تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 11 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات قدرت، انصاف است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803226049




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اندیشمندان مسلمان و مسیحی خواستارجهان عاری از خشونت شدند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

باصدور بیانیه ای مشترک؛ اندیشمندان مسلمان و مسیحی خواستارجهان عاری از خشونت شدند تهران- ایرنا- اندیشمندان مسلمان و مسیحی پس از2 روز گفت و گو و نشست در هفتمین دور نشست دینی مرکز گفت و گوی ادیان با شورای جهانی کلیساها در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی باصدور بیانیه مشترکی در تحقق صلح و جهان عاری از خشونت و افراطی گری صادر کردند.


بنا بر گزارش عصر سه شنبه روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، هفتمین دور نشست دینی مرکز گفت و گوی ادیان با شورای جهانی کلیساها در مرکز گفتگوی ادیان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با موضوع معنویت و مدرنیته 27و 26 بهمن ماه جاری در تهران برگزار شد.
این گفتگو که بنا به دعوت مرکز گفتگوی ادیان در تهران برگزار شد، در راستای گفتگویی است که بین متفکرین ایرانی و متفکرین مسیحی شورای جهانی کلیساها در سال 1995 میلادی آغاز شد.
در بیانیه ای که شرکت کنندگان مسیحی و مسلمان در این دور از گفتگوها صادر کردند بر اهمیت تاکید بر اعتقاد مشترکمان به خدای واحد (الله) بعنوان ستون اساسی معنویت مشترکمان توافق شده است.
نویسندگان این بیانیه همچنین نیاز توجه به معنویت بعنوان راه حل کلیدی مشکلات اساسی انسانیت را خواستار شدند.
در این بیانیه َآمده است در این رابطه، گفتگوی بین ادیان نه تنها زمینه را برای تبادل افکار فراهم می آورد بلکه برای پیروان ادیان ممکن می سازد تا از تعلیمات دینی یکدیگر آگاهی پیدا کنند و در رابطه با دغدغه های جامعه جهانی معاصر موضع مشترک اتخاذ کنند.
در این بیانیه با اشاره به اینکه گفتگوی میان ادیان راهی حیاتی برای استقرار صلح و امنیت ارائه می دهد آمده است: گفتگو تلاشی است برای ایجاد دنیایی عاری از خشونت و افراطی گری و تاکید بر تعهد اسلام و مسیحیت به همکاری برای اشاعه صلح در جهان.
این بیانیه با اشاره به اینکه صلح و دوستی از طریق احترام به تنوع فرهنگ ها و ادیان و تعهد مشترک به اخلاق و معنویت قابل حصو ل است افزوده است: گفتگوی موثر می تواند ابزار مهمی برای مقابله با کلام و عمل کسانی باشد که محرک تنفر دینی هستند و یا عمداً سعی می کنند به مقدسات دیگران هتک حرمت کنند.
در این بیانیه با اشاره به اینکه یافتن راههایی برای دخیل کردن زنان و جوانان در چنین گفتگویی حیاتی است آمده است: با توجه به مسئولیتمان برای جلب توجه جدی جامعه جهانی به صلح، دوستی و تعاون، تمایل خود را برای همکاری مشترک بر روی منشور مشترک صلح و عدالت ابراز می داریم.
این بیانیه می افزادی ما از قطعنامه مجمع عمومی سازمان مللی تحت عنوان ˈجهان عاری از خشونت و افراطی گریˈ استقبال می کنیم و بر روی نقش متفکرین دینی در جلوگیری از خشونت و افراطی گری تاکید می کنیم.
نویسندگان این بیانیه تصریح کردند شکاف قدرت و ثروت در دنیای ما در حال افزایش است، که می تواند چالشهایی جدی برای ارزشهای اخلاقی و تعهد به صلح که در مرکز ادیان ما قرار دارد، ایجاد کند.
در این بیانیه آمده است اسلام و مسیحیت فهم های متفاوتی از معنویت و مدرنیته دارند. گفتگوی ما در زمان یک تغییر واقعی در مورد این تفاوتها برگزار گردید هم بین هیات هایمان و هم در درون هیات هایمان. اما همه ما مایلیم نقش معنویت در کمک به ایجاد پیوند بین دینی را تصدیق کنیم که زنان و جوانان را دخیل می کند.
این بیانیه می افزاید ما متوجه شدیم که یکی از تاثیرات مدرنیته تمرکز آن بر روی ذهن خود بنیاد است که علیرغم تقویت رفاه انسانی برای آرامش انسانی مخاطره آمیز است. مهم است که ما از ابزار و دیدگاههای موجود در سنتهای دینی مان برای ایجاد معنویتی که برای انسان رفاه و آرامش را به ارمغان می آورد استفاده کنیم.
در این بیانیه هر دو طرف بر اهمیت تعامل راهبردی با رسانه های جمعی به منظور اشاعه دستاوردهای گفتگوی بین ادیان در جوامع مربوطه تاکید کردند.
این بیانیه می افزاید ما از رسانه ها می خواهیم نسبت به نمونه های موفقیت آمیز همبستگی و همکاری میان ادیان مختلف، روشنگری و اطلاع رسانی کنند.
در این بیانیه آمده است شبکه های اجتماعی جدید و رسانه ها نقش مهمی در اشاعه فرهنگ گفتگو ایفا می کنند. استفاده مناسب از چنین رسانه هایی می تواند در اشاعه و تبادل افکار در مورد ارزشهای دینی و معنوی ما در میان جوانان نقش مهمی ایفا کند.
این بیانیه می افزاید با توجه به حدود بیست سال از آغاز گفتگوها، احساس می کنیم که اکنون زمان آن فرارسیده تا این فرایند، مباحث و نتایج جلسات را بازنگری کنیم. ما راه هایی برای تحقق این امر تا سال آینده پیدا خواهیم کرد.
شورای جهانی کلیساها مراتب سپاسگزاری خود را از مرکز گفتگوی ادیان بخاطر میزبانی این جلسه اظهار داشت و در مقابل مرکز گفتگوی ادیان مراتب قدردانی خود را از شورای جهانی کلیساها بخاطر سفر به ایران و حضور در جلسه اظهار داشت.
در این بیانیه آمده است: ما مشترکا خواهان تلاش جدی برای اجرای مفاد این بیانیه هستیم و نتایج آنرا در جلسه آتی ارزیابی خواهیم کرد.
این بیانیه می افزاید ما برنامه ریزی خواهیم کرد که دور بعدی گفتگو توسط شورای جهانی کلیساها در سال 2015 یا 2016 در سوئیس برگزار شود. از اکنون تا زمان دور بعدی گفتگو ما فعالانه از فرصت های مناسب برای تماس با یکدیگر و تبادل بین نمایندگان دو سازمان استفاده خواهیم کرد.
اندیشمندان مسلمان و مسیحی در طی مدت اقامت خود در ایران علاوه بر شرکت در نشست در هفتمین دور نشست دینی مرکز گفت و گوی ادیان با شورای جهانی کلیساها در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاداسلامی و شماری از مسوولان کشور دیدار کرده و با سفر به قم با شماری مراجع و علما نیز دیدار و گفت و گو کردند.
اعضای این گروه همچنین سفری به شهر اصفهان داشته و زندگی مسالمت آمیز مسیحیان و ارامنه را از نزدیک مشاهد کردند.
فراهنگ(1)**1355**1569
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




29/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن