واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
آمادگی هلال احمر برای رفع مشکلات سلامت مردم در داخل و خارج از کشور تهران - ایرنا - دبیرکل جمعیت هلال احمر گفت، این جمعیت ملی وابسته به فدراسیون بین المللی جمعیت های صلیب سرخ و هلال احمر، آماده رفع مشکلات مربوط به سلامت مردم در داخل کشور و کشورهایی است که با آنها تفاهمنامه همکاری مشترک امضا کرده است.

به گزارش ایرنا از جمعیت هلال احمر، «احمد موسوی» روز چهارشنبه و در دیدار با «ادواردو بنزن» و «ادار متدیا»، مشاوران سازمان بهداشت جهانی، با بیان اینکه در جمعیت هلال احمر ایران با توجه پیشینه عملکرد و توانمندی ها، ظرفیت ارزشمندی در حوزه سلامت نهفته است، افزود: اکنون خدمات توانبخشی در جمعیت هلال احمر برای جامعه هدف به شکل رایگان ارائه می شود.
وی با اشاره به ارائه خدمات درمانی جامع در مراکز درمانی جمعیت هلال احمر در خارج از کشور گفت: به عنوان نمونه در بیمارستان ایرانی دبی خدمات درمانی تخصصی به وسیله پزشکان صاحب نام ایرانی به ملیت های مختلف ارائه می شود.
دبیرکل جمعیت هلال احمر جهموری اسلامی ایران ادامه داد: راهبرد جمعیت هلال احمر در ارائه خدمات بشردوستانه، تامین نیازهای بهداشتی، درمانی و توانبخشی بویژه برای محرومان و نیازمندان جامعه است.
موسوی افزود: خدمات درمانی جمعیت هلال احمر ایران شامل خدمات توانبخشی، فیزیوتراپی، کاردرمانی، تولید اورتز و پروتز، شنوایی و بینایی سنجی و آموزش معلولان به منظور ارتقای زندگی آنها و خدمات گسترده در حوزه واکسیناسیون، بهداشت، دیالیز، چشم پزشکی، پوست، دندانپزشکی و سایر خدمات عمومی درمانی است.
به گفته وی، اکنون سه بیمارستان، 22 پلی کلینک، دی کلینک و درمانگاه این جمعیت در 26 مرکز درمانی جمعیت هلال احمر ایران در 17 کشور آسیایی، آفریقایی و آمریکای لاتین به ارایه خدمات بشردوستانه درمانی، بهداشتی و امداد رسانی به مردم نیازمند مراجعه کننده به این مراکز می پردازند.
موسوی همچنین افزود: اکنون مراکز درمانی این جمعیت در 17 کشور شامل جمهوری آذربایجان، افغانستان، بولیوی، تاجیکستان، زیمبابوه، ساحل عاج، سودان، سیرالئون، غنا، کومور، کنیا، مالی، نیجر، کنگو، امارات، لبنان و نیکاراگوا در حال ارائه خدمات عام المنفعه و بشردوستانه بهداشتی به افراد محروم و کم برخوردار این کشورها هستند.
در ادامه این دیدار مشاوران سازمان بهداشت جهانی با تقدیر از خدمات ارزنده جمعیت هلال احمر ایران در ارائه خدمات متنوع بهداشتی و درمانی، خواستار گسترش همکاری های بیشتر با هلال احمر ایران در راستای بهبود وضعیت سلامت در سراسر جهان شدند.
اجتمام(1) ** 7029 ** 1071
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير

[email protected]
23/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 121]