واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
پنج طرح آموزشی در دزفول افتتاح شد دزفول - ایرنا - پنج طرح آموزشی روز دوشنبه با حضور مسوولان کشوری و استانی در دزفول افتتاح شد.
به گزارش خبرنگار ایرنا رییس مجمع خیرین مدرسه ساز دزفول در آیین بهره برداری از این طرح های آموزشی در مدرسه راهنمایی حضرت ابوالفضل(ع) در کوی اندیشه دزفول ضمن تقدیر از حمایت خیرین مدرسه ساز دزفول گفت:از 16 سال پیش مجمع خیرین مدرسه ساز کشور راه اندازی شد و بعد از انقلاب حضرت امام خمینی(ره) به عنوان نخستین خیر مدرسه ساز مبلغ 500 میلیون ریال برای ساخت مدرسه اهدا کرد.
محمدرضا حافظی افزود: در گذشته مدارس ما چهار نوبته بود ولی اکنون با حمایت ملت جهادگر ایران بستری برای کسب دانش به دست آوردند.
رییس مجمع خیرین مدرسه ساز گفت:مردم دزفول در طول هشت سال جنگ تحمیلی توانستند با ایثار وجانفشانی برای فرزندان این مرز وبوم امنیت ایجاد کنند و ما اینک در سایه این امنیت می توانیم در سطح کشور ودنیا افتخار آفرینی کنیم.
وی افزود:در نخستین سال راه اندازی این مجمع خیرین مدرسه ساز 168 میلیارد ریال کمک کردند و با همت مردم همنوع دوست این کمک ها در سال بعد به 400 میلیارد ریال و ساع بعد به یک هزار میلیارد ریال افزایش یافت که در نوع خود ستودنی است.
حافظی اظهار داشت:در سال 88 اعتبار دولت در امر مدرسه سازی سه هزار میلیارد و 860 میلیون ریال بود که در آن زمان کمک خیرین به هفت هزار میلیارد و400 میلیون ریال رسیده بود.
وی گفت:در هنگام تحریم ها نیز نیکوکاران کشورمان دست از کمک برنداشته و پی بردند بستر توسعه همه جانبه در کشور در مدرسه است.
رییس مجمع خیرین مدرسه ساز کشور مدرسه را مکانی برای آموزش دانش آموزان دانست وگفت:توسعه جامعه در گرو توسعه مدارس ومکان های آموزشی است.
مدیر کل آموزش وپرورش خوزستان نیز گفت:تنها دینی که با خواندن آغاز می شود دین اسلام است که نشانه اهمیت دانش وتعلیم و تربیت در مکتب اسلام است.
محمد تقی زاده افزود:نخستین دانشگاه قبل از بعثت پیامبر اکرم(ص) و قبل از دین مبین اسلام دانشگاه جندی شاپور دزفول بود که محل تلاقی افکار علمی وفلسفی در دنیای آن زمان بود.
وی اظهار داشت:بعد از دین اسلام این دانشگاه یکی از بازوهای دانشگاه هایی است که در دنیای اسلام ایجاد شد و به طبع آن امروز شاهد افتتاح چنین مدارس خیر سازی در دزفول هستیم که سابقه دیرینه ای در تعلیم وتربیت دارد.
تقی زاده اظهار داشت:اگر تعلیم وتربیت صحیحی داشته باشیم در آینده مسوولان وانسانهایی موفق خواهیم داشت .
وی گفت:داشتن آموزش وپرورش خوب با داشتن معلم و داشتن امکانات وفضای آموزشی مناسب به دست می ِآید.
مدیر کل آموزش وپرورش دزفول با تأکید بر هدایت جریان تعلیم وتربیت به سمت کسب مهارتهای زندگی اجتماعی گفت:ملاک معلم و دانش آموز نباید به سمت کسب نمره بیست سوق یابد بلکه باید هویت دینی وملی ما پیش از این ملاک های کمی قرار گیرد.
زیبا صالح پور مسوول ستاد بانوان خیر مدرسه ساز استان خوزستان نیز ضمن گرامیداشت یاد وخاطره خیر مدرسه ساز دزفول اسفندیار پورهنگ گفت:دزفول شهری است که زنانش در امر مدرسه سازی گوی سبقت را از سایر زنان ایران ربوده اند.
وی افزود:مدرسه قرآنی خاتم الانبیا دزفول در مدت چهار سال به همت بانوان نیکوکار دزفولی احداث شد و مسجد در حال ساخت اردوگاه شهید رجایی دزفول نیز توسط بانوان بزودی تکمیل خواهد شد.
صالح پور بانوان را درب ورود مردان به عرصه خیر دانست و گفت:مردان نیکوکار دست پرورده مادران نیکوکار هستند وتوسط همسرانشان تشویق می شوند.
وی اظهار داشت:بانوان دزفول در امر مدرسه سازی پیشتاز هستند.
رییس نوسازی مدارس شهرستان دزفول نیز گفت:این پنج پروژه در قالب 20 کلاس درس می باشد که در چهار هزار و360 متر زیربنا با کمک 50 درصدی خیرین دزفول احداث شده است.
محمدحسن قنبری میزان اعتبار هزینه شده برای این پروژه ها را 27 میلیارد ریال اعلام کرد وگفت:50درصد این اعتبارات را خیرین و 50 درصد باقی مانده از محل اعتبارات ملی واستانی تأمین شده است.
وی اظهار داشت:مدرسه تخصصی قرآنی خاتم الانبیا،سالن چندمنظوره نظامی پور،مدرسه راهنمایی شش کلاسه صبیح،سالن چند منظوره دکتر عصاریان و دبیرستان 9 کلاسه حضرت ابوالفضل العباس (ع) پروژه هایی است که امروز بهره برداری شد.ک/2
7278/648
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
28/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]