واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
معاون متوسطه وزیر آموزش و پرورش: اجرای طرح آزمایشی روز بدون کیف و کتاب صرفا در مقطع ابتدایی است تهران - ایرنا - معاون متوسطه وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: در مرحله اول اجرای آزمایشی طرح روز بدون کیف و کتاب صرفا در برخی مدارس مقطع ابتدایی صورت می گیرد و پس از بررسی نتایج برای اعمال در دوره های بعدی آموزشی تصمیم گیری خواهد شد.
به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، علی زرافشان روز یکشنبه در نشست خبری اظهار داشت: اگر قرار باشد روز بدون و کیف در دوره متوسطه اجرا شود بر اساس چارچوب ها و برنامه ریزی ها صورت خواهد گرفت.
وی بیان داشت: اکنون در برخی مدارس دولتی و غیردولتی دانش آموزان در روزهای پنجشنبه به مدرسه آمده و در قالب طرح ساماندهی زمان آموزش، فعالیت های فوق برنامه انجام می دهند.
* ارتقا کیفیت مدیریت آموزشگاهی به جای اصطلاح سرانه ای شدن مدارس
معاون متوسطه وزیر آموزش و پرورش گفت: نباید اصطلاح سرانه ای شدن مدارس را به کار ببریم بلکه باید بگوییم ارتقا کیفیت مدیریت آموزشگاهی، و بر اساس اهداف تعیین شده برای تحقق این مهم باید همه عوامل مدرسه درگیر شوند.
زرافشان یادآورشد: سرانه یک ابزار برای ارتقا کیفیت است به این نحو که اگر مدیر مدرسه می خواهد فعالیت های مختلف آموزشی و فرهنگی در مدرسه اجرا کند این اقدام به منابع اعم از انسانی و مالی نیاز دارد.
وی اضافه کرد: شبهه ای که در رابطه با سرانه ای شدن مدارس مطرح بود اینکه حقوق معلمان را مدیران مدارس پرداخت می کنند در حالی که آنچه در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش آمده این است که مدرسه را از کانون درسی به کانون فرهنگی ارتقا دهیم.
این مقام مسئول در وزارت آموزش و پرورش افزود: حقوق معلمان توسط وزارت دارایی پرداخت می شود و این روال بعد از سرانه ای شدن مدارس نیز همچنان ادامه خواهد یافت و مدیر مدرسه ضمن ارزشیابی معلمان در راستای ارتقا کیفیت مبتنی بر کار گروهی فعالیت خواهد کرد.
زرافشان با بیان اینکه درباره پرداخت حقوق معلمان جای نگرانی وجود ندارد، توضیح داد: درلایحه بودجه سال 93 نمایندگان مجلس شورای اسلامی این اجازه را داده اند که نیم درصد مدارس طرح سرانه ای شدن را اجرا کنند که بر اساس آن پرداخت حقوق به معلمان بر اساس گزارش مدیر از فعالیت ها و میزان حضور معلم در مدرسه صورت خواهد گرفت.
برای تحصیل دانش آموزان در دوره اول متوسطه محدودیتی نداریم
* برای تامین شرایط تحصیل دانش آموزان محدودیتی نداریم
معاون متوسطه وزیر آموزش و پرورش گفت: برای تامین شرایط تحصیل دانش آموزان در دوره اول متوسطه هیچ گونه محدودیتی نداریم و به منظور ارایه خدمات آموزشی روش های مختلفی در پیش گرفته ایم.
دراین رابطه علاوه بر مدارس دولتی، مدارس شبانه روزی، روستا مرکزی، خوایگاه مرکزی و آموزش از راه دور را فعال کرده ایم تا همه از امکانات آموزشی استفاده کنند.
وی ادامه داد: اکنون 5/88 درصد افراد تحت پوشش دوره اول متوسطه تحصیلی قرار دارند و هدف گذاری این است که در این دوره به عنوان دوره آموزش عمومی به صددرصد برسیم.
معاون متوسطه وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد که بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هدف گذاری تربیت عمومی افراد برای ورود فرد به اجتماع است که این امر در دوره آموزش عمومی (دوره متوسطه اول) تحقق می یابد.
این مقام مسئول در وزارت آموزش و پرورش بیان داشت: دوره دوم متوسطه نیز دوره نیمه تخصصی آموزش و پرورش است که در آن دانش آموزان به شاخه ها و رشته های مختلف تقسیم می شوند و حساسیت جامعه در مورد این دوره آموزشی بیشتر است.
زرافشان اظهار داشت: با توجه به فراگیرشدن آموزش و پرورش در دوره ابتدایی و افزایش تقاضا برای دوره اول و دوم متوسطه بنا بر این است که امکانات لازم برای پاسخگوی به نیازهای این جمعیت فراهم شود.
* هزینه سرانه دانش آموز هنرستانی از متوسطه دوم بالاتر است
معاون متوسطه وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: هزینه سرانه یک دانش آموز در هنرستان نسبت به دانش آموز دوره متوسطه دوم بسیار بالاتر است از این رو با توجه به توسعه هنرستان ها دو راه پیش رو داریم اول تاسیس هنرستان های جدید و دیگر خرید خدمت و برون سپاری است.
زرافشان بیان داشت: اکنون 80 هزار دانش آموز در شاخه کار و دانش در خارج از آموزش و پرورش مشغول به تحصیل هستند که این اقدام روش مناسبی برای خرید خدمت است.
فراهنگ (3)**1883**1588
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
27/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]