تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمتى نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و آموزش دهيد، بفهميد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845906445




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ثبات سیاست ها، پیش شرط توسعه صنعت گردشگری - سید بهادر حسینی تشنیزی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

ثبات سیاست ها، پیش شرط توسعه صنعت گردشگری - سید بهادر حسینی تشنیزی شهرکرد- ایرنا - اقتصاددانان معتقدند سرمایه گذار ترسو است و ﺟﺎﻳﻲ سرمایه گذاری ﻣﻲ کند ﻛــﻪ ﺍﻣﻨﻴﺖ باشد، صنعت گردشگری نیز با وجود شاخص هایی مانند امنیت، ثبات سیاست ها و مدیریت، رونق و توسعه می یابد.


بر اساس اهداف کمی و چشم انداز 20 ساله جمهوری اسلامی ایران در توسعه گردشگری، سهم ایران از شمار گردشگران جهان از 9 صدم درصد در سال 83 باید به 1.5 درصد در سال 1404 یعنی حدود 20 میلیون گردشگر افزایش یابد.
بر این اساس، سهم ایران از درآمد گردشگری جهانی نیز از هفت صدم درصد سال 83 باید به دو درصد در سال 1404 افزایش یابد به گونه ای که ایران در سال 1404 سالانه نزدیک به 25 میلیارد دلار از صنعت گردشگری درآمد کسب کند.
بر اساس آمار سازمان جهانی جهانگردی (WTO)، فرانسه با 83 میلیون گردشگر، ایالات متحده آمریکا با 67 میلیون، جمهوری خلق چین با 57.5 میلیون، اسپانیا با 57.7 میلیون گردشگر و ایتالیا با 46.4 میلیون گردشگر خارجی، در ردیف پنج کشور برتر جهان در سال 2012در زمینه جذب گردشگر قرار گرفته اند.
بر اساس این آمار، ترکیه با 35.7، آلمان با 30.4 ، انگلستان با 29.3، روسیه با 25.7 و مالزی با 24.7 میلیون گردشگر، در ردیف کشورهای ششم تا دهم در جذب گردشگر در سال 2012 قرار گرفته اند.
سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور به عنوان متولی و سیاست گذار بخش گردشگری در سال 1286 هجری شمسی با عنوان ˈوزارت فرهنگ، معارف، اوقاف و صنایعˈ آغاز به کار کرد که وظایف دولت را در خصوص حفاظت از میراث فرهنگی کشور انجام می داد.
پس از شکل گیری سازمان میراث فرهنگی، موزه ملی ایران و اداره عتیقات در سال 1343 تشکیل شد که موضوعات مربوط به میراث فرهنگی را به شکل تخصصی تری در قالب یک شاخه معاونت در دستور کار خود قرار داد.
پس از انحلال وزارت فرهنگ، معارف، اوقاف و صنایع در سال 1358، وزارتخانه فرهنگ و آموزش عالی تشکیل شد که وظایف وزارتخانه منحل شده را انجام می داد.
بر اساس مصوبه نشست علنی 23 دی ماه سال 82 مجلس شورای اسلامی، سازمان های میراث فرهنگی و ایرانگردی و جهانگردی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی جدا شد و پس از ادغام، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری زیر نظر رییس جمهوری تشکیل شد.
همچنین در آخرین تغییرات، با تصویب شورای عالی اداری و در راستای تقویت و توسعه صنایع دستی کشور و ایجاد هماهنگی با سیاست های توسعه صنعت گردشگری، سازمان صنایع دستی با تمامی وظایف، اختیارات، مسئولیت های قانونی، دارایی ها، تعهدات، اعتبارات، امکانات و نیروی انسانی از وزارت صنایع و معادن جدا و در سازمان میراث فرهنگی و گردشگری ادغام شد.
سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از آن زمان تاکنون روسای فراوانی به خود دیده که عمر مسئولیت برخی از روسای این سازمان حتی کمتر از یک سال بوده است.
مهدی حجت، اکبر زرگر، سراج الدین کازرونی، سیدمحمد بهشتی، حسین مرعشی، اسفندیار رحیم مشایی، حمید بقایی، روح الله احمدزاده کرمانی، سید حسن موسوی، محمدشریف ملک زاده و محمدعلی نجفی کسانی هستند که از سال 66 تاکنون بر صندلی ریاست این سازمان تکیه زده اند.
با آغاز به کار دولت تدبیر و امید، رییس جمهوری در حکمی ˈمحمد علی نجفیˈ را به سمت مدیریت این سازمان منصوب کرد که دوران مدیریت نجفی نیز در این مسئولیت حدود هشت ماه طول کشید.
انتخاب ˈمحمدعلی نجفیˈ به عنوان رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور، امید را در دل فعالان این صنعت روشن کرد و انتصاب معاونان این سازمان که از نیروهای با تجربه و صاحب نام کشور در بخش گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی بودند نیز هتلداران، تورگردانان، مدیران فرهنگی، فعالان بخش گردشگری و صنایع دستی و میراث فرهنگی را به رونق این صنعت و صنایع وابسته امیدوار کرد.
نجفی در خصوص برنامه های این سازمان برای رونق گردشگری، استفاده از دیپلماسی فرهنگی برای کاهش تنش ها، لغو روادید برای برخی گردشگران برای سفر به ایران، توسعه آموزش به فعالان این صنعت و مردم و راه اندازی پلیس گردشگری را از برنامه های دولت تدبیر و امید برای توسعه گردشگری عنوان کرد.
وی در نخستین گردهمایی استانداران دولت تدبیر و امید نیز در حوزه گردشگری، جمهوری اسلامی ایران را از پر ظرفیت ترین کشورها از نظر اقلیمی، فرهنگی، طبیعی و اجتماعی دانست و تصریح کرد: با این منابع عظیم می توان با توسعه گردشگری ثروت قابل توجهی تولید کرد.
رئیس سابق سازمان میراث فرهنگی کشور، سهم فعلی ایران از گردشگری بین المللی را ناچیز برشمرده و گفته بود:بنا بر آمار سال 2013، یک میلیارد و 100 هزار گردشگر در دنیا هزار و 100 میلیارد دلار صرف گردشگری کرده اند که سهم ایران از این اعداد و ارقام بسیار کم است.
معاون سابق رئیس جمهور افزوده بود: با توجه به تغییر فضای بین المللی به نفع ایران و برطرف شدن بسیاری از مشکلات این امیدواری وجود دارد که در آینده نزدیک صنعت گردشگری به منبع عظیم تولید ثروت و رونق اقتصادی و اجتماعی تبدیل شود.
نجفی از نشانه ها تغییر فضای بین المللی نسبت به ایران خبر داده و افزوده بود: مقاله هایی که در روزنامه های معتبر آمریکایی و اروپایی در رابطه با گردشگری کشورمان منتشر شده و برنامه های مستندی که با رویکرد مثبت از جاذبه های فرهنگی و تاریخی ایران از برخی شبکه های خارجی پخش شده از مهمترین نشانه های تغییر فضای بین المللی است.
طی هفته های گذشته زمزمه ها و خبرهایی مبنی بر احتمال کناره گیری دکتر نجفی از این سازمان در برخی رسانه ها منتشر شد که وی شامگاه هشتم بهمن ماه جاری، این اخبار را تکذیب کرد.
ولی این شایعات، پایان هفته گذشته واقعیت یافت و با اصرار دکتر نجفی مبنی بر کناره گیری از این سازمان، رییس جمهوری در حکمی ˈمسعود سلطانی فرˈ را به عنوان رییس جدید سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور منصوب کرد.
دلایل استعفا و کناره گیری دکتر نجفی هرچه باشد، فعالان صنعت گردشگری و میراث فرهنگی و صنایع دستی کشور را نسبت به سیاست های آینده دولت و این سازمان در شوک عمیقی فرو برده است.
امید آن می رود تا ˈمسعود سلطانی فرˈ رییس جدید این سازمان که به تازگی سکاندار میراث فرهنگی و گردشگری شده، با پیش گرفتن سیاست ها و برنامه های توسعه ای، مسیر توسعه صنعت گردشگری کشور را هموار کند.
547/558/
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




28/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن