محبوبترینها
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
سه برند برتر کلید و پریز خارجی، لگراند، ویکو و اشنایدر
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1825965865
اندیشمندان مسلمان و مسیحی خواستارجهان عاری از خشونت شدند
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
باصدور بیانیه ای مشترک؛ اندیشمندان مسلمان و مسیحی خواستارجهان عاری از خشونت شدند تهران- ایرنا- اندیشمندان مسلمان و مسیحی پس از2 روز گفت و گو و نشست در هفتمین دور نشست دینی مرکز گفت و گوی ادیان با شورای جهانی کلیساها در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی باصدور بیانیه مشترکی در تحقق صلح و جهان عاری از خشونت و افراطی گری صادر کردند.
بنا بر گزارش عصر سه شنبه روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، هفتمین دور نشست دینی مرکز گفت و گوی ادیان با شورای جهانی کلیساها در مرکز گفتگوی ادیان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با موضوع معنویت و مدرنیته 27و 26 بهمن ماه جاری در تهران برگزار شد.
این گفتگو که بنا به دعوت مرکز گفتگوی ادیان در تهران برگزار شد، در راستای گفتگویی است که بین متفکرین ایرانی و متفکرین مسیحی شورای جهانی کلیساها در سال 1995 میلادی آغاز شد.
در بیانیه ای که شرکت کنندگان مسیحی و مسلمان در این دور از گفتگوها صادر کردند بر اهمیت تاکید بر اعتقاد مشترکمان به خدای واحد (الله) بعنوان ستون اساسی معنویت مشترکمان توافق شده است.
نویسندگان این بیانیه همچنین نیاز توجه به معنویت بعنوان راه حل کلیدی مشکلات اساسی انسانیت را خواستار شدند.
در این بیانیه َآمده است در این رابطه، گفتگوی بین ادیان نه تنها زمینه را برای تبادل افکار فراهم می آورد بلکه برای پیروان ادیان ممکن می سازد تا از تعلیمات دینی یکدیگر آگاهی پیدا کنند و در رابطه با دغدغه های جامعه جهانی معاصر موضع مشترک اتخاذ کنند.
در این بیانیه با اشاره به اینکه گفتگوی میان ادیان راهی حیاتی برای استقرار صلح و امنیت ارائه می دهد آمده است: گفتگو تلاشی است برای ایجاد دنیایی عاری از خشونت و افراطی گری و تاکید بر تعهد اسلام و مسیحیت به همکاری برای اشاعه صلح در جهان.
این بیانیه با اشاره به اینکه صلح و دوستی از طریق احترام به تنوع فرهنگ ها و ادیان و تعهد مشترک به اخلاق و معنویت قابل حصو ل است افزوده است: گفتگوی موثر می تواند ابزار مهمی برای مقابله با کلام و عمل کسانی باشد که محرک تنفر دینی هستند و یا عمداً سعی می کنند به مقدسات دیگران هتک حرمت کنند.
در این بیانیه با اشاره به اینکه یافتن راههایی برای دخیل کردن زنان و جوانان در چنین گفتگویی حیاتی است آمده است: با توجه به مسئولیتمان برای جلب توجه جدی جامعه جهانی به صلح، دوستی و تعاون، تمایل خود را برای همکاری مشترک بر روی منشور مشترک صلح و عدالت ابراز می داریم.
این بیانیه می افزادی ما از قطعنامه مجمع عمومی سازمان مللی تحت عنوان ˈجهان عاری از خشونت و افراطی گریˈ استقبال می کنیم و بر روی نقش متفکرین دینی در جلوگیری از خشونت و افراطی گری تاکید می کنیم.
نویسندگان این بیانیه تصریح کردند شکاف قدرت و ثروت در دنیای ما در حال افزایش است، که می تواند چالشهایی جدی برای ارزشهای اخلاقی و تعهد به صلح که در مرکز ادیان ما قرار دارد، ایجاد کند.
در این بیانیه آمده است اسلام و مسیحیت فهم های متفاوتی از معنویت و مدرنیته دارند. گفتگوی ما در زمان یک تغییر واقعی در مورد این تفاوتها برگزار گردید هم بین هیات هایمان و هم در درون هیات هایمان. اما همه ما مایلیم نقش معنویت در کمک به ایجاد پیوند بین دینی را تصدیق کنیم که زنان و جوانان را دخیل می کند.
این بیانیه می افزاید ما متوجه شدیم که یکی از تاثیرات مدرنیته تمرکز آن بر روی ذهن خود بنیاد است که علیرغم تقویت رفاه انسانی برای آرامش انسانی مخاطره آمیز است. مهم است که ما از ابزار و دیدگاههای موجود در سنتهای دینی مان برای ایجاد معنویتی که برای انسان رفاه و آرامش را به ارمغان می آورد استفاده کنیم.
در این بیانیه هر دو طرف بر اهمیت تعامل راهبردی با رسانه های جمعی به منظور اشاعه دستاوردهای گفتگوی بین ادیان در جوامع مربوطه تاکید کردند.
این بیانیه می افزاید ما از رسانه ها می خواهیم نسبت به نمونه های موفقیت آمیز همبستگی و همکاری میان ادیان مختلف، روشنگری و اطلاع رسانی کنند.
در این بیانیه آمده است شبکه های اجتماعی جدید و رسانه ها نقش مهمی در اشاعه فرهنگ گفتگو ایفا می کنند. استفاده مناسب از چنین رسانه هایی می تواند در اشاعه و تبادل افکار در مورد ارزشهای دینی و معنوی ما در میان جوانان نقش مهمی ایفا کند.
این بیانیه می افزاید با توجه به حدود بیست سال از آغاز گفتگوها، احساس می کنیم که اکنون زمان آن فرارسیده تا این فرایند، مباحث و نتایج جلسات را بازنگری کنیم. ما راه هایی برای تحقق این امر تا سال آینده پیدا خواهیم کرد.
شورای جهانی کلیساها مراتب سپاسگزاری خود را از مرکز گفتگوی ادیان بخاطر میزبانی این جلسه اظهار داشت و در مقابل مرکز گفتگوی ادیان مراتب قدردانی خود را از شورای جهانی کلیساها بخاطر سفر به ایران و حضور در جلسه اظهار داشت.
در این بیانیه آمده است: ما مشترکا خواهان تلاش جدی برای اجرای مفاد این بیانیه هستیم و نتایج آنرا در جلسه آتی ارزیابی خواهیم کرد.
این بیانیه می افزاید ما برنامه ریزی خواهیم کرد که دور بعدی گفتگو توسط شورای جهانی کلیساها در سال 2015 یا 2016 در سوئیس برگزار شود. از اکنون تا زمان دور بعدی گفتگو ما فعالانه از فرصت های مناسب برای تماس با یکدیگر و تبادل بین نمایندگان دو سازمان استفاده خواهیم کرد.
اندیشمندان مسلمان و مسیحی در طی مدت اقامت خود در ایران علاوه بر شرکت در نشست در هفتمین دور نشست دینی مرکز گفت و گوی ادیان با شورای جهانی کلیساها در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاداسلامی و شماری از مسوولان کشور دیدار کرده و با سفر به قم با شماری مراجع و علما نیز دیدار و گفت و گو کردند.
اعضای این گروه همچنین سفری به شهر اصفهان داشته و زندگی مسالمت آمیز مسیحیان و ارامنه را از نزدیک مشاهد کردند.
فراهنگ(1)**1355**1569
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
29/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]
صفحات پیشنهادی
انديشمندان مسلمان و مسيحي خواستار جهان عاری از خشونت شدند
دین و اندیشه انديشمندان مسلمان و مسيحي خواستار جهان عاری از خشونت شدند انديشمندان مسلمان و مسيحي طي دو روز گفتگو و بررسي در هفتمين دور نشست ديني مركز گفتگوي اديان با شوراي جهاني كليساها در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي شب گذشته بيانيه مشتركي در تحقق صلح و جهان عاری از خشونت وآیتالله تسخیری در نشست «معنویت مدرنیته»: شورای جهانی کلیسا میتواند روابط میان مسلمانان و مسیحیان ر
آیتالله تسخیری در نشست معنویت مدرنیته شورای جهانی کلیسا میتواند روابط میان مسلمانان و مسیحیان را گسترش دهدمشاور عالی مقام معظم رهبری در امور بینالملل گفت شورای جهانی کلیسا نیز با وجود صدها کلیسا و ارتباط عظیمی که در سطح جهان دارد به ویژه منطق گفتوگو که آنها برگزیدهاند میتپیشنهاد جهان عاری از خشونت دروازه ای برای صلح در جهان است
رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات پیشنهاد جهان عاری از خشونت دروازه ای برای صلح در جهان است تهران - ایرنا - رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با اشاره به تصویب پیشنهاد رییس جمهوری در سازمان ملل مبنی بر جهان عاری از خشونت و افراطی گری گفت این پیشنهاد می تواند به دروازه ای برای رسیخشونت های اخیر بین مسیحیان و مسلمانان در آفریقای مرکزی 75 کشته داشت
خشونت های اخیر بین مسیحیان و مسلمانان در آفریقای مرکزی 75 کشته داشت تهران - خشونت های یک هفته اخیر بین مسیحیان و مسلمانان در آفریقای مرکزی بیش از 75 کشته بر جای گذاشت شبکه ا لجزیره روز چهارشنبه اعلام کرد بر اثر این درگیری ها هزاران نفر از مسلمانان از این کشور به کشور چاد پناهاوج گیری خشونت ها علیه مسلمانان جمهوری آفریقای مرکزی
مجله آفریقا ی شبکه سحر بررسی می کند اوج گیری خشونت ها علیه مسلمانان جمهوری آفریقای مرکزی برنامه زنده مجله آفریقا که از سیمای فرانسوی شبکه سحر پخش می شود به موضوعات روز و مرتبط با قاره آفریقا می پردازد به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی شبکه سحر برنامه گفت وجهان عاری از خشونت و افراط گرایی فردا در مالزی بررسی می شود
رایزن فرهنگی ایران در کوالالامپور جهان عاری از خشونت و افراط گرایی فردا در مالزی بررسی می شود کوالالامپور – ایرنا – رایزن فرهنگی ایران در مالزی اعلام کرد سمینار جهان عاری از خشونت و افراط گرایی فردا شنبه در کوالالامپور برگزار می شود دکتر علی اکبر ضیائی رایزن فرهنگی جمهوری ارییس جمهور:جلوگیری از خشونت و کشتار مسلمانان، اصلیترین وظیفه سازمان همکاری اسلامی است
چهارشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵ ۲۵ رئیس جمهوری در دیدار دبیرکل سازمان همکاری اسلامی با اشاره به ایام الله دهه فجر و بیان اینکه پیروزی انقلاب اسلامی در ایران به معنی پیروزی فکر و ایده اسلامی است گفت پیروزی انقلاب اسلامی پیروزی جهان اسلام است که با وحدت ملت ایران به دست آمد به گزارشیک مسیحی مسلمان شده دلایل مسلمان شدنش را توضیح داد
یک مسیحی مسلمان شده دلایل مسلمان شدنش را توضیح داد به گزارش نامه نیوز به نقل از ایسنا یاهنی ماروز مسیحی مسلمان شده بلاروسی در مسجد عسکریه شهرک امینیان شاهرود در پاسخ به سؤالی درباره انگیزه خود برای تشرّف به مکتب تشیع گفت مسیحیت فعلی بسیار تحریف شده است و اصلاً جوابگوی سؤالات اصتقدیر از طرح روحانی برای جهان عاری از خشونت
تقدیر از طرح روحانی برای جهان عاری از خشونت همزمان در سمینار مقابله با افراط گرایی که در مالزی برگزار شد نیز کارشناسان و سخنرانان بر اهمیت طرح ایران برای جهان اسلام تأکید کردند کد خبر ۳۷۹۰۷۶ تاریخ انتشار ۲۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۶ ۳۳ - 16 February 2014 طرح پیشنهادی رئیس جمهوری مبنی بربرگزاری سمینار جهان عاری از خشونت در مالزی
جمعه ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳ ۴۸ رایزن فرهنگی ایران در مالزی از برگزاری سمینار جهان عاری از خشونت در این کشور خبر داد علی اکبر ضیائی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا در مالزی اظهار کرد این سمینار یک روزه به صورت میزگرد برگزار میشود و هدف از برگزاری آن هماندیشیتشدید درگیریها بین مسلمانان و مسیحیان در قاره سیاه
تشدید درگیریها بین مسلمانان و مسیحیان در قاره سیاه بین الملل > آفریقا - با وجود استقرار نیروهای نظامی و تخلیه شهر بانگی پایتخت جمهوری آفریقای مرکزی از شورشیان موسوم به سلکا درگیری در شهرهای کوچک اطراف پایتخت همچنان ادامه دارد لطفا منتظر بمانید &nسمینار جهان عاری از خشونت در مالزی برگزار می شود
سمینار جهان عاری از خشونت در مالزی برگزار می شود کوالالامپور – ایرنا – سمینار جهان عاری از خشونت و افراط گرایی هفته آخر بهمن ماه در شهر کوالالامپور مالزی برگزار می شود به گزارش ایرنا این سمینار یک روزه بدنبال تصویب پیش نویس قطعنامه ارایه شده از سوی ایران با عنوان جهان علیه خشوننمایندگان دولت پاکستان و طالبان خواستار پایان خشونت ها در این کشور شدند
نمایندگان دولت پاکستان و طالبان خواستار پایان خشونت ها در این کشور شدند اسلام آباد - ایرنا - نمایندگان دولت پاکستان و گروه شبه نظامی تحریک طالبان پس از برگزاری اولین دور از مذاکرات شان برای دست یابی به صلح که عصر روز پنجشنبه در اسلام آباد انجام گرفت خواستار پایان خشونت ها در اینسمینار جهان عاری از خشونت و افراطگرایی در مالزی برگزار شد
یکشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵ ۲۶ سمینار جهان عاری از خشونت و افراطگرایی با حضور اندیشمندان محققان و فعالان ایرانی و مالزیایی در کوالالامپور برگزار شد به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا در مالزی در این سمینار که توسط رایزنی فرهنگی ایران در مالزی در هتل دیپالمای شهر کایران و مالزی برای جهان عاری از خشونت با هم همکاری کنند
یکشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵ ۴۹ یک استاد دانشگاه مالزی پیشنهاد کرد که ایران و مالزی برای پیشبرد پیشنهاد رییسجمهور ایران با هم همکاری کنند دکتر عزمی بن حسن استاد دانشگاه و عضو انستیتو جغرافیای فضایی دانشگاه یوتیام مالزی در حاشیه سمینار جهان عاری از خشونت و افراطگرایی در مالزی دردین بهترین جایگاه برای جهانی عاری از خشونت است/بین علم و مدرنیته همواره دین است که پیروز میشود
دین و اندیشه یونسی در نشست ادیان دین بهترین جایگاه برای جهانی عاری از خشونت است بین علم و مدرنیته همواره دین است که پیروز میشود دستیار ویژه رئیسجمهور در امور اقوام و اقليتهاي ديني و مذهبي گفت پیشنهاد رئیسجمهور در سازمان ملل جهانی عاری از خشونت است که دین بهترین جایگاه برایداوران و راهیافتگان بخش پوستر و کاریکاتور تصویر سال معرفی شدند
داوران و راهیافتگان بخش پوستر و کاریکاتور تصویر سال معرفی شدندهیئت داوران و اسامی هنرمندان راه یافته به بخشهای پوستر و کاریکاتور یازدهمین جشن تصویر سال معرفی شدند به گزارش خبرگزاری فارس کامبیز درمبخش مسعود شجاعی طباطبایی هادی زائریمقدم هیئت انتخاب و داوری بخش کاریکاتور و-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها