تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هيچ كس نيتى را در دل پنهان نمى‏كند، مگر اينكه خداوند آن نيت را (در رفتار و كردا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835652802




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فوت های کوزه گری برای حل دعواهای زناشویی


واضح آرشیو وب فارسی:سیمرغ: فوت های کوزه گری برای حل دعواهای زناشویی

فوت های کوزه گری برای حل دعواهای زناشویی

با دانستن چند فوت کوزه‌گری که معمولا بسیاری از مرد‌ها و زن‌ها در هنگام مشاجرات خود آن‌ها را نادیده می‌گیرند یا از فوایدشان اطلاعی ندارند، می‌توان آتش دعوا را فرونشاند و زندگی را بسامان پیش برد. درباره آن‌ها در ادامه مطلب بیشتر بدانید.

خانمی می‌گوید: «با شوهرم دعوا کردم، او همه لوازم دکوری مرا شکست. تنها یک سال از زندگیمان می‌گذرد پدرم با زحمت بسیار جهیزیه‌ام را تهیه کرده بود، دلم خیلی شکست! نمی‌دانم چه کنم؟». با دانستن چند فوت کوزه‌گری که معمولا بسیاری از مرد‌ها و زن‌ها در هنگام مشاجرات خود آن‌ها را نادیده می‌گیرند یا از فوایدشان اطلاعی ندارند، می‌توان آتش دعوا را فرونشاند و زندگی را بسامان پیش برد. درباره آن‌ها در ادامه مطلب بیشتر بدانید.

وجود اختلاف در زندگی زناشویی به خاطر تفاوت‌های زن و مرد، اختلافات فرهنگی، پرورش در دو محیط جداگانه و... امری طبیعی و اجتناب ناپذیر است. اما آنچه که این اختلافات را به فضایی برای حل تعارضات، رشد و پختگی رابطه و درک و تفاهم تبدیل می‌کند یا به فضایی برای ابراز پرخاشگری و متشنج کردن اوضاع، به نحوه واکنش ما به این اختلافات و روش‌هایی که برای حل اختلافات در نظر می‌گیریم بستگی دارد.
گاهی این شیوه‌ها قاطعانه ولی همراه با احترام است و گاهی پرخاشگرانه. عصبانیت به روابط صمیمانه صدمه می‌زند. همسران عصبانی احساس درماندگی می‌کنند و هر دو فکر می‌کنند فقط در صورتی که طرف مقابل تغییر کند یا بهبود یابد، اوضاع بهتر خواهد شد. همیشه احساس می‌کنند فردی که اشتباه کرده، طرف مقابل است و موقعی که پرخاشگری‌ها و سرزنش‌ها برای ایجاد تغییر در طرف مقابل مفید واقع نمی‌شود، بیشتر احساس درماندگی و عجز می‌کنند و پرخاشگری آن‌ها شدید‌تر می‌شود. موقعی که همسرتان عصبانی است از شما انتقاد می‌کند. این انتقاد‌ها شما را ناراحت می‌کند و احساسی شبیه طرد به وجود می‌آورد و ممکن است به شدت حالت دفاعی به خود بگیرید. متاسفانه در بیشتر مواقع همسران برای حل اختلاف از راهکارهای نامناسبی استفاده می‌کنند که به تشدید اختلاف و بد‌تر شدن شرایط می‌انجامد.
در هنگام دعوا از این کار‌ها خودداری کنید
اگر نمی‌توانید از بروز دعوا جلوگیری کنید، حداقل به هنگام جر و بحث یا‌‌ همان دعواهای زن و شوهری کارهایی که می‌تواند آتش دعوا را شعله ور کند، انجام ندهید، برخی از این کار‌ها را در ادامه می‌خوانید :
بی‌ارزش کردن همسربا این کار در واقع به همسرتان می‌گویید که نیازهای او در نظر شما بی‌ارزش است یا نیازهای او به اندازه نیازهای شما مهم، باارزش یا واجب نیست.

قهر کردن : پیام این کار این است؛ یا آنچه را که می‌خواهم انجام بده یا تو را ترک می‌کنم.
تهدید کردن : در این حالت به همسرتان این پیام را می‌دهید که به تو صدمه خواهم زد.
سرزنش کردن : در این حالت شما همسرتان را مقصر تمام اتفاقات می‌دانید.
تحقیر کردن : در این حالت حس حماقت را به همسرتان القا می‌کنید.
برانگیختن احساس گناه : این کار حامل این پیام است که طرف مقابل از لحاظ اخلاقی باید خواسته شما را برآورده می‌کرد، اما این کار را انجام نداده است. او بی‌انصاف و بی‌ملاحظه است و فقط به فکر رسیدن به خواسته‌های خود است.
بی‌توجهی و بحث را عوض کردن : پیام پنهان این کار این است که خواسته‌های او حتی ارزش صحبت کردن هم ندارند.
تلافی یا مقابله به مثل کردن : به عنوان مثال مواردی را که همسرتان از آن‌ها خوشش می‌آید به او ارائه نمی‌دهید. «حالا که لباس مورد علاقه‌ام را برایم نخرید من هم منزل مادرش نمی‌روم!»
بهترین روش حل اختلافات
شما به چه روشی اختلافات بین خود و همسرتان را مدیریت می‌کنید؟ از چه روش‌هایی برای مطرح کردن مشکلات و اختلافاتتان استفاده می‌کنید؟ آیا از وی انتقاد می‌کنید؟ وی را به خاطر به وجود آمدن مشکل و اختلاف سرزنش می‌کنید؟ در برابر انتقاد‌ها یا دفاع‌های همسرتان جبهه گیری می‌کنید؟ زمان مناسبی را برای بیان اختلافات در نظر می‌گیرید؟ و...
برای جلوگیری از تبدیل دعوا‌ها و اختلافات به رفتارهای خشونت آمیزی مثل کتک کاری، جرو بحث‌های کلامی یا شکستن وسایل منزل، انجام برخی مهارت‌ها ضروری است. از جمله:
آرامشتان را حفظ کنید نشانه‌های تنش را در خودتان شناسایی کنید. اگر از کوره در رفته‌اید و احساس می‌کنید روی رفتارتان هیچ کنترلی ندارید، پنجره را باز کنید و نفس عمیقی بکشید و سعی کنید خود را آرام کنید. موقعی که احساس برانگیختگی هیجانی می‌کنید حتما باید حرف‌های آرام بخش به خود بگویید.

جبهه گیری ممنوع هنگام دعوا حالت تدافعی به خودتان نگیرید سعی کنید شنونده خوبی باشید سرزنش نکنید وقتی از شما انتقاد می‌شود ابتدا به خوبی گوش دهید در این لحظه خودتان را جای همسرتان بگذارید و از دریچه چشم او به ماجرا بنگرید.
هنگام بحث و دعوا به جای اینکه از همسرتان انتقاد کنید مشکل خود را به شکل شکایت مطرح کنید. با این کار باعث می‌شوید همسرتان هم در مقابل شما جبهه گیری نکند. انتقاد آسیب زاست با این حال ممکن است برخی مواقع سازنده باشد. موقعی که انتقاد از شما درست است، بهترین راه این است که آن را به سادگی قبول کنید.
همسرتان را درک کنیدبا تایید او به وی بفهمانید که او را درک می‌کنید. وقتی که همسر شما احساس کند تصدیقش می‌کنید به شما بیشتر اعتماد می‌کند و بیشتر به شما گوش می‌کند. مسئولیت رفتار خود را بپذیرید و اگر لازم است معذرت خواهی کنید. شنونده فعالی باشید. وقتی که او صحبت می‌کند به جای جبهه گیری و بازخورد آنی خوب گوش کنید و با حالت چهره و تصدیق به وی بفهمانید که به حرف‌های او گوش می‌دهید.
بحث را به تعویق بیندازیدبرای وضعیت‌هایی که در ارتباط خود با همسرتان بیشتر عصبانی می‌شوید، علامت‌هایی را با توافق همدیگر تعیین کنید. هرگونه علامتی که نشان می‌دهد عصبانیت شما در حال تشدید است می‌تواند علامتی برای لزوم وقفه باشد. هنگامی که صدایتان بلند‌تر می‌شود، از تحقیر و توهین استفاده می‌کنید، یا تهدید جسمی می‌کنید، به سمت وسایل منزل حمله می‌کنید و... در چنین مواقعی تقاضای وقفه کنید و فرصتی را برای آرام شدن به یکدیگر بدهید.
عصبانیت همسرتان را بپذیریداین را بپذیرید که همسرتان به هر دلیلی، موجه یا غیرموجه در حال حاضر عصبانی است به جای پرخاشگری متقابل عصبانیت وی را بپذیرید و برای آرام شدن شرایط تلاش کنید.










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سیمرغ]
[مشاهده در: www.seemorgh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن