پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1847730910
چرا پزشکان زیرمیزیبگیر میشوند؟ مدیرعامل بیمه سلامت پاسخ میدهد/ آنها در بیمارستانهای دولتی هستند
واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:
چرا پزشکان زیرمیزیبگیر میشوند؟ مدیرعامل بیمه سلامت پاسخ میدهد/ آنها در بیمارستانهای دولتی هستند جامعه > سلامت - مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران معتقد است با شرایطی که تعرفه ها واقعی نیستند و پزشکان بدهی 6 ماهه دارند نمی توان مشکل زیرمیزی پزشکان را به صورت ریشه ای حل کرد.
زهرا تالانی: برای حل مشکلات زیرمیزی پزشکان،مسئولان و متخصصان این حرفه متفق القولند که حل آن به صورت دستوری امکان ندارد.در گذشته مجلس راهکار محدود کردن کار پزشکان در بیمارستان دولتی یا خصوصی را پیشنهاد داد،اما پی گیری نشد. درهمین زمینه گفت وگویی را با انوشیروان محسنی بندپی مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران انجام داده ایم. این گفت وگو از حل مشکل زیرمیزی، نحوه اصلاح تعرفه ها و اصلاح ساختار نظام سلامت شروع شد و به پزشک خانواده رسید.
مشروح گفت وگوی خبرآنلاین با مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران را می خوانید:
زیر میزی گرفتن برخی پزشکان مدتهاست که مورد اعتراض مردم قرار گرفته. برای حذف آن چه راهکاری دارید تا برای پزشکان هم این موضوع قابل پذیرش باشد؟ پدیده زیرمیزی گرفتن یک شب به وجود نیامده و یک پروسه طولانی است که از چندین سال قبل شروع شده. اما الان به عنوان یک پدیده زشت شناخته می شود. در این راستا باید تعرفه های پزشکی واقعی شوند که یکی از ابزارهای کنترل و اصلاح است تا در اینصورت می توان با متخلفان برخورد قانونی کرد. الان شرایطی پیش می آمده که پزشک متخصص با توان علمی بالا به خاطر معوقات 6 ماهه از تامین اجتماعی و سازو کار 40 درصد تعرفه ها، به سمت گرفتن زیرمیزی می رود. بنابراین به نظر من برای برخورد با این عامل باید به عوامل چگونگی رشد زیرمیزی توجه کرد.
این عوامل رشد زیرمیزی از نظر شما همان غیر واقعی بودن تعرفه و معوقات پرداختی پزشکان است؟ مهمترین علت، عدم تعیین قیمت تمام شده به خصوص در بخش بستری،جراحی و بیهوشی است که سالهاست هزینه ها ثابت هستند. در بیمارستان های دولتی این موضوع بیشتر است که آن هم به خاطر همان تعرفه های غیر واقعی است.
شما سالها نماینده مجلس و عضو کمیسیون بهداشت بودید.چرا در این زمینه اقدامی انجام ندادید؟ توجه داشته باشید که باید قیمت تمام شده که اعلام می شود مورد موافقت همه دست اندرکاران این بخش باشد. از سیاست گذار این بخش تا بیمه شورای عالی، سازمان نظام پزشکی و بیمار به یک توافق برسند. در اینصورت می توان زیرمیزی گرفتن را کنترل و برخورد قانونی کرد. ما در مجلس، دو سال تاکید کردیم که کف تعرفه 4K است یعنی اگر پزشک در بیمارستان دولتی کار کند و 4K حقالزحمه را حداکثر دو ماه بعد از انجام کار دریافت کند دیگر زیرمیزی نمی گیرد.
البته مجلس یکی از راهکارهایی که برای حل این مشکل پیشنهاد داد، محدود کردن کار پزشکان در بخش دولتی یا خصوصی است. تجربه سایر کشورها نشان میدهد که با قطع رابطه مالی بین پزشک و بیمار، اصلاح تعرفهها و در نظر گرفتن سرانه واقعی درمان، می توان این مشکل را حل کرد.
شما اشاره کردید که زیرمیزی در بیمارستان های دولتی بیشتر است اما در بیمارستان خصوصی و مطبها هم وجود دارد. بله اما در بیمارستان دولتی بیشتر دیده می شود. پزشکی که در بیمارستان دولتی است حقوقش را 6 ماه بعد از انجام عمل جراحی و به صورت 1k دریافت میکند که رقم خیلی کمی است. الان پزشک عمومیای که در بیمارستانهای شرکت نفت و مخابرات فعالیت می کند از پزشک متخصص بیمارستان دولتی دریافتی بیشتری دارد. در شهرهای کوچک هم که بیمارستان خصوصی نداریم پزشکان با حقوق 600 هزار تومانی چطور می توانند زندگی کنند؟ اما اینکه در بیمارستان خصوصی پزشک درآمد بالایی دارد و باز هم زیرمیزی می گیرد، زیادهخواهی است .
بنابراین گرفتن زیرمیزی از بیمار اجتناب ناپذیر است؟ الان در این شرایط نمی توان زیرمیزی گرفتن پزشکان را به طور ریشه ای حل کرد. مگر همانطور که گفتم تعرفهها در بخش سلامت واقعی دیده شود. الان دولت برای آب و برق مابهالتفاوت قیمت تمام شده را پرداخت می کند ،اما برای سلامت که از همه اینها مهمتر است چنین کاری انجام نمیدهد.
به نظر شما انتشار اسامی پزشکانی که زیرمیزی می گیرند می تواند در مقابله با این پدیده موثر باشد؟ معمولا رسانه ها اسامی را مستعار منتشر می کنند اما دردی را دوا نمی کند.باید وزارت بهداشت براساس ضوابط با پزشکان متخطی برخورد قانونی و قضایی کند.
آقای دکتر،بیماران با وجود پرداخت زیرمیزی در بیمارستانهای دولتی، خدمات خوبی هم نمی گیرند. طبق ماده 38 قانون برنامه پنجم توسعه بیمهشدگان سازمان بیمه سلامت 5 تا 6 درصد از حقوق و مزایایشان را بهعنوان حق بیمه پرداخت کنند، اما همین قانون تأکید کرده که این مبلغ به هیچ عنوان نباید از ۱۰ تا ۱۲ درصد حقوق پایه بیشتر باشد، در این شرایط حق بیمههایی که به سازمان بیمه سلامت پرداخت میشود بسیار کم است. به اعتقاد من اگر دولت سهم بیشتری از درآمد کارمندان را بهعنوان حق بیمه به سازمان بیمه سلامت پرداخت کند، کیفیت خدمات درمانی در بیمارستانهای دولتی هم افزایش پیدا می کند.
برای همین واقعی شدن تعرفه ها، شما پیشنهاد رشد 66 درصدی را دادید؟ این موضوع درست نیست. منابع بیمهای تنها در بخش روستایی حدود 65 درصد رشد و در بخش شهری حدود 30 درصد رشد داشته است که افزایش تعرفهها نیز باید متناسب با این رشد باشد. ما به دنبال رشد منطقی تعرفهها هستیم تا بیمهها هم توان پرداخت هزینه خدمات را داشته باشند.برای همین افزایش 25 تا 30 درصد تعرفههای درمانی در سال 93 منطقی و معقول است.
چرا پرداخت بیمه ها به پزشکان همیشه با 6 ماه تاخیر انجام می شود؟ این به خاطر مشکلات مالی است یا اداری؟ مشکل سرانه درمان است که همیشه کمتر از میزان واقعی آن تعیین می شود،چون عملکرد ما بیش از بودجه است. در سنوات قبل هم این گونه است. دولت باید براساس عملکرد به ما بودجه بدهد نه به شیوه سنتی که در گذشته مرسوم بوده است. بودجه بیمه درمان روستایی و عشایری این سازمان 1100 میلیارد تومان بوده که به 2300 میلیارد تومان در سال آینده افزایش یافته است،با وجود این افزایش اما متناسب با عملکرد نیست.البته خوشبختانه با نگاه ویژه دولت تدبیر و امید به بخش سلامت ، با رشد 66 درصدی بودجه این سازمان در لایحه بودجه سال 93 مواجه هستیم.
یعنی الان بودجه سازمان بیمه سلامت چقدر است؟ بودجه ما در سال 92، 1390میلیارد تومان بود که در بودجه سال 93 به 2300 میلیارد تومان رسیده است. در بیمه سلامت هم اعتبارات ما 17 درصد رشد داشته و از 370 میلیارد تومان به 700 میلیارد تومان رسیده است.
شما در مراسم معارفه خود اعلام کردید که یکی از اولویت های کاریتان تسویه بدهی های سازمان خواهد بود. این اتفاق افتاده است؟ خوشبختانه نیمی از بدهی میلیاردی سازمان بیمه سلامت به بیمارستان های دولتی و خصوصی در این ماه پرداخت می شود. ما الان 750 میلیارد تومان به بیمارستان های دولتی، 250 میلیارد تومان به بیمارستان های خصوصی و مطب ها و 60 میلیارد تومان به بیمارستان های عمومی غیردولتی بدهکار هستیم.
پزشک خانواده به عنوان نسخه اصلی اصلاح نظام سلامت ایران شناحته شده است. چرا تاکنون این اتفاق نیفتاده؟ چون پزشکان انگیزه ندارد. اگر بودجه واقعی باشد خدمات بهتر می شود و می توان پزشک خانواده را اجرا کرد. در واقع پزشکان انگیزه دارند. متاسفانه نگاهی که به تغییر رفتار در نظام سلامت باشد در دولتهای گذشته نبود.اما این دولت رویکرد سلامت محور دارد و قرار است که بخشی از هدفمندی یارانه ها به بخسلامت اختصاص یابد تا در بیمه سال 93 مشکل نباشد.مطالعات ما در مجلس نشان می داد که در کشورهای پیشرفته سهم سلامت هر ساله از درآمد ناخالص ملی افزایش پیدا می کند. اما هنوز این نگرش در کشور ما وجود ندارد و به درآمد نجومی که برای دو تا سه درصد پزشکان کشور است توجه می شود. در این میان مردم باید هزینه های اضافی را پرداخت کنند.
یکی از برنامه های شما در سازمان بیمه سلامت ایران، ادغام کردن بیمه ها است. این موضوع الان به کجا رسیده است؟ چهار محور برای ادغام سازمان های بیمه گر در نظر گرفته شده است.مرحله اول جمع آوری اطلاعات است چون متاسفانه ما هنوز یک لیست جامع از تمام بیمه شدگان در کشور نداریم.الان در فصل رسیدگی به بودجه هستیم برای همین کارها فعلا در همین مرحله مانده است.اما سه مرحله دیگر یعنی یکسان سازی رسیدگی به اسناد پزشکی، خرید راهبردی و استراتژیک خدمات هم باید در همین راستا انجام شود. ما در نظر داریم با ادغام سازمان های بیمه گر برای تمامی 75 میلیون نفر جمعیت کشور بسته بیمه پایه یکسانی ارائه کنیم. کسانی هم که متقاضی بیمه مازاد و تکمیلی هستند، خدماتشان را از جیب خودشان پرداخت کنند.اما این کار زمان بر است و باید زیر ساختهای آن فراهم شود.در کل ما در نظر داریم با بیمه پایه نظام سلامت را اصلاح کنیم.
این بیمه پایه به چه صورت خواهد بود؟ بیمه پایه برای همه اجباری است و جزو خدمات اجباری دولت است. بسته بیمه مازاد با مشارکت دولت و سازمانهای بیمه ای خواهد بود.بسته سوم که بسته تکمیلی است با مشارکت دستگاه های اجرایی تامین می شود،چون به نظر من هزینه خدمات لوکس را باید مردم از جیب خودشان پرداخت کنند.
همانطور که خودتان اعلام کردید در سال 91، 50 هزار میلیارد تومان بار مالی نظام سلامت بود که بیش از 65 درصد را مردم و دولت 35 درصد آن را تقبل کرد. برای کم کردن سهم پرداختی از جیب مردم چه برنامه ای دارید؟ ما بسته ای طراحی کردیم به نام ارائه ساختار و راهکار سازمان بیمه سلامت برای کاهش پرداخت از جیب مردم که دو هدف دارد؛ اول اینکه یک پوشش همگانی بیمه برای آحاد جامعه در نظر بگیریم و همانطور که گفتم اطلاعات آن در حال جمع آوری است. یعنی تمام ایرانیان باید یک بیمه پایه داشته باشند که در این بسته پرداخت فرانشیز بیمارستان دولتی 5 درصد است و 95 درصد باقی را سازمان بیمه پرداخت می کند.دوم افزایش کیفیت خدمات در بیمارستانهای دولتی است تا زمینه رقابت بین بیمارستانهای خصوصی و دولتی را فراهم کنیم.همچنین باید بتوانیم خدمات سطح یک مانند پیشگیری،غربالگری،شناسایی به موقع بیمار و آموزش را در شهرهای زیر 50 نفر در دستور کار قرار دهیم.همچنین در خدمات پاراکلینیک که بار اصلی آن به دوش مردم است 70 درصد را بیمه سلامت و 30 درصد را مردم پرداخت کنند. در این شرایط سلامت اولویت اجرایی و عملی دولت است.
بنابراین شما معتقدید که در این شرایط امکان اجرای پزشک خانواده وجود دارد و این می تواند به عدالت سلامت منجر شود؟ متاسفانه ما در بخش سلامت بسیار فقر هستیم و باید به سمت عدالت در این بخش حرکت کنیم.پزشک خانواده طرحی است که در اکثر کشورها در حال اجرا شدن است و به نظر من می توان بسیاری از مشکلات بخش سلامت را حل کنیم.البته این نیاز به زیرساخت هایی دارد و و هنوز نسبت به تربیت پزشکان متخصص خانواده اقدام نشده است. 47232
پنجشنبه 24 بهمن 1392 - 11:30:01
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
وزیر بهداشت: موضوع پزشکان زیرمیزیبگیر توهم نیست، واقعیت است/ با آنها برخورد می کنیم
وزیر بهداشت موضوع پزشکان زیرمیزیبگیر توهم نیست واقعیت است با آنها برخورد می کنیم جامعه > سلامت - ایسنا نوشت وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه باید جرات به خرج دهیم و قیمت تمام شده خدمات پزشکی را تعیین کنیم درعین حال تاکید کرد که به سراغ اندک پزشکان متخلف خواهیم رفرئیس سازمان نظام پزشکی در گفتوگو با فارس تشریح کرد دستاوردهای نظام سلامت/ از پزشکان بنگلادشی تا آمادگی برای پ
رئیس سازمان نظام پزشکی در گفتوگو با فارس تشریح کرددستاوردهای نظام سلامت از پزشکان بنگلادشی تا آمادگی برای پذیرش ۱ ۵ میلیون بیمار خارجیرئیس سازمان نظام پزشکی میگوید قبل از انقلاب حرفی برای گفتن نداشتیم بسیاری از بیماران برای درمان به خارج میرفتند پزشکان بنگلادشی جولان میدادمدیرکل دفتر سلامت جمعیت و خانواده وزارت بهداشت مطرح کرد شناسایی خانوادههای تک فرزند و مداخله برای ارتقای نرخ
مدیرکل دفتر سلامت جمعیت و خانواده وزارت بهداشت مطرح کردشناسایی خانوادههای تک فرزند و مداخله برای ارتقای نرخ باروری آنهامدیرکل دفتر سلامت جمعیت و خانواده وزارت بهداشت گفت باید برنامهریزی و مداخله در شناسایی خانوادههای تک فرزند که به رغم برخورداری از شرایط مناسب تمایلی به داشتنوزیر بهداشت: انتقاد تند وزیر بهداشت از انتقال بودجه سلامت به بیمهها/ با لابیگری نمیتوان سلامت مردم را تأمین
وزیر بهداشت انتقاد تند وزیر بهداشت از انتقال بودجه سلامت به بیمهها با لابیگری نمیتوان سلامت مردم را تأمین کردوزیر بهداشت از انتقال بودجه ۳ هزار میلیارد تومانی اصلاح شبکه بهداشتی کشور به بیمه ها به شدت انتقاد کرد و گفت با لابی گری نمیشود کشور را مدیریت کرد با این شیوها فرصتپزشكان خانواده سطح سوم خدمات سلامت شهر تهران را تشكيل مي دهند
اجتماعی بهداشت و سلامت پزشكان خانواده سطح سوم خدمات سلامت شهر تهران را تشكيل مي دهند مشاور معاون نظارت راهبردی رئيس جمهور وظيفه شورای راهبردی سلامت تهران را در راستای سياستها و برنامه ريزی هاي کلان بهداشتي و درماني کشور دانست به گزارش خبرگزاری مهر دكتر محمدرضا واعظ مهدوي افزاز پزشکان هندی و بنگلادشی تا تمرکز زدایی نظام سلامت
فجر92 حماسه وحدت و امید از پزشکان هندی و بنگلادشی تا تمرکز زدایی نظام سلامت تهران-ایرنا-درسالهای دور و پیش از دهه 50 در روستاها و مناطق دور افتاده ایران چیزی به اسم نظام سلامت وجود نداشت و فقط معدود پزشکان هندی و بنگلادشی خدمات اولیه بهداشتی را ارائه می کردند اکنون این برگ تارمدیرعامل سازمان بیمه سلام ایران در گفتوگو با فارس : صندوقهای بیمهای هنوز زیر مجموعه سازمان بیمه سلامت قرار
مدیرعامل سازمان بیمه سلام ایران در گفتوگو با فارس صندوقهای بیمهای هنوز زیر مجموعه سازمان بیمه سلامت قرار نگرفتهاندمدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت علیرغم ابلاغیههای مکرر هیچیک از صندوقهای بیمه ای زیر مجموعه سازمان بیمه سلامت قرار نگرفتند انوشیروان محسنی بندپی در گفتوزیر اسبق بهداشت: پزشکان بخش دولتی، پایینترین و نامعقولترین تعرفهها را دریافت میکنند
چهارشنبه ۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴ ۳۷ وزیر اسبق بهداشت ضمن تاکید بر اینکه پزشکان به ویژه آنها که در بخش دولتی مشغول به کارند پایینترین و نامعقولترین تعرفهها را دریافت میکنند اظهار کرد ما بیشتر از حق خود نمیخواهیم و باید تلاش کنیم تعرفهها معقول شود به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزافارس گزارش میدهد ارائه خدمات «کاروان سلامت» به مردم چرام+تصاویر
فارس گزارش میدهدارائه خدمات کاروان سلامت به مردم چرام تصاویرهمزمان با ایام دهه فجر کاروان سلامت جمعیت هلالاحمر کهگیلویه و بویراحمد به مناطق محروم شهرستان چرام اعزام شد به گزارش خبرگزاری فارس از چرام همزمان با ایام دهه فجر کاروان سلامت جمعیت هلالاحمر کهگیلویه و بویراحمد بهمعاون درمان وزیر بهداشت: ویزیت پزشکان متخصص در بیمارستان دولتی کمتر از یک دلار است
معاون درمان وزیر بهداشت ویزیت پزشکان متخصص در بیمارستان دولتی کمتر از یک دلار است جامعه > سلامت - معاون درمان وزیر بهداشت درباره موضوع تعرفه ها مشکلات بیمارستانها و خزینه های بخش سلامت توضیحاتی داد محمد حاجی آقاجانی معاون درمان وزیر بهداشت گفت ویزیت پزشک متخصص دربا آرزوی خود درباره سلامت مردم همچنان فاصله داریم/ تعیین تکلیف پزشکان زیاده طلب
حوزه و دانشگاه وزیر بهداشت با آرزوی خود درباره سلامت مردم همچنان فاصله داریم تعیین تکلیف پزشکان زیاده طلب وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی در نظام سلامت گفت 30 سال پیش یک نفر پزشک ایرانی در منطقه سیستان و بلوچستان نداشتیم اما اکنون در آنجاعضو هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی ارومیه: حقالزحمه پزشکان بخش دولتی ارومیه به موقع پرداخت شود
عضو هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی ارومیه حقالزحمه پزشکان بخش دولتی ارومیه به موقع پرداخت شودعضو هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی ارومیه گفت حقالزحمه پزشکان توسط معاونت بهداشتی باید به موقع پرداخت شود پیام نوزاد امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس ارومیه اظهار داشت نحوه پرداخت حقالزمدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قم خبر داد اعزام کاروان سلامت هلال احمر قم به روستاهای قم
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قم خبر داداعزام کاروان سلامت هلال احمر قم به روستاهای قممدیرعامل هلال احمر استان قم گفت کاروان سلامت هلال احمر استان قم به روستای سراجه برای ویزیت و ارائه آموزشهای بهداشتی اعزام شد محمد گلفشان امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قم در خصوص اعزامفارس گزارش میدهد نمایی از بازسازی ورود تاریخی حضرت امام (ره) به میهن در چرام
فارس گزارش میدهدنمایی از بازسازی ورود تاریخی حضرت امام ره به میهن در چرامامسال همانند سالیان قبل مراسم ملی یومالله دوازدهم بهمن در چرام به مناسبت ورود تاریخی معمار کبیر انقلاب اسلامی و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی ره برگزار شد به گزارش خبرگزاری فارس از چسهم سلامت از هدفمندی یارانه ها/ یک مجوز قانونی به پزشکان برای سرمایه گذاری
حوزه و دانشگاه رئیس مجلس خبر داد سهم سلامت از هدفمندی یارانه ها یک مجوز قانونی به پزشکان برای سرمایه گذاری رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه 3 هزار میلیارد تومان سهم سلامت از محل درآمدی مالیات بر ارزش افزوده اختصاص داده شده است گفت از محل هدفمندی یارانه ها حدود 10 هزار میلیچرا به علی پروین می گویند مدیرعامل؟
چرا به علی پروین می گویند مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در اواخر سیزدهمین دوره رقابتهای لیگ برتر گرفتار تغییراتی شده که مثل همه سالهای گذشته نه تنها گرهای از مشکلات این تیم حل نخواهد کرد بلکه باعث آشفتگی و سردرگمی هواداران این تیم شده است در این میان رفتن رویانیان و انتخاب علی پرفارس از افتوخیزهای تالار شیشهای بورس گزارش میدهد نوای دلخراش زیان سهامداران از پشت پرده شایعات/ چرا بورس سر
فارس از افتوخیزهای تالار شیشهای بورس گزارش میدهدنوای دلخراش زیان سهامداران از پشت پرده شایعات چرا بورس سردرگم شدبر خلاف انتظار فعالان بازار سهام بسیاری از شرکتهای بورسی در وضعیت بسیار مناسب قرار دارند به فرض عدم برداشتن تحریمها آیا شایعه شاخص کل 75 هزار واحدی برای ریزش 4-