واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
یک مسوول از عدم تکمیل پروژه پارک موزه علوم زمین در مشهد انتقاد کرد مشهد - ایرنا - معاون مرکز مدیریت زمین شناسی منطقه شمال شرق کشور از عدم تکمیل پروژه موزه علوم زمین در مشهد که از مهمترین و نیز بزرگترین موزه های علمی کشور در این حوزه است انتقاد کرد.
دکتر جعفر طاهری روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود : پروژه احداث موزه علوم زمین برای نخستین بار در کشور از سال 87 در مشهد اجرایی شد و قرار بود تا سال 91 به پایان برسد اما تا کنون محقق نشده است.
وی افزود : این پروژه بر اساس مزیت های نسبی شهر مشهد و ورود میلیون ها زائر و مسافر به این کلانشهر اجرایی شد تا ضمن ایجاد فرصتی مغتنم برای ماندگاری زائران در این شهر بر توانمندی های پایتخت معنوی کشور بیافزاید.
وی گفت : این پارک موزه در زمینی به وسعت هشت هزار متر مربع با زیربنای 175 متر در حال احداث است.
وی اظهارداشت : هم اینک ساختمان این پروژه 95 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در حوزه احداث پارک های تخصصی این پیشرفت حدود 40 درصد می باشد.
وی افزود : پارک های تخصصی این مجموعه شامل پارک فیزیک زمین ، زمین شناسی ، اکتشاف و معدنکاری و تونل معدنی می باشد.
وی با بیان اینکه این پروژه به توسعه گردشگری علمی ، حفظ مستندات علمی کشور کمک می کند، گفت : حرکت در راستای ایجاد موزه مرجع و ایجاد فرصت مناسب جهت اوقات فراغت جوانان و سایر اقشار جامعه و توسعه آموزش های سمعی و بصری در این حوزه از دیگر اهداف اجرای پروژه است.
دکتر طاهری افزود : یک هزار متر انبار مکانیزه و نیز اقدامات مطالعاتی گسترده پشتیبان این مرکز است و تمامی مباحث مرتبط با موزه با آخرین اطلاعات روز مستند سازی شده است.
وی با اشاره به اینکه تاکنون 25 میلیارد ریال برای پروژه هزینه شده است ، گفت : 20 میلیارد ریال دیگر برای تکمیل و نیز تجهیز این پارک موزه نیاز است تا نمونه های بسیار زیبا و ارزشمندی که بر اساس اطلاعات در حال خروج از کشور است را در این مجموعه جذب و گردآوری کنیم.
وی بیان کرد : امروز ما نیاز داریم که جلوی خروج این نمونه های ارزشمند را از کشور با روش های مناسب بگیریم.
وی ادامه داد : تا کنون بالغ بر یک هزار نمونه ارزشمند هم در موزه موجود این مرکز جمع آوری شده است و اکنون نیاز است که نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی کمک کنند تا این موزه بعنوان موزه مرجع علوم زمین کشور شناخته شده و کار آن به سر انجام برسد.
وی اظهارداشت :
وی در پایان افزود :ایران با توجه به اینکه در بردارنده پهنه های رسوبی و ساختاری گوناگون است و از ویژگی های زمین شناسی منحصر به فرد و پتانسیل معدنی گوناگون برخوردار است همواره مورد توجه پژوهشگران علوم زمین در سطح بین المللی بوده است.
2713/659
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
26/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]