واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: جریان خزنده رسانه ای غرب در برابر اقتصاد ایران
تلاش برای پنهان نگه داشتن نیاز همراه با اشتیاق سرمایه گذاران خارجی برای رسیدن به بازار تولید و مصرف ایران یکی دیگر از لایه های پنهان تبلیغی است که در فضای هدفمند رسانه های بیگانه مورد توجه می باشد . سناریوی ناامن جلوه دادن فضای کار و تجارت ایران برای سرمایه گذاران خارجی در کانون توجه تبلیغات این روزهای رسانه های بیگانه قرار گرفته است. براین اساس رسانه ها با برجسته سازی هشدارهای مقامات سیاسی واشنگتن و برخی دولت های اروپایی به هرگونه توافق تجاری کمپانی های جهانی با تهران کوشیدند ماق تحریم ها را به عنوان عامل بازدارنده و فشار برای قدرت چانه زنی بیشتر غرب در جریان گفتگوهای هسته ای با ایران و تحت الشعاع قرار دادن روند اجرای توافق نامه ژنو مورد ارزیابی و تحلیل قرار دهند . دراین باره روزنامه اقتصادی لاتریبون چاپ فر انسه ضمن سکوت درقبال رفت و آمدهای پرترافیک شرکت های بزرگ سرمایه داری و هیئت های تجاری و بازرگانی اروپا به ویژه شرکت های خودروسازی رنو و سیتروئن در تهران برای احیای حضور فعال خود در بازار تولید و کار اقتصادی ایران ، امکان بازگشت شرکت های بزرگ اقتصادی بین المللی را به جمهوری اسلامی ضعیف پنداشت و از این رو فضاسازی کرد "فرانسوا اولاند رئیس جمهور فرانسه با اشاره به سفر نمایندگان صد و شانزده شرکت فرانسوی به سرپرستی اتحادیه کارفرمایان فرانسوی (مِدِف)، به شرکت هایی که راهی ایران شده بودند هشدار داد".
تلاش برای پنهان نگه داشتن نیاز همراه با اشتیاق سرمایه گذاران خارجی برای رسیدن به بازار تولید و مصرف ایران یکی دیگر از لایه های پنهان تبلیغی است که در فضای هدفمند رسانه های بیگانه مورد توجه می باشد . هفته نامه فرانسوی لوپوئن نیز با هدف ایجاد محدودیت درقبال رونق دوباره سرمایه گذاری خارجی در ایران فضاسازی کرد "از آن جا که هنوز توافق هسته ای نهایی حاصل نشده است، باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا روز سه شنبه به شرکت هایی که احتمالاً با ایران به تجارت بپردازند هشدار جدی داد و این درحالی است که به تازگی برخی مسئولان شرکت های فرانسوی به تهران سفر کرده اند ".
همچنین رسانه های بیگانه در این فضا و با مبهم جلوه دادن چشم انداز اجرای توافق ژنو تلاش دارند ضمن به انفعال کشاندن دیپلماسی فعالانه هسته ای کشورمان و وادارکردن نظام به عقب نشینی از حقوق هسته ای ملت ایران، امکان سرمایه گذاری خارجی را در ایران متزلزل و ناپایدار القاءکند . در فضای تعارض گونه تبلیغی بیگانه از یکسو بر موفقیت اوباما به جلب نظر نمایندگان سنا برای کنارگذاشتن طرح تحریم های جدید برضد ایران تاکید می شود و از سوی دیگر روایت هایی همسو برای دلسردکردن و انصراف دادن شرکت های تجاری و اقتصادی جهانی از حضور در بازار بزرگ اقتصادی جمهوری اسلامی ایران در فضای تبلیغی رسانه های بیگانه برجسته سازی می شود .
پنج شنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]