محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1845906445
ثبات سیاست ها، پیش شرط توسعه صنعت گردشگری - سید بهادر حسینی تشنیزی
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
ثبات سیاست ها، پیش شرط توسعه صنعت گردشگری - سید بهادر حسینی تشنیزی شهرکرد- ایرنا - اقتصاددانان معتقدند سرمایه گذار ترسو است و ﺟﺎﻳﻲ سرمایه گذاری ﻣﻲ کند ﻛــﻪ ﺍﻣﻨﻴﺖ باشد، صنعت گردشگری نیز با وجود شاخص هایی مانند امنیت، ثبات سیاست ها و مدیریت، رونق و توسعه می یابد.
بر اساس اهداف کمی و چشم انداز 20 ساله جمهوری اسلامی ایران در توسعه گردشگری، سهم ایران از شمار گردشگران جهان از 9 صدم درصد در سال 83 باید به 1.5 درصد در سال 1404 یعنی حدود 20 میلیون گردشگر افزایش یابد.
بر این اساس، سهم ایران از درآمد گردشگری جهانی نیز از هفت صدم درصد سال 83 باید به دو درصد در سال 1404 افزایش یابد به گونه ای که ایران در سال 1404 سالانه نزدیک به 25 میلیارد دلار از صنعت گردشگری درآمد کسب کند.
بر اساس آمار سازمان جهانی جهانگردی (WTO)، فرانسه با 83 میلیون گردشگر، ایالات متحده آمریکا با 67 میلیون، جمهوری خلق چین با 57.5 میلیون، اسپانیا با 57.7 میلیون گردشگر و ایتالیا با 46.4 میلیون گردشگر خارجی، در ردیف پنج کشور برتر جهان در سال 2012در زمینه جذب گردشگر قرار گرفته اند.
بر اساس این آمار، ترکیه با 35.7، آلمان با 30.4 ، انگلستان با 29.3، روسیه با 25.7 و مالزی با 24.7 میلیون گردشگر، در ردیف کشورهای ششم تا دهم در جذب گردشگر در سال 2012 قرار گرفته اند.
سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور به عنوان متولی و سیاست گذار بخش گردشگری در سال 1286 هجری شمسی با عنوان ˈوزارت فرهنگ، معارف، اوقاف و صنایعˈ آغاز به کار کرد که وظایف دولت را در خصوص حفاظت از میراث فرهنگی کشور انجام می داد.
پس از شکل گیری سازمان میراث فرهنگی، موزه ملی ایران و اداره عتیقات در سال 1343 تشکیل شد که موضوعات مربوط به میراث فرهنگی را به شکل تخصصی تری در قالب یک شاخه معاونت در دستور کار خود قرار داد.
پس از انحلال وزارت فرهنگ، معارف، اوقاف و صنایع در سال 1358، وزارتخانه فرهنگ و آموزش عالی تشکیل شد که وظایف وزارتخانه منحل شده را انجام می داد.
بر اساس مصوبه نشست علنی 23 دی ماه سال 82 مجلس شورای اسلامی، سازمان های میراث فرهنگی و ایرانگردی و جهانگردی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی جدا شد و پس از ادغام، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری زیر نظر رییس جمهوری تشکیل شد.
همچنین در آخرین تغییرات، با تصویب شورای عالی اداری و در راستای تقویت و توسعه صنایع دستی کشور و ایجاد هماهنگی با سیاست های توسعه صنعت گردشگری، سازمان صنایع دستی با تمامی وظایف، اختیارات، مسئولیت های قانونی، دارایی ها، تعهدات، اعتبارات، امکانات و نیروی انسانی از وزارت صنایع و معادن جدا و در سازمان میراث فرهنگی و گردشگری ادغام شد.
سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از آن زمان تاکنون روسای فراوانی به خود دیده که عمر مسئولیت برخی از روسای این سازمان حتی کمتر از یک سال بوده است.
مهدی حجت، اکبر زرگر، سراج الدین کازرونی، سیدمحمد بهشتی، حسین مرعشی، اسفندیار رحیم مشایی، حمید بقایی، روح الله احمدزاده کرمانی، سید حسن موسوی، محمدشریف ملک زاده و محمدعلی نجفی کسانی هستند که از سال 66 تاکنون بر صندلی ریاست این سازمان تکیه زده اند.
با آغاز به کار دولت تدبیر و امید، رییس جمهوری در حکمی ˈمحمد علی نجفیˈ را به سمت مدیریت این سازمان منصوب کرد که دوران مدیریت نجفی نیز در این مسئولیت حدود هشت ماه طول کشید.
انتخاب ˈمحمدعلی نجفیˈ به عنوان رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور، امید را در دل فعالان این صنعت روشن کرد و انتصاب معاونان این سازمان که از نیروهای با تجربه و صاحب نام کشور در بخش گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی بودند نیز هتلداران، تورگردانان، مدیران فرهنگی، فعالان بخش گردشگری و صنایع دستی و میراث فرهنگی را به رونق این صنعت و صنایع وابسته امیدوار کرد.
نجفی در خصوص برنامه های این سازمان برای رونق گردشگری، استفاده از دیپلماسی فرهنگی برای کاهش تنش ها، لغو روادید برای برخی گردشگران برای سفر به ایران، توسعه آموزش به فعالان این صنعت و مردم و راه اندازی پلیس گردشگری را از برنامه های دولت تدبیر و امید برای توسعه گردشگری عنوان کرد.
وی در نخستین گردهمایی استانداران دولت تدبیر و امید نیز در حوزه گردشگری، جمهوری اسلامی ایران را از پر ظرفیت ترین کشورها از نظر اقلیمی، فرهنگی، طبیعی و اجتماعی دانست و تصریح کرد: با این منابع عظیم می توان با توسعه گردشگری ثروت قابل توجهی تولید کرد.
رئیس سابق سازمان میراث فرهنگی کشور، سهم فعلی ایران از گردشگری بین المللی را ناچیز برشمرده و گفته بود:بنا بر آمار سال 2013، یک میلیارد و 100 هزار گردشگر در دنیا هزار و 100 میلیارد دلار صرف گردشگری کرده اند که سهم ایران از این اعداد و ارقام بسیار کم است.
معاون سابق رئیس جمهور افزوده بود: با توجه به تغییر فضای بین المللی به نفع ایران و برطرف شدن بسیاری از مشکلات این امیدواری وجود دارد که در آینده نزدیک صنعت گردشگری به منبع عظیم تولید ثروت و رونق اقتصادی و اجتماعی تبدیل شود.
نجفی از نشانه ها تغییر فضای بین المللی نسبت به ایران خبر داده و افزوده بود: مقاله هایی که در روزنامه های معتبر آمریکایی و اروپایی در رابطه با گردشگری کشورمان منتشر شده و برنامه های مستندی که با رویکرد مثبت از جاذبه های فرهنگی و تاریخی ایران از برخی شبکه های خارجی پخش شده از مهمترین نشانه های تغییر فضای بین المللی است.
طی هفته های گذشته زمزمه ها و خبرهایی مبنی بر احتمال کناره گیری دکتر نجفی از این سازمان در برخی رسانه ها منتشر شد که وی شامگاه هشتم بهمن ماه جاری، این اخبار را تکذیب کرد.
ولی این شایعات، پایان هفته گذشته واقعیت یافت و با اصرار دکتر نجفی مبنی بر کناره گیری از این سازمان، رییس جمهوری در حکمی ˈمسعود سلطانی فرˈ را به عنوان رییس جدید سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور منصوب کرد.
دلایل استعفا و کناره گیری دکتر نجفی هرچه باشد، فعالان صنعت گردشگری و میراث فرهنگی و صنایع دستی کشور را نسبت به سیاست های آینده دولت و این سازمان در شوک عمیقی فرو برده است.
امید آن می رود تا ˈمسعود سلطانی فرˈ رییس جدید این سازمان که به تازگی سکاندار میراث فرهنگی و گردشگری شده، با پیش گرفتن سیاست ها و برنامه های توسعه ای، مسیر توسعه صنعت گردشگری کشور را هموار کند.
547/558/
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
28/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]
صفحات پیشنهادی
ثبات سیاست ها، پیش شرط توسعه صنعت گردشگری
ثبات سیاست ها پیش شرط توسعه صنعت گردشگری شهرکرد- ایرنا - اقتصاددانان معتقدند سرمایه گذار ترسوست و ﺟﺎﻳﻲ سرمایه گذاری ﻣﻲ کند ﻛــﻪ ﺍﻣﻨﻴﺖ باشد صنعت گردشگری نیز با وجود شاخص هایی مانند امنیت ثبات سیاست ها و مدیریت رونق گرفته و توسعه می یابد به گزارش ایرنا بر اساس اهداف کمی و چشمتوسعه صنعت گردشگری میان استان اردبیل و کشور ترکیه
توسعه صنعت گردشگری میان استان اردبیل و کشور ترکیه صنعت گردشگری میان استان اردبیل و کشور ترکیه با افزایش گردشگر میان دو کشور توسعه مییابد یحیی نقیزاده محجوب مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل به خبرنگار حوزه میراث فرهنگی باشگاه خبرنگاران گفت هجدهمین نمایش9 طرح گردشگری و اقامتی در قم بهره برداری رسید
9 طرح گردشگری و اقامتی در قم بهره برداری رسید قم- ایرنا- مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی قم از بهره برداری 9 طرح گردشگری و اقامتی به مناسبت دهه فجر در این استان خبر داد عیسی رضایی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود این پروژه ها در حوزه گردشگری است که تنها دو طرحاستاندار لرستان: صنعت گردشگری، محور مهم و اصلی توسعه استان است
جمعه ۱۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳ ۴۷ استاندار لرستان گفت گردشگری و تلاش برای رشد و رونق این صنعت به عنوان یکی از محورهای مهم توسعه استان مورد توجه قرار دارد به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه لرستان هوشنگ بازوند در برنامه تلویزیونی شبکه استانی افلاک بیان کرد ظرفیصنعت گردشگری و هتلداری ایران در مسیر رشد و توسعه
صنعت گردشگری و هتلداری ایران در مسیر رشد و توسعه فعالان حوزه گردشگری کشور اعلام می کنند صنعت گردشگری و هتلداری ایران در سال های آینده از رشد قابل توجه ای برخوردار خواهد بود و به نظر می رسد طی سال های آینده گردشگران داخلی و خارجی افزایش خوبی پیدا کند به گزارش گروه اقتصادی باشرئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته خبر داد ارسال 120 مقاله به کنفرانس ملی سیاست کیفری در کرما
رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته خبر دادارسال 120 مقاله به کنفرانس ملی سیاست کیفری در کرمانرئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته ماهان گفت 120 مقاله به دبیرخانه کنفرانس ملی سیاست کیفری ایران در قبال بزهکاری و بزهدیدگی کودکان و نوجوانان ارسال شدهخط توسعه فولاد هفت الماس قزوین با حضور وزیر صنعت به بهره برداری رسید
خط توسعه فولاد هفت الماس قزوین با حضور وزیر صنعت به بهره برداری رسید قزوین - ایرنا - با حضور وزیر صنعت معدن وتجارت واستاندار قزوین روز دوشنبه فاز توسعه شرکت هفت الماس قزوین مورد بهره برداری قرار گرفت به گزارش ایرنا در این مراسم خط تولید گالوانیزه رنگی با ظرفیت تولید سالانه 180به توافق نرسیدن مسوولان برای توسعه منطقه گردشگری ایوب پیغمبر
دوشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹ ۵۳ نماینده مردم بجنورد مانه و سملقان راز و جرگلان گرمه و جاجرم گفت توسعه منطقه گردشگری ایوب پیغمبر با عدم هماهنگی مسوولان عقب گرد میکند دکتر قاسم جعفری در گفت و گو با خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه خراسان شمالی با اشاره به اینکه این منطقه دصنعت گردشگری یکی از محورها و عوامل اصلی در رشد و توسعه همه جانبه لرستان است
استاندار لرستان صنعت گردشگری یکی از محورها و عوامل اصلی در رشد و توسعه همه جانبه لرستان است خرم آباد - ایرنا - استاندار لرستان گفت گردشگری و تلاش برای رشد و رونق این صنعت به عنوان یکی از محورهای مهم توسعه استان لرستان مورد توجه قرار دارد به گزارش ایرنا هوشنگ بازوند روز دوشعربستان و یونان گردشگری مشترک را توسعه میدهند
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵ ۱۹ با امضا موافقتنامهای عربستان و یونان گردشگری مشترک را توسعه میدهند به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا در راستای موافقتنامهای که روز گذشته یکشنبه بین مسئولان صنعت گردشگری عربستان و یونان در شهر ریاض پایتخت عربستان به امضاء طرفین رسید همکتاکید سلطانیفر برحمایت از سرمایه گذاران صنعت گردشگری
در جریان بازدید رئیس سازمان میراث فرهنگی از پروژه هتل اسپیناس بهرودعنوان شد تاکید سلطانیفر برحمایت از سرمایه گذاران صنعت گردشگری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری در جریان بازدید از مراحل ساخت هتل اسپیناس بهرود حمایت از سرمایه گذاران صنعت گردشگریتوسعه در زمینه های علمی و فناوری برای پیشرفت کشور ضروری است
توسعه در زمینه های علمی و فناوری برای پیشرفت کشور ضروری است زنجان - ایرنا - رییس جهاد دانشگاهی گفت توسعه در زمینه های علمی و فناوری برای پیشرفت کشور لازم و ضرری است به گزارش ایرنا حمیدرضا طیبی روزشنبه در مراسم بهره برداری از مجتمع جهاد دانشگاهی زنجان با اشاره به اینکه برای پیشرفتوسعه همکاری های بانکی پیش شرط توسعه روابط تجاری است
رییس مجمع واردات ایران توسعه همکاری های بانکی پیش شرط توسعه روابط تجاری است تهران - ایرنا - رییس مجمع واردات ایران گفت موضوع گسترش همکاری های بانکی به منظور تسهیل تراکنش های مالی بازرگانان ایران و تایلند پیش شرط اولیه برای توسعه روابط تجاری است به گزارش ایرنا از روابط عمومی مارسال بیش از 100 مقاله علمی به همایش توسعه صنعت گردشگری لرستان
یکشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰ ۴۸ دبیر علمی اولین همایش توسعه صنعت گردشگری با محوریت لرستان از ارسال بیش از 100 مقاله علمی به دبیرخانه همایش خبر داد و افزود از این تعداد 40 مقاله به صورت سخنرانی و پوستر پذیرفته خواهد شد ارکیده حامدی در گفتوگو با خبرنگار پژوهشی ایسنا منطقه لرستان اظالحیات: پیشنهادهای جدید تهران در زمینه توسعه سانتریفیوژها و اورانیوم با غنای بالا در به نتیجه رسیدن مذاکرات کا
الحیات پیشنهادهای جدید تهران در زمینه توسعه سانتریفیوژها و اورانیوم با غنای بالا در به نتیجه رسیدن مذاکرات کارشناسان تاثیرگذار بود سخنان رئیس سازمان انرژی اتمی در خصوص غنی سازی و گفتوگوی تلفنی روحانی-پوتین و دعوت ظریف از اشتون برای سفر به تهران از جمله اخبار رسانههای خارجی درصنعت گردشگری و هتلداری ایران در مسیر رشد و توسعه | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
تاریخ خبر 1392 11 27 – فعالان حوزه گردشگری کشور اعلام می کنند صنعت گردشگری و هتلداری ایران در سالهای آینده از رشد قابل توجه ای برخوردار خواهد بود و به نظر می رسد طی سال های آینده گردشگران داخلی و خارجی افزایش خوبی پیدا کند به گزارش خبرگزاری مهر این فعلان حوزه گردشگرتوسعه كشاورزي به بحران درياچه اروميه دامن زده/ لزوم توجه به صنعت و گردشگري
استانها شمال آذربایجان غربی سعادت انتقاد كرد توسعه كشاورزي به بحران درياچه اروميه دامن زده لزوم توجه به صنعت و گردشگري اروميه- خبرگزاري مهر استاندار آذربايجان غربي توجه به بخش كشاورزي و توسعه آن را يكي از عوامل اصلي بروز بحران كم آبي در درياچه اروميه دانست به گزارش خبرنگ-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها