تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):چه بسا روزه‏دارى كه از روزه‏اش جز گرسنگى و تشنگى بهره‏اى ندارد و چه بسا شب زنده‏دارى كه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1825971190




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هزینه نهایی تولید هرمترمکعب آب در دشت مشهد بین 60تا70 هزار ریال است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

هزینه نهایی تولید هرمترمکعب آب در دشت مشهد بین 60تا70 هزار ریال است مشهد - ایرنا - یک کارشناس منابع آبی گفت : هزینه نهایی و تمام شده تولید هر متر مکعب آب در دشت مشهد بین 60 تا 70 هزار ریال می باشد.


مهندس محمد علایی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : این هزینه برابر هزینه انتقال هر متر مکعب آب از جای دیگر به دشت مشهد می باشد.
وی اظهار داشت : با وجود همه مباحث اعم از خشکسالی ، برداشت های بی رویه از منابع آبی و مانند آن ،آنچه بحران آب را تشدید کرده آن است که طی دهه های اخیر ارزش ذاتی، اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، امنیتی و زیست محیطی آن روز بروز افزوده شده و می شود اما به علت دخالت دولت ها بهای آب در بخش کشاورزی متاسفانه آنقدر اندک می باشد که عملا رایگان است.
علایی افزود : این هزینه در بخش های کشاورزی و صنعت تقریبا رایگان است ، در حوزه شرب هم بسیار بسیار کمتر از ارزش نهایی آب تولیدی می باشد.
وی گفت : در واقع قیمت گذاری واقعی هر ماده حیاتی نقش مهمی در مدیریت مصرف آن دارد.
این کارشناس بیان کرد : مجانی و یا ارزان بودن بهای آب از بزرگترین و مهمترین عوامل اسراف بیمارگونه آب در کشور به شمار می رود.
وی با بیان اینکه هیچ توجیهی برای دریافت نکردن بها و ارزش نهایی آب از مصرف کننده در هر بخش وجود ندارد، اظهار داشت : باید در اجرای اصل 44 قانون اساسی و تاکیدات مقام معظم رهبری و نیز دولت یازدهم برای مدیریت صحیح آب، کار مردم به خود آنان واگذار شود.
وی گفت : باید تصدی گری ها از حوزه دولت خارج شده در عین آنکه با نظارت قانونی ، دقیق و مدون دولت، مردم بهتر ، ارزان تر و آسان تر از دولت ، آب را مدیریت می کنند.
وی بیان کرد : آنچه که امروز بعنوان آب بها از بخش های مختلف دریافت می شود کسری از هزینه های تولید این آب را جبران نمی کند.
وی گفت : در واقع چون مردم در فرآیند تصمیم سازی ، تصمیم گیری ، اجرا و بهره برداری از طرح های آب حضور ندارند هزینه های آن را هم نمی پردازند.
علایی اظهارداشت: این در حالی است که در گذشته مردم خود از تامین آب از طریق حفاری قنات و چشمه تا تنظیم مصرف آن در کشت و کار تا مصرف شرب به تناسب سال های خشکسال و تر سال و لایروبی قنوات و غیره مشارکت و مدیریت داشتند و کار به بهترین شکل انجام می شد.
وی بیان کرد : این در حالی بود که مشکل آلودگی و بحران آب و تجاوز به منابع آبی و چاه های غیر مجاز و مانند آن هم نبود زیرا مردم خود مصرف را کنترل می کردند.
وی ادامه داد : امروز در دنیا نیز شرکت های آب و فاضلاب وابسته به شهرداری ها هستند به جز کشور ما که وابسته به دولت است.
این کارشناس گفت : هم اینک در دولت یازدهم طرح مدونی برای مدیریت کمی و کیفی بحران آب ارایه شده که آنچه در این میان بسیار مورد تاکید است فعال کردن نقش مردم در این فرآیند می باشد.
وی اظهارداشت : بدون حضور موثر مردم نمی توان آب را مدیریت کرد و این حضور فعال رمز موفقیت ما در مدیریت منابع آبی خواهد بود.
علایی افزود : اگر تشکل های مردمی به درستی ایجاد شود و امور تصدی گری در این بخش به آنان واگذار شده و در فرآیند مدیریت نقش پررنگی داشته باشند می توانیم بحران کمی و کیفی بسیار خطرناک آب را به درستی هدایت و مدیریت کنیم.
2713/659
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




29/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن