محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826356847
بیمه محصولات کشاورزی بارقه امیدی در حوادث گوناگون/ مسئولان کشاورزان را دریابند
واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > شمال > گیلان مهر گزارش می دهد؛
بیمه محصولات کشاورزی بارقه امیدی در حوادث گوناگون/ مسئولان کشاورزان را دریابند
رشت – خبرگزاری مهر: بیمه محصولات کشاورزی بارقه امیدی در حوادث گوناگون و همچنین تضمینی برای ادامه تولید و زندگی کشاورزان است.
به گزارش خبرنگار مهر، بیمه کشاورزی یکی از شاخه های تخصصی خدمات بیمه است که سابقه آن کمتر از سایر خدمات بیمه ای است. در عصر کنونی نقش مهم بیمه کشاورزی در توسعه اقتصادی و اجتماعی محرز و یکی از شاخص های توسعه یافتگی جوامع انسانی به شمار می رود. با توجه به ریسک بالای کشاورزی در کشور، بیمه محصولات کشاورزی می تواند تضمینی برای ادامه تولید و زندگی کشاورزان باشد.
توسعه بیمه محصولات کشاورزی از راهکارهای مهم برای کاهش خطر پذیری شغل کشاورزی یک شهروندی که خود را دانش آموخته کشاورزی معرفی کرد به خبرنگار مهر گفت: با توجه به قرارگرفتن ایران بروی کمربند خشک نیمکره شمالی و داشتن ذخائر منابع آبی بسیار ضعیف و نزولات جوی کم، نابسامانی بازار محصولات کشاورزی و در نتیجه نوسان قیمت محصولات کشاورزی و نداشتن امنیت شغلی کشاورزان از مواردی عمده ایست که کشاورزی در کشور به ویژه در گیلان را با ریسک همراه می سازد. اسدالله رنجبر افزود: ناپایداری طبیعت، ماهیت متغیر و پیش بینی ناپذیری پدیده ها و حوادث طبیعی شرایط خاصی را برای بخش کشاورزی ایجاد کرده که در نتیجه آن تولیدات کشاورزی و آینده کشاورزان با قطعیت نداشتن همراه شده است. وی اظهارداشت: سرمایه گذاری در کشاورزی از نیازهای عمده رشد و توسعه پایدار اقتصادی، ایجاد روندی مطمئن و فزآینده در تولید محصولات کشاورزی و در نتیجه تامین امنیت غذایی مورد نیاز جامعه است. این دانش آموخته کشاورزی ادامه داد: با این حال صاحبان سرمایه اگر در برابر مخاطرات موجود در انجام فعالیت های کشاورزی تامین نداشته باشند، حاضر به سرمایه گذاری جدید یا توسعه فعالیت های اقتصادی نخواهند بود. یک شالیکار از خشکبیجار نیز به خبرنگار مهر گفت: بسیاری از کارشناسان معتقدند که توسعه بیمه محصولات کشاورزی می تواند یکی از راه های مهم برای کاهش خطر پذیری شغل کشاورزی در کشور باشد. علی محمدی افزود: مسئولان با تحت پوشش قراردادن محصولات کشاورزی می توانند امنیت را برای کشاورزان فراهم آورند. وی اظهارداشت: یک کشاورز برای به دست آوردن یک محصول مثلا شش ماه وقت می گذارد، سرمایه گذاری می کند اما بارفروش در شهر و در یک غرفه طی 24 یا 48 ساعت چند برابر سود بیشتر کشاورزان را کسب می کند یعنی کار 48 ساعته برابر می شود با یک تلاش شش ماهه. این کشاورز خشکبیجاری گفت: بین کشاورزی که روی زمین کار می کند و زحمت می کشد با بارفروشی که در شهرها حاصل تلاش کشاورزان را به مصرف کننده عرضه می کند باید تفاوت منطقی و معقولی وجود داشته باشد به طوری که علاوه بر افزایش بازدهی کار کشاورزی، کشاورز نیز از تضمین کافی برای ادامه شغل و زندگی خود برخوردار باشد. وی ادامه داد: بنابراین با توجه به ریسک بالایی که کشاورز تحمل می کند علاوه بر استفاده و بهره گیری بیشتر و علمی تر از منابع آب و خاک، مسئله بیمه محصولات کشاورزی نیز باید یک کار جدی برای اقتصادی کردن و تضمین بخشیدن به کشاورز زحمتکش در دستورکار قرار گیرد.
90 هزار هکتار از اراضی شالیکاری گیلان زیر پوشش بیمه محصولات کشاورزی مدیر صندوق بیمه کشاورزی گیلان گفت: افزون بر90 هزار هکتار از اراضی شالیکاری استان زیر پوشش بیمه محصولات کشاورزی است. کاظم صفار حمیدی وضعیت بیمه ای طی سال زراعی 91 -92 در استان را مثبت ارزیابی کرد و افزود: در این سال 28 نوع محصول شامل برنج، گندم، جو، کلزا، عدس، توتون، هندوانه، بادام زمینی، چای، مرکبات، زیتون، گردو، فندق، کیوی، انار، صنوبر، انواع دام سبک و سنگین، زنبور عسل، کرم ابریشم، انواع طیور و آبزیان زیر پوشش قرار گرفته اند. وی اظهارداشت: آمارها گویای این مطلب هست که استان یک بهبود نسبی بیمه ای نسبت به سال زراعی گذشته داشته است. مدیر صندوق بیمه کشاورزی گیلان گفت: سال زراعی گذشته از نظر تعداد بیمه گذار رشد 10 درصدی را در استان نشان می دهد. وی همچنین افزود: از مجموع 135 هزار نفر بیمه گذار استان 102 هزار نفر در حوزه برنج بوده است. صفار حمیدی تاکید کرد: کشاورزان گیلانی افزون بر 90 هزار اراضی شالیکاری خود را زیر پوشش بیمه قرار داده اند که این عدد نسبت به سال گذشته از حیث تعداد 12.6 درصد و به لحاظ سطح 9 درصد افزایش را نشان می دهد. وی اظهارداشت: در حالی که نسبت به سال زراعی 89 -90 از حیث تعداد 49.2 درصد و 38.2 درصد از نظر سطح رشد داشته است. مدیر صندوق بیمه کشاورزی استان گفت: در حال حاضر گیلان دارای 238 هزار هکتار مزارع شالیزاری است. وی در ادامه برنج را محصول شاخص استان دانست و اذعان داشت: سال زراعی گذشته محصول برنج در دو مقطع ( مرحله خزانه و برداشت) دچار خسارت شد. صفار حمیدی گفت: در مرحله خزانه به دلیل سرمای بهاره 20 هزار نفر دچار خسارت شدند که بیمه 28 میلیارد ریال غرامت به شالیکاران پرداخت کرد. وی افزود: در مرحله برداشت محصول نیز به دلیل بارش های تابستانه شالیکاران دچار خسارت شدند که این خسارت بیشتر به دلیل ورس و پوسیدگی ناشی از خوابیدگی محصول برنج بوده است. مدیر صندوق بیمه محصولات کشاورزی گیلان اذعان داشت: در زمان بروز خسارت در هر شهرستانی اکیپی با حضور نمایندگان بانک کشاورزی، بیمه و جهاد کشاورزی تشکیل می شود. وی افزود: این اکیپ ضمن بازدید میدانی از مزارع کشاورزی گزارشی اولیه از خسارت تهیه و در قالب صورتجلسه به استان ارجاع می دهد. صفار حمیدی اظهارداشت: این صورتجلسه ها از سوی کارشناسان بیمه تحلیل و با داده های هواشناسی تطبیق یافته و در نهایت اجازه قبول درخواست از سوی بیمه گذاران به شرکت ها و شعب بانک کشاورزی داده می شود. وی تصریح کرد: بیمه گذاران با در دست داشتن بیمه نامه و فرم درخواست برای غرامت به دفاتر بیمه و شعب بانک کشاورزی مراجعه می کنند. صفار حمیدی اظهارداشت: در این مرحله کشاورزان زمان برداشت محصول خود را اعلام تا ارزیابان صندوق بیمه در زمان مقتضی که 48 ساعت قبل از برداشت محصول هست در زمین های زیر کشت حاضر و همه خسارت وارده به محصول را برآورد کنند.
کشت دوم محصولات کشاورزی زیر پوشش بیمه قرار ندارند وی در ادامه با بیان اینکه کشت دوم محصولات کشاورزی هنوز زیر پوشش بیمه قرار ندارند، افزود: مکاتباتی در خصوص زیر پوشش بیمه بردن محصولات کشت دوم به ویژه لوبیا و پاچ باقلا در استان با ستاد بیمه محصولات کشاورزی کشور انجام شده است. مدیر صندوق بیمه محصولات کشاورزی گیلان اذعان داشت: این طرح در حالت مطالعاتی باقی مانده هنوز تامین اعتبار و ابلاغ نشده است می طلبد پیگیری های بیشتری در این زمینه انجام شود. وی گفت: متاسفانه هنوز محصولات کشت دوم به دلیل کمبود اعتبار زیر پوشش بیمه قرار نگرفته است. صفار حمیدی افزود: برای اجرای هر فعالیتی نیاز به منابع است این منابع می تواند نیروی انسانی، زیر ساخت ها و یا محیط کار باشد. وی تاکید کرد: منابع همواره محدود بوده و سازمان ها به منظور ارتقای بهره وری باید از حداقل منابع بیشترین استفاده را ببرند. مدیر صندوق بیمه محصولات کشاورزی گیلان اظهارداشت: کشت های پائیز از قبیل گندم، جو ، کلزا و غیره تحت پوشش بیمه محصولات کشاورزی هستند. وی گفت: امسال به بیش از 98 هزار نفر علاوه بر 20 هزار نفری که در مرحله خزانه برنج دچار خسارت شدند، 222 میلیارد ریال غرامت به کشاورزان استان پرداخت شده است. صفار حمیدی افزود: با احتساب رقمی که در مرحله خزانه به کشاورزان پرداخت شد میزان غرامت برنج در بخش بیمه ای به 250 میلیارد ریال رسید. وی یادآورشد: امسال در بخش کوچصفهان شهرستان رشت محصول برنج هفت هزار و 49 نفر در سطحی به مساحت سه هزار و 613 هکتار دچار خوابیدگی ( ورس) شد. مدیر صندوق بیمه محصولات کشاورزی گیلان ادامه داد: امسال به کشاورزان کوچصفهانی 11 میلیارد و 602 میلیون ریال غرامت در بخش محصول برنج پرداخت شده است.
بیمه محصولات کشاورزی یک راه تضمین بخش برای کشاورزان به شمار می آید بدون شک امروزه بیمه یکی از موضوع های اصلی در برنامه توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور است زیرا پیشرفت بیمه با پیشرفت اقتصادی و اجتماعی کشور ارتباط مستقیم دارد و در مقابل بهبود وضع اقتصادی و گسترش سرمایه گذاری موجب پیشرفت صنعت بیمه می شود در نتیجه پیشرفت بیمه موجب بهبود درآمد و رونق اقتصادی تولیدکنندگان بخش های مختلف می شود. در میان بخش های مختلف اقتصادی بخش کشاورزی همواره با ریسک همراه است بنابراین بیمه از طریق تاثیرات متعدد خود می تواند باعث پیشرفت مطلوب بخش روستایی چه در سطح خرد و چه در سطح کلان و نیز توسعه هماهنگ تمامی بخش ها شود. عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در این زمینه گفت: بیمه محصولات کشاورزی به عنوان یکی از راهکارهای نوین برای مقابله با خطرات فعالیت های کشاورزی و در نتیجه کاهش نوسانات درآمدی کشاورزان مورد توجه و تاکید قرار گرفته است. غلامعلی جعفرزاده افزود: در ایران پس از تصویب قانون بیمه محصولات کشاورزی در سال ۱۳۶۳، صندوق بیمه محصولات کشاورزی با هدف بیمه انواع محصولات کشاورزی و دامی به عنوان وسیله ای برای دستیابی به هدف ها و سیاست های بخش کشاورزی، در بانک کشاورزی تشکیل و آغاز به فعالیت کرده است. وی اظهارداشت: بیمه یکی از پشتوانه های افراد جامعه است که در صورت بروز حوادث و خطرها نقش مهمی در جبران بخشی از خسارات وارده خواهد داشت. نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی گفت: در عرصه کشاورزی نیز مدتهاست که با فعالیت صندوق بیمه محصولات کشاورزی، طرح بیمه محصولات کشاورزی و دامی در این بخش به اجرا درآمده است. وی افزود: در حالیکه با توجه به خشکسالی های مکرر و وقوع بلایای طبیعی غیرمترقبه در استان انجام حمایت های بیمه ای در بخش کشاورزی می تواند در کاهش مشکلات تولید و برداشت محصول نقش موثری داشته باشد. به هر حال مفهوم بیمه در بخش کشاورزی عبارت است از تضمین جبران بخشی از خسارت وارد شده بر عوامل تولید ومحصول بالفعل لازم برای عملیات اقتصادی در فاصله پیش از تولید تا مصرف محصولات و در مقابل خطرات تهدید کننده پیشگیری ناشدنی به شرط اینکه پیش بینی احتمال وقوع خطرات امکان پذیر باشد. بخش کشاورزی از ارکان مهم اقتصادی کشورهای در حال توسعه محسوب می شود، برقراری امنیت غذایی و تامین نیازهای ضروری بخش صنعت و ایجاد اشتغال از مولفه های ویژه ایست که بخش کشاورزی را به یکی از محوری ترین بخش های اقتصادی مبدل ساخته که با رشد افزون جمعیت و افزایش میزان مصرف محصولات کشاورزی و تولیدات دامی اهمیتی دوچندان یافته است. رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان نیز می گوید: با وجود اهمیت بخش کشاورزی در اقتصاد کشور، فعالیت در این بخش با سایر فعالیت های تولیدی و اقتصادی تفاوت هایی دارد. علیرضا شعبان نژاد افزود: به دلیل اتکای زیاد کشاورزی به طبیعت فعالیتی پرخطر و توام با ریسک به شمار می آید. وی اظهارداشت: به منظور کاهش خطر ریسک فعالیت های کشاورزی نظام های مختلفی پیشنهاد شده است که از آن جمله می توان به نظام بیمه محصولات کشاورزی اشاره کرد. رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: این نظام را می توان یکی از ابزارهای حمایتی مناسب برای حمایت از منابع مالی تولید کنندگان و سرمایه گذاران این بخش در هنگام بروز حوادث قهری و طبیعی دانست که از سوی صاحبنظران علوم اقتصادی کشورهای مختلف مورد تاکید جدید قرار گرفته است و در نظام های مختلف کشاورزی اکثر کشورهای در حال توسعه و توسعه یافته جهان نیز اعمال می شود.
لزوم تشکیل ساختار قوی بیمه ای در بخش کشاورزی مبتنی بر حمایت از کشاورز و تضمین تولید وی افزود: بیمه کشاورزی یکی از مهمترین ساز و کارهای ایجاد امنیت سرمایه گذاری در بخش و مقابله با عدم حتمیت و مخاطره پذیری شدید فعالیت و سرمایه گذاری و به عبارت دیگر مهمترین ابراز حمایتی برای تبدیل مدیریت بحران به مدیریت ریسک است. شعبان نژاد یادآورشد: در همین زمینه و با هدف حمایت از تولیدکنندگان بخش کشاورزی، صندوق بیمه کشاورزی از سال زراعی 64 - 63 بطور رسمی شروع به فعالیت کرده و همه ساله با سرعت بر دامنه فعالیت و ارائه خدمات خود افزوده است. به گزارش خبرنگار مهر، با توجه به اهمیت بخش کشاورزی در کشور باید ساختار قوی بیمه ای در این بخش مبتنی بر حمایت از کشاورز و تضمین تولید شکل گیرد تا زمینه پایدارسازی تولید و جلب رضایت کشاورزان در این بخش را بیش از پیش فراهم سازد.
۱۳۹۲/۱۱/۲۹ - ۰۹:۳۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]
صفحات پیشنهادی
نماینده انجمن صنفی کشاورزان گلستان: بیمه محصولات کشاورزی از انحصار خارج شود
نماینده انجمن صنفی کشاورزان گلستان بیمه محصولات کشاورزی از انحصار خارج شودنماینده انجمن صنفی کشاورزان گلستان خواستار خروج بیمه محصولات کشاورزی از حالت انحصار شد به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان محمد سعیدی عصر امروز در گردهمایی ملی برنامهریزی سالانه دانههای روغنی که در سالن کوثمجلس در لایحه بودجه ۹۳ مقرر کرد معافیت کشاورزان خسارتدیده در حوادث غیرمترقبه از پرداخت جریمه حق بیمه
مجلس در لایحه بودجه ۹۳ مقرر کردمعافیت کشاورزان خسارتدیده در حوادث غیرمترقبه از پرداخت جریمه حق بیمهنمایندگان مجلس مصوب کردند کشاورزانی که در اثر حوادث غیرمترقبه خسارت دیدهاند و قادر به پرداخت حق بیمه اجتماعی در موعد مقرر نشدهاند از پرداخت جریمه برای مدت معذوریت معاف هستندوزیر جهاد کشاورزی: منابع صندوق بیمه کشاورزان باید 10 برابر افزایش یابد / گزارشی از آلودگی برنج نداشتیم
وزیر جهاد کشاورزی منابع صندوق بیمه کشاورزان باید 10 برابر افزایش یابد گزارشی از آلودگی برنج نداشتیموزیر جهاد کشاورزی گفت منابع صندوق بیمه کشاورزی باید 10 برابر افزایش یابد تا در زمان بحرانهای مانند برف و سرما پاسخگوی نیاز کشاورزان باشد به گزارش خبرگزاری فارس از نوشهر محمود90 هزار هکتار از اراضی شالیکاری گیلان زیر پوشش بیمه محصولات کشاورزی است
استانها شمال گیلان صفارحمیدی 90 هزار هکتار از اراضی شالیکاری گیلان زیر پوشش بیمه محصولات کشاورزی است رشت - خبرگزاری مهر مدیر صندوق بیمه کشاورزی گیلان گفت افزون بر90 هزار هکتار از اراضی شالیکاری استان زیر پوشش بیمه محصولات کشاورزی است کاظم صفار حمیدی در گفتگو با خبرنگار مهبیمه محصولات کشاورزی دارای ردیف مستقل بودجه شد
بیمه محصولات کشاورزی دارای ردیف مستقل بودجه شد اسدآباد-ایرنا-نایب رییس نظام صنفی کشاورزی کشور گفت با پیگیریهای به عمل آمده توسط صندوق بیمه محصولات کشاورزی این صندوق در قانون بودجه سال جدید دارای ردیف مستقل بودجه خواهد بود هوشنگ احمدی پور روز یکشنبه در حاشیه نشست با تعاونیهایمدیرعامل مؤسسه جهاد استقلال: ایران کارخانه تولید واکسن تب برفکی در سودان احداث میکند/ بیمه فراگیر محصولات کشا
مدیرعامل مؤسسه جهاد استقلال ایران کارخانه تولید واکسن تب برفکی در سودان احداث میکند بیمه فراگیر محصولات کشاورزیمدیرعامل مؤسسه جهاد استقلال گفت در راستای برنامه وزارت جهاد کشاورزی برای کشتهای فراسرزمینی ایران کارخانه تولید واکسن تب برفکی در کشور سودان احداث میکند به گزارش خمدیرشعب بانک کشاورزی مازندران خواستار همکاری بیشتر مسوولان برای ترویج فرهنگ بیمه محصولات کشاورزی شد
مدیرشعب بانک کشاورزی مازندران خواستار همکاری بیشتر مسوولان برای ترویج فرهنگ بیمه محصولات کشاورزی شد نوشهر- ایرنا - مدیرشعب بانک کشاورزی مازندران افزایش سطح آگاهی کشاورزان از نوع خدمات و مزایای صندوق بیمه محصولات کشاورزی درزمان بروز بلایای طبیعی را عاملی موثر برای ترویج فرهنگ بیاعضای کمیسیون تعیین تکلیف خرید و فروش محصولات کشاورزی تعیین شدند
یکشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳ ۱۱ اعضای کمیسیون تعیین تکلیف خرید و فروش محصولات کشاورزی تعیین شدند به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا با استناد به قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی مصوب مجلس شورای اسلامی و به منظور اجرای مقررات مربوطه طی حکمی از سوی وزیر جهاد کشاورزی معاون بر21 اردیبهشت 93 و با حضور متخصصان 4 قاره؛ همایش بینالمللی محصولات کشاورزی ارگانیک در تهران برگزار میشود
21 اردیبهشت 93 و با حضور متخصصان 4 قاره همایش بینالمللی محصولات کشاورزی ارگانیک در تهران برگزار میشودرئیس انجمن ارگانیک ایران گفت همایش بینالمللی محصولات کشاورزی ارگانیک با حضور متخصصان 4 قاره ۲۱ اردیبهشت ۹۳ در تهران برگزار میشود سید رضا نورانی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادطرح جامع بیمه کشاورزی با موافقت بیمه مرکزی اجرا می شود/ میوه شب عید تامین است
طرح جامع بیمه کشاورزی با موافقت بیمه مرکزی اجرا می شود میوه شب عید تامین است تهران - ایرنا - مدیر عامل موسسه جهاد استقلال وزارت جهاد کشاورزی گفت در صورت موافقت بیمه مرکزی ایران طرح جامع بیمه کشاورزی با سرمایه اولیه 400 میلیارد ریال برای سال آینده اجرایی خواهد شد به گزارش خبرنوزیر جهاد کشاورزی: کشاورزان ترکیه سهام یک پتروشیمی ایران را خریدند/کشاورزان داخل در پی یک کیسه کود
وزیر جهاد کشاورزی کشاورزان ترکیه سهام یک پتروشیمی ایران را خریدند کشاورزان داخل در پی یک کیسه کودوزیر جهاد کشاورزی گفت سهام یک شرکت پتروشیمی را در ایران کشاورزان ترکیه خریدند اما کشاورزان داخل به دنبال یک کیسه کود هستند به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس وزیر جهاد کشاورزیعضویت 50 هزار کهگیلویه و بویراحمدی در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر
شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۶ ۴۹ مدیرکل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت 50 هزار نفر در استان عضو این صندوق شدند به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه کهگیلویه و بویراحمد عیسی کریمی که شنبه 19 بهمن ماه به مناسبت دهه فجر در جمعرئیس اداره جهاد کشاورزی کامیاران خبر داد تولید 36 هزار تن محصولات باغی در کامیاران/بهرهبرداری از پروژه برقرس
رئیس اداره جهاد کشاورزی کامیاران خبر دادتولید 36 هزار تن محصولات باغی در کامیاران بهرهبرداری از پروژه برقرسانیرئیس اداره جهاد کشاورزی کامیاران از تولید 36 هزار تن محصولات باغی از ابتدای سالجاری تاکنون در این شهرستان خبر داد به گزارش خبر گزاری فارس از کامیاران رئیس اداره جهادرئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی خبر داد تفاوت فاحش متوسط عملکرد کشاورزان و نمونههای ملی/فرصتهای ا
رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی خبر دادتفاوت فاحش متوسط عملکرد کشاورزان و نمونههای ملی فرصتهای استفاده نشده فراوان در کشاورزیرئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی گفت تفاوت فاحش متوسط عملکرد کشوری و عملکرد بهرهبرداران برتر کشاورزی نشان میدهد ظرفیت فراوان اسرئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در پاسخ به فارس: محصولات تراریخته در کشور کشت میشود/ پیگیری تکنولو
رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی در پاسخ به فارس محصولات تراریخته در کشور کشت میشود پیگیری تکنولوژی هستهای کشاورزی توسط پژوهشگاه هستهایرئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی با بیان اینکه سیاست سازمان تحقیقات کشت محصولات تراریخته در کشور گفت ورود به تکنولوژیمشکلات کشاورزان دهلرانی از زبان مدیر جهادکشاورزی شهرستان
یکشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳ ۴۳ مدیر جهادکشاورزی شهرستان دهلران ساماندهی نشدن زمینهای کشاورزی از لحاظ مالکیت ناکافی بودن وامهای کمبهره بانکی در بخشهای مختلف اعم از سرمایه در گردش را از جمله مشکلات کشاورزان این شهرستان عنوان کرد محمدرضا میرزایی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانمدیر کل بیمه ایران خراسان شمالی: طرح جامع بیمه حوادث روستائیان در خراسان شمالی آغاز شد
مدیر کل بیمه ایران خراسان شمالی طرح جامع بیمه حوادث روستائیان در خراسان شمالی آغاز شدمدیر کل بیمه ایران خراسان شمالی از آغاز طرح جامع بیمه حوادث روستائیان در این استان خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد مهدی دانش بعد از ظهر امروز در جمع دهیاران بخش مرکزی اظهار کرد طرح جام-
گوناگون
پربازدیدترینها