تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین چیزی که بنده بعد از شناخت خدا به وسیله آن به درگاه الهی تقرب پیدا می کند، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826137720




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کارشناس اقتصادی:توسعه صادرات نیازمندنگرش بلندمدت است/مقطعی فکرنکنیم


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

کارشناس اقتصادی:توسعه صادرات نیازمندنگرش بلندمدت است/مقطعی فکرنکنیم تهران- ایرنا- یک کارشناس اقتصاد بین الملل معتقد است اگر در بحث صادرات کالا، نگرش بلندمدت لحاظ کنیم ، موفق تر خواهیم بود و داشتن نگاه مقطعی مشکل اساسی در صادرات است.


میرقاسم مومنی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا با اشاره به اهمیت بخش خصوصی در اقتصاد دنیا تاکید کرد بخش های دولتی در حال کوچک شدن هستند و دولت ها بیشتر نقش نظارتی و سیاست گذاری را برعهده دارند و اجرا توسط بخش خصوصی است.
این استاد دانشگاه مشکل مهم دیگر در بحث صادرات را نداشتن مطالعات دو بخش خصوصی و دولتی درباره کشورهای هدف و بازارهای جهانی عنوان کرد و افزود: شرکت های بزرگ و چندملیتی برای حضور موفق در بازارها به صورت میدانی درباره کشورهای هدف مطالعه می کنند.
وی با اشاره به این که کیفیت تولیدات ایران در بخش های صنعتی و کشاورزی بالاست، اما بیشتر خام فروش شده ایم، از کم تحرکی در کسب بازارهای منطقه اسیای میانه و قفقاز پس از فروپاشی شوروی سابق انتقاد کرد و افزود: بازار این منطقه را جدی نگرفتیم و اجازه دادیم افراد سودجو کالاهای نامرغوب را به نام کالای ایرانی صادر کنند و دیدگاه مشتریان نیز نسبت به کیفیت کالاهای ایرانی منفی شود.
مومنی با بیان این که هم اکنون کشور ترکیه جای ما را در بازار منطقه گرفته است، خاطرنشان کرد: این در حالی است که کالاهای ایرانی هم از نظر قیمت و هم از نظر کیفیت مناسب تر از کالاهای ترک است و می توانستیم در کل بازارهای منطقه حضوری جدی داشته باشیم.
وی بازار کشورهای آمریکای لاتین را برای صادرات کالاهای ایرانی مناسب دانست و گفت: آمریکای لاتین با 650 میلیون نفر جمعیت و 23 کشور بازار بسیار عظیمی برای صدور کالاهای صنعتی، نفتی و کشاورزی ایران است، اما در این بازار حضور نداریم. بر اساس مطالعات انجام شده در منطقه آمریکای لاتین، ایران می تواند به عنوان یکی از صادرکنندگان مهم این منطقه محسوب شود و حداقل سالیانه 5 تا 7 میلیارد دلار کالا به این منطقه صادر کند.
این کارشناس اقتصاد بین الملل افزود: کالاهای تولید ایران از نظر کیفیت قابل رقابت با کالای سایر کشورها است و ایجاد اتاق های بازرگانی مشترک به ارتباط بیشتر و توسعه صادرات کمک می کند.
مومنی نقش سفارتخانه ها و رایزنی های بازرگانی ایران را در توسعه صادرات بسیار تاثیر گذار دانست و افزود: صرف اینکه یک فرد به عنوان رایزن بازرگانی به کشوری فرستاده شود و 4 سال بعد بازگردد، توسعه ای در صادرات کشور رخ نمی دهد بلکه باید به این مهم توجه شود که آیا سفارتخانه های ما برنامه ای برای صادرات دارند و چه تعداد رایزن بازرگانی را به طور جدی برای توسعه صادرات کشور فعال کرده اند.
وی تاکید کرد: در بحث توسعه صادرات غیرنفتی و تحقق منویات مقام معظم رهبری در این حوزه باید کلیه بخش ها از جمله وزارتخانه های خارجه، صنعت،معدن و تجارت،امور اقتصادی و دارایی و کشاورزی با هم هماهنگ باشند و با مطالعه، بازارهای هدف را انتخاب و به توسعه صادرات بیاندیشند.
اقتصام (4)1070**1561
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




27/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن