیچ گاه تفاوت نرخ ارز برای واردات کالاها را احساس نکردند و مجبور شدند با قیمت آزاد کالاها را خریداری کنند در مورد کالاهای اساسی متاسفانه شاهد افزایش ۲برابری قیمتها بودیم در حالی که تفاوت نرخ ارز زمانی که دلار ۱۱۰۰ تومان بود و به ۱۲۲۶ تومان رسید کمتر از ۲۰درصد بود اما در سفره مردم شاهد افزایش چند برابری قیمت کالاهای اساسی بودیم.
وی بیان کرد: در طول سال ۹۱ حدود ۳۰ میلیارد دلار ارز ۱۲۲۶ به واردات تعلق گرفت ولی هیچ کدام از مصرف کنندگان این مساله را حس نکردند و همیشه بازار قیمت نهایی کالاها را با ارز آزاد تنظیم کرد. با توجه به این مساله میتوان گفت به ارزهای ۱۲۲۶ و ۲۵۰۰ تومانی حدود ۳۵ تا ۲۰۰درصد سوبسید تعلق گرفته و متاسفانه به جیب عده ای فرصت طلب رفته است و این کار را میتوان نتیجه اعمال سیاستهای غلط دانست.
حریری ادامه داد: باید از سیستم تک نرخی شدن ارز حمایت شود و برای ایجاد شفافیت در نحوه اختصاص ارز در ۱۴ ماه گذشته پیشنهاد میکنم بانک مرکزی، وزارت صنعت، معدن و تجارت و همچنین گمرک از منابع اطلاعاتی که دارند مشخص کنند از تاریخ ۲۸تیر ۹۱ تا کنون چه مقدار ارز، با چه قیمتی، به چه کسانی و برای واردات چه کالاهایی اختصاص یافته است.
وی خاطر نشان کرد: باید مشخص شود در چند سال گذشته چه کسانی از سفره تنگ مردم بهره مند شدهاند زیرا متاسفانه تجربه نشان داده معمولا در شرایط تحریم برخی افراد چه در بخش دولتی و چه در بخش خصوصی از این وضعیت سوء استفاده کرده و کاسبی میکنند.
وی در پایان تاکید کرد: با تراز شفاف این ۳ نهاد کسانی را که در لباس فعال اقتصادی از سفره مردم سرقت کردهاند را میتوان شناسایی کرد و آنچه را که سرقت کردهاند میتوان باز پس گرفت.
1392/11/26
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 100]
صفحات پیشنهادی
بیانیه مجمع واردات درباره عدم رفع ممنوعیت واردات کالاهای سلامت محور
اقتصادی صنعت و تجارت و کشاورزی بیانیه مجمع واردات درباره عدم رفع ممنوعیت واردات کالاهای سلامت محور مجمع واردات در خصوص عدم رفع ممنوعیت واردات کالاهای سلامت محور بیانیهای صادر کرد به گزارش خبرگزاری مهر مجمع واردات به دنبال انتشار فهرست 42 قلم کالایی که در چند روز گذشته توسط وواردات کالاهای اولویت 10 آزاد شد/ واردات خودروهای بالای 2500 سی سی همچنان ممنوع
اقتصادی صنعت و تجارت و کشاورزی واردات کالاهای اولویت 10 آزاد شد واردات خودروهای بالای 2500 سی سی همچنان ممنوع با مصوبه دولت یازدهم ثبت سفارش کالاهای اولویت 10 با ارز متقاضی و پرداخت دو برابر تعرفه آزاد شد اما همچنان واردات خودروهای با حجم موتور بالای 2500 سی سی همچنان ممنوع اسبه مناسبت سالروز میلاد یازدهمین نور امامت احادیثی امام حسن عسکری(ع)/ چه کسانی با تاجی از نور وارد محشر میشوند
به مناسبت سالروز میلاد یازدهمین نور امامتاحادیثی امام حسن عسکری ع چه کسانی با تاجی از نور وارد محشر میشوندامام عسکری ع میفرماید آن دسته از علما و دانشمندان شیعیان ما که در رفع مشکلات دوستان و علاقهمندان ما تلاش کردهاند در حالتی وارد صحرای محشر میشوند که تاج کرامت بر سرواردات خودروهای ۲۵۰۰ سیسی و بالاتر همچنان ممنوع است
بر اساس اعلام گمرک واردات خودروهای ۲۵۰۰ سیسی و بالاتر همچنان ممنوع است گمرک با ابلاغ بخشنامه ورود کالاهای گروه ۱۰ به گمرکات سراسر کشور با تعرفه دو برابر اعلام کرد که واردات خودروهای ۲۵۰۰ سیسی و بالاتر همچنان ممنوع است به گزارش گروه اقتصادي باشگاه خبرنگاران گمرک جمهوری اسلامیواردات کالاهای اولویت 10 آزاد شد/خداحافظی با سیاستهای تجاری دولت دهم
سهشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۸ ۳۱ بعد از حدود یک سال از اجرایی شدن آنچه که از آن به عنوان سیاستهای جدید تجاری دولت دهم خوانده میشد حالا دولت یازدهم در تازهترین مصوبه خود دستور لغو توقف ثبت سفارش کالاهای اولویت 10 را صادر کرد تا به این ترتیب تاریخ مصرف سیاستهای تجاری دولت قبل نیز ببخش خصوصی خواستار کاهش تعرفهی واردات کالاهای IT است
رییس مجمع واردات بخش خصوصی خواستار کاهش تعرفهی واردات کالاهای IT است رفع ممنوعیت واردات کالاهای اولویت 10 موجب کاهش قیمت انواع رایانه شخصی اداری و نیز قطعات سختافزاری آن در بازار نمیشود علی برخوردار رییس مجمع واردات در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران با اشاره بهکالاهای وارداتی نیازمند الویتبندی است
الویتبندی کالاهای وارداتی کالاهای وارداتی نیازمند الویتبندی است در اولویتبندی کالاها باید به نیاز واقعی جامعه توجه و کالاهای مصرفی را بیش از کالاهای تولیدی وارد نکنیم محمدعلی پورشیرازی کارشناس اقتصادی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران گفت چگونگی اولویتبندی کواردات کالاهای اولویت ۱۰ آزاد شد
واردات کالاهای اولویت ۱۰ آزاد شد معاون کل سازمان توسعه تجارت گفت با مصوبه هیأت وزیران واردات کالاهای اولویت دهم امروز آزاد شد و تنها خودروهای بالای ۲۵۰۰ سیسی ممنوعیت واردات دارند به گزارش مشرق مهدی میرابوطالبی اظهار داشت با مصوبه هیأت وزیران از امروز معاون کل سازمان توسعهنجفی:قانون ممنوعیت فروش صنایع دستی چینی اجرا نمیشود/برخی کالاهای چینی واقعاً مخربند
نجفی قانون ممنوعیت فروش صنایع دستی چینی اجرا نمیشود برخی کالاهای چینی واقعاً مخربند رئیس سازمان میراث فرهنگی گفت دولت مصوبهای از قبل داشته که فروش صنایع چینی و مخرب در برخی اماکن ممنوع شود اما متأسفانه آن مصوبه اجرا نمیشود به گزارش نامه نیوز محمدعلی نجفی در پاسخ به امرکز پژوهشهای مجلس بررسی کرد ایرادهای «طرح ممنوعیت واردات غیرضروری محصولات کشاورزی»
مرکز پژوهشهای مجلس بررسی کردایرادهای طرح ممنوعیت واردات غیرضروری محصولات کشاورزیمرکز پژوهشهای مجلس ایرادهای طرح ممنوعیت واردات غیرضروری محصولات کشاورزی را بررسی کرد به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از مرکز پژوهشهای مجلس طرح ممنوعیت واردات غیرضروری محصولات کشاورزی با این هدفآزاد شدن واردات کالاهای اولویت10 به سود تولید داخلی است/در نمایشگاه مصلی شرکت نکردیم
شنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲ ۵۰ رییس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی افزایش دو برابری سود بازرگانی لوازم خانگی وارداتی را مفید دانست و گفت افزایش سود بازرگانی زمینه تولید داخلی بیکیفیت را از بین خواهد برد و دست برخی افراد که با شعار حمایت از تولید داخل و مردم دست به کارهایی برای کسبمسئولان اجازه واردات کالاهای غیرضروری را ندهند
شهرکرد مسئولان اجازه واردات کالاهای غیرضروری را ندهند نماینده مردم شهرستانهای شهرکرد بن و سامان در مجلس شورای اسلامی گفت مسئولان اجازه ورود کالاهای خارجی غیرضروری به کشور را ندهند به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهرکرد نماینده مردم شهرستانهای شهرکرد بن و سامان در مجلس شواردات کالاهای اولویت 10 تا دو هفته دیگر آزاد میشود
واردات کالاهای اولویت 10 تا دو هفته دیگر آزاد میشود با توجه به برنامهریزیهای انجام شده از سوی وزارت صنعت معدن و تجارت قرار بود ممنوعیت واردات کالاهای اولویت دهم برداشته شود که این ممنوعیت تا دو هفته دیگر لغو میشود به گزارش نامه نیوز به نقل از ایسنا محمدحسین برخوردار رییسدلایل ممنوعیت واردات خودرو بالای 2500 سیسی
دلایل ممنوعیت واردات خودرو بالای 2500 سیسی وزیر صنعت معدن و تجارت با اعلام دلایل ممنوعیت واردات خودروهای بالای 2500 سی سی موکول شدن ارائه دومین سبد کالایی به سال 93 را تکذیب کرد به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز محمدرضا نعمت زاده در حاشیه جلسه امروز هیات نمایندگان اتاق بازرگانثبت سفارش و واردات کالاهای گروه 10با ارز متقاضی مجاز شد
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰ ۴۰ با تصویب هیئت دولت ثبت سفارش و ورود کالاهای گروه 10 به استثنای خودروهای 2500 سی سی و بالاتر با ارز متقاضی مجاز شد به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا هیات وزیران به پیشنهاد وزارت صنعت معدن و تجارت و به استناد اصل یکصدو سی و هشطرح ممنوعیت واردات غیرضروری محصولات کشاورزی
مرکز پژوهشهای مجلس بررسی کرد طرح ممنوعیت واردات غیرضروری محصولات کشاورزی مرکز پژوهشهای مجلس طرح ممنوعیت واردات غیرضروری محصولات کشاورزی را بررسی کرد به گزارش حوزه پارلمانی باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی مرکز پژوهشهای مجلس طرح ممنوعیت واردات غیرضروری محصولات کشاوعمدهترین کالاهای وارداتی کدامند؟
عمدهترین کالاهای وارداتی کدامند از 10 قلم کالای عمده وارداتی در کشور در 9 ماهه سال جاری هشت قلم کالا مربوط به غذا و دارو بوده است به گزارش نامه نیوز برنج کنجاله ذرت گندم وسایل نقلیه موتوری پیستونی درونسوز با حجم سیلندر 1000 تا 1500 سانتیمتر مکعب روغن خام سویا شکر تصفیه-
گوناگون
پربازدیدترینها