تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 11 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):امّتم همواره در خير و خوبى اند تا وقتى كه يكديگر را دوست بدارند، نماز را برپا دارند،...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803232936




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هزینه نهایی تولید هرمترمکعب آب در دشت مشهد بین 60تا70 هزار ریال است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

هزینه نهایی تولید هرمترمکعب آب در دشت مشهد بین 60تا70 هزار ریال است مشهد - ایرنا - یک کارشناس منابع آبی گفت : هزینه نهایی و تمام شده تولید هر متر مکعب آب در دشت مشهد بین 60 تا 70 هزار ریال می باشد.


مهندس محمد علایی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : این هزینه برابر هزینه انتقال هر متر مکعب آب از جای دیگر به دشت مشهد می باشد.
وی اظهار داشت : با وجود همه مباحث اعم از خشکسالی ، برداشت های بی رویه از منابع آبی و مانند آن ،آنچه بحران آب را تشدید کرده آن است که طی دهه های اخیر ارزش ذاتی، اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، امنیتی و زیست محیطی آن روز بروز افزوده شده و می شود اما به علت دخالت دولت ها بهای آب در بخش کشاورزی متاسفانه آنقدر اندک می باشد که عملا رایگان است.
علایی افزود : این هزینه در بخش های کشاورزی و صنعت تقریبا رایگان است ، در حوزه شرب هم بسیار بسیار کمتر از ارزش نهایی آب تولیدی می باشد.
وی گفت : در واقع قیمت گذاری واقعی هر ماده حیاتی نقش مهمی در مدیریت مصرف آن دارد.
این کارشناس بیان کرد : مجانی و یا ارزان بودن بهای آب از بزرگترین و مهمترین عوامل اسراف بیمارگونه آب در کشور به شمار می رود.
وی با بیان اینکه هیچ توجیهی برای دریافت نکردن بها و ارزش نهایی آب از مصرف کننده در هر بخش وجود ندارد، اظهار داشت : باید در اجرای اصل 44 قانون اساسی و تاکیدات مقام معظم رهبری و نیز دولت یازدهم برای مدیریت صحیح آب، کار مردم به خود آنان واگذار شود.
وی گفت : باید تصدی گری ها از حوزه دولت خارج شده در عین آنکه با نظارت قانونی ، دقیق و مدون دولت، مردم بهتر ، ارزان تر و آسان تر از دولت ، آب را مدیریت می کنند.
وی بیان کرد : آنچه که امروز بعنوان آب بها از بخش های مختلف دریافت می شود کسری از هزینه های تولید این آب را جبران نمی کند.
وی گفت : در واقع چون مردم در فرآیند تصمیم سازی ، تصمیم گیری ، اجرا و بهره برداری از طرح های آب حضور ندارند هزینه های آن را هم نمی پردازند.
علایی اظهارداشت: این در حالی است که در گذشته مردم خود از تامین آب از طریق حفاری قنات و چشمه تا تنظیم مصرف آن در کشت و کار تا مصرف شرب به تناسب سال های خشکسال و تر سال و لایروبی قنوات و غیره مشارکت و مدیریت داشتند و کار به بهترین شکل انجام می شد.
وی بیان کرد : این در حالی بود که مشکل آلودگی و بحران آب و تجاوز به منابع آبی و چاه های غیر مجاز و مانند آن هم نبود زیرا مردم خود مصرف را کنترل می کردند.
وی ادامه داد : امروز در دنیا نیز شرکت های آب و فاضلاب وابسته به شهرداری ها هستند به جز کشور ما که وابسته به دولت است.
این کارشناس گفت : هم اینک در دولت یازدهم طرح مدونی برای مدیریت کمی و کیفی بحران آب ارایه شده که آنچه در این میان بسیار مورد تاکید است فعال کردن نقش مردم در این فرآیند می باشد.
وی اظهارداشت : بدون حضور موثر مردم نمی توان آب را مدیریت کرد و این حضور فعال رمز موفقیت ما در مدیریت منابع آبی خواهد بود.
علایی افزود : اگر تشکل های مردمی به درستی ایجاد شود و امور تصدی گری در این بخش به آنان واگذار شده و در فرآیند مدیریت نقش پررنگی داشته باشند می توانیم بحران کمی و کیفی بسیار خطرناک آب را به درستی هدایت و مدیریت کنیم.
2713/659
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




29/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن