تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن در سرشتش دروغ و خيانت نيست و دو صفت است كه در منافق جمع نگردد: سيرت نيكو و د...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820302132




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زمینه اجتهاد بانوان فراهم شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

زمینه اجتهاد بانوان فراهم شود قم- ایرنا- عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: باید زمینه تحصیل علم تا درجه اجتهاد را برای بانوان فراهم کنیم.


به گزارش ایرنا به نقل از مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران، حجت الاسلام و المسلمینˈ سیداحمد حسینی خراسانیˈ روز چهارشنبه در دیدار جمعی از مسوولان حوزه های علمیه خواهران در محل دفتر جامعه مدرسین حوزه علمیه قم خواستار فراهم شدن زمینه تحصیل علم و رشد و ترقی دینی بانوان مانند آقایان شد.
وی افزود: باید زمینه تحصیل آنها تا حد اجتهاد ایجاد شود تا ده ها خانم با برخورداری از قوه اجتهاد و فقاهت داشته باشیم.
وی ادامه داد: اگر در تصدی بانوان در برخی مناصب، مباحثی مطرح است، در نیل آنان به درجه اجتهاد هیچ ایرادی مطرح نیست و بلکه این کار بسیار مطلوب است.
حسینی خراسانی با اشاره به آثار و برکات حوزه های علمیه خواهران گفت: امام(ره) حمایت ویژه ای از این حوزه های علمیه داشتند و رهبر معظم انقلاب از آن به عنوان پدیده مبارک یاد کردند.
وی افزود: هرجا بانوان طلبه حضور دارند و فعال هستند، آثار وجود آنها در عرصه های فرهنگی از جمله حجاب کاملا محسوس و تبلیغ آنها در میان بانوان و کودکان بسیار موثر است.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه اقبال چشمگیری در جامعه زنان نسبت به حوزه علمیه مشاهده می شود، گفت: آثار فاخری که بانوان طلبه در حوزه های مختلف خلق کرده اند در مجامع علمی قابل ارائه و دفاع هستند.
وی اضافه کرد: فارغ از هر گونه تعصب، بانوان در عرصه رقابت علمی و آموزشی نسبت به آقایان جدی تر هستند.
حسینی خراسانی با بیان اینکه پیشینه حوزه های علمیه خواهران به زمان مرجعیت علمی امیرالمومنین علی(ع) باز می گردد، ادامه داد: در آن زمان مرجعیت علمی حضرت زهرا(س) و پس از آن نیز مرجعیت علمی حضرت زینب(س) مطرح بوده است.
وی با اشاره به اینکه خانواده فقهای به نام شیعه مانند سیدابن طاووس به فراگیری علوم دینی توجه داشته اند، اظهار داشت: رویه رایج در تاریخ اسلام برگرفته از آموزه های دینی و قرآنی است چنان که بر اساس روایات، در ارزش های انسانی تفاوتی میان زن و مرد وجود ندارد و علم آموزی از ارزش های انسانی است.
در این دیدار مسوولان مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران به تشریح وضعیت حوزه های علمیه خواهران و دستاوردهای این حوزه های علمیه پرداختند. ک/1
8138/ 380/
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




23/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن