واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
رییس مجمع واردات ایران: توسعه همکاری های بانکی پیش شرط توسعه روابط تجاری است تهران - ایرنا - رییس مجمع واردات ایران گفت: موضوع گسترش همکاری های بانکی به منظور تسهیل تراکنش های مالی بازرگانان ایران و تایلند، پیش شرط اولیه برای توسعه روابط تجاری است.
به گزارش ایرنا از روابط عمومی مجمع واردات ایران، پس از گشایش های اخیر در فضای دیپلماسی اقتصادی بواسطه توافق ژنو، ˈادیسودج سوکسوستیˈ سفیر تایلند در تهران به همراه ˈسراوود چانکوˈ رایزن بازرگانی این کشور با هیات مدیره مجمع واردات ایران در خصوص بررسی راهکارهای گسترش تبادلات تجاری مشترک دیدار و گفت و گو کردند.
محمد حسین برخوردار رئیس پارلمان واردکنندگان بخش خصوصی در این دیدار گفت: وسعت همکاری های ممکن میان دو طرف و سرمایه گذاری تجار ایرانی در تایلند در زمینه توسعه صنعت تولید غذای حلال در این کشور، می تواند مسیر تایلند برای تبدیل شدن به «آشپزخانه جهان» را هموارتر سازد.
وی افزود: همکاری های مشترک تنها زمانی می تواند پایدار بماند که بر پایه مزیت های تجاری دو طرف بنا شده باشد و خوشبختانه در این رابطه طرفین ایرانی و تایلندی اتفاق نظر دارند.
سفیر جدید تایلند نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از توسعه روابط دو کشور گفت: دولت تایلند عزم جدی برای افزایش سطح روابط با ایران در کلیه سطوح اقتصادی و تجاری دارد و یکی از بهترین گزینه های موجود برای تبادل نظر و توسعه همکار ی ها، مجمع واردات به عنوان پارلمان واردکنندگان بخش خصوصی ایران است.
«ادیسودج سوکسوستی» با تاکید بر وجود ظرفیت های فراوان اقتصادی و بازرگانی در دو کشور برای توسعه و گسترش همکاری های تجاری اظهار داشت: تنوع محصولات تولیدی، صنعتی و کشاورزی در دو کشور فرصت های فراوانی برای افزایش سطح حجم همکاری های اقتصادی فراهم خواهد کرد.
وی اضافه کرد: ما اطمینان کامل داریم با روی کار آمدن دکتر روحانی به عنوان رئیس جمهوری اسلامی ایران شاهد توسعه هر چه بیشتر روابط دو ملت و دو کشور خواهیم بود.
سفیر تایلند در تهران ضمن یادآوری این موضوع که ایران یکی از بزرگترین شرکای تجاری تایلند در منطقه است ادامه داد: تایلند می تواند منبع مطمئنی برای تامین برخی کالاهای اساسی و همچنین قطعات الکترونیکی ایران باشد و در مقابل ایران نیز می تواند منبع قابل اتکای تایلندی ها برای تامین بسیاری از کالاهای شیمیایی، محصولات صنعتی و معدنی همچون فولاد و محصولات فولادی باشد.
وی در ادامه گفت: برای ما مهم است که با ایران همکاری های مشترک و سرمایه گذاری خصوصاً در زمینه های نفت و گاز، کشاورزی، صنایع سنگین و روابط بانکی داشته باشیم.
بزودی یک هیأت بزرگ اقتصادی متشکل از شرکت های خصوصی و دولتی تایلند به ایران خواهد آمد تا در زمینه های مختلف مذاکره کنند و این سفر موجب توسعه روابط اقتصادی خواهد شد و در برنامه ایشان مسلما جلساتی نیز با کمیسیونهای مختلف مجمع واردات تنظیم خواهد شد
در ادامه این دیدار عضو هیات مدیره مجمع واردات ضمن تاکید بر ضرورت سرمایه گذاری های مشترک یاداور شد: راهبردهای مختلفی را می توان در زمان ترافیک تردد هیات های تجاری مد نظر قرار داد، اما تجربه ثابت کرده که بهترین راهبرد مبتنی بر گسترش سرمایه گذاری های مشترک بر اساس مزیت های اقتصادی و تجاری طرفین است.
محمد رضا پناهنده ادامه داد: بهره برداری شایسته از فرصت های سرمایه گذاری طرفین، می تواند تضمین کننده برنامه توسعه مناسبات تجاری برای مدت طولانی باشد.
سراوود چانکو رایزن بازرگانی تایلند در ایران نیز ضمن اعلام آمادگی تایلند برای سرمایه گذاری های مشترک تصریح کرد: ایجاد پل مستقیم برای تبادلات تجاری، بدون گذر از سایر کشورها، می تواند یکی از بهترین گزینه ها برای تسهیل تجارت میان دو کشور باشد.
وی ادامه داد: نقش بخش های خصوصی در دو کشور برای توسعه روابط اقتصادی میان ایران و تایلند بسیار مهم است. مجمع واردات به عنوان پارلمان واردکنندگان بخش خصوصی و کمیسیون های آن می تواند مقدمه ساز ایجاد تحول عظیم در روابط تجاری دو کشور باشد.
اقتصام(1)**1574**1594
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
19/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 110]