تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):رسول اكرم صلى‏الله‏عليه‏و‏آله شوخى مى‏كردند ولى جز حقّ چيزى نمى‏گفتند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869369145




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کارگاه دو هنرمند اتریشی برای دانشجویان ایرانی


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: در بخش جنبی جشنواره برگزار شد؛
کارگاه دو هنرمند اتریشی برای دانشجویان ایرانی
کارگاه های فلوت نوازی و پیانو نوازی با حضور دو هنرمند برجسته اتریشی کرین لایتنر و مارگارت بابینسکی در دانشگاه هنر برگزار شد.


به گزارش حوزه موسیقی باشگاه خبرنگاران به نقل از ستاد خبری بیست و نهمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر، علی باستانی‌نژاد مدرس دانشگاه موسیقی از برگزاری چند کارگاه آموزشی در این دانشگاه خبر داد و گفت: این ورک شاپ‌ها با حضور دو هنرمند برجسته فلوت و پیانو در دانشگاه هنر برگزار شد.
 
او ادامه داد: کرین لایتنر  نوازنده شهیر اتریشی تبار فلوت و عضو ارکستر رویال فیلارمونیک و ارکستر سمفونیک بی بی سی انگلستان است. من و این هنرمند هر دو در استرالیا با هم آشنا شدیم و آموخته‌هایمان در عرصه موسیقی را در هم آمیختیم و تجربه‌های خوبی از همکاری با یکدیگر داشتیم. ایشان به ایران هم بسیار علاقه دارند و در جشنواره موسیقی فجر به اتفاق ایشان و یک پیانو نواز اتریشی در تالار رودکی به صحنه رفتیم.
   
این مدرس دانشگاه اظهار کرد: خانم لاینتر چند کارگاه مفصل با دانشجویان درباره شیوه‌های فلوت نوازی برگزار کردند. مارگارت بابینسکی هم از نوازندگان خوب و موفق پیانو هستند. این پیانیست برجسته اتریشی که دارنده جایزه بهترین ضبط موتزارت از انجمن موتزارت وین است هم چند کارگاه را برای دانشجویان برگزار کرد.
 
باستانی نژاد درباره دلایل برگزاری این کارگاه‌ها گفت: وقتی قرار شد من به اتفاق این دو هنرمند در ایران اجرا داشته باشیم این فرصت را مغتنم دانستم تا کارگاه هایی برای دانشجویان کشورمان برگزار کنیم. این کارگاه‌ها خوشبختانه با استقبال دانشجویان روبه رو شد.
 
او ادامه داد: البته با این اتفاق، برنامه کاری ما هم بسیار فشرده‌تر شد اما به نظرم لازم است دانشجویان ما  هر از گاهی با نوازندگان کشورهای دیگر تمرین و یا کارگاه‌هایی داشته باشند. وقتی ما به دانشجو می‌گوییم یک سمفونی موتزارت را بزند خیلی تفاوت دارد با زمانی که یک نفر از فرهنگ این هنرمند به کشورمان بیاید  با دانشجویان درباره شیوه‌های نواختن سمفونی موتزارت تمرین و گفت و گو کند.
 
این نوازنده ادامه داد: ما در ایران و در رشته‌های موسیقی کلاسیک وجود استادان خارجی را کم داریم و به همین دلیل فکر می‌کنم جشنواره موسیقی فجر می‌تواند فرصت بسیار خوبی باشد تا ما این ناقلان فرهنگی را به کشورمان دعوت کرده و علاوه بر اجرای موسیقی از آنها بخواهیم با دانشجویان ورک شاپ داشته باشند.
 
باستانی‌نژاد در پایان سخنانش گفت: به نظر من جنبه آموزشی که جشنواره فجر می‌تواند داشته باشد به مراتب مهم تر از اجرای این نوازندگان خارجی است. چون فرصت تبادل تجربه را هم فراهم می‌کند. با وضعیت گرانی ارز و دیگر مشکلات دانشجویان ایرانی کمتر این توان را دارند که به دیگر کشورها بروند و موسیقی آنها را بیاموزند، پس بهتر است ما این فرصت را درون کشور فراهم کنیم.
 
بیست و نهمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر تا یکم اسفند ادامه دارد.





تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۰:۰۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن