واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
تلاش دانشمندان و محققان در راستای حل مشکلات مردم است تبریز- ایرنا- استاندار آذربایجان شرقی گفت: تلاش دانشمندان و محققان با توجه به اینکه مرزی برای علم نمی شناسند، در راستای حل مشکلات مردم است.
اسماعیل جبارزاده سه شنبه شب در دیدار با دانشمندان و محققان شرکت کننده در نخستین کنگره بین المللی تخصصی زمین شناسی، زلزله شناسی، مهندسی زلزله و زمین ساخت در تبریز افزود: ایران تاریخ چند هزار ساله دارد؛ اما آنچه که از آن باقی مانده بخش کوچکی از این تاریخ است و بخش اعظمی از آن توسط زلزله تخریب و از بین رفته است.
وی گفت: برای حفظ داشته هایمان نیاز به هم اندیشی کارشناسان و دانشمندان داریم و با توجه به اینکه نگاه دولت دکتر روحانی به دنیا مثبت بوده، از این رو آماده همکاری های علمی و فرهنگی و حضور دانشمندان دیگر کشورها در ایران هستیم.
نماینده عالی دولت در استان آذربایجان شرقی با اشاره به پیشنهاد رییس جمهوری اسلامی ایران در مجمع سازمان ملل متحد مبنی بر مبارزه با افراطی گری اظهار کرد: در راستای تحقق این پیشنهاد آماده ایم تا پیام صلح دوستی ملت ایران را به تمام جهانیان برسانیم و در حل مشکلات، خود را مسؤول می دانیم و امیدواریم دیگر ملت ها نیز به خصوص دانشمندان همین نگاه را به ایران داشته باشند.
جبارزاده از آمادگی اجرای تمام پروژه ها و طرح هایی که پشتوانه علمی داشته باشند، در کشور خبر داد و گفت: کنگره در حال برگزاری در تبریز، پنجره ای از سوی جمهوری اسلامی ایران به سوی دانشمندان خارجی است که امیدوارم این پنجره موجب نزدیکی هرچه بیشتر دانشمندان کشورمان با همتایان دیگر کشورها شود.
در پایان این دیدار تفاهم نامه ای بین پژوهشکده علوم زمین شناسی کشور و انستیتو تکنولوژی زوریخ سوییس در مورد طرح های مشترک زمین شناسی و زلزله به امضا رسید.
در این دیدار دانشمندان و محققانی از کشورهای فرانسه، سوییس، آمریکا، انگلستان، تاجیکستان و ایتالیا حضور داشتند.
نخستین کنگره بین المللی تخصصی زمین شناسی زمین لرزه، زلزله شناسی، مهندسی زلزله و زمین ساخت در تبریز از روز دوشنبه هفته جاری آغاز به کار کرده است.
هم اندیشی متخصصان علوم زمین از داخل و خارج کشور و ایجاد ارتباط میان دانشگاه و صنعت از اهداف برگزاری این همایش اعلام شده است.
این همایش به صورت همزمان در 11 استان برگزار و در مجموع 150 نفر از استادان برجسته خارج کشور در آن شرکت کرده اند.
دو هزار و 560 عنوان مقاله از داخل و خارج از کشور به دبیرخانه این همایش ارسال شده بود که هیأت داوران از میان آنها 530 عنوان مقاله را برای ارایه به صورت شفاهی در 11 شهر استان و یکهزار و 200 مقاله را برای ارایه به صورت پوستر انتخاب کرده اند.
در همایش تبریز 350 عنوان مقاله به دبیرخانه ارسال شده بود که 20 عنوان آن به صورت شفاهی و 135 عنوان به صورت پوستر ارایه می شود.
از 320 میهمان شرکت کننده در کنگره تبریز 15 دانشمند سرشناس از دانشگاه های معتبر انگلستان، فرانسه، سوییس، ایتالیا و تاجیکستان حضور دارند.
این همایش به مدت سه روز در تالار اندیشه ایل گلی برگزار شد.
7233**587**1504
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
29/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]